Forumlarda kısacılar yine artışta .gösterge olursa tabi.
Printable View
Forumlarda kısacılar yine artışta .gösterge olursa tabi.
[quote=QUEEN;118746]fazla terketmiyorumda.. canım sıkkın ..gap dengemi bozdu..bu işten kazanılamayacağını düşünüyorum artık bırakırım belki..[/quote]
Ablam ben ilk başladığımda 6 lira komisyon ile alsat yapıyordum.Param da 6 milyardan 12 milyara çıkmıştı sonra 3 milyara düştü sonra 1500 liraya düştü.Ben bu durumda 1500 liraya düştüğümdeki psikolojimi anlatsam kelimeler kifayetsiz kalır.Ayrıca üç kuruş paraya çalışıp da 10500 lira kaybetmişim.(O zaman çalışıyordum Japonyada.)Hatırlarsınız Çin borsası geberiyordu mart ayı idi 3 sene önce.İki günde yüzde 10 düştük.Ben çift margin call ile bütün parayı bitirdim.Yine de umudumu kesmedim.Bence siz de kesmeyin.Borsada para yapılır.45000 altında tek gün kapanış 28000 getirecek.Ben öyle düşünüyorum.45800 üstü kapanış ne getirir bilmem ama gideceği yer sınırlı kalır.Bundan sonra bence imkb için short zamanı.
[quote=Leblebi;118749]Forumlarda kısacılar yine artışta .gösterge olursa tabi.[/quote]
Ben vob28000 deykenden beri hala ayuyum.Sizin söylediğiniz voborsa ise eğer sadece.2 trilyonu bir araya getiremiyoruz hep beraber olup bizim 3 5 shortla borsa bir halt etkilenmez.Bütün forumları kastediyorsanız.Öyle bir ağırlığı hesaplamanız imkansız.Yazmayan adamın pozunu nerden bilecez.
voba baktım 1-5-10-15-saatlik günlük hepsi alda uyumsuzluk yok. sisteme uyup gece long olsam bakalım sabah açılışta ne olacaktım.
[QUOTE=tuareg;118706]Canın sağolsun kardeşim ne demek;)
lafı mı olur...
[COLOR="Red"]Bu arada Jerfın bana beddua etmeden okuyup uflemeden ıkı kere dusunsun derım:)[/COLOR][/QUOTE]
ben beddua etmem, üfürürüm.. pufff olursun..:..:
bedduacımız asti.. gerçi o da bu aralar bilimsel, sistemsel takılıyor..:..:
bu arada tebrikler 45,500 kapanış tahminin için..+.
[QUOTE=GOKHANFINDIK;118750]Ablam ben ilk başladığımda 6 lira komisyon ile alsat yapıyordum.Param da 6 milyardan 12 milyara çıkmıştı sonra 3 milyara düştü sonra 1500 liraya düştü.Ben bu durumda 1500 liraya düştüğümdeki psikolojimi anlatsam kelimeler kifayetsiz kalır.Ayrıca üç kuruş paraya çalışıp da 10500 lira kaybetmişim.(O zaman çalışıyordum Japonyada.)Hatırlarsınız Çin borsası geberiyordu mart ayı idi 3 sene önce.İki günde yüzde 10 düştük.Ben çift margin call ile bütün parayı bitirdim.Yine de umudumu kesmedim.Bence siz de kesmeyin.Borsada para yapılır.45000 altında tek gün kapanış 28000 getirecek.Ben öyle düşünüyorum.45800 üstü kapanış ne getirir bilmem ama gideceği yer sınırlı kalır.Bundan sonra bence imkb için short zamanı.[/QUOTE]
Gökhan daha dün 50000 diyordun :psende..neyse senin yorumlar öyle:..:..bende müthiş kazançlar kayıplar yaptım..son aylarda aracıya çalışıyorm..boşa kürek çekiyorz gibi geliyor.. ama bide alışkanlık var.. onu bırakamıyorm..
geceye endeks kısa, dolar uzun devam...
[quote=QUEEN;118754]Gökhan daha dün 50000 diyordun :psende..neyse senin yorumlar öyle:..:..bende müthiş kazançlar kayıplar yaptım..son aylarda aracıya çalışıyorm..boşa kürek çekiyorz gibi geliyor.. ama bide alışkanlık var.. onu bırakamıyorm..[/quote]
En güzeli bu değil mi?Hep körü körüne bir yöne odaklanıp kendimizi kandırdığımızda iş işten geçince aklımız başımıza gelmiyormu?Bu daha güzel değil m?O zaman 50000 gözükür şimdi 28000 gözüküyor.Yeterki körü körüne odaklanmayalım artışa yada düşüşe ki para yapalım.
bir kaç dakika önce bi video izledim..sizin de izlemenizi isterim..hayata gerçek bi bakış ve asıl onemlisi bu videoyu umudunuzu yitrdginiz her zaman izlemenizi tavsiye ederim..
[URL]http://www.dailymotion.com/video/x974xc_son-ders_news[/URL]
dow kapanış takminim 8880 kayıtlara geçsin...
sabah da 46,000 açılıp sonrada zirveden 2000 puan düşüş istiyorum.. çok azılı ayuyum dimi..:D:D zıp zıp zıp...
yarın vob 46500den doner diyicem ama tüm forum kısa oldugu ıcın olası hücumlarda destekcım olmaz dıye bırsey demıyorum:)
Neyse, herkese iyi aksamlar, bulutlar dağıldı, alımlar hızlanmaz umarım:)
forumun küllisi şortları giymiş,
tek bir sığınağım kaldı oda şovalye eğer o hala uzunsa biraz rahatlarım, yok onun gibi trendfrendy bir yatırımcı bile, şortladıysa, nerde çokluk orda ..... hesabı olacak hepimiz telef olacaz gibi üst üste hemde tavuk leşleri gibi:..:
[QUOTE=GOKHANFINDIK;118756]En güzeli bu değil mi?Hep körü körüne bir yöne odaklanıp kendimizi kandırdığımızda iş işten geçince aklımız başımıza gelmiyormu?Bu daha güzel değil m?O zaman 50000 gözükür şimdi 28000 gözüküyor.Yeterki körü körüne odaklanmayalım artışa yada düşüşe ki para yapalım.[/QUOTE]
Ya dönmedi daha ne dow.. ne biz..tepeden 400 puan aşağı kapamışız..bugün algıyı değiştirdiler uzun mantıklı geldi bana..zaten kısadan canım çok yandı..belli bir süreye kadar adamlar yukarı sürecek..süre ne zaman dolar fiyatlar gösterecek..
Düşecek arkadaş pis pis ve pisi pisi düşecek.....ahanda FDJ de 10000 kontrat da açığa sattım sanal olarakdan...KAYITLARA GEÇSİN LÜTFEN..
Sn Hellim'e özel not: Eğer münferit bir vaka olur ve bu iddialarım fos çıkarsa, bu mesajlarım ve yedekleri de dahil olmak üzere tümünün 23:01 itibariyle imha edilmesi ve silinmesi ve geri getirilemeyecek şekilde silinmesi için gereğini arz ederim.
Sincereli yors
bir shortcu olarak beni en çok umutlandıran dov 50 puan artıda iken bizim endeks 2,5 trilyon hacim ile eksi 300 kapattı. bu da satış baskısının arttıgının iyi bir göstergesi bence
[URL=http://img404.imageshack.us/my.php?image=pastak.jpg][IMG]http://img404.imageshack.us/img404/1325/pastak.jpg[/IMG][/URL]
[QUOTE=tuareg;118759]yarın vob 46500den doner diyicem ama t[COLOR="Red"]üm forum kısa oldugu ıcın olası hücumlarda destekcım olmaz dıye bırsey demıyorum:)[/COLOR]
Neyse, herkese iyi aksamlar, bulutlar dağıldı, alımlar hızlanmaz umarım:)[/QUOTE]
bende kısayım, ama seni destekliyorum.. nede olsa müttefikiz senle.. işin ucunda çeşme'de beleş tatil de var..:..: ama gel 46.000 de uzlaşalım, 46.500 çok beahh..:)
dow bu gece eksi kapatmayacak.. 8880 görmeden dönerse oynamıyorum ben..:..:
Saygıdeğer Arkadaşlar,
Borsaların sürü psikolojisi ile hareket ettiği kabulu ile, sizce bu ruh hali 9.001 görmeden rahat edermi.Ben yeşil yuvarlakta bekliyor olacam yaz sıcağında giyim tercihim için.Hacim fiyat ilişkisi izlenmeli.
Bol şanslar...
[URL="http://img197.imageshack.us/my.php?image=dji262009.jpg"][IMG]http://img197.imageshack.us/img197/1099/dji262009.jpg[/IMG][/URL]
bu saatte düşen dow bana izeli hatırlatıyor tekrar, geceler kara:)
kısacı olarak üzüleyimmi sevineyimmi bilmiyorum
[QUOTE=marakes;118757]bir kaç dakika önce bi video izledim..sizin de izlemenizi isterim..hayata gerçek bi bakış ve asıl onemlisi bu videoyu umudunuzu yitrdginiz her zaman izlemenizi tavsiye ederim..
[URL]http://www.dailymotion.com/video/x974xc_son-ders_news[/URL][/QUOTE]
sn marakes bu forumda en içten içe saygı duyduğum 5-10 arkadaştan birisin video süperdi mehmet özde izleyicilerin arasındaydı, çok teşekkür ederim:)
en tepede kapatsa daha iyi olur bence hiç olmazsa fiture eksi olur bugün gördük dünden yüzde iki yukarda kapatmışlardı ancak fıture çok az eksi olmasına ragmen bu bile piyasayı frenlemeye yetti.
Bizde ise durum sert hareketlere gebe.Sıkışma izlenmeli.
Bol şanslar...
[URL="http://img188.imageshack.us/my.php?image=mkb1002620091.jpg"][IMG]http://img188.imageshack.us/img188/9098/mkb1002620091.jpg[/IMG][/URL]
[quote=traderx;118768]sn marakes bu forumda en içten içe saygı duyduğum 5-10 arkadaştan birisin video süperdi mehmet özde izleyicilerin arasındaydı, çok teşekkür ederim:)[/quote]
haklsın mehmet öz benim de dikkatimi çekti.trajik bi video.umarım bundan sonra hayata bakışımı ve bakışımızı etkiler..saolasın eksik olma güzel düşüncelerin için ben teşekkür ederim...:)
[quote=traderx;118760]forumun küllisi şortları giymiş,
tek bir sığınağım kaldı oda şovalye eğer o hala uzunsa biraz rahatlarım, yok onun gibi trendfrendy bir yatırımcı bile, şortladıysa, nerde çokluk orda ..... hesabı olacak hepimiz telef olacaz gibi üst üste hemde tavuk leşleri gibi:..:[/quote]
43500-45.000 bandının 500 puan üzerinde kapatmış bir vobda shortlamak haksızlık olur diye düşündüm o yüzden long a devam ettim
bugün dow 750 üzerini kapatmaz ama zaten bugün biz bunu fiyatladık diye düşünüyorum hayırlısı bakalım:)
[QUOTE=sovalye;118772]43500-45.000 bandının 500 puan üzerinde kapatmış bir vobda shortlamak haksızlık olur diye düşündüm o yüzden long a devam ettim
[B]bugün dow 750 üzerini kapatmaz ama zaten bugün biz bunu fiyatladık [/B]diye düşünüyorum hayırlısı bakalım:)[/QUOTE]
dediğiniz de çok mantıklı nede olsa öncü borsa olduk çıktık...
[quote=mavi;114736]Euro / Usd
1.45 lere de bekleriz...
[URL="http://img43.imageshack.us/my.php?image=eurousd.jpg"][IMG]http://img43.imageshack.us/img43/5915/eurousd.jpg[/IMG][/URL][/quote]
[quote=mavi;114737][URL="http://img43.imageshack.us/my.php?image=eurohafta.jpg"][IMG]http://img43.imageshack.us/img43/8109/eurohafta.jpg[/IMG][/URL]
Haftalıkta sıkı direnç...
Bol şanslar...[/quote]
Bu grafikleri Euro / Usd paritesinin Dji ve diğer borsalara etkisinden ötürü hatırlayalım.
Bol şanslar...
açıkcası bende de karamsarlık oluştu.son günlerdeki durum iyi değil...geçmişe göre düzenlenmemiş,opt edilmemiş son bir sistem var elimde.20 aylık getirisi gayet iyi..dengeli-homojen kazandırmış...bu sistem işe yaramazsa kesinlikle vob a veda ederim..test sonuçlarını sabah yayınlamıştım.15 daklık.,.20 ayda 153.000 puan 530 işlem...
bu sistem işe yaramazsa ''bu işi bilmiyorum der'' bırakırım..rasyonel birisiyim..gerektiğinde maglubiyeti kabul ederim.[B]bu sistem dışında artık ASLA başka sistemle ugraşmayacagım[/B]..arayış yok..ya herro ya merro..
[QUOTE=abka;118775]açıkcası bende de karamsarlık oluştu.son günlerdeki durum iyi değil...geçmişe göre düzenlenmemiş,opt edilmemiş son bir sistem var elimde.20 aylık getirisi gayet iyi..dengeli-homojen kazandırmış...bu sistem işe yaramazsa kesinlikle vob a veda ederim..test sonuçlarını sabah yayınlamıştım.15 daklık.,.20 ayda 153.000 puan 530 işlem...
bu sistem işe yaramazsa ''bu işi bilmiyorum der'' bırakırım..rasyonel birisiyim..gerektiğinde maglubiyeti kabul ederim.[B]bu sistem dışında artık ASLA başka sistemle ugraşmayacagım[/B]..arayış yok..ya herro ya merro..[/QUOTE]
ne kadar uygulayabiliyorsunuz abka... onu sorguladınızmı
[QUOTE=QUEEN;118776]ne kadar uygulayabiliyorsunuz abka... onu sorguladınızmı[/QUOTE]
evet mesela benim van münut zistem bugun 400 puvan falan + emma ben 500 pıvan eksi .... sırf duzgun uygulayamadıgım icin.. 450 den cort dediyse gıttım 275 ten cortlattım.. sonra 300 den long dediyse 450 lonkladım gibi gibi... :::
eğer bu kadar iyi bir veriye rağmen dow +%1 yapamayıp birde - kaparsa derim ki dowdaki boğaların pili bitmiş...Haliyle bizimkilerin de
oley oley dow da şelale başladı oley tam 13 puan ekside dow :::
bugünleride gördük ya shortör olarak daha ne isteriz?
sabah -1000 pıvan GAP isteriz :::
[quote=fXci;118777]evet mesela benim van münut [B]zistem bugun 400 puvan falan + emma ben 500 pıvan eksi [/B].... sırf duzgun uygulayamadıgım icin.. 450 den cort dediyse gıttım 275 ten cortlattım.. sonra 300 den long dediyse 450 lonkladım gibi gibi... :::[/quote]
helal olsun abime!
şanın yürüsün senin be kim takar van minütü :::
van minüte bile kafa tutuyor abime bakın be :::
[QUOTE=fXci;118777]evet mesela benim van münut zistem bugun 400 puvan falan + emma ben 500 pıvan eksi .... sırf duzgun uygulayamadıgım icin.. 450 den cort dediyse gıttım 275 ten cortlattım.. sonra 300 den long dediyse 450 lonkladım gibi gibi... :::[/QUOTE]
uygulamak çok zor gerçekten alırsın döner vs...kararsızlık edersin aha kaçıyo derken..hele bide saniyede tek çbuk 300 point ters olursa...dowda veriyle gap yapmış...dng
fxci ben Annayı bırakma derim görümce olarak..iyi kız..o kadar kusur kadı kızında da olur..
[QUOTE=QUEEN;118776]ne kadar uygulayabiliyorsunuz abka... onu sorguladınızmı[/QUOTE]son şansım..dünden beri net uyguluyorum..kaldıracım ise 3. bakalım ne olacak..
sistemi uygulamanın tek yolu düşük kaldıraç. 4 kaldıraç geçilmemeli..sistemsiz kazanan elbette var.ama ben sistemsiz yapamıyorum.
Allah sağlık versin.ve sağduyu..sanki arabam kaza yaptı der,hayat yoluna devam ederim.
barack obama 3 martda ,yani dow 6700 iken ''şimdi borsada orta vadeli yatırım zamanıdır demiş''(cnbcedeki abd elemanı söyledi)
bizde böyle başbakan isteruk..
[quote=abka;118785]barack obama 3 martda ,yani dow 6700 iken ''şimdi borsada orta vadeli yatırım zamanıdır demiş''(cnbcedeki abd elemanı söyledi)
bizde böyle başbakan isteruk..[/quote]
bizimki de teget geccek kriz deyip durdu.dng
[QUOTE=abka;118785]barack obama 3 martda ,yani dow 6700 iken ''şimdi borsada orta vadeli yatırım zamanıdır demiş''(cnbcedeki abd elemanı söyledi)
bizde böyle başbakan isteruk..[/QUOTE]
Bizmkisi daha önce dedi ya 48000 gördü yine görecek ve de geçecek oldu da gerçekten. Obama biizmkinin gerisinde kalmış.
makas +1000 de olabilir beklentim...