Yurtdışı eksiyken, bizim piyasanın son zamanlardaki korelasyon bozukluğu, artı kapatmayı daha mı öne çıkarıyor şimdi??
Printable View
Yurtdışı eksiyken, bizim piyasanın son zamanlardaki korelasyon bozukluğu, artı kapatmayı daha mı öne çıkarıyor şimdi??
eeehmmm AFTLONUN tahmin ettiği gibi lonkların yarısını kavırladım :) üww.. bereket versin
piyasa yeşili özledi
kademe de kalmadı artık 50 şer 70beşer iş yapıo namıssız
100150 full flat hacı..lonkda coşku kaybolunca himen kaçasıım geliyor..üwww
[quote=Astatin;432488]100150 full flat hacı..lonkda coşku kaybolunca himen kaçasıım geliyor..üwww[/quote]
olsun hacı..parayı köküne kadar da almak zorunda deilsin..eheueheu
tebrıkler+..lelele
[quote=ATHLON;432489]olsun hacı..parayı köküne kadar da almak zorunda deilsin..eheueheu
tebrıkler+..lelele[/quote]
eyv hacı..:D ahada ranıor..kat kat götür löp löp et olsun hacı..teprik ederim+.
[URL="http://www.gillidurumlar.com"]www.gillidurumlar.com[/URL]
Gold'u satmayı unuttular mı bugün?. Alışkanlık yapmıştık....::::::
[quote=Astatin;432491]eyv hacı..:D ahada ranıor..kat kat götür löp löp et olsun hacı..teprik ederim+.[/quote]
hacı daha son bi saat içindeki son yarım saat (hatta kımı zaman son 15 dk) zaman dılımıne kadar olan kıllıını yapcak...lonklar için hala hiçbirşey kesin deil....uwwww
şu hareketi kapanışa doğru yapsa eyiydi...malum 100275 altı günlükte şort üstü long
bazen bilinmeyeni de fiyatlayabilmektir trade..way **..ne derin laf ettim gene...eheueheu
100200 şort
kapanış günlük pivotun (100275) altında üstünde durumuna göre gece pozuna karar vereceğum
şort nedenlerim
1) 15 dklık boll bandın üstünü fiyat tam 4 kere denedi amma bu band aşşa eğimini kourudu..Ve her tepe deneyişinde inidkler nunu yaptı (ki, bu nunuların başladığı yerde de lonkları flatlemiştim)
2)5 dklıkta CHObaşta olmak üzere gösterge indikler hacimli olan barlarda hızla gevşedi..
bu aralar hala yatay piyasadayız..büyük düşüşler sonrası hep böyle oluyor..yatay piyasa olduğu için de indiklere dayalı trade başarılı oluyor.. her zaan yemez..
ps: son 100200 şortları bu mesajı yazmadan önce kapattım..bereket versin
[IMG]http://i48.tinypic.com/283sow.png[/IMG]
Şo son 100100- 99850 hareketini yapmayıp aksine 100275 yapsaydı günlük pivot olduğu için şortacaktım...şimdi şortamıyorum..mal pahalandı..7 dakıkamız var..du bakalım
Akkızda bir sondakika operasyonu mu var?
ivit ifinim..sırf 100275 pivot sözümün arkasında durmak için kapanışta şot açtım amma sadece 2 galdıraç... 5 dklık sistem satta, 15-60 alda-günlük satta kapattı..günlük graftaki alt boll bandın durumu ve MFI nın çok dik gerilemesi gecelere şort girmeyi makul gıldı..kıldı...:)
Yani şunu demek istiyorum..Günlüke bakarsanız
1) BB alt banda, fiyatın onca tepkisine rağmen toplamadı, hala yönü aşağıya
2) MFI çok dik bir şekilde gevşiyor
3) CHO ise dipten dik bir şekilde döndü ve 2 gündür yükseliyor...
Şinci bu CHO ve MFI den biri öbürünü öyle yada böyle takip edecek.. CHO ve MFI nın durumunu yorumlarsak
MFI, RSI nın Vollü hali biliyorsunuz. CHO da ise vol yok...
Senaryo A: CHO nun yükselişi ama MFI nın gevşemesi 97xxx lerden başlayan yükselişin sadece tepki olduğunu söylüyor olabilir. Sonraki olası hareket; CHO ref seviye olan sıfıra yaklaştığı bir yerlerde, fiyat çok sert aşağıya (tek günde olması lazım) gider ve CHO MFI yı dinlemiş olur.
Senaryo B: Dip hareketi sürüyor. Böyle dalgalı seanslar olur. CHO ref 0 seviyesini kırar ve o esnada MFI da pozunu yukarı çevirir.. Boll band altı yataya döner. O zaman bir daha bakılır
Bugünkü günlük pivot 100275 idü..Bunun altı senaryo A, üstü ise senaryo B dir diye oynanabilir.
Günlük değil kısa vadeli 5-15 dklık treydır ise senaryo A olacaksa bile henüz o gün bugün değildir diye düşünüp, yatay piyasa olduğu varsayımıyla indik-trade e devam eder...
Allah günahlarımızı affetsin...
uuaaahhh..erken galkıp şortları açılışta kavırlasak iyiymiş..neyse elde galdılar
[URL]http://t.co/C8ogRTqX[/URL]
[B]Sony unexpectedly posts 8th quarterly loss on TV demand slump[/B]
[quote=excali;432561][URL]http://t.co/C8ogRTqX[/URL]
[B]Sony unexpectedly posts 8th quarterly loss on TV demand slump[/B][/quote]
[B]Sony Corp[/B]
[COLOR=#810081]+ [/COLOR]6758:JP
[B][SIZE=5][COLOR=seagreen]1,530 JPY 49 3.31%[/COLOR][/SIZE][/B]
[B](Porsalar geçmişi deil, geleceği satın alır kedü)[/B]
[quote=Astatin;432565][B]Sony Corp[/B]
[COLOR=#810081]+ [/COLOR]6758:JP
[B][SIZE=5][COLOR=seagreen]1,530 JPY 49 3.31%[/COLOR][/SIZE][/B]
[B](Porsalar geçmişi deil, geleceği satın alır kedü)[/B][/quote]
Kapitali sıfırlamasın??? Zarar sürerse durumu ne olur?
[quote=Astatin;432506]ivit ifinim..sırf 100275 pivot sözümün arkasında durmak için kapanışta şot açtım amma sadece 2 galdıraç... 5 dklık sistem satta, 15-60 alda-günlük satta kapattı..günlük graftaki alt boll bandın durumu ve MFI nın çok dik gerilemesi gecelere şort girmeyi makul gıldı..kıldı...:)
Yani şunu demek istiyorum..Günlüke bakarsanız
1) BB alt banda, fiyatın onca tepkisine rağmen toplamadı, hala yönü aşağıya
2) MFI çok dik bir şekilde gevşiyor
3) CHO ise dipten dik bir şekilde döndü ve 2 gündür yükseliyor...
Şinci bu CHO ve MFI den biri öbürünü öyle yada böyle takip edecek.. CHO ve MFI nın durumunu yorumlarsak
MFI, RSI nın Vollü hali biliyorsunuz. CHO da ise vol yok...
[COLOR=red]Senaryo A: CHO nun yükselişi ama MFI nın gevşemesi 97xxx lerden başlayan yükselişin sadece tepki olduğunu söylüyor olabilir. Sonraki olası hareket; CHO ref seviye olan sıfıra yaklaştığı bir yerlerde, fiyat çok sert aşağıya (tek günde olması lazım) gider ve CHO MFI yı dinlemiş olur. [/COLOR]
Senaryo B: Dip hareketi sürüyor. Böyle dalgalı seanslar olur. CHO ref 0 seviyesini kırar ve o esnada MFI da pozunu yukarı çevirir.. Boll band altı yataya döner. O zaman bir daha bakılır
[COLOR=red]Bugünkü günlük pivot 100275 idü..Bunun altı senaryo A, üstü ise senaryo B dir diye oynanabilir.[/COLOR]
Günlük değil kısa vadeli 5-15 dklık treydır ise senaryo A olacaksa bile henüz o gün bugün değildir diye düşünüp, yatay piyasa olduğu varsayımıyla indik-trade e devam eder...
Allah günahlarımızı affetsin...[/quote]
Neeeyyyy nassssıılllllll:D
[quote=excali;432569]Kapitali sıfırlamasın??? Zarar sürerse durumu ne olur?[/quote]
Kağıt riskli olmayaydı, fiyatı 15 değil 150 olurdu zati.dngSana şöyle diyeyim: Bence Mart ayında çıkacak Xperia Z nin satış cirosu (kar değil ciro), şirketin şu anki piyasa değerinin en az yarısı kadar olur :)
[quote=Astatin;432506]ivit ifinim.. ..................
Senaryo A: CHO nun yükselişi ama MFI nın gevşemesi 97xxx lerden başlayan yükselişin sadece tepki olduğunu söylüyor olabilir. Sonraki olası hareket; CHO ref seviye olan sıfıra yaklaştığı bir yerlerde, fiyat çok sert aşağıya [B](tek günde olması lazım)[/B] gider ve CHO MFI yı dinlemiş olur.
Allah günahlarımızı affetsin...[/quote]
Bir treydırın hayalleri::: Yüzüğün Sauron a kavuşma isteği gibi fiyatında alt bollbanda kavuşma isteği olsun istiorum..annıormusun
günaydın patronas
abbas forumdan gaçar...çok iş war..arada dakılırım bugün..
Haftalık destek kırmızı indik 99050:cool: öperim
hacimsiz öğlen arasında gelen bir 15 lik al sinyali..hem bu nedenle hemde indik pozları nedeniyle çarpılması muhtemel...
[quote=flexy;432581]günaydın patronas[/quote]
Günaydın, fileksioğulları...
[quote=excali;432626]Günaydın, fileksioğulları...[/quote]
Kedü..nedense içimde SONY CORP hissesi alacaksın gibi bir his var ..hee..
Bu arada analizin kralı az sonra gelio..Kahve falı çevirdim de üstünüze afiet
Dax , artıda; biz ekside... yeni trend bu mu??
Bugün faldan , ya hipopotam ya da Kelaynak kuşu çıkar , bence...:::
[quote=Astatin;432623]hacimsiz öğlen arasında gelen bir 15 lik al sinyali..hem bu nedenle hemde indik pozları nedeniyle çarpılması muhtemel...[/quote]
Amanın fileksi fileksi fileksi, şort gontratlar ne seksi.dng
Aslında sörfesim geliyor..Ver 600 lerden şortları 99000 dna reşort filan...Amma hem günlük hem haftalık destein altındayız malum...Şrak diye 1500 puan basar da malsız kalırız diye gorkuyorum..her durumda gorkuyorum yani..sanal veya gerçek..
Gold'u bakalım bugün satacaklar mı???
gıllı durumlar yok dersem yalan olurç...bolllar yatay bağlıyor..indikler tutarsız..pehh
[B]30yvade [/B]bekleme yapma, devam et.Boşalt şeridi..
amanın gıllı...daha 8 dk var barın kapanması..eşhedü
[quote=excali;432635]Bugün faldan , ya hipopotam ya da Kelaynak kuşu çıkar , bence...:::[/quote]
falın bereketi kesildi yaw.. ayakta haffi eğilmiş kaka yapan bir adam çıktı ama gagıl da anlamını bulamadım..:D