15 dk da indikatörler alayı poz. uyumsuz amma sistem de 5 dklık al vermesine karşın 15 dk satta..60 dakıkada satta..astatin zaten satta...
Printable View
15 dk da indikatörler alayı poz. uyumsuz amma sistem de 5 dklık al vermesine karşın 15 dk satta..60 dakıkada satta..astatin zaten satta...
[quote=traderx;119027]:D:D şeyin sağolsun derler burda:..:, takma psikoloji her daim sağlam olsun, ben heralde ters indikatörüm diye düşünme sakın:D[/quote]
4000 puan gap yemiş birine yazdın bunu.:::üüüüüüüüüBunlar çerez.Buradan alacam 2 ayda 50000 10000 puan arası İnşallah.Gurbette her zaman İsmail yk iyi gider.Oldun mu sen hiç aşık oldun mu süper yaaa.
[QUOTE=GOKHANFINDIK;119036]4000 puan gap yemiş birine yazdın bunu.:::üüüüüüüüüBunlar çerez.Buradan alacam 2 ayda 50000 10000 puan arası İnşallah.Gurbette her zaman İsmail yk iyi gider.Oldun mu sen hiç aşık oldun mu süper yaaa.[/QUOTE]
daha tr dışına bile çıkamadık ki hiç, tr yi keşfetmeye çalışıyoz gezdiğim şehirler 15tane falan oldu, 40 olsun bide sermayeyi sağlamlaştıralım ilk işim mısıra gitmek olacak, şarm el şeyk 1 ay:::
Allah nasip ederse denerim dediğini:D
düşüş inandırıcı gelmiyor dovu bekliyorsa bir şey demem
Gökhan longundan kurtudun mu
fdax fdov vob bende hepsi alda.
[quote=traderx;119037]daha tr dışına bile çıkamadık ki hiç, tr yi keşfetmeye çalışıyoz gezdiğim şehirler 15tane falan oldu, 40 olsun bide sermayeyi sağlamlaştıralım ilk işim mısıra gitmek olacak, şarm el şeyk 1 ay:::
Allah nasip ederse denerim dediğini:D[/quote]
875 full short.:..::..:Mısırı pis diyorlar.
44850 Long...
Şarm El Şeyh...
[IMG]http://img246.yukle.tc/images/541503.jpg[/IMG]
[quote=traderx;119043]Şarm El Şeyh...
[IMG]http://img246.yukle.tc/images/541503.jpg[/IMG][/quote]
Ben Arkadaşıma Dubai deki 7 * uygun görüyorum
Herşey gönlünce olsun
[QUOTE=adalı54;119044]Ben Arkadaşıma Dubai deki 7 * uygun görüyorum
Herşey gönlünce olsun[/QUOTE]
eyvallah abi ya çok sağol valla:))) bir bana değil hepimize nasip etsin rabbim güzelliklerini görmeyi:)
44900 long stop 850 verıye kadar
[QUOTE=enorton;119042]44850 Long...[/QUOTE]
.brv aynen bendekide :yü:
Veri saat kaçta acaba?
Sistemler long diyo!
USD MBA İpotek Kredisi Onayları (29 May) 14:00 -%14,2 Düşük
USD İşten Çıkarmalar (y/y) (May) 14:30 %47,0 Düşük
[B]USD ADP İstihdam Değişimi (May) 15:15 -530K -491K Yüksek [/B]
[B]USD ISM İmalat Dışı Endeks (May) 17:00 45 43,7 Yüksek [/B]
USD Fabrik Siparişleri (Nis) 17:00 %0,5 -%0,9 Orta
[B]USD Fed-Bernanke'nin Bütçe Komitesi Öncesinde Yapacağı Konuşma 17:00 Yüksek [/B]
USD Fed-Hoenig'in Konuşması (Sheridan, Wyoming) 21:30 Düşük
5 lik sistemim long diyor ama 10 luk sistem satta halen fakat ala gecmek üzre teyitlemesi lazım benim 5 lık kandırıyor arada bir o yüzden 10 luk beklenmeli der tecrübelerim
sistem kısada..ne olursa olsun sistem...
[QUOTE=traderx;119018]çaktırmadan çakma formasyonu devam, bu gün long açmak yasak, bakalım coşkulu satış ne zaman gelecek,
[B]eldeki veriye göre yukarı 45000 e kadar teepki gelmesi muhtemel ama çok net aşağı gidecez[/B],
45800 e kadar yukarı giden 10 günlük bandı yukarı kıran hareketin fake olduğu kafamda netleşti.[/QUOTE]
925 e kadar gücü yetti, kısa hala devam çök çök çök:)))
spotla beraber alacaklar burayı sanki ?
45100 üstünde dikkat li olmak lazım..
[quote=adalı54;119051]....benim 5 lık kandırıyor [B]arada bir...[/B][/quote]
arada birse iyi valla bizimki ha bire kandırıyo :::
tureg papucu yarım giy şortları da oynayalım
[quote=AMON RA;119049]Sistemler long diyo![/quote]
AMAN RA!!! Benim 15 dklık hala satta wallah..hatta saatlikde sata geçtiydi öğleden önce
[quote=SEYYAH;119055]arada birse iyi valla bizimki ha bire kandırıyo :::[/quote]
Arada birde o da beni moddan düşürüyor canmı sıkıyo İnsan moddan düşünce olmuyor bi söz var hani PARANI KAYBET NEŞENİ KAYBETME diye
850 long 875 short 850 full long.Devam.
kısa devam .. dün dedim bi kere 45850 tepe diye :D:D:D... 300-500 puanın hesabını yapamam .. projeksiyon belli artık hep shortum .. ağustos vadeye kadar ... haziran ve ağustos vadede short uzlaşacam .. .boks..boks..boks.
[QUOTE=AMON RA;119049]Sistemler long diyo![/QUOTE]
Amon Ra noldu sana patron .. ayıp ediyon valla .. ... nerde bearsh wolfwave graf ...nerde şelale .....nerde eski amonra .. üüüüüğüğüüüüüüü
ya şu SHORT lardan 10.000 pıvan alsakta güsel bir tatil yapsak :::
Long devam... Öğle arası yine kaza yapıyordum, ucuz atlattım. Honda jipe geçiriyordum yandan. Korkunun ecele faydası yok. Bundan sonra agresifim...
dolarda 1.5550 trenine geç kalmayın arkadaşlar
[QUOTE=enorton;119063]Long devam... Öğle arası yine kaza yapıyordum, ucuz atlattım. Honda jipe geçiriyordum yandan. Korkunun ecele faydası yok. Bundan sonra agresifim...[/QUOTE]
geçmiş olsun ...
44800 short
[quote=SEYYAH;119062]ya şu SHORT lardan 10.000 pıvan alsakta güsel bir tatil yapsak :::[/quote]
"güsel bir tatil derken" :D:D:D:D asyan ortamlarımı????
walla onu bunu bilmem arkadaş...tatil mühüm..geçen yık interneyşınıl tatil ettiydim ama bu yık güney batı konvansiyonel takılacağım...uçak a faaln da binmeyeceğim..atlayacağım şirket arabasına (mesaj: benzin beleş, araba amortismanı beleş)..nerde sabah orda akşam 15 gün en az 5 lokasyına uğrayacağım... artık kısmet :)
[QUOTE=kaanyatirim;119064]dolarda 1.5550 trenine geç kalmayın arkadaşlar[/QUOTE]
eyvallah kaanyatırım .. benim yatırımlarımın yarısı helvada yarısı dolarda
selçuklu helvaları yatırım ortaklığı oalrak portfoyumuzun çoğu dolarda ...hahahhahahah :D:D:D:D:D
Short 800.
sn. hellim teşekkür edemiyorum arkadaşlara sabahtan beri .... benim teşekkür etmemi yasakladınızmı .. üüüüüğüğüğüğüğüğüüüüüü
fdax fdow vob tekrar sata girdi dalgalı bir seyir devam ediyor burayı ancak veri ve dov paklar yön açısından.
[QUOTE=enorton;119063]Long devam... Öğle arası yine kaza yapıyordum, ucuz atlattım. Honda jipe geçiriyordum yandan. Korkunun ecele faydası yok. Bundan sonra agresifim...[/QUOTE]
bir kurşun döktür, ne bileyim sadaka falan çıkar, böyle üst üste olunca insan tırsıyor.
[QUOTE=traderx;119072]bir kurşun döktür, ne bileyim sadaka falan çıkar, böyle üst üste olunca insan tırsıyor.[/QUOTE]
Kurşun döktürmeye inanmam, dini hiçbir yanı yok. Sadaka konusunda haklısın. Var başımıza gelecek ya, hayırlısı. Ne demişler "Olacağa Çare Yok"...
Larossian sistemlerin durumu nedir özellikle mavi çizgi kırmızıyı kesti mi?