ben ne olursa olsun yukarı diyorum ta 250 de düzeltme gelir ama yön yukarı demiştim trade yapamıyorum bi tek bu kötü işte...
Printable View
ben ne olursa olsun yukarı diyorum ta 250 de düzeltme gelir ama yön yukarı demiştim trade yapamıyorum bi tek bu kötü işte...
[quote=selçuklu;260665]üüüüüüüüüüüüüüüü .. benim boğam o ... yokmu şahit ..ya ... :o:oüüüüüüüüü :D:D:D .. boğamdan vazgeçmeyeceğim ... tüm haklarımı arayacağım .... :D:D:D ya hatta sazan abi bakışı falan bi tuhaf demişti .. yokmu şahit .. üvvvvvvvvv[/quote]
:D 2009 un ortalarında kullandıydın galiba ?
[QUOTE=flexy;260667]:D 2009 un ortalarında kullandıydın galiba ?[/QUOTE]
he ya .. patron sağolasın ... 2009 ortaları .... hakkımı arayacağım a.kaya patron ... üvvv ... :D:D:D
[quote=abka;260656]evet arkadaşlar komisyon????[/quote]
benimki onbinde 1,7 :( pis kazık yiyoruz galiba. hangi kurum abi seninki? blogda yazabilirsin. burda reklam olmasın.
[QUOTE=trader38;260670]benimki onbinde 1,7 :( pis kazık yiyoruz galiba. hangi kurum abi seninki? blogda yazabilirsin. burda reklam olmasın.[/QUOTE]
daha önce gözüme gözükmüyordu.ama şu sıralar hacim çok arttı..gözüme batıyor..birde vob 40.000 iken iyiydi..o zaman 0.6 tl gibi oluyordu(oran olarak çarplılnca).ama şimdi 1 tl olacak nerdeyse..
valla bilmem..ama 0.8 tl den den fazlası bana batıyor
yemekten sonra bloga yazarım..
ama ilk başladığımda y-sd da binde birle çalışıyordum..kont başı 8 tl..vay anam vay...
[quote=selçuklu;260665]üüüüüüüüüüüüüüüü .. benim boğam o ... yokmu şahit ..ya ... :o:oüüüüüüüüü :D:D:D .. boğamdan vazgeçmeyeceğim ... tüm haklarımı arayacağım .... :D:D:D ya hatta sazan abi bakışı falan bi tuhaf demişti .. yokmu şahit .. üvvvvvvvvv[/quote]
ben şahidim patron..aç davanı ısmarla yemeğimi ver rüşvetini bana, boğa senin şahitlik ederim..hatta yeryüzündeki bütün boğaların bile senin olduğu yönünde şahitlik ederim sorun değil:D
piyasada güçsüzlük oluşdu. kvt sistemim gereği kısa olamıyorum ama güçsüzlük yüzünden uzunda değilim. işlem yapıcak olsam 175-225 kısa dener 325 SL düşünürdüm sanırm. kar almak içinde 70750 yi beklerdim.
[QUOTE=Astatin;260673]ben şahidim patron..aç davanı ısmarla yemeğimi ver rüşvetini bana, boğa senin şahitlik ederim..hatta yeryüzündeki bütün boğaların bile senin olduğu yönünde şahitlik ederim sorun değil:D[/QUOTE]
ahanda asdadin patronda şahit .. akaya patron alayım boğamı :::... hatırladım fotograflarını martoniki patron çekmişti ... bi fotografı daha vardı ... eehuehue :D:D:D
poz yok bu arada full flat ..
[IMG]http://declubz.com/blog/wp-content/uploads/2008/09/worlds-largest-horns.jpg[/IMG]
yygd.........
[QUOTE=selçuklu;260678]ahanda asdadin patronda şahit .. akaya patron alayım boğamı :::... hatırladım fotograflarını martoniki patron çekmişti ... bi fotografı daha vardı ... eehuehue :D:D:D
poz yok bu arada full flat ..
[IMG]http://declubz.com/blog/wp-content/uploads/2008/09/worlds-largest-horns.jpg[/IMG][/QUOTE]
ahhaha bu nası boğa abi, boynuzlardan 32 parça yemek takımı çıkar vala.... :..:
ema55...........70.984
etr ve str şu anda alda..
70950 iken short kapatmaya elim gitmedi, 71175 bekliyorum
tekrar 71 altına inse kesin kapatmayı düşünüyorum, şuan ekranım da yok, görüntü nasıl, sistemler ne diyor?
[quote=saraylı;260685]ema55...........70.984
etr ve str şu anda alda..[/quote]
[quote=padişah;260686]70950 iken short kapatmaya elim gitmedi, 71175 bekliyorum
tekrar 71 altına inse kesin kapatmayı düşünüyorum, şuan ekranım da yok, görüntü nasıl, sistemler ne diyor?[/quote]
durum bu ...........:)
[QUOTE=Kennym;260652]büyük sabır gösterip 70850 kısaları 71250 de kapatmayıp 70975 den kapatarak çok kar ettiğimi sanıyorum ueheuheueh
ula zarardan kar etmek gibisi yok be :) uhauah şaka gibi :)[/QUOTE]
baya kar etmişim kısaları kapatarak :) emmaaa bende bi grafik var ki akıllara zarar.. ahanda ekleyeyim
DI ve MFI gostergeleri için gidecek yer kalmadı , bu yüzden bana biraz zorlama bi yükseliş gibi geliyor mevcut yapı.. he daha önce örneği olmadı mı oldu tabiki o yüzden kesinlik yok ama en azından yukselısı teyit etmeleri için bi miktar rahatlama gerekir bu göstergelerde.. aynı seviye daha önce de geçilmeye çalışılıp başarısız olunmuştu ..
Most uzun suredır alısta.. sistem ilk barla al vermiş.. daily sistem 71000 den al vererek 71750 hedefle kapat dedi.. düşüşe dair herhangi birşey yok amma bi umuttur insanı yaşatan diyerek 70850 den shortlamıştık ilk fırsatta da 70975 den de kapandık azcık gevşemeyle..
soru işaretlerinden hangisi olucak bakalım artık .. ısrar ve inatla yukarı iştah çok fazla.. her çıkışın bir inişi var diyoruz ve voba puanımız 8..
biz de flat flat bekleyelim :)
flat kalakaldım vayyyyy .... boğanın peşine giderken oldu ... üvvvv ..
sayımda belliydi halbuki .. vayyyyyyyyyyy üvvv .. ingaaaaaaaaaa
[quote=selçuklu;260695]flat kalakaldım vayyyyy .... boğanın peşine giderken oldu ... üvvvv ..
sayımda belliydi halbuki .. vayyyyyyyyyyy üvvv .. ingaaaaaaaaaa[/quote]
ah selçuklu ah boğanın boynuzlarından korkmak lazım tabi yeri geldiğinde ayının da pençelerinden ama her şeyi zamanı geldiğinde tabi :( üzüldüm cidden
gısmet ..akaya patron ... boğamı ver abi .. ben anlamam ...:D:D:D
[QUOTE=selçuklu;260546]al trader metin patron ...buyur abi ..ahanda tahmnii sayım .... endekstede aynısı var bence .. üçgenin son dalgası e dalgası bence bu zigzag ... gol olur bence ..
[IMG]http://img717.imageshack.us/img717/3316/adszvtg.jpg[/IMG][/QUOTE]
ahanda sayım spn durm ..
[IMG]http://img228.imageshack.us/img228/3480/adszcj.jpg[/IMG]
[quote=selçuklu;260668]he ya .. patron sağolasın ... 2009 ortaları .... hakkımı arayacağım a.kaya patron ... üvvv ... :D:D:D[/quote]
patenti ni aldıysan telif hakkın elindeyse ver mahkemeye bakalım ,vermiyorum kardeşim Allah Allah zorlamı malına sahip çıksaydın sende :mad: 2009 nire 2010 nire 1 yıl geçmiş üzerinden yahu :D :D :D :D :..: :..: :..:
[quote=abka;260656]evet arkadaşlar komisyon????[/quote]
1,5 yoğurtlu benimki :)
tolar yükselaaaiiiii meydey meydey ...
[QUOTE=Kennym;260709]tolar yükselaaaiiiii meydey meydey ...[/QUOTE]
yannış alarm galiba .. gösterge mahiyetinde 1 adet 325 short attım sırt bu yuzden amme bu da yalan oldu galiba :)
YYLD... üvvvv.... (üvvv kısmı YY kısmıyla çelişti ama neyse...) :)))
[quote=selçuklu;260705]ahanda sayım spn durm ..
[IMG]http://img228.imageshack.us/img228/3480/adszcj.jpg[/IMG][/quote]
patron bu sayımı takip ediyorsan c dalgası içinde short olmamalıydın aslında değil mi.Çünkü c ler biraz agresif ve soluksuz ilerliyor sanırım.Peki hedef neresi olmalı c için.Cahillikten soruyorum, ewden anlamam.
375 çanağını kapadık..
tüm periyotlarda olumluluk devam ediyor..
71400 de yanlış hatırlamıyosam ING nin seri alımları gelmeli.. bakalım hafızam ne derece kuvvetli... yada elemanlar ne derece aynı strateji ile oynuyo :))
cümleten selamlar
[IMG]http://www.resimkoy.net/images/cyjssrgakl.png[/IMG]
[quote=a.kaya;260707]patenti ni aldıysan telif hakkın elindeyse ver mahkemeye bakalım ,vermiyorum kardeşim Allah Allah zorlamı malına sahip çıksaydın sende :mad: 2009 nire 2010 nire 1 yıl geçmiş üzerinden yahu :D :D :D :D :..: :..: :..:[/quote]
Ben şahidim Mareşal Selçuklu patron... O avatar senin... Ama itiraf edeyim Kaya patrona da çok yakışmış... Sizi uzlaştıralım patron... Mahkemeye falan düşmeyin astetro patron hemen anket açar sonra... üvvvvv... :)
astatin nerde :D sistem görüntüsü alsak :D
[QUOTE=hpy;260714]patron bu sayımı takip ediyorsan c dalgası içinde short olmamalıydın aslında değil mi.Çünkü c ler biraz agresif ve soluksuz ilerliyor sanırım.Peki hedef neresi olmalı c için.Cahillikten soruyorum, ewden anlamam.[/QUOTE]
abi her yerden alınır satılır bence ... yani .. o konuda çok müsterihim ...shorttan 125 point kar ettim .. .. unmüsterih olduğum konu long olamadım orada sorun oldu yani .. hedefi ben bilmiyorum abi .. stro patron söylesin hedefi ... :D:D
[QUOTE=a.kaya;260707]patenti ni aldıysan telif hakkın elindeyse ver mahkemeye bakalım ,vermiyorum kardeşim Allah Allah zorlamı malına sahip çıksaydın sende :mad: 2009 nire 2010 nire 1 yıl geçmiş üzerinden yahu :D :D :D :D :..: :..: :..:[/QUOTE]
[QUOTE=Strategist;260722]Ben şahidim Mareşal Selçuklu patron... O avatar senin... Ama itiraf edeyim Kaya patrona da çok yakışmış... Sizi uzlaştıralım patron... Mahkemeye falan düşmeyin astetro patron hemen anket açar sonra... üvvvvv... :)[/QUOTE]
tamam o zaman akaya patrona hediye ettim gitti boğayı .. hayırlı olsun akaya patron iyi bak boğama ... .brv.brv
[quote=selçuklu;260725]abi her yerden alınır satılır bence ... yani .. o konuda çok müsterihim ...shorttan 125 point kar ettim .. .. unmüsterih olduğum konu long olamadım orada sorun oldu yani .. hedefi ben bilmiyorum abi .. stro patron söylesin hedefi ... :D:D[/quote]
Patron bugünü 5 haneli rakamlarda kapatırsak çok şaşırırım... 16:00 sularında 100.000'li rakamların görülmesini bekliyorum sayın patron... Fibonacci 161800% oranına göre kapanış tahminim 150.000 civarında.... üvvvv.... :..:
[QUOTE=Kennym;260719]71400 de yanlış hatırlamıyosam ING nin seri alımları gelmeli.. bakalım hafızam ne derece kuvvetli... yada elemanlar ne derece aynı strateji ile oynuyo :))[/QUOTE]
iiki yazdim he hemen oraya gitti piyasa.. euehueh test ettiydim olm n, ING ne arar la VOB da..
neyse 325 shortuda 400 den kapattım .. yeter bugun piyasayı doyurdugum :) biraz da dinleneyim ...
[quote=selçuklu;260727]tamam o zaman akaya patrona hediye ettim gitti boğayı .. hayırlı olsun akaya patron iyi bak boğama ... .brv.brv[/quote]
eywallah ha şöyle ol ciğerimi ye ,merak etme yeri geldiğinde hemen keserim boğayı ,güzel yerinden de antrikot tarafından gönderirim sana hocam. :D :D :D avatarımı ayı olarak da tilki olarak da değiştireceğim zamanlar gelecektir.Herşeyin yeri ve zamanı var öyle değil mi :)
Oluşan son kv li dip olan 68.150 de 5.B dalgasının bittiğini düşünüyorum ,oradan sonra yukarı yönde 5.C itkisini beklemekteyim.:rolleyes:
Şu anda 5.C.1 içinde olmalıyız ve bunun hedefi 72.800 civarı bir yer olabilir,bugüne sığacağını zannetmiyorum,yarın bu çıkış devam eder gibi...:)))
72.800 den aşağı düzeltmeden sonra ,hareket yukarı sertleşmeli...:confused:
tahminim böyle ama sistemlerimle devam,şu anda yukarı diyolar...:)
hasteton patron running tringle diyodu .. 1 dklıkta running olabilir .. ahanda graf ... 300 altı exxx olur .. hata verir sayım ...
[IMG]http://img714.imageshack.us/img714/775/adszkcu.jpg[/IMG]
heeyytraderler daytraderler meraba gayri :::
Menal üvvvv
[IMG]http://www.ressim.net/e/upload/815e7622.png[/IMG]
300 altı istop ... deneysel long ... hadi hayırlısı ..