[quote=ATHLON;432403]:))))[/quote]
.dng.dng.dng bak yaa
Printable View
[quote=ATHLON;432403]:))))[/quote]
.dng.dng.dng bak yaa
tabi yapıcı olacak eleştiriler..amacımız şekil olsun..:)
[quote=flexy;432406].dng.dng.dng bak yaa[/quote]
o speedy i haşat ettiler bı hacı 2011 yazında..sonna kendine geldi ve ağır ağır dönmee başladı..:)
[quote=ATHLON;432404]hacılar aklıma ne geldi..
forum kullanıcı analizleri yapak mı ya?
kımse kımseyı kırmadan hangı kullanıcı hakkında trade ı hakkında,yazıları hakkında yorum yapsın mı..?..ilginç şeyler çıkabuluu..hem kendımızı bıraz da dışardan görme şansımız da olur başka bı gözle..[/quote]
olur yaw, neden olmasın..
[quote=ATHLON;432404]hacılar aklıma ne geldi..
forum kullanıcı analizleri yapak mı ya?
kımse kımseyı kırmadan hangı kullanıcı hakkında trade ı hakkında,yazıları hakkında yorum yapsın mı..?..ilginç şeyler çıkabuluu..hem kendımızı bıraz da dışardan görme şansımız da olur başka bı gözle..[/quote]
analiz mi, trade mi... biz geyik yapmıyormuyduk yaw::::::
ahabako gerçek zamnalı yazıorum...şortlar 300 den filat..hehe..yada şu an fiyat neyse..
Yok mu şöyle vurdulu kırdılı bir film????:::
[quote=Astatin;432423]ahabako gerçek zamnalı yazıorum...şortlar 300 den filat..hehe..yada şu an fiyat neyse..[/quote]
dalgalı denizlerin hayın kaptanı stetomus..:)
yannız tahtadaki hareketler lonkla diyor..acaba doğrumu diyor yoksa pala illüzyonmu çakıyor..(lomkk oryantasyonumdaki eksiklik olabilür)
aha bu da şortları kavırlamamın nedeni..5 dklık sistem fiyat 99250 gördüğünd bile sat vermedi..yani daha aşşa gidecekse bile önce bir teperim dedi..15 ve 60 satta ama 15 de indikelr toparlıyor...ha tabiki şrak ddiyyeee verebilir ve 5 lik yine satageçebilir ama, bu olasılığa oynayacak nokta deildi..kar tatlıdır...mahi de..teprik ederim
tahtada kımsecıkler yok...o zaman neapsın ?,2 ay oncekı senaryoya dönsün...kımse yoksa yukselteyım bari formasyonu..bizaamet pala
bu da 15 dklık. satta.amma dikkat..TGG 3 e zıplamış..eğer kırmızı indik (99875) üzerinde 15 dklık kapanış olursa muhtemelen 15 dklıkda al verecek... eğer 5 ve 15 dklık ala geçerse bu graşışdan sonra, takılırım longa hacı..
PS: Kısmızı indik hareketli...Sonraki 15 lik bar açılışında bu muhtemelen 99725 e iner..
eşhedü..hacılar lonk hissediyorum yaw..illüzyon mu yapıo pala acaba..du bakalım..15 lik aala geçsede lonklasak..
[quote=Astatin;432429]aha bu da şortları kavırlamamın nedeni..5 dklık sistem fiyat 99250 gördüğünd bile sat vermedi..yani daha aşşa gidecekse bile önce bir teperim dedi..15 ve 60 satta ama 15 de indikelr toparlıyor...ha tabiki şrak ddiyyeee verebilir ve 5 lik yine satageçebilir ama, bu olasılığa oynayacak nokta deildi..kar tatlıdır...mahi de..teprik ederim[/quote]
hacıfilesk, aklıma ne geldi bilionmu...meğerse, mtx **nelik yapmış oluyomuş eski günlerdeki gibi deyip, gorku ile verileri refresh et dedim..Allah dan aynı kaldı sinyal değişmedi:D
-10000 acık dg ye kadar yukselıs..
sonna -3500 e kadar flan kadar yükselen bı acıkdg ile cıtır volatılıte yukarda...
ve en son seans kapanışına dovru +,-1000 i aşmayan bir yükseliş daha..
eer bu olursa,lonklar içün şayne olur..
olmazsa da olmaz ne diim:)
[quote=ATHLON;432436]-10000 acık dg ye kadar yukselıs..
sonna -3500 e kadar flan kadar yükselen bı acıkdg ile cıtır volatılıte yukarda...
ve en son seans kapanışına dovru +,-1000 i aşmayan bir yükseliş daha..
eer bu olursa,lonklar içün şayne olur..
olmazsa da olmaz ne diim:)[/quote]
valla hacı Şeytan diyiki lonkla burdan :D yaz 100200 e kavırmaları...ama şort yapma..günsonuna doğru fiyat 100275 üstündeyse lonkkk altındaysa şort..ama köt yemiyi lonk açmaya..günlük sistem satta, fiyatta 100275 in altında..veri tırsıngen
nitelikli şerefsizlik yapıo bu hacı..ve iyi de yapıo namıssız..
[quote=Astatin;432432]bu da 15 dklık. satta.amma dikkat..TGG 3 e zıplamış..eğer kırmızı indik (99875) üzerinde 15 dklık kapanış olursa muhtemelen 15 dklıkda al verecek... eğer 5 ve 15 dklık ala geçerse bu graşışdan sonra, takılırım longa hacı..
PS: Kısmızı indik hareketli...Sonraki 15 lik bar açılışında bu muhtemelen 99725 e iner..[/quote]
indik 99725 e indi..15 dklık sistem 725 üzerinde al verirse longabilirim..Allah ım lonk açarsam günahlarımı affet..Çarpılacaksamda longda deil şortta çarpılmayı nasip eyle..Amin
400 den lonk açtım..1 galdıraç...afttloooo....üwww
[quote=Astatin;432443]indik 99725 e indi..15 dklık sistem 725 üzerinde al verirse longabilirim..Allah ım lonk açarsam günahlarımı affet..Çarpılacaksamda longda deil şortta çarpılmayı nasip eyle..Amin[/quote]
indik 99600 e indi..eşhedü...
aftlooo 425 den de açtım 1 galdıraç dah alonk....hakkını helal et
[quote=Astatin;432445]400 den lonk açtım..1 galdıraç...afttloooo....üwww[/quote]
uğur olsun ,hayır olsun hacı..ben lonk kapısında bayaa bi yoruldum gayri 2 gündür..
500 den bir posta dah alonk..etti 3..fazla ısrar etmeyin şincilik bu kaddar
yoksa?...
15 dklık sistem al versin...ben 3galdıraç daha lonk yapiim..6 olsun... sonra çarpılıyım bugün şorttan aldıklarımı geri verrim diyorum..nassı plan :)
aleerttt..abiler bar dah akapanmadı..15 dklık geçici al verior...5 dklık zaten hiç sata geçmedi.. yine de sinyal fiyat gerilerse kaybolabilir..ama bu kadar sıkıştırmaya bu kadar dax la PUPUlamaya LONK diyorum.. lonk kaldıraçı 6 ya çıkardım..Allah günahlarımıa affetsin
[quote=Astatin;432455]15 dklık sistem al versin...ben 3galdıraç daha lonk yapiim..6 olsun... sonra çarpılıyım bugün şorttan aldıklarımı geri verrim diyorum..nassı plan :)[/quote]
ı ıh..sen 100150 üstünde kaldıracı 6 ya çıkardıktan sonna 102500 lere gıderken yolda 3 ünü ver sonna 102650 kapanış olunca forumda avla "hacılr kuzeye de güneye de kar yaptık emme 6 kaldıraç kalsaymışım eiymiş,olsun yarın aşavı gep açınca 5 kaldıraca çıkarım gene,atflooo,mahiii" yazıp günü kapa..bence bu daha şık bi plan:)
bıyır..geldik sistemlerintek kademe ile sinyal kararı vermesi ikilemine...15 dklık bar 625 ve üstü kapanırsA 15dklık al verecek..aksi duurmda satta kalacak..üww..gurtar bizi aftlloo
[quote=ATHLON;432458]ı ıh..sen 100150 üstünde kaldıracı 6 ya çıkardıktan sonna 102500 lere gıderken yolda 3 ünü ver sonna 102650 kapanış olunca forumda avla "hacılr kuzeye de güneye de kar yaptık emme 6 kaldıraç kalsaymışım eiymiş,olsun yarın aşavı gep açınca 5 kaldıraca çıkarım gene,atflooo,mahiii" yazıp günü kapa..bence bu daha şık bi plan:)[/quote]
anaştık:D (amma zaten 6 ya çıktım by previous message)
ahahahhahha...MMMUOOOAAAHHHHHHH... (Boğa yada camış efekti)...
EN güzel sistem sinyali dibe en yakınken gelendir hacccılaarrrrrr..yoksa hülülül giderken histemde al verio zaten marifet dibe yakın al vermesi..
SONUÇ: RALLLLLLLLİİİİİİİİİİEEEEEYYYYYYNSEEEEEEYYYYNCCCCCCC..
Müzkareler var abi..110000 olsun
[quote=Astatin;432460]anaştık:D (amma zaten 6 ya çıktım by previous message)[/quote]
eet, hatta ben o mesacını da okurken 6 haneli rakama dönmüş bu
şimdi hızla azalmalı cıkdg..-10000..hadı yıvrım..daaa son 1 saat kıllıını yapcan ust bantta ,zaman daralıo
AHa buda 60 dklık sistem...daha barın kapanmasına 56 dakıka var ama :) motivasyon motivasyondur..yavrım benim..AFTLO bizi diskoya götür (mahi de gelsin yannız)
800 puvan civarı da artı makas olmalı..çekmeli spotu da peşinde..
[quote=Astatin;432465]AHa buda 60 dklık sistem...daha barın kapanmasına 56 dakıka var ama :) motivasyon motivasyondur..yavrım benim..AFTLO bizi diskoya götür (mahi de gelsin yannız)[/quote]
hacı disko bakanı sensin boün..lakin senin startınla başladı biliin..
[quote=ATHLON;432467]hacı disko bakanı sensin boün..lakin senin startınla başladı biliin..[/quote]
herşeye tamam..ama mahi de gelcek:D:o
Aftlooo..Özel bir soru sorabilir miyim....neden tavan olmuyoruz :)
[quote=Astatin;432471]Aftlooo..Özel bir soru sorabilir miyim....neden tavan olmuyoruz :)[/quote]
hacı tavansal durumlar mevcut..niye deyecek olursan,mevcut bariz boasal trendde butun ındıklerı o kadar çok boadan uzaklaştırdı kı ve bunu boa kademelerını bozmadan yaptı kı..uwwwww
[quote=Astatin;432438]valla hacı Şeytan diyiki lonkla burdan :D yaz [B]100200 e kavırmaları[/B]...ama şort yapma..günsonuna doğru fiyat 100275 üstündeyse lonkkk altındaysa şort..ama köt yemiyi lonk açmaya..günlük sistem satta, fiyatta 100275 in altında..veri tırsıngen[/quote]
kavırsaymış iyiymiş:D
15 dklıkdakş üst boll hala aşşa eğimli olduğu için hülülüllüü gitmemesi normal hatta iyi..ayrıca 60 dklık orta boll bandda 100400 leren geçiyor..direnç yapıor..amma indikler kuvvetli... 5-15-60 dk alda..indikler kuvvetli indikler gorkunç..indikler gaçınılmaz:o:D ralli kaçınılmaz