[quote=enorton;119063]Long devam... Öğle arası yine kaza yapıyordum, ucuz atlattım. Honda jipe geçiriyordum yandan. Korkunun ecele faydası yok. Bundan sonra agresifim...[/quote]
Seansı kaçırmıyayım diye acelemi ediyorsun acaba?:)
Printable View
[quote=enorton;119063]Long devam... Öğle arası yine kaza yapıyordum, ucuz atlattım. Honda jipe geçiriyordum yandan. Korkunun ecele faydası yok. Bundan sonra agresifim...[/quote]
Seansı kaçırmıyayım diye acelemi ediyorsun acaba?:)
istifimi hiç bozmuyorum şort devam.
seans sonuna uzun bir çubuk bekliyorum
yuaw arkidişler .. bugun internetimde sorun var hiç bi site dovru dürüst açılmayor sizdede öylemi
[QUOTE=traderx;119072]bir kurşun döktür, ne bileyim sadaka falan çıkar, böyle üst üste olunca insan tırsıyor.[/QUOTE]
Lanetlendim mi acaba :D:D:D:D
[QUOTE=Vob Trader;119077]seans sonuna uzun bir çubuk bekliyorum[/QUOTE]
Hangi yöne??
[QUOTE=fXci;119078]yuaw arkidişler .. bugun internetimde sorun var hiç bi site dovru dürüst açılmayor sizdede öylemi[/QUOTE]
DNS ayarlarını değiştir istersen
aşağı mı
Long devam...
[quote=Astatin;119067]"güsel bir tatil derken" :D:D:D:D asyan ortamlarımı????
walla onu bunu bilmem arkadaş...tatil mühüm..geçen yık interneyşınıl tatil ettiydim ama bu yık güney batı konvansiyonel takılacağım...uçak a faaln da binmeyeceğim..atlayacağım şirket arabasına (mesaj: benzin beleş, araba amortismanı beleş)..nerde sabah orda akşam 15 gün en az 5 lokasyına uğrayacağım... artık kısmet :)[/quote]
Uzak doğuda fare kebaba bekleriz.:..::..:Full long 775 800.
[QUOTE=enorton;119079]Lanetlendim mi acaba :D:D:D:D[/QUOTE]
vob insanın konsantrasyonunu bozuyor
[quote=fXci;119078]yuaw arkidişler .. bugun internetimde sorun var hiç bi site dovru dürüst açılmayor sizdede öylemi[/quote]
Sabah 10 na kadar ankarada kablolu arızası vardı şimdi durum iyi,
[QUOTE=fXci;119078]yuaw arkidişler .. bugun internetimde sorun var hiç bi site dovru dürüst açılmayor sizdede öylemi[/QUOTE]
bendede öyle üüü
[quote=GOKHANFINDIK;119084]Uzak doğuda fare kebaba bekleriz.:..::..:Full long 775 800.[/quote]
Gökhan kaçırmış olabilirim kusura bakma tayland da ne işin var üstat senin? Tatil falan mı?
siteye giriş yapamıyordum, ne tür bir komplo içindeyim bilemem ama kimse 'bilimsel' yorumlarımı engelleyemez, bu borsa düşer benden söylemesi.
750 short 725 long.
Derderci geldi hanım
[IMG]http://i42.tinypic.com/2h5tniu.png[/IMG]
ben de foruma giremiyorum.
5 dk larda sanki OBO görüyorum...bence...
benim sistem sabahın köründen sat verdi halada hiç değişmedi bana öyle geliyorki benim sistemin bu sinayli çok uzun sürecek:D:D belki yarın al verir:)
not :sistem 5 dakikalık:..:
EL MAHKUM basacaklar:::
[quote=GOKHANFINDIK;119090]750 short 725 long.[/quote]
Gökhan o kadar hızlısın ki ekrandan hiç TERA gecmiyor ışık ile yarışşş .boks..dng
[quote=TIFIL;119093]5 dk larda sanki OBO görüyorum...bence...[/quote]
kedidir kediiii:D
60 dak lık ın fiboya uyarlanmış hali,,,,,,,, olmaz demeyin şansınızı deneyin,,,, :D
[URL=http://img200.imageshack.us/my.php?image=60daklk.png][IMG]http://img200.imageshack.us/img200/7410/60daklk.png[/IMG][/URL]
al bendende o kadar
kabloyu taktım laptoba belki iyileşir diye
ama bi gelişme olmadı
[quote=MMO;119088]Gökhan kaçırmış olabilirim kusura bakma tayland da ne işin var üstat senin? Tatil falan mı?[/quote]
Geziyorum.3 haftada 2 kere geldim.
yazmışken yönünüde yazsaydın keşke.lelele
ama sen tahminim aşağıyı kastetmişsindir.
Bu borsa çöker ben long.Çocuğum olmayacak vob.Allah seni kahretmeye emi..dng:..::..:
bana göre bu piyasa bitmiştir..[B]dik açılı yükselişlerde [/B]macd günlük sat verip,3 gün devam ederse ...mokoko zamanıdır..bu gün 5. gün...artık kısa zamanı..
sat 10 endeks otuz 44.850 saat 14.45 endeks 30 son deger 44.850 nasıl oluyor anlamadım hisseler düştü ama endeks aynı yerde.
44750 short...
[quote=Leblebi;119103]sat 10 endeks otuz 44.850 saat 14.45 endeks 30 son deger 44.850 nasıl oluyor anlamadım hisseler düştü ama endeks aynı yerde.[/quote]
Kalkan 30 lar var.tüpraş mesela.
benim 5 lik aldatıyor demiştim aldattı yine sata gecti 10 luk zaten satta idi saat 10,00 dan beri satta
hiç bir şeye bakmadan bile şortlamak için şu argüman bile yeter;
piyasa 2 ay soluksuz ralli yapacak, ralliden sonra 10 gün yatay band yapacak,
sonra o bandı yukarı kıracak 2 gün üstünde kalıp 3. günde üstünde kalamadan tekrar
bandın içene girecek ve ben hala trendçilik oynayıp long kalacam, imkanı yok:::
Düğmeye bastım iş yatırım 800 ü kaldırdı.775 ten full shortum.2saniye geç bassam bir asgari ücret.Oha.
[QUOTE=GOKHANFINDIK;119105]Kalkan 30 lar var.tüpraş mesela.[/QUOTE]
nasıl kalkmış abi açılış 20.3 son deger 19.8
[quote=GOKHANFINDIK;119084]Uzak doğuda fare kebaba bekleriz.:..::..:Full long 775 800.[/quote]
ben senin orda ne kebabı yediğini biliyorum ya..neyse şimdi:D:D
775 shortluyorum 750 görmüyor.850 full long.Şimdi yine 850 825 short.
[quote=Leblebi;119109]nasıl kalkmış abi açılış 20.3 son deger 19.8[/quote]
Abicim 19.3 görmüş şimdi 19.8 daha ne olacak.Açılışı mı söylüyorum.3 4 kademe kalktı.Dipte idi seans sonuna yakın.
45 bin üstü kapatırız yine :::
düşüş yok ralli var :yü:
44850 al geldi sisteme...ben hla kısayım...