-
Bugun sistemler yurtdışından ötürü al vermedi, yarın da yurtdışından sebeb kısa için sevinmek yada uzun için üzülmek yanlış olur ,ben şahsen uzun açarken yurt dışının olumsuzlugunun farkında olarak işelemimi gerçekleştirdim ,yarın içinde şimdiden yurtdışına bakıp yorum yapmak erken olur
-
BUGÜN ıYı KEKLENDıK DıYORUM YURTDIşINA NE KADAR BAKMIYACAZKı şimdiden 48500 garanti açılış bence
-
dow da 12400 kapanır 22 günlük ortalamasını kırmış bi abd
-
Eger bu sekılde kapatırsa tahmınım kapatmıyacak, 48.300 acılıstan sonra yurtdışı eşliğiyle beraber yukarı tam gaz cıkan bır Vob gorecegız..
-
teo hoş geldin..
gündüz yogundum biraz.. canımda sıkkındı..
geldiğini gördüm.. kargaşada hoşgeldin diyemedim....:)
-
teo bey geldinizmi Irak tan ?
-
[QUOTE=cbaykus;14679]teo bey geldinizmi Irak tan ?[/QUOTE]
Dondum Sayın Cbaykus 16:00 da buromdan seansın sonunu takıp edebıldım..
-
[QUOTE=mbm;14678]teo hoş geldin..
gündüz yogundum biraz.. canımda sıkkındı..
geldiğini gördüm.. kargaşada hoşgeldin diyemedim....:)[/QUOTE]
Hayırdır , ne oluyor, herkes bır tarafa kaçmış göremedim, Hıc yakıştırmadım..
Yarın içtimaya eksiksiz katılalım lütfen...
-
F DAX 0,50 EKSıYı FıYATLAMIş şöyle bi kapanış en iyi 0,50 1 arası eksi açılış olur yarın tüfe baskısı var zaten bugün dolar yen satta dax satta dow satta f dow dax saatliklerde satta biz aldayız türban kararı çıkmadı ortam belirsiz adamlar mal çakıyo spotta arada olan vobculara oluyor mbm sizi tebrik ederim tekrar ıska yok
-
dow da 12638 12427 düşünün 38,2 geri alışını isterik 12510.dng
-
DJI
Ne güzel dütü DJI yarın can çekiştirmeyecek.Yarın da FDJI artı açar..Her töne fırsat verir gibi..
-
sn cbaykus nasılsınız son 3 vade ye perform yaptım 31 aralık 31 mayıs 50000 puan 3 günlükde 65000 ama kağıt üzerinde bildiğiniz gibi gerçekte ise 24000 puanını alsak yeter 6ayda aylık 4000puan gibi yani gerisi gaplı açılışlar kırdı sat kırdı al zararlaarına denk gelir mesela bugün sistem alda dünden ama çarpıldık yinede