Bu arada Goldman ı pazarladılar..
Berkshire to invest at least $5 bln in Goldman Sachs
Printable View
Bu arada Goldman ı pazarladılar..
Berkshire to invest at least $5 bln in Goldman Sachs
Bunların yatacak yerleri yok. FDOW açılırken haber geçti.
Bizimkiler bunların yanında tertemiz.
Fdow 11000 üzerindemi şimdi sn. catedral, senaryo olarak ne düşündün ilk anda?
[QUOTE=bull market;36462]Fdow 11000 üzerindemi şimdi sn. catedral, senaryo olarak ne düşündün ilk anda?[/QUOTE]
Birileri bu dalgalardan çok büyük paralar kaldırıyor...
[B]Birde yargılanmama şartı var planda.. ![/B]
Dow %1 yukarı + %1.5 aşağı + %1 yukarı + %1.5 aşağı
artıııı
Goldman haberi + %1.5 yukarı
Yok anasını. Ne düşüneyim daha sorduğun şeye bak sevili Bull .uyk
[QUOTE=catedral;36463]Birileri bu dalgalardan çok büyük paralar kaldırıyor...
[B]Birde yargılanmama şartı var planda.. ![/B]
Dow %1 yukarı + %1.5 aşağı + %1 yukarı + %1.5 aşağı
artıııı
Goldman haberi + %1.5 yukarı
Yok anasını. Ne düşüneyim daha sorduğun şeye bak sevili Bull .uyk[/QUOTE]
Hımm evet, kızgınlıklar olacak tabii, bende çok kızıyorum ama, yinede bu olaya şöyle bakıyorum, tıpkı diğer satışlar gibi, bir cepten öbüre cebe gitti, piyasayı ne kadar değiştirecekki, goldman ı alanlar şimdiki durumu düzeltecekmi? hepsini alsa ne olur diyorum? goldman zaten durumu o kadar kötü değil, iyilerdendi, alanda uzun vadeli yatırımıyla ünlü zaten, kısa vadede ne beklesin diyorum, saygılar.
Goldman da gözü vardır adamın, bundan bir sene evvel 15 veriyim sana sat bana dese goldmandakiler kasım kasım kasılırdı da ı ıhh olmaaaz derdi, şimdi adam aldı diye genel gidişatta değişiklik mi oldu, hey allahım ne günlere kaldık, satılık olmayacak bişeyi satılık bulmuş almış, belkide bi daha satmamacasına almış, ben bunu batıktan şu kadar orta veya uzun vadede kurtarırım demiştir, kesinliklede öyle demiştir, kelepir buldu kendi aklınca işte.
Piyasa böyledir, kimine göre ucuz olan kimine göre pahalı, ama fiyat neyi değiştirir, satınalma veya satmalar daha bitmedi bitmeyecek bence, saygılar.
[QUOTE=jelibon;36421]geride kaldı, resmi daha iyi görmek için.
şimdi dün kanımca kapalı olan Japonya iyi bir eksi yazar.
bu da dow future ın bugünkü gibi artı seğretmesini engeller.
sevgiler.[/QUOTE]
amma atmışım ha:..:
[QUOTE=bull market;36427]Jelibon sen ne dersin? gidermi bu dow 12000 e?:rolleyes:[/QUOTE]
yatmadan soruya şöyle bir baktım içinden çıkamadım, cevap veremedim.
aslında cuma pazartesi hızlı toparlanma 11750 hedefini üretti.
üstüne oraya varırsak karar vermek lazım.
sevgiler.
goldman hakikaten ucuzdu talipli çıkması normal.
10827 nin destek olmasını ve desteğinde bir öncekinden yukarıda olmasını bekliyordum hele dün sayın Kayahan gelince kesinleşti.
fdji 10834 longların stoplossu 10827 dir.
ben dün pozisyon aldım vobda ama bu akşamdan itibaren her geceye flat gireceğim bayram tatsız geçmesin sonra.
sevgiler.
Herkese Gunaydın Yazmayacaz Dıyoruz Yınede Belkı Bırıne Faydası Olur Dıye Yazalım Bakalım
Bugun Bayram Rıskını Almak ıstemeyen Ve Bayrama Repoda Gırmek ısteyenlerın Satısı ıcın Son Gun
Bugun Yurtdısından Farklı Hareket Edebılırız Cunku Stmak ısteyenlerın Mallarını Mumkun Oldugu Kadar Dusuk Fıyattan Almak ısteyeceklerdır !!!
günaydın arkadaşlar. aranızda ibs kullanan var mı?
benim seans sırasında gördüğüm grafik rakamlarıyla seans kapandıktan sonra ortaya çıkan rakamlar aynı değil, nedir bunun sebebi bilen var mı? :(
sistemler alda.........dün 44000 den uzundum.. geceden yarımdım..yarısını 44850 den vermiştim...
onlarıda 44650 den yerine koydum...
sistemler alda..uzuna devam şimdilik.......sat verene kadar.....