[quote=enorton;118943]Makas +300, yukselirken eksi makas ile yukseltip, düşerken artı makas mı yapacaklar acaba...[/quote]
Alış baskısı var sandırılıp düştükçe düşürecekler zaten.
Printable View
[quote=enorton;118943]Makas +300, yukselirken eksi makas ile yukseltip, düşerken artı makas mı yapacaklar acaba...[/quote]
Alış baskısı var sandırılıp düştükçe düşürecekler zaten.
[quote=YAVUZHAN;118954]daldığının resmini görmeden inanmam :)[/quote]
ben güvenmem abi annaya hep kelek tam kelek yapayor..
gırnızı hortumuda dalamadı daha zati
[IMG]http://i39.tinypic.com/6s9kb8.png[/IMG]
[quote=SaNCaKTaR;118949]GöKhan Garanti-İş -AK 1 lot 1 lot KDM düşürüyorlar paraa girişleri artı tecrübelerin bu duruma N der?[/quote]
Dow falan düşerken tutup.Arttıklarında artmamamız lazım düşmek için.Böyle olacağını düşünüyorum.975 longum.İlk fırsatta verecem.Tutuyorlar 950 de çıkarım longları.Bana bakmayın ben anında satarım.Elinizde kalmasın longlar.Şimdilik tutuyorlar.Ama pis düşecez.Tutma nedenleri bizim dow artarken az artmamız şu 2 günde başka nedeni yok.
45000 long tekrar...
ver tabana ver tabana :)
[quote=fXci;118956]ben güvenmem abi annaya hep kelek tam kelek yapayor..
[IMG]http://i39.tinypic.com/6s9kb8.png[/IMG][/quote]
hımm yine bond aparatıyla dalmış,hortum su üstünde..
bana göre horumunda dalışa geçmesi için 44400 ün altına sarkmamız lazım.
yoksa şelale falan olacağı yok,ben ümitsizim şelaleden..
[QUOTE=Astatin;118959]ver tabana ver tabana :)[/QUOTE]
Bu vobda tavanı gördük de krizde göremediğimiz tabanı bundna sonra görmeyiz gibi. Borcu taktı kaçtı... .boks.
anadolu yatırımın alışları 45 bin seviyelerinde dengeliyor satışları şimdilik..
pastada büyük alıcılar üstün şimdilik..
[QUOTE=fXci;118956]ben güvenmem abi annaya hep kelek tam kelek yapayor..
[IMG]http://i39.tinypic.com/6s9kb8.png[/IMG][/QUOTE]
Bu sefer denizde çıukur açmadan dalmış. Geçmişe dönük bakarsan çukurlu dalışlar başarısız çukursuzlar başarılı şeklinde bir sonuç çıkartabilir miyiz?
[quote=YAVUZHAN;118962]anadolu yatırımın alışları 45 bin seviyelerinde dengeliyor satışları şimdilik..
pastada büyük alıcılar üstün şimdilik..[/quote]
Özür dilerim ama pasta hikaye.
[QUOTE=VOBiX;118963]Bu sefer denizde çıukur açmadan dalmış. Geçmişe dönük bakarsan çukurlu dalışlar başarısız çukursuzlar başarılı şeklinde bir sonuç çıkartabilir miyiz?[/QUOTE]
tespit dogru istatistiki olarak çukursuzlar daha başarılı... emma annaya küsüm gayri.. çukursuz dye su yüzüne çıkmaycak diye bişey yok.. :::
ya çıkmazsa :::
27 Mayısta 43875ten uzlaşmıştık o gün Anadolu 1795 Oyak 1113 Yapı Kredi 3269 uzunmuş ertesi gün 43750den uzlaşmısız. Pek bir şey değişmemeiş ama bu üçlü yine bugün alış tarafında.
[quote=GOKHANFINDIK;118964]Özür dilerim ama pasta hikaye.[/quote]
Ben birz genişleteyim;
Takas ve Makas sadece illüzyon
[QUOTE=VOBiX;118961]Bu vobda tavanı gördük de krizde göremediğimiz tabanı bundna sonra görmeyiz gibi. Borcu taktı kaçtı... .boks.[/QUOTE]
yazın tabanda görecez bence ... üüüüüü
makas + olunca, koca rallide hep - makas gittikten sonra düşerkende + makas olacak diye düşünmeden edemiyorum....
[quote=GOKHANFINDIK;118964]Özür dilerim ama pasta hikaye.[/quote]
rica ederim,katılıyorum ama eski alışkanlık işte bakıyoruz..
bazen fikir verdiğide olmuyor değil.
bir kama gören var mı buralarda..günlük olarak
[QUOTE=selçuklu;118968]yazın tabanda görecez bence ... üüüüüü[/QUOTE]
doğru yönde olalımda ne olursa olsun..+.
[QUOTE=GOKHANFINDIK;118964]Özür dilerim ama pasta hikaye.[/QUOTE]
Epey gerçekçi duruyor ama .kom
[IMG]http://www.1resimler.com/data/media/1262/kurukafa_pasta.jpg[/IMG]
44500 shortlar 44025 kapandı flat.
[QUOTE=VOBiX;118973]Epey gerçekçi duruyor ama .kom
[IMG]http://www.1resimler.com/data/media/1262/kurukafa_pasta.jpg[/IMG][/QUOTE]
bunu yiyen adam varmı ya ::: çorbanın içine ettin vobix yine iyiki diyetteyik :::
VOBIX sağ arka azı dişini bana ayır..hoş göründü gözüme..Kalan dişleri de FX ciye yolla....
Bu arada DOLORES de taş gibi duruyor
[QUOTE=fXci;118975]bunu yiyen adam varmı ya ::: çorbanın içine ettin vobix yine iyiki diyetteyik :::[/QUOTE]
ben annayı çözdüm, diyet boşuna yorma kendini istersen, annadan hayır yok sana.dng
ver tabana ver tabana :)
kısa devam ......
1 dk satta ...5 dk satta... 15 dk satta... 60 dk alda... günlük alda... haftalık alda... aylık alda... yıllık satta... asırlık alda ...
45000 boğalar için son kale kaldı orayı vermek isetmiyorlar verirseler zaten, 45850 ye kadar giden hareketi yılın fakesi ilan ederim kendime göre...
Asti senin sistemin durumu nedir?
[quote=selçuklu;118979]kısa devam ......
1 dk satta ...5 dk satta... 15 dk satta... 60 dk alda... günlük alda... haftalık alda... aylık alda... yıllık satta... asırlık alda ...[/quote]
15 snlik...???
[quote=MMO;118981]Asti senin sistemin durumu nedir?[/quote]
45325 sat..velakin biliyosun ben sistemi mülteci olarak yaşatıyorum..pek sinyallerine uymuyorum..ben dünden şortum
[QUOTE=Astatin;118982]15 snlik...???[/QUOTE]
o flat ..
DJ Endüstriyal bu gece DJ Endustırtiyal olacak işşşalllahhh
[quote=Astatin;118983]45325 sat..velakin biliyosun ben sistemi mülteci olarak yaşatıyorum..pek sinyallerine uymuyorum..ben dünden şortum[/quote]
Sistemine uysan şaşarım zaten, :)
yurtdışı elini belli etti gözü toprağa bakıyor. eurusd ve altın da keza öle. ama bizim cengaverler hala bi kasıntı içinde tutucaz diye uğraşıyorlar. apds sürekli artıyor 5000 e dayanmış gene. garanti de günlük de flama var. 45500 malietle kısada bekleyen vob traderin acil işi çıktı dışarı çıkması lazım pozu napsın :) offf offf
[QUOTE=Vob Trader;118987]yurtdışı elini belli etti gözü toprağa bakıyor. eurusd ve altın da keza öle. ama bizim cengaverler hala bi kasıntı içinde tutucaz diye uğraşıyorlar. apds sürekli artıyor 5000 e dayanmış gene. garanti de günlük de flama var. 45500 malietle kısada bekleyen vob traderin acil işi çıktı dışarı çıkması lazım [COLOR="Red"]pozu napsın [/COLOR]:) offf offf[/QUOTE]
akşama kadar,hatta bir kaç gün eve götürsün .dng:D
[quote=MMO;118986]Sistemine uysan şaşarım zaten, :)[/quote]
itiraf et, senin gözün benim sistemde..ama benim sistem nazlıdır anadolu gızıdır..çıkmaz evinen kolay kolay..anna ya benzemez yani :::::::::
875 kısa tekrar, çaktırmdan çökecez heralde..
Asti sesin siteme forumdan ben dahil epey talep var hem sisteme uymuyon hem de gül gibi sistemi bize vermiyon gız evi naz evi derlermiş doğru valla
annanın gırnızı hortumu suya giriyor..... şindi bu gız oskijensizlikten hortuma saldırmasın ::: hortumda taaa 45200de :::
Dow future grafiği ... Göndermeyi borç bilirim.. destekler sırasıyla 8670... 8650... 8625...
[IMG]http://i44.tinypic.com/kb6dz8.png[/IMG]
[COLOR="Red"][SIZE="3"][B]44.800[/B][/SIZE][/COLOR] destek çizgisine geldik yine çalışıyor.