önemli bi dirençteyiz ayrıca düşerken bi gap oluşmuş acaba orayı doldurmak isteyebilir mi :(
[URL="http://goo.gl/mc9cY"][IMG]http://c1109.hizliresim.com/11/9/9/4752.jpg[/IMG][/URL]
Printable View
önemli bi dirençteyiz ayrıca düşerken bi gap oluşmuş acaba orayı doldurmak isteyebilir mi :(
[URL="http://goo.gl/mc9cY"][IMG]http://c1109.hizliresim.com/11/9/9/4752.jpg[/IMG][/URL]
dun kapanan yarı uzunlar...tekrar ilave..:)
işe başlayan stajyerime gösterdiğim bir yöntemi söylemek istiyorum,bu piyasada batmamak için...
1 ay boyunca,eksi 100 ile 25 puan arasında pozunu kapatmaya çalış...2 kontrat maximum ile...kar düşünme,sadece eksi kapanacak pozlar..o da pozisyon açıldıktan en erken 5 dakka sonra olacak..günde 4 işlemi de geçmeyecek...
pavlov un köpeği gibi..bu alışkanlık edinilecek...ya da hep şut çalışan basketbolcu gibi ,bu alışkanlık edinilecek..ki ilerde zamanı geldiğinde bu yapılırken,bunu yapanın duygu değil,motor sinir sistemi olması için...
gördüğüm odur ki ,işe yarıyor şu anda..:))
[QUOTE=ATHLON;373955]işe başlayan stajyerime gösterdiğim bir yöntemi söylemek istiyorum,bu piyasada batmamak için...
1 ay boyunca,eksi 100 ile 25 puan arasında pozunu kapatmaya çalış...2 kontrat maximum ile...kar düşünme,sadece eksi kapanacak pozlar..o da pozisyon açıldıktan en erken 5 dakka sonra olacak..günde 4 işlemi de geçmeyecek...
pavlov un köpeği gibi..bu alışkanlık edinilecek...ya da hep şut çalışan basketbolcu gibi ,bu alışkanlık edinilecek..ki ilerde zamanı geldiğinde bu yapılırken,bunu yapanın duygu değil,motor sinir sistemi olması için...
gördüğüm odur ki ,işe yarıyor şu anda..:))[/QUOTE]
şanslı stajyermiş patron :..:
YUH BE KARDEŞİM SAT GELMİYOR HALA 5 LİKDE BİLE GEÇİCİ SAT YOK HADİ BE KARDEŞİM :confused::o
[quote=ATHLON;373955]işe başlayan stajyerime gösterdiğim bir yöntemi söylemek istiyorum,bu piyasada batmamak için...
gördüğüm odur ki ,işe yarıyor şu anda..:))[/quote]
Çok güzel bir yöntem patron.21(+/-30)gün olayı bir alışkanlık kazanmak yada istenmeyen bir alışkanlıktan kurtulmak için çok verimli bir yöntem.Ayrıca bu işte yada ticaretin herhangi bir kolunda, nasıl çok kazanırım yerine nasıl paramı korurum, nasıl daha az zarar ederimin diye düşünülürse başarı kendiliğinden gelecektir diye düşünüyorum.
Bu aynen şuna benziyor; vücud çalışan bir kişi hemen kaslanmak için yüksek ağırlıklara çok yüklenirse kendini sakatlayıp bir daha kalem bile kaldıramayabilir.Ama kendini yormadan dinlenerek sistemli olarak çalışırsa eninde sonunda istediği vucüda ulaşabilir.
[quote=ATHLON;373955]işe başlayan stajyerime gösterdiğim bir yöntemi söylemek istiyorum,bu piyasada batmamak için...
gördüğüm odur ki ,işe yarıyor şu anda..:))[/quote]
athlon realizasyonu nerde yapacak,kafasına göre mi?mesela onun için de 1000 puan falan yok mu?bi de poz u nerde açacak?
butun pozlar flat...portfoy dınlenmeye alınır...bereket vere...
[quote=saraylı;373858]kd=68.350
:yü:[/quote]
kd=68.475
:yü:
kd gayet temkinli yaklaşıyor fiyata,:rolleyes:
bu tarzına bitiyorum valla,çok soğukkanlı...:::
[quote=saraylı;373960]athlon realizasyonu nerde yapacak,kafasına göre mi?mesela onun için de 1000 puan falan yok mu?bi de poz u nerde açacak?[/quote]
abı poza giriş gene normal tradıngle...burda onemlı olan...overall da eksı gormesıne rağmen zararına poz kapayabılmek...zararı da işlemın bı parcası olduğunu kabul edebılmek...
bunu kötü bir sonuç değil de,mevcut işlemlerin bir parçası olarak kabul ettirebilmek beyne...çünkü insan beyni zarar=kötü sonuç durumlarında direk savunma psikolojisi üretmeye başlıyor mevcut durumu düzeltebilmek için vücutta..ona göre hormon salgılıyor...tamam vücudu koruyabiliyor ama portföyu koruyamıyor...çünkü zarar sırasında insana konsantrasyon kaybı ve ahmaklık veriyor...o yüzden insan asıl acıyı senas sonrasında ve genelde gece yaşıyor,kayıp sonrasında...
hesaplarıma göre dax %3 kızarırsa artıya geçmiş olacaz...