-
[quote=GOKHANFINDIK;118865]Yav anlamıyormusun ablam 8830 olsa ne olacak dow.Longlara para kazandırmayacaklar.Biz dow jones borsası değiliz ki bana ne dow 8830 olsa ne olur.Biz imkb yiz ve o artmadan para kazanılmıyor longtan.[/quote]
nevet..doğru..her bir borsanın kendi dinamikleri kendi tekniği var..DJI nın %4 eksi yaptığı günün ertesi %2.5 yukarda olmamız veya dünya çökerken bizim %5 yapmamız gibi durumlar :) ama KUIN de şöyle haklı genelde paralel hareket ediyor borsalar..ama hareketleri arasındaki %2-3 lük farklar bile bizim için çoooooookk önemli...şortum doğruyum çalışkanım
-
[quote=GOKHANFINDIK;118867]Ben derim ama esas yön aşağı.Benim long olmam yön aşağı fikrini değiştirtmez.[/quote]
herkes ağzını 200 günlük ortalamadan açmış konuşuyor.. kimsse bakkalın, manavın çalışanın 200 günlüğünden bahsetmiyor.. sana katılıyorum yön aşağı olma olasılığı %70-80 aralığında ama geçmişi okudum iki gün önce 50.000 de buluşuruz falan filan diyenler vardı burda...
-
[QUOTE=Astatin;118859]eh üh..sayın Hellim bazı mesajlarımı silmemişsiniz :) neyse sorun değil..gak guk :)...
ama pis verecekler :)[/QUOTE]
Herkes short diye PYye kapatın forumu demiştim ama herkese kapanmış .dng
-
-
[quote=traderx;118840]kaç saat geçti ama bizim gökan fındıktan haber yok taylandda fındık kırıyor heralde:)
elmas destekte kapattı 8720 ve altı olsaydı teyit olurdu ama şimdiden fdji den teyidi geldi sayılır, sıkıldım artık geceleri poz almaktan 200-300 puan için gecenin bi vakti melül melül elimiz kolumuz bağlı conilere bakıyoz akıl karı değil bu iş, iyi geceler.[/quote]
Gece çok geç geldim.Bir kızın gözlerine 5 saat durmadan bakmak nasıl oluyormuş yaşadım o tecrübeyi.Hayatımda bu kadar zor kız görmedim.Bu kadar mı utangaç olur ya bir insan.O yüzden geç geldim.Sabah5te.Sabah 5te.Bugün başka bir kızla Pattaya ya gidecektim.Sabah geç geldiğim için geldi kız hadi kalk gidiyoruz.Dedim geberiyorum uykusuzluktan.Yine mi ya gidemiyoruz demesin mi?PATTAYA ya yine gidemedim.Var bir uğursuzluk.Ne zaman karar versem gidemiyorum.Ondan yazamadım bu saate kadar.Şimdi de yorgunum ama iyiyim.Kızlar ingilizcemi geliştiriyor.:D:D:DSevaptır ingilizce kurslarına para vermesinler ben onlarınkini onlar da benimkini geliştiriyor.Birisi zaten ingilizce kursuna gidiyor.Fill in the blank with the correct diye başlayan cümlelerden.
-
[quote=VOBiX;118876]Herkes short diye PYye kapatın forumu demiştim ama herkese kapanmış .dng[/quote]
herkes PY mi yani..hellim yaptıysa bişibiliyoda yapmıştır sayın TOKOBA..ne demişler t2h
-
Forekste verielr 09:27den ber gelmiyor bakalım ne zaman gelecekler?
-
[quote=enorton;118856]Herkese günaydın, bu nikkei hiç düşmez mi ya...[/quote]
neresi düşüyor ki enorton NIKKEI düşsün.marjinal takılsın istiyorsun yani dünya borsaları mersine nikkei tersine hesabı :::
-
Günaydın vob dünyasının insanları
-
VOB da işlemler durdumu ?
-
Fırtına öncesi sessizlik gibi...
-
[QUOTE=VOBiX;118880]Forekste verielr 09:27den ber gelmiyor bakalım ne zaman gelecekler?[/QUOTE]
matrikstede forextede sorun yok bende ..ilk forex yanıyo 1 saniye sonra matriks yanıyo herzamanki gibi :::
-
biz de sabah sabah evde kilitli kaldık..çelik kapının üst kilidi ya zorlanmaktan yada eskimekten kendinibloke etmiş açılmıodu..dışardan açılabilir belki diyerek komşudan rica ettim..açıldı.aklınızda bulunsun nerde ne olcagı belli olmaz ,ama çelik kapılarda genelde sıkışmanın aksi yönünde açılma oluo..
-
[quote=Astatin;118874]nevet..doğru..her bir borsanın kendi dinamikleri kendi tekniği var..DJI nın %4 eksi yaptığı günün ertesi %2.5 yukarda olmamız veya dünya çökerken bizim %5 yapmamız gibi durumlar :) ama KUIN de şöyle haklı genelde paralel hareket ediyor borsalar..ama hareketleri arasındaki %2-3 lük farklar bile bizim için çoooooookk önemli...şortum doğruyum çalışkanım[/quote]
Ben de zaten onu diyorum.Genelde öyle ama şimdi negatif ayrışma var.
-
Enorton Kardeşim gecmiş olsun biri muhakkak kurcalamıştır kendiliğinden yaz - kış konumuna gecmez ,Ama ne olmuşsa olmuş köytü bişey yaşamamışsınız 3-5 kuruş gaz parası gelir o kadar Gelen mala gelsin cana bişey olmasın
-
dünkü pastayı yapıştırabilcek olan varmı?
bu arada 350 den uzun devam.
-
[QUOTE=marakes;118886]biz de sabah sabah evde kilitli kaldık..çelik kapının üst kilidi ya zorlanmaktan yada eskimekten kendinibloke etmiş açılmıodu..dışardan açılabilir belki diyerek komşudan rica ettim..açıldı.aklınızda bulunsun nerde ne olcagı belli olmaz ,ama çelik kapılarda genelde sıkışmanın aksi yönünde açılma oluo..[/QUOTE]
Evsahibi çıkamıyor ama hırsız istese girebilecek yani.:::
-
[quote=barlas_ss;118875]herkes ağzını 200 günlük ortalamadan açmış konuşuyor.. kimsse bakkalın, manavın çalışanın 200 günlüğünden bahsetmiyor.. sana katılıyorum yön aşağı olma olasılığı %70-80 aralığında ama geçmişi okudum iki gün önce 50.000 de buluşuruz falan filan diyenler vardı burda...[/quote]
Ben de 50000 dedim.Hatta 100000 bile derim.O zaman 50000 olması lazımdı şimdi 28000 lazım.Bu kadar basit.Kimse uymak zorunda değil yorumlar kafasını karıştırmasın.
-
[quote=VOBiX;118890]Evsahibi çıkamıyor ama hırsız istese girebilecek yani.:::[/quote]
yok üzerinde anahtar vardı:)
ama enteresandı gerçekten:)
-
:::::::::::::::çeyrek short..dng.dng.dng.dng.dng:..::..::..::..::..::..::..::..:Yok şakaa fulll short.Atletle olandan.
-
[quote=enorton;118861]Başımdaki uğursuzluklar geçmiyor bir türlü. Dün akşam otururken birden odanın çok sıcak olduğunu farkettim, bir de baktım ki kalorifer petekleri alev gibi. Kombiye koştum, kombiye dokunulmuyor 80 dereceyi gösteriyor. Hemen kapattım, işin ilginci kombi YAZ konumundaydı. Aslında peteklerin yanması imkansız. Allahtan evdeydik, bi de evde olmasam belki de patlayacaktı...[/quote]
geçmiş olsun,allahtan bişey olmadan farketmişsin.
bende de oldu bu ya 3/4 kere allahtan sürekli evdeyim.lan bi baktım ev alev gibi gelmeye başladı,tek tişörtle kanter içinde kaldım.kalorifer kapalı biliyorum,kombi yaz konumunda bi baktım peteklere el vurulmuyor cayır cayır yanıyor kalorifer.
dikkat etmek lazım özellikle evden çıkarken kesinlikle gazı kesiyorum ve elektriğini kesiyorum.allah korusun herşey olur.gaz bu...
bakımını yaptırmadıysan yaptır abi.
-
İsc garanti hemen bastılar.Bir kademe zor artıyor.Çok yol var çokkkkkkkkk.
-
uuuu
leymm FX c..bak ya<ıyorum şurya..pis alacaklar hemde çok pis...öğlene 44xxx deyiz yani
-
[QUOTE=adalı54;118888]Enorton Kardeşim gecmiş olsun biri muhakkak kurcalamıştır kendiliğinden yaz - kış konumuna gecmez ,Ama ne olmuşsa olmuş köytü bişey yaşamamışsınız 3-5 kuruş gaz parası gelir o kadar Gelen mala gelsin cana bişey olmasın[/QUOTE]
Kuracalama yok, kombi hala yaz konumundaydı :)
-
[QUOTE=SEYYAH;118894]geçmiş olsun,allahtan bişey olmadan farketmişsin.
bende de oldu bu ya 3/4 kere allahtan sürekli evdeyim.lan bi baktım ev alev gibi gelmeye başladı,tek tişörtle kanter içinde kaldım.kalorifer kapalı biliyorum,kombi yaz konumunda bi baktım peteklere el vurulmuyor cayır cayır yanıyor kalorifer.
dikkat etmek lazım özellikle evden çıkarken kesinlikle gazı kesiyorum ve elektriğini kesiyorum.allah korusun herşey olur.gaz bu...
bakımını yaptırmadıysan yaptır abi.[/QUOTE]
Senin kombi de Baymak mı :mad:
-
geçmiş olsun enorton...evden çıkarken buzdolabı hariç tüm fişleri çekmek lazım...yaz da geldi..aşk lazım....aşk aşk...
-
spot30daki hisselerde eksi olan yok sadece işc garan nötr,
buna rağmen vob eksi, bakalımm vobmu bilecek spotmu???
-
[quote=enorton;118898]Senin kombi de Baymak mı :mad:[/quote]
yok bizimkisi ARISTON ama en iyisi BOSCH veya VAILLANT.
-
CITIGROUP, RUSYA HISSE SENETLERINI NOTR'DEN UNDERWEIGHT'E INDIRDI
-MATRIKS-
İndir citigroup indir...dünya seni yerin altına indirmiş sen hala ordan ağılrık indir...ayıp beaahh
-
[QUOTE=Astatin;118902]CITIGROUP, RUSYA HISSE SENETLERINI NOTR'DEN UNDERWEIGHT'E INDIRDI
-MATRIKS-
İndir citigroup indir...dünya seni yerin altına indirmiş sen hala ordan ağılrık indir...ayıp beaahh[/QUOTE]
kendi rezil hallerine bakmadan bide başkasına not veriyorlar:..:
-
bas bas bas, kan kırmızı olsun vallahi bunaldım artık yeşil görmekten karpuz gibi olsun ortalık gökanın deyimiyle:::
-
44444(450) bekliyorum...bence..
-
45.475 dünden kısa devam .. 5 -15 dk satta ... şelale şelale şelale ...
-
Alış kademeleri çok dolu, Halil en iyi alıcı...
-
yürüyün be ...ayular, pandalar, koalarlar, pambıklar........de hayne...ver küsküyü...çok yıprandık nalan..... korkarımki saadetiniz bozulacak lönkcüler :)
-
BJKAS a bakın 10 gün evvel 14.90 dı şu an 5.65...
-
[quote=selçuklu;118906]45.475 dünden kısa devam .. 5 -15 dk satta ... şelale şelale şelale ...[/quote]
yürüyün be beyzbol sopaları :) selçuklu patron..sal çıyanları:..:
-
[QUOTE=Astatin;118908]yürüyün be ...ayular, pandalar, koalarlar, pambıklar........de hayne...ver küsküyü...çok yıprandık nalan..... korkarımki saadetiniz bozulacak lönkcüler :)[/QUOTE]
he şelale şelale şelale .. taban olsun vadeli mümkünse ..... üüüüüüüüü
-
Kimse kaşınmasın öperler..
-
sankoda emirler yine geç gitmeye başladı,
geçen günde saf gibi seviniyordum 1-2 kademe karlı çıktık diye.