-
[QUOTE=fahri78;36561]Diğer forumu da okuyorum burayıda.. Bu forumun kalitesi neden bu kadar düştü? Bundan sonra bende bu forumda yazmama kararı aldım.. Bunun nedeni kişisel çekişmeler atışmalar, çatışmalar değil.. Kimse yazmak istemiyor forumda.. Bilgisi olan, foruma katkısı olabilecekler dışardan izliyor.. Yazanlar foruma çok katkıda olabilecek düzeyden uzak.. Şu seviyeden aldım sattım bi daha alım sattım demekde çözüm değil forum kalitesi için.. Umarım forum içinde yeniden yapılanmalar olur..[/QUOTE]
bu topik ben bildim bileli böyle sn fahri dostum...
geçmişe göre değişiklik yok..
gidenler ronaldinho ve vobtrader.. ve ekürileri...:D
teo siniri geçsin gelir......kim kaldı dışarda.. diğerleri ara ara yazıyor zaten....
yazılacak olanlar neler açıklık getirirsen sevinirim...
ayrıca sende veriyordun çoşkuyu o gün..ertesi günkü tavanlar hesaplanıyordu.....
tavandan alanlar 46000 denmi satardı yoksa 43000 lerdenmi o da ayrı...
-
sayın fahri78,aldım sattım cümlelerini yüzeysel görmesek,onlar o arkadaşların sistemlerinin al veya sat verdiğiyerle kanımca ve bizler için bir çeşni,bir kıyaslama oluyor.bence kaliteylede bir ilgisi yok,ama karşılıkı sürtüşmeler,dozu kaçan eleştiler olursa onlar kaliteyi bozar doğal olarak ona katılırım.ideali yorumcu,fikir verebilen dostların hepsi gelsinler ve bize ışık versinler...saygılar
-
Şunu aldım bunu sattım şu kaçacak söylemlerini imkb için senelerdir anlayamazdım hala da anlayamam...
Vobda da şuradan kısayım buradan uzunum olayı varmış...
Neden yazılır, niye yazılır, kimin için yazılır hiç çözemedim...
Yok eğer bunları okuyup pozisyon alanlarda varsa, diyecek tek söz bile bulamıyorum...
Herkes piyasadan beklediğini alırmış...
-
[QUOTE=hexen;36574]15 dakk bozulma var 5 dakk short signalde[/QUOTE]
bakın sn hexen ne guzel yazmıs yazdıktan sonra sonra satıs geldi zaten :)
-
[QUOTE=mbm;36575]bu topik ben bildim bileli böyle sn fahri dostum...
geçmişe göre değişiklik yok..
gidenler ronaldinho ve vobtrader.. ve ekürileri...:D
teo siniri geçsin gelir......kim kaldı dışarda.. diğerleri ara ara yazıyor zaten....
yazılacak olanlar neler açıklık getirirsen sevinirim...[/QUOTE]
Dostum mümkün olduğunca forumda atışmaların olmamasından yanayım. Benim şikayetim daha çok kaliteye yönelik.. Bir şikayetimde sana aslında.. Yaklaşımın, bakışın, bilgin ve uygulamalarınla forumun demirbaş, iyi yorumcularından birisin.. Fakat sende bunu daha düşük profilde tutuyorsun.. Bir nedeni güniçi çok işlem yapmak, zaman azlığı olabilir.. Fakat verebileceklerinin çok azını veriyorsun.. Diğer izleyenlerin verdiklerinin ise çok çok fazlasını.. Sevgiler..
-
Vadelide Dün yapılan halka arzın ikinci versiyonu başladı.
-
mbm systems fake short signal olar ? amma yinede system yondeyim
-
[QUOTE=oğuzt;36563]Pazartesi gunu vob seans saatleri
09:30 : Seans başlangıcı
12:00 : Seans sonu
12:15 : Uzlaşma fiyatlarının ve teminat
tamamlama çağrılarının ilanı
(T Günü-26.09.2008) 17:25 –
(T+1 Günü-29.09.2008) 11:00
: Takas süresi
11:00 : I. Temerrüt başlangıcı
EFT kapanış saati : II. Temerrüt başlangıcı
11:40 : Nakit çekme son saati
11:40 : Teminat yatırma son saati
11:40 : Nemalandırma
[url]http://www.vob.org.tr/VOBPortalTur/Announcements/22Eylul2008-190.pdf[/url][/QUOTE]
Teşekkürler Sn. Oguzt.
-
5dakk halen short signal 15 dakk zayıf short signalde
-
ben mesela fdowda sanal alım satım yapıyorum buraya yazıyorum bunu.
sebebi aldıklarımın hiçbirisinin tepede olmadığı sattıklarımın ise dipte olmadığını göstermektir.
yararlanan olabilir bundan diye düşünüyorum.
bu arada babalar bayram nedeniyle vobda pozisyon kapatıyor, citi hariç öyle gözüküyor.
-
[QUOTE=fahri78;36579]Dostum mümkün olduğunca forumda atışmaların olmamasından yanayım. Benim şikayetim daha çok kaliteye yönelik.. Bir şikayetimde sana aslında.. Yaklaşımın, bakışın, bilgin ve uygulamalarınla forumun demirbaş, iyi yorumcularından birisin.. Fakat sende bunu daha düşük profilde tutuyorsun.. Bir nedeni güniçi çok işlem yapmak, zaman azlığı olabilir.. Fakat verebileceklerinin çok azını veriyorsun.. Diğer izleyenlerin verdiklerinin ise çok çok fazlasını.. Sevgiler..[/QUOTE]
fahri dostum..
geçen gün grafikler attın...
yukarı güzel günler bizi bekliyor anlamını çıkardım ben onlardan...
ama vobta anlık yaşamak lazım.. beklentiye girmeden..
[B]ben burda günü kurtarmanın telaşındayım..[/B]
yarın çok önemli değil..[B]üstelik yarınıda dogru teşhis edip edemeyecegimizde şüpheli[/B]... vob yarını beklemiyor.....
mükemmel sistem yok...tavan olmadan bir gün önce 41200 ü gördü 41100 kapattı....
41175 kapatsaydı bende geceye uzundum....
ama kısa girdim ve 5000 puan gap yedim...
bunu kimse bilemez...senin sistem alda olur benimki satta...
[B]önemli olan gün içi burda ezilmemek......[/B]
o gap etkiledimi beni hayır.....son 15 günkü karın üçte birini verdim sadece.....
genelde sisteme uyarım gün içi.....ama bugunkü gibi sistem çok sık al verdirip çuvallarsa kendi tecrübelerime göre işlem yaparım..ve sistemden çıktıgımıda burda yazarım..
bugunde yazdım..al sata girdik poz yazmayacagım diye....
kendi adıma bu alsatlar rahatsız etmiyor beni..
hep derim..kırılmada aynı yönde olayım yeter bana.....
ha dersenizki bir önceki sayfada sn shubimi gibi anlamsız buluyoruz,bizde yazmayız...
önümüzdeki ekrana konsantre oluruz..bizim için daha iyi olur.....
-
[QUOTE=mbm;36585]fahri dostum..
geçen gün grafikler attın...
yukarı güzel günler bizi bekliyor anlamını çıkardım ben onlardan...
ama vobta anlık yaşamak lazım.. beklentiye girmeden..
[B]ben burda günü kurtarmanın telaşındayım..[/B]
yarın çok önemli değil..üstelik yarınıda dogru teşhis edip edemeyecegimizde şüpheli... vob yarını beklemiyor.....
mükemmel sistem yok...tavan olmadan bir gün önce 41200 ü gördü 41100 kapattı....
41175 kapatsaydı bende geceye uzundum....
ama kısa girdim ve 5000 puan gap yedim...
bunu kimse bilemez...senin sistem alda olur benimki satta...
önemli olan gün içi burda ezilmemek......
genelde sisteme uyarım gün içi.....ama bugunkü gibi sistem çok sık al verdirip çuvallarsa kendi tecrübelerime göre işlem yaparım..ve sistemden çıktıgımıda burda yazarım..
bugunde yazdım..al sata girdik poz yazmayacagım diye....
kendi adıma bu alsatlar rahatsız etmiyor beni..
hep derim..kırılmada aynı yönde olayım yeter bana.....
ha dersenizki bir önceki sayfada sn shubimi gibi anlamsız buluyoruz,bizde yazmayız...
önümüzdeki ekrana konsantre oluruz..bizim için daha iyi olur.....[/QUOTE]
ben anlamlı buluyorum. moral oluyor.