850 full long.
Printable View
850 full long.
Ben en azından sisteme uymuyorum..Milletin yaptığı hataya bakar mısın
ABD, NUKLEER BILGILERINI YANLISLIKLA INTERNETE KOYDU
ABD, YUZLERCE SIVIL NUKLEER TESISI VE
NUKLEER SILAHLAR ICIN GEREKLI YAKITIN BULUNDUGU YERLERLE ILGILI BILGILERI ICEREN
GIZLI BIR RESMI RAPORU YANLISLIKLA INTERNET UZERINDEN YAYINLADI.
THE NEW YORK TIMES GAZETESININ HABERINE GORE, GIZLI OLMAYAN BILGI VE
BELGELERI KAMUOYUNA ACIKLAYAN, KONGREYE BAGLI DEVLET BASIMEVININ (GPO) INTERNET
SITESINDE, NUKLEER BILGILERI ICEREN 226 SAYFALIK RAPORU PAZARTESI GUNU
YANLISLIKLA YAYIMLANDI. DURUMUN FARKINA VARILMASI UZERINE RAPOR ERTESI GUN
KALDIRILDI.
SOZ KONUSU RAPORUN ULUSLARARASI ATOM ENERJISI KURUMU ICIN HAZIRLANDIGI VE
GOZDEN GECIRILMESI ICIN GECEN AY ABD BASKANI BARACK OBAMA TARAFINDAN KONGREYE
GONDERILDIGI BELIRTILDI.
GAZETE, RAPORDA ABD'NIN NUKLEER SILAHLARIYLA ILGILI ASKERI BILGILERININ
YER ALMADIGINI, ANCAK SILAH LABORATUVARLARINDA YUKSEK GIZLILIGI OLAN YERLER DAHIL
SIVIL NUKLEER TESISLERIN AYRINTILI BIR LISTESININ BULUNDUGUNU YAZDI. BU RAPORUN
DEVLET SIRRI DEGIL, KISIYE OZEL GIZLI BILGI OLDUGU KAYDEDILIYOR.
-AA-
[quote=Astatin;119114]44850 al geldi sisteme...ben hla kısayım...[/quote]
775 de geldiLer banada ama ben Flat takılıyorum..
44875 long yeniden...
günün en yükseğinden kapatacağız...bence..
[quote=Astatin;119056]tureg papucu yarım giy şortları da oynayalım[/quote]
kısmetse 46175 den kısalarım:..:
off 925 tende ne güzel şortlanılır:D
yahu herkesin sistemine al gelmiş benim kerestede hala bişey yok.kom
el paritos, del goldos, fena babafingos, devamos vobos aynos çatıros çatıros
[quote=TIFIL;119119]günün en yükseğinden kapatacağız...bence..[/quote]
Longum ama en düşükten kapatacaz bence de.
saat 15:15 abd tarım dışı istihdam verisi var arkadaşlar baba veri
hatırlatayım dedim belki unutanlar olmuştur.
Full long vob 75000 hedefim var.Uzlaşırım ben bu pozisyonla.
45000 e yıgınak yaptılar bu demektır kı 45000 uzerıne gıdıyoruz
[quote=traderx;119124]saat 15:15 abd tarım dışı istihdam verisi var arkadaşlar baba veri
hatırlatayım dedim belki unutanlar olmuştur.[/quote]
Baba veri ise iyi geliyor.. Ana verilerden korkmak laz.dngımm
[QUOTE=Astatin;115528]Enorton sen saatlik sistem kullanıyordun değilmi? Yok 15 lik kullanıyosan ve al 44175 de geldiyse o sistemi modifiye et diyecektim[/QUOTE]
Asti öyle bir modifiye ettim ki dansöz oldu mübarek :D .dng
[quote=traderx;119124]saat 15:15 abd tarım dışı istihdam verisi var arkadaşlar baba veri
hassssss...bu aralar veriler iyi geliyo...bilsem 700 lerde kpatıp beklerdim...şinci veri iyi gelir bi daha yukrı çekip basarlar hem maliyetten kurtaramadık hemde ekstra stress yemiş olduk
[quote=traderx;119124]saat 15:15 abd tarım dışı istihdam verisi var arkadaşlar baba veri hatırlatayım dedim belki unutanlar olmuştur.[/quote]
Tarım dışı cuma günü değilmi?
[B]Bugün;[/B]
[B] ABD`DE TSI 15:15`E MAYIS AYI OZEL SEKTOR ISTIHDAM VERILERI ACIKLANACAK. BUNA GORE
NISAN AYINDA 491 BIN KISI AZALAN OZEL SEKTOR ISTIHDAMININ MAYIS AYINDA DA 550 BIN
KISI GERILEMESI BEKLENIYOR[/B]
Yazdıklarımın yarısını yapsam dunden berı epey kar yazardım ama ıkı gundur sadece bakıcıyız:(
evet en önemli data bu.en az 300/400 puan dalgalandırır bizi.
grafiklere göre iyi gelecek..
Kim korkar veriden :)
[quote=enorton;119128]Asti öyle bir modifiye ettim ki dansöz oldu mübarek :D .dng[/quote]
waybenorton... bu mesajı 48 yıl önce yazmıştım..nerden buldun yaww
Long devam...
kontrada bıraktın bizi traderx :)
gelen data başka..
[QUOTE=Astatin;119134]waybenorton... bu mesajı 48 yıl önce yazmıştım..nerden buldun yaww[/QUOTE]
Üstad vobix den bişeyler kapıyoruz :D
evet özel sektör istihdam, iyi geldi ama almadılar, EL MAHKUM basacaklar:)
ABD'DE MAYIS AYI OZEL SEKTOR ISTIHDAMI 532 BIN KISI GERILEDI (BEKLENTI-550 BIN ONCEKI:-491 BIN)
-MATRIKS-
kısa devam ..vob kapanış tahminim 43.875 kayıtlara geçsin ..
korkmayın arkadaşlar veri iyi geldi ama almadılar, kısacılar için bir argüman daha.dng
arkadaşlar veri 15.30 damı 17 demi.
[QUOTE=traderx;119140]korkmayın arkadaşlar veri iyi geldi ama almadılar, kısacılar için bir argüman daha.dng[/QUOTE]
ne zaman geldi.
don gömlek longum seans sonu alırlar dow dax dğüşüor bizi tutuolar. sabah piasa düşerken artan apds 5000 civarıydı 44700-900 arası 533 e kadar geriledi. buda demek oluyorki sabah açılan kısalar kapatılıyor. ana pastada zaten herkes kısa bi efg de var kemik mal. don gömlek longum :)
Ne verisi geliyor ne oluyor.Ben pek de umrumda değil.Ama tarımdışı verisi gelecekse eğer varya portföyünüzde kalıcı hasar bırakabilir o veri.Ben de bırakmıştı bir kere.Tek tuş 1000 puan.
Piyasanın dönmesi için sarsıcı derecede kötü veri şart, başka türlü takmıyor namıssızlar
kapanış tahminim 45600 üstü kayıtlara geçsin
[quote=Vob Trader;119143]don gömlek longum seans sonu alırlar dow dax dğüşüor bizi tutuolar. sabah piasa düşerken artan apds 5000 civarıydı 44700-900 arası 533 e kadar geriledi. buda demek oluyorki sabah açılan kısalar kapatılıyor. ana pastada zaten herkes kısa bi efg de var kemik mal. don gömlek longum :)[/quote]
Teşekkürüm bitmiş.Ama zaten açıkpoz yorumu olunca teşekkürde etmiyom kimseye:..::..::..:
gelmiş veri 15.15 de yeni gördüm normalde 15.30 da gelirdi.
[IMG]http://img245.yukle.tc/images/5151veri.jpg[/IMG]
arkadaşlar özür benim hatam değil bu mal site yanlış yazmış,
sık kullanılanlardan sildim hemen.
[QUOTE=Astatin;119129]hassssss...bu aralar veriler iyi geliyo...bilsem 700 lerde kpatıp beklerdim...şinci veri iyi gelir bi daha yukrı çekip basarlar hem maliyetten kurtaramadık hemde ekstra stress yemiş olduk[/QUOTE]
[QUOTE=MMO;119130]Tarım dışı cuma günü değilmi?
[B]Bugün;[/B]
[B] ABD`DE TSI 15:15`E MAYIS AYI OZEL SEKTOR ISTIHDAM VERILERI ACIKLANACAK. BUNA GORE
NISAN AYINDA 491 BIN KISI AZALAN OZEL SEKTOR ISTIHDAMININ MAYIS AYINDA DA 550 BIN
KISI GERILEMESI BEKLENIYOR[/B][/QUOTE]
[QUOTE=YAVUZHAN;119136]kontrada bıraktın bizi traderx :)
gelen data başka..[/QUOTE]
veri iyi gelecek
[URL="http://img37.imageshack.us/my.php?image=canavar.png"][IMG]http://img37.imageshack.us/img37/2743/canavar.png[/IMG][/URL]
sağ tarafa da bir kol ve gaplı aşağı olması lazım,,, canavarın adama benzemesi için :D :D
ya da şerefsiz efg size şaka yaptım diyerek el de sallayabilir,,,,,,,,,, ahahahhaus :) ölüm tepesi de olabilir ismi,,,,,,
45050 üstünü görmek lazım long için..
arkadaşlar ne verisi gelecek kaçta gelecek, mümkünse birde nasıl gelecek:D kafa kalmadı yahu...
apds -188 bu aralar baya bi tutuyor