yaw sanki çook pis aalcaklar hemde fenafillah mı ne..ehuuheuhu...hadi artık ama bi running felan bişi olsun..selpatros..üwww
Printable View
yaw sanki çook pis aalcaklar hemde fenafillah mı ne..ehuuheuhu...hadi artık ama bi running felan bişi olsun..selpatros..üwww
ohh mondiyo...
[quote=Astatin;286370]ohh mondiyo...[/quote]
alamadılar mı??:::
cümleten gnaydın .. günün ilk pozu 350 den longşayne .... 250 altı ,istop ..... çıkmam gerek :o:o ..izleyemeyecem.. size kolay gelsin .. ahanda graf .... istop yazılı ...
[IMG]http://www.ressim.net/l/upload/0fcc469e.png[/IMG]
[quote=excali;286373]alamadılar mı??:::[/quote]
Sorma exxxx...bu ay yaramadı bana..geçen ay iyi başlayıp iyi bitmişti...bu ayın ilk 2 günü ters indik olduk resmen::::::::: stro nun 10 kuralı ile benim çenemi birleştirip tersini alıp holly grail i elde etmeyi düşünüyorum..üühühühü...
selçuklu patrona destek atayım :)
kısa vade yön halen yukarı,gösterge 77425 ve altında uygun bölgelere geriledi..
[IMG]http://i54.tinypic.com/slp9js.jpg[/IMG]
misal şimdi şunu desem "ABD verileri süper gelecek, VOB 79000 kapatır" kapanış kesin 75xxx lerde olur...üüühühhühü
gunaydımzz
yuaw matriks te sorun yok emme zetacoks ta....... daha dovrusu ms downloaderdan gelen veriülerde sorun var gayri grafik abuk spuk oluyore :::
[quote=Astatin;286376]Sorma exxxx...bu ay yaramadı bana..geçen ay iyi başlayıp iyi bitmişti...bu ayın ilk 2 günü ters indik olduk resmen::::::::: stro nun 10 kuralı ile benim çenemi birleştirip tersini alıp holly grail i elde etmeyi düşünüyorum..üühühühü...[/quote]
Acele niye ? Ay 30 çekmiiiy mi??
[quote=fXci;286380]gunaydımzz
yuaw matriks te sorun yok emme zetacoks ta....... daha dovrusu ms downloaderdan gelen veriülerde sorun var gayri grafik abuk spuk oluyore :::[/quote]
Parasit mi var Sifenkçi meyaaav??:::
[QUOTE=fXci;286380]gunaydımzz
yuaw matriks te sorun yok emme zetacoks ta....... daha dovrusu ms downloaderdan gelen veriülerde sorun var gayri grafik abuk spuk oluyore :::[/QUOTE]
patron aynı sorun sabah actıgımda ben de de vardı .. gırıp 5 dk 60 dk lık ıcındekı verı dosyalarını sılıp tekrar msdownloader ıle olusturdum sorun duzeldı...
matriks gece kı dow degerlerını vob grafıgıne atamıs... tum ınıdkatorler vegrafık yalan olmus... şaka gibi rsmen...
DAX direnç... üvvv...