-
yukarıdaki yazım karışık olmuş...
kısaca şunu diyorum... vadelide 49650 geçilmedikten sonra her ne olursa olsun kısaya devam...
beklentim sert aşagı...
49650 üzerinde bile tuzak kurma ihtimalleri mevcut.. kolay kolay bir yere gidemez gibi....
uyumsuzluklar çok belirgin çünkü....
-
yukarıdaki yazım karışık olmuş...
kısaca şunu diyorum... vadelide 49650 geçilmedikten sonra her ne olursa olsun kısaya devam...
beklentim sert aşagı...
49650 üzerinde bile tuzak kurma ihtimalleri mevcut.. kolay kolay bir yere gidemez gibi....
uyumsuzluklar çok belirgin çünkü....
-
petrol
-
petrol
-
sistem saat 10.30 ile 14.00 arasında 3.5 saat boyunca 48.667 nin altında dolaşınca niye sat vermedi ki sn cbaykus?
-
sistem saat 10.30 ile 14.00 arasında 3.5 saat boyunca 48.667 nin altında dolaşınca niye sat vermedi ki sn cbaykus?
-
iyi akşamlar herkese
bu fdow günde sadece 1 saat civarı mola veriyor heralde
23:45 ile 1:00 arası
bu vobda da olamazmı acaba
gerçi bugün takmadı fdow u ama
bu dowun peşine takılırdık en azından ve gap işinden de kurtulurduk
-
iyi akşamlar herkese
bu fdow günde sadece 1 saat civarı mola veriyor heralde
23:45 ile 1:00 arası
bu vobda da olamazmı acaba
gerçi bugün takmadı fdow u ama
bu dowun peşine takılırdık en azından ve gap işinden de kurtulurduk
-
[QUOTE=mbm;14698]yukarıdaki yazım karışık olmuş...
beklentim sert aşagı...
uyumsuzluklar çok belirgin çünkü....[/QUOTE]
çok doğru tespitler sn. mbm...iyi sabır ettik..bekledik...ve ödülümüzü alacağız...
dediğiniz gibi her ne olursa olsun tedbiri elden bırakmamak lazım...benim stop noktam daha öncede belirttiğim gibi 49900.....
eğer olurda gelirse stop olurum olur biter...
şimdilik oyunlara,gazlara ve tuzaklara aldanmadan kısaya devam...
-
[QUOTE=mbm;14698]yukarıdaki yazım karışık olmuş...
beklentim sert aşagı...
uyumsuzluklar çok belirgin çünkü....[/QUOTE]
çok doğru tespitler sn. mbm...iyi sabır ettik..bekledik...ve ödülümüzü alacağız...
dediğiniz gibi her ne olursa olsun tedbiri elden bırakmamak lazım...benim stop noktam daha öncede belirttiğim gibi 49900.....
eğer olurda gelirse stop olurum olur biter...
şimdilik oyunlara,gazlara ve tuzaklara aldanmadan kısaya devam...
-
[URL=http://imageshack.us][IMG]http://img129.imageshack.us/img129/5421/dowsea9.png[/IMG][/URL]
[URL=http://g.imageshack.us/g.php?h=129&i=dowsea9.png][IMG]http://img129.imageshack.us/img129/5421/dowsea9.9be47a1586.jpg[/IMG][/URL]
dow 15 dakikalık....
dow niye daha fazla düşmüyor diyenler için grafik...
15 daklık peryotta son 12420 civarındaki dibi gösterge onaylamamış...
düşüş frenlenmiş...ve doğal olarak bir tepki vermekte.
bu uyumsuzluk tepkisi bittikten sonrasına bakmak lazım....
-
[URL=http://imageshack.us][IMG]http://img129.imageshack.us/img129/5421/dowsea9.png[/IMG][/URL]
[URL=http://g.imageshack.us/g.php?h=129&i=dowsea9.png][IMG]http://img129.imageshack.us/img129/5421/dowsea9.9be47a1586.jpg[/IMG][/URL]
dow 15 dakikalık....
dow niye daha fazla düşmüyor diyenler için grafik...
15 daklık peryotta son 12420 civarındaki dibi gösterge onaylamamış...
düşüş frenlenmiş...ve doğal olarak bir tepki vermekte.
bu uyumsuzluk tepkisi bittikten sonrasına bakmak lazım....
-
[QUOTE=mordak;14697]yapsın sn.follow daha iyi işte en son kısaları iyi yerlerden yaparız....py son oyunlarına devam eder...
şu unutulmamalı py iyi bir gap yapmadan bence bu düşüş trendini bitirmeyecek...
bizim siyasi durumumuz harici yurtdışı gerçekten kötü durumda....daha bunlar bana başlangıçlar gibi geliyor....
dow için ilk asıl hedef beklentim 11400 ler....son bir kez 12200 lerden sonra yukarı yaptıktan sonra bu hedefi bekliyorum....[/QUOTE]
surpriz dedim zaten 12.500 kapamasi.Normalde huyum degildir aksamlari endeks takip etmek ancak dowun bu aksam cok fazla ipucu verecegini tahmin ettigim icin an be an takip ediyorum.Inanilmaz zayif bir goruntu var.Ilerisi icin kotu sinyaller var.
-
[QUOTE=mordak;14697]yapsın sn.follow daha iyi işte en son kısaları iyi yerlerden yaparız....py son oyunlarına devam eder...
şu unutulmamalı py iyi bir gap yapmadan bence bu düşüş trendini bitirmeyecek...
bizim siyasi durumumuz harici yurtdışı gerçekten kötü durumda....daha bunlar bana başlangıçlar gibi geliyor....
dow için ilk asıl hedef beklentim 11400 ler....son bir kez 12200 lerden sonra yukarı yaptıktan sonra bu hedefi bekliyorum....[/QUOTE]
surpriz dedim zaten 12.500 kapamasi.Normalde huyum degildir aksamlari endeks takip etmek ancak dowun bu aksam cok fazla ipucu verecegini tahmin ettigim icin an be an takip ediyorum.Inanilmaz zayif bir goruntu var.Ilerisi icin kotu sinyaller var.
-
eğer dow 12482 yi görürse ordan düşüşü çok daha fazla olacak...
şuan ki duruma göre kapanış tahminim 12412...
-
eğer dow 12482 yi görürse ordan düşüşü çok daha fazla olacak...
şuan ki duruma göre kapanış tahminim 12412...
-
[B]DOW'un düşüşüne yarın aldıracağımızı pek sanmıyorum.
Olsa olsa açılışı etkiler, sonra yönün yukarı olacağını düşünüyorum.
DOW ile betamız düştü, şu sıralar bakmak kafa karıştırır.
[/B]
-
[B]DOW'un düşüşüne yarın aldıracağımızı pek sanmıyorum.
[/B]
-
içimden geldi kus bakmayın sizleri çok seviyorum arkadaşlarım .brv
-
içimden geldi kus bakmayın sizleri çok seviyorum arkadaşlarım .brv
-
Bugün 39500 destek oldu yarın 39700 destek olur, belki o kadar bile inmez aşağı bugün banka kağıtlarını beğendim. Asıl düşüş perşembe cuma olabilir.
-
Bugün 39500 destek oldu yarın 39700 destek olur, belki o kadar bile inmez aşağı bugün banka kağıtlarını beğendim. Asıl düşüş perşembe cuma olabilir.
-
[QUOTE=vobbook;14709][B]DOW'un düşüşüne yarın aldıracağımızı pek sanmıyorum.
[/B][/QUOTE]
dow'un düşüşüne elbette aldıracağız...ama bu py oyunları işte etkilemede çok başarılı....her şey aynen devam ediyor....ocak ayında da ilk başlarda aldırmıyorum çektirdi piyasaya py sonrası malum....
öncede dediğim gibi acısını çıkartacak....ama yarın ama sonra...
sakın yazdıklarımı yanlış anlamayın ben sadece gördüklerimi söylüyorum....
-
[/B][/QUOTE]
dow'un düşüşüne elbette aldıracağız...ama bu py oyunları işte etkilemede çok başarılı....her şey aynen devam ediyor....ocak ayında da ilk başlarda aldırmıyorum çektirdi piyasaya py sonrası malum....
öncede dediğim gibi acısını çıkartacak....ama yarın ama sonra...
sakın yazdıklarımı yanlış anlamayın ben sadece gördüklerimi söylüyorum....
-
[quote=mersiyk;14711]içimden geldi kus bakmayın sizleri çok seviyorum arkadaşlarım .brv[/quote]
Duyguların dışa vurumu bu olsa gerek :D
-
[quote=mersiyk;14711]içimden geldi kus bakmayın sizleri çok seviyorum arkadaşlarım .brv[/quote]
Duyguların dışa vurumu bu olsa gerek :D
-
[/B][/QUOTE]
sn vobbook evet betamız değişti yada halk değimiyle ayrıştık...
ama dow dax düşerken vadelinin yukarı yapması için nasıl bir sebep olabilir...
bilinmeyen bir habermi...bu haber ne olabilir..
böyle bir kritik zamanda neden yukarı yapmalıyız....
söylediğin gibi niçin dowun düşüşüne yarın aldırmayacagız...
yoksa zaten çok düştük birazda yükselelimmi.. neden ne...
üstelik adım adım muhtemel başbakansız günlere doğru yaklaşırken...
bu bir serapmı.. yoksa herkesi yükseleceginemi inandırmak istiyorlar...
teknik deme bana...günlükler bende satta hala....
aklım almış değil dax ve düşerken yukarı yapacagımıza.. bu dinamiklerle..
olmaz demiyorum.. minik bir ihtimal payı veriyorum..
olursada sonu kötü olur... çoşku tarzında olur ve dönüşte kimse ne olduğunu anlamaz kanımca...
olmaz anlamında değil gerçekten merak ettiğim için soruyorum...
sevgiler.....
-
[/B][/QUOTE]
sn vobbook evet betamız değişti yada halk değimiyle ayrıştık...
ama dow dax düşerken vadelinin yukarı yapması için nasıl bir sebep olabilir...
bilinmeyen bir habermi...bu haber ne olabilir..
böyle bir kritik zamanda neden yukarı yapmalıyız....
söylediğin gibi niçin dowun düşüşüne yarın aldırmayacagız...
yoksa zaten çok düştük birazda yükselelimmi.. neden ne...
üstelik adım adım muhtemel başbakansız günlere doğru yaklaşırken...
bu bir serapmı.. yoksa herkesi yükseleceginemi inandırmak istiyorlar...
teknik deme bana...günlükler bende satta hala....
aklım almış değil dax ve düşerken yukarı yapacagımıza.. bu dinamiklerle..
olmaz demiyorum.. minik bir ihtimal payı veriyorum..
olursada sonu kötü olur... çoşku tarzında olur ve dönüşte kimse ne olduğunu anlamaz kanımca...
olmaz anlamında değil gerçekten merak ettiğim için soruyorum...
sevgiler.....
-
Long veya short olmandan önemlisi nerden long veya nerden short olmandır.
Mesela bugünkü durumda 48500 den longladıysan problem yoktur. Yarın açılışta bile kardasın.
Ancak 49400 den longladıysan herşeyden önce fırsat kaçırmıssındır, sonra zarar edersin.
Dowun 12700 lerin üzerine hızlı atması ve hızlı satış yemesiyle 12440 hatta 12300 lere düşeceğini az çok biliyorduk, yanlız bu ayın 15 inden önceki banka bilançolarından önce bir kez daha yukarı yönelecektir. 12300 ler kısa vadeli alım fırsatıdır.
Sevgiler
-
Long veya short olmandan önemlisi nerden long veya nerden short olmandır.
Mesela bugünkü durumda 48500 den longladıysan problem yoktur. Yarın açılışta bile kardasın.
Ancak 49400 den longladıysan herşeyden önce fırsat kaçırmıssındır, sonra zarar edersin.
Dowun 12700 lerin üzerine hızlı atması ve hızlı satış yemesiyle 12440 hatta 12300 lere düşeceğini az çok biliyorduk, yanlız bu ayın 15 inden önceki banka bilançolarından önce bir kez daha yukarı yönelecektir. 12300 ler kısa vadeli alım fırsatıdır.
Sevgiler
-
[QUOTE=mur@t;14700]sistem saat 10.30 ile 14.00 arasında 3.5 saat boyunca 48.667 nin altında dolaşınca niye sat vermedi ki sn cbaykus?[/QUOTE]
benim sistemi soruyorsanız
sistem günlük.....ondan......
-
[QUOTE=mur@t;14700]sistem saat 10.30 ile 14.00 arasında 3.5 saat boyunca 48.667 nin altında dolaşınca niye sat vermedi ki sn cbaykus?[/QUOTE]
benim sistemi soruyorsanız
sistem günlük.....ondan......
-
DOWPEK DAYANACAK GıBı DURMUYOR kapanış en dipten bile olabilir 12500 geçecek güç yok 122490 ları satış fırsatı olarak kullanırlar yukarı yapsa dahi en iyi kapanışı 12460 dan olur kötüsüde 12430 kanaatim 48800 seviyelerine yakın bi açılış bekliyorum vob da
-
DOWPEK DAYANACAK GıBı DURMUYOR kapanış en dipten bile olabilir 12500 geçecek güç yok 122490 ları satış fırsatı olarak kullanırlar yukarı yapsa dahi en iyi kapanışı 12460 dan olur kötüsüde 12430 kanaatim 48800 seviyelerine yakın bi açılış bekliyorum vob da
-
[QUOTE=cbaykus;14717]benim sistemi soruyorsanız
sistem günlük.....ondan......[/QUOTE]
ama daha önceki pozisyonları gün sonunda değil takip sayısının hemen üstünden ya da altından gün içinde açmışsınız sn cbaykus. listenizin yanında pozisyon açtığınız rakamlar öyle söylüyor
-
[QUOTE=cbaykus;14717]benim sistemi soruyorsanız
sistem günlük.....ondan......[/QUOTE]
ama daha önceki pozisyonları gün sonunda değil takip sayısının hemen üstünden ya da altından gün içinde açmışsınız sn cbaykus. listenizin yanında pozisyon açtığınız rakamlar öyle söylüyor
-
neyse murat sen yenisin galiba bu yeniler ne kadar polemik forumu iyice oku armut piş ağzıma düş yok gereken her şey yazılı
-
neyse murat sen yenisin galiba bu yeniler ne kadar polemik forumu iyice oku armut piş ağzıma düş yok gereken her şey yazılı
-
evet saat tam olarak 22:10 ve dow yaklaşık 20 dk içinde show olayına başlayacak....
izleyip görelim.... kapanış tahminim aynı 12412....
-
evet saat tam olarak 22:10 ve dow yaklaşık 20 dk içinde show olayına başlayacak....
izleyip görelim.... kapanış tahminim aynı 12412....