-
Pazartesi gunu vob seans saatleri
09:30 : Seans başlangıcı
12:00 : Seans sonu
12:15 : Uzlaşma fiyatlarının ve teminat
tamamlama çağrılarının ilanı
(T Günü-26.09.2008) 17:25 –
(T+1 Günü-29.09.2008) 11:00
: Takas süresi
11:00 : I. Temerrüt başlangıcı
EFT kapanış saati : II. Temerrüt başlangıcı
11:40 : Nakit çekme son saati
11:40 : Teminat yatırma son saati
11:40 : Nemalandırma
[url]http://www.vob.org.tr/VOBPortalTur/Announcements/22Eylul2008-190.pdf[/url]
-
5 dakk sınır 15 dakk long sınır
-
[QUOTE=fahri78;36561]Diğer forumu da okuyorum burayıda.. Bu forumun kalitesi neden bu kadar düştü? Bundan sonra bende bu forumda yazmama kararı aldım.. Bunun nedeni kişisel çekişmeler atışmalar, çatışmalar değil.. Kimse yazmak istemiyor forumda.. Bilgisi olan, foruma katkısı olabilecekler dışardan izliyor.. Yazanlar foruma çok katkıda olabilecek düzeyden uzak.. Şu seviyeden aldım sattım bi daha alım sattım demekde çözüm değil forum kalitesi için.. Umarım forum içinde yeniden yapılanmalar olur..[/QUOTE]
iyi yaptın sende kaç. o arkadaşları geri çağırsan daha iyidi.
-
[QUOTE=oğuzt;36563]Pazartesi gunu vob seans saatleri
09:30 : Seans başlangıcı
12:00 : Seans sonu
12:15 : Uzlaşma fiyatlarının ve teminat
tamamlama çağrılarının ilanı
(T Günü-26.09.2008) 17:25 –
(T+1 Günü-29.09.2008) 11:00
: Takas süresi
11:00 : I. Temerrüt başlangıcı
EFT kapanış saati : II. Temerrüt başlangıcı
11:40 : Nakit çekme son saati
11:40 : Teminat yatırma son saati
11:40 : Nemalandırma
[url]http://www.vob.org.tr/VOBPortalTur/Announcements/22Eylul2008-190.pdf[/url][/QUOTE]
cumayıda alalım bilen varsa.
-
VİX Endeksi 35.72 den kapanmış. (geleceğe güvensizlik-korku-endişe ) Bu durumda ya bu endeks , yada fdow un hareketlerinden bir tanesi hatalı. Kasap et derdinde , koyun can derdinde. Et mi kiymetli? Canmı kıymetli ?
Bu soruların cevabını hep birlikte göreceğiz. Çokta zamanımız kalmadı.
-
[quote=fahri78;36561]Diğer forumu da okuyorum burayıda.. Bu forumun kalitesi neden bu kadar düştü? Bundan sonra bende bu forumda yazmama kararı aldım.. Bunun nedeni kişisel çekişmeler atışmalar, çatışmalar değil.. Kimse yazmak istemiyor forumda.. Bilgisi olan, foruma katkısı olabilecekler dışardan izliyor.. Yazanlar foruma çok katkıda olabilecek düzeyden uzak.. Şu seviyeden aldım sattım bi daha alım sattım demekde çözüm değil forum kalitesi için.. Umarım forum içinde yeniden yapılanmalar olur..[/quote]
[quote=fahri78;35633]Yeni uzlaşmalarla tavana alış gönderdim.. Sıradayım galiba.. hala gelmedi.. :)[/quote]
siz yazınca kaliteye laf yok başkası yazınca kalitesizlik :D
-
[QUOTE=jelibon;36566]cumayıda alalım bilen varsa.[/QUOTE]
ekteki dokumanda ayın 30 u-1 i-2 si- resmi tatil 3 ekim cuma normal seans olucak şeklinde algıladım
-
[QUOTE=oğuzt;36569]ekteki dokumanda ayın 30 u-1 i-2 si- resmi tatil 3 ekim cuma normal seans olucak şeklinde algıladım[/QUOTE]
tamam, saolasın.
-
[QUOTE=jelibon;36565]iyi yaptın sende kaç. o arkadaşları geri çağırsan daha iyidi.[/QUOTE]
O arkadaşların ayrılma sebepleri farklı. sn teo bu foruma ilk gelenlerden.. Forumu sürükleyen, nerdeyse kurucu üyelerden... Bilgisi, yaklaşımı farklı bakışı olan abimizin foruma katkıları büyük oldu. Forumda başlangıçta güzel seviyeli bir yorum kaliteside oluşmaya başladı. Gerçekten yüksek seviyede yorumlar yapıldı. Peki bundan neden vazgeçildi? Bu forumda okuyan insanlar ben şurdan aldım şurdan sattım diye foruma gelmesinler, okumasınlar.. Her zaman benim nerden alım sattığımı bilemezler ki.. Bu şekilde ya sadece benim alım satım yaptığım yerlere göre işlem yapacak zavallı insanlar olduğunu düşünmüyorum bu forumda.. O yüzden bu yaklaşımdan uzaklaşmak yararlı olacaktır...
-
[QUOTE=mozkan;36568]siz yazınca kaliteye laf yok başkası yazınca kalitesizlik :D[/QUOTE]
O gün sizde tavandan alış yapsaydınız 46000 i gördünde satardınız.. Yada Aldığınız seviyenin çok üstünde..
-
[QUOTE=fahri78;36571]O arkadaşların ayrılma sebepleri farklı. sn teo bu foruma ilk gelenlerden.. Forumu sürükleyen, nerdeyse kurucu üyelerden... Bilgisi, yaklaşımı farklı bakışı olan abimizin foruma katkıları büyük oldu. Forumda başlangıçta güzel seviyeli bir yorum kaliteside oluşmaya başladı. Gerçekten yüksek seviyede yorumlar yapıldı. Peki bundan neden vazgeçildi? Bu forumda okuyan insanlar ben şurdan aldım şurdan sattım diye foruma gelmesinler, okumasınlar.. Her zaman benim nerden alım sattığımı bilemezler ki.. Bu şekilde ya sadece benim alım satım yaptığım yerlere göre işlem yapacak zavallı insanlar olduğunu düşünmüyorum bu forumda.. O yüzden bu yaklaşımdan uzaklaşmak yararlı olacaktır...[/QUOTE]
tamam dediğin doğru ama kaçmak yanlış, 2 kişinin 4 isim kullandığı tespit edildi uzaklaştırıldılar, dürüst insanlar ise geri dönmeli. niye yaptkları da meçhul bunu, 5-10 yaş hareketleri, sanki futbol takımı forumu bu.
-
15 dakk bozulma var 5 dakk short signalde