sazan abi ... sazan abi .... .... sen bu gızgın kafayı seversin :mad::mad::mad::mad:... belki gelirsin ..itkidir dersin .. :o:o:o ....
Printable View
sazan abi ... sazan abi .... .... sen bu gızgın kafayı seversin :mad::mad::mad::mad:... belki gelirsin ..itkidir dersin .. :o:o:o ....
[quote=selçuklu;398819]sazan abi ... sazan abi .... .... sen bu gızgın kafayı seversin :mad::mad::mad::mad:... belki gelirsin ..itkidir dersin .. :o:o:o ....[/quote]
Ben sazangralın gorrektiv deme ihtimalini sevdim... ayboluyo sazangral, sorun kediyse hemen gışlayayım...:pbir yorum bir analiz bir dat bir dokunuş alaydık
[quote=Astatin;398837]Ben sazangralın gorrektiv deme ihtimalini sevdim... ayboluyo sazangral, sorun kediyse hemen gışlayayım...:pbir yorum bir analiz bir dat bir dokunuş alaydık[/quote]
Sazan G.
Sıkıntıdan ruh çağırdım bak o bile geldi...Üwwwww.. Sen hala gelmedin..üww
(bu arada japon ve küçük yaşlı olduğum da ortaya çıktı ama neyse...sağlık olsun.. Ha bacaklarım neden öyle hafif çömelme pozunda derseniz, her ne kadar fotoda güzel çıkmak için sırıtsam da aslında gorkudan altıma **çmak üzereyim resimde.. o açıdan)
[IMG]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRXO9n0RjuY3rh768D4ODKT_l8syxBX6B6EA-eIcr3aIqMKfmNyBQ[/IMG]
sazan abi .. gurtar bizi abi ....
sazan abi ... gralların gralı ..... bekliyoruz .... gurtar bizi ....:o:o:o:o
Sazan the king and wampire slayer,
Gurtar patron bizi...imorcınsi
biliyom buralardasın..tozunu aldık topiğin..bıyır.. ayrıca ı know what you did last summer..hehe
[quote=Astatin;403484]biliyom buralardasın..tozunu aldık topiğin..bıyır.. ayrıca ı know what you did last summer..hehe[/quote]
pathron,sen sazangralın burayı okuma ihtimalini seviosun bence...)
[QUOTE=ATHLON;403489]pathron,sen sazangralın burayı okuma ihtimalini seviosun bence...)[/QUOTE]
evet .
[quote=ATHLON;403489]pathron,sen sazangralın burayı okuma ihtimalini seviosun bence...)[/quote]
evet..
[quote=selçuklu;403490]evet .[/quote]
evet..
[quote=Astatin;403491]evet..[/quote]
evet.. ah pardon