Merhaba dostlar yeniyim aranıza katıldım bugün.Umarım kavgasız,huzur ve barış dolu bir forum olur..lelele
Printable View
Merhaba dostlar yeniyim aranıza katıldım bugün.Umarım kavgasız,huzur ve barış dolu bir forum olur..lelele
Nasıl gidiyor bakalım hayat kar zarar varmı dostlar.Vobta kazanan varmı acaba genel anlamda çok merak ediyorum.
Aps : - 6481
şunu görüyorum mesela Teoyla aranda kişisel bir mesele varsa bunu özel mesajla halletsen daha iyidi. o zamanda bu problem olmazdı.
Ya burası ne biçim bir topik anlamadım gitti
Gidin kavgalarınızı başka zeminlerde yapın.Bakın adamlar ortalıgın tozunu dumana katıyor. Bırakında buraya yazanlar , okuyanlar sizin kısır çekişmelerinize deyil , birbirlerinin fikirlerine konsatre olsunlar.
system 5 dakk short 15 dakk short halen
YUNANISTAN MERKEZ BANKASI BASKANI VE AVRUPA MERKEZ BANKASI GUVERNORLER
KONSEYI UYASI GEORGE PROVOPOULOS, [B][COLOR="Red"]AVRUPA HUKUMETLERININ ABD MODELINE BENZER BIR BANKA KURTARMA HIZMETI OLUSTURMA YANLISI OLMADIKLARINI [/COLOR][/B]SOYLEDI.
[QUOTE=mbm;36585]fahri dostum..
geçen gün grafikler attın...
yukarı güzel günler bizi bekliyor anlamını çıkardım ben onlardan...
ama vobta anlık yaşamak lazım.. beklentiye girmeden..
[B]ben burda günü kurtarmanın telaşındayım..[/B]
yarın çok önemli değil..[B]üstelik yarınıda dogru teşhis edip edemeyecegimizde şüpheli[/B]... vob yarını beklemiyor.....
mükemmel sistem yok...tavan olmadan bir gün önce 41200 ü gördü 41100 kapattı....
41175 kapatsaydı bende geceye uzundum....
ama kısa girdim ve 5000 puan gap yedim...
bunu kimse bilemez...senin sistem alda olur benimki satta...
[B]önemli olan gün içi burda ezilmemek......[/B]
o gap etkiledimi beni hayır.....son 15 günkü karın üçte birini verdim sadece.....
genelde sisteme uyarım gün içi.....ama bugunkü gibi sistem çok sık al verdirip çuvallarsa kendi tecrübelerime göre işlem yaparım..ve sistemden çıktıgımıda burda yazarım..
bugunde yazdım..al sata girdik poz yazmayacagım diye....
kendi adıma bu alsatlar rahatsız etmiyor beni..
hep derim..kırılmada aynı yönde olayım yeter bana.....
ha dersenizki bir önceki sayfada sn shubimi gibi anlamsız buluyoruz,bizde yazmayız...
önümüzdeki ekrana konsantre oluruz..bizim için daha iyi olur.....[/QUOTE]
Kesinlikle önemli olan kendi pozisyonumuzdur.. Ben hala günlüklerde olumlu bakışımı sürdürüyorum. Fakat Dow grafikleri incelenirse, uyumsuzluklardan sonra bile daha aşağılar bu uyumsuzluk bozulmadan görülmüş, sonra yukarı gitmiş.. Bunun anlamı belki Dow 10300 leri bile görebilecek, sonra 12000 lere gidecek.. Bu ortamda günlüklere göre özelllikle çok yüksek kaldıraçta, kazanmak isteyen kaç kişi ayakta kalabilir..
Sistemlerle grfaiklerle bazı şeylkerin paylaşılması gerçekten yararlı olmayabilirde.. Hala çok sığ piyasaya sahipiz.. Sistem paylaşımı olmadığı halde 10 kontrat satışla 2 kademe düştüğü zamanlar olabiliyor.. Ayakta kalabilmek için sistem kendine özgü olmalı..
Bu arada 15 dak. lıklar satta.. Belki 2 li dip, dünkü seviyeleri görmek daha sağlıklı olabilir..
Bono bileşikler yükselmeye başladı.
[QUOTE=fahri78;36601]Kesinlikle önemli olan kendi pozisyonumuzdur.. Ben hala günlüklerde olumlu bakışımı sürdürüyorum. Fakat Dow grafikleri incelenirse, uyumsuzluklardan sonra bile daha aşağılar bu uyumsuzluk bozulmadan görülmüş, sonra yukarı gitmiş.. Bunun anlamı belki Dow 10300 leri bile görebilecek, sonra 12000 lere gidecek.. Bu ortamda günlüklere göre özelllikle çok yüksek kaldıraçta, kazanmak isteyen kaç kişi ayakta kalabilir..
Sistemlerle grfaiklerle bazı şeylkerin paylaşılması gerçekten yararlı olmayabilirde.. Hala çok sığ piyasaya sahipiz.. Sistem paylaşımı olmadığı halde 10 kontrat satışla 2 kademe düştüğü zamanlar olabiliyor.. Ayakta kalabilmek için sistem kendine özgü olmalı..[/QUOTE]
geçen gün dow için ahmede mehmede bakmayın diyordun sn fahri...
şimdi dow ile korelasyon kuruyorsun....
ki o gün ben buna itiraz etmiştim..
bu arada vadeli günlükler bende hala satta.....
bunun benim için önemi varmı... yok...
olsada minimum...
ben bugunu nasıl kurtarırım onun derdindeyim...
yarında yarını nasıl kurtarırım onun derdinde olacagım...
günlüklere göre işlem yapanda oldugunu sanmıyorum..
vob için çok zor çünkü.....
benim için en önemli peryot 15 dakikalıktır.....spot dahil....
tabikii vob işlemleri için........
S&P, Türk Bankacılık sektörünün kredibilitesinin ortalamadan daha yüksek riske sahip olduğunu açıkladı. Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu bankacılıkta kredi büyümesinin 2008 yılında enflasyon baskısı ve toptan fonlama marjlarındaki genişleme nedeniyle yavaşlayacağını öngördü.
[B]başta bankacılık sektörü olmak üzere hisse senedi marketi açısından olumsuz bir açıklama[/B]