Sn cybaykus'un sistemine gore takip sayisinin oldugu bolgedeyiz su an.
Printable View
Sn cybaykus'un sistemine gore takip sayisinin oldugu bolgedeyiz su an.
[quote=saganak;36603]Bono bileşikler yükselmeye başladı.[/quote] bak kardes senin beynin iyi calisiyor!!!:dü::dü::dü:.dng.dng
[QUOTE=mbm;36604]geçen gün dow için ahmede mehmede bakmayın diyordun sn fahri...
şimdi dow ile korelasyon kuruyorsun....
ki o gün ben buna itiraz etmiştim..
bu arada vadeli günlükler bende hala satta.....
bunun benim için önemi varmı... yok...
olsada minimum...
ben bugunu nasıl kurtarırım onun derdindeyim...
yarında yarını nasıl kurtarırım onun derdinde olacagım...
günlüklere göre işlem yapanda oldugunu sanmıyorum..
vob için çok zor çünkü.....[/QUOTE]
Günlük olarak DOW un tekniğine yakın olmamız nedeni ile.. Günlüklerde Dowda oluşan oluşan POZİTİF uyumsuzluk bizdede oluştu.. Uyumsuzluğa göre onlar hareket ederse bizde aynı yönde gideriz, bozulursa bizde.. Bu 3 ayı bulabilecek orta vadeli bir projeksiyon.. Pozitif uyumsuzluğun bozulmadığını ve bir yükselişe başladığını kabul edelim.. Böyle bir durumda Dow belki flamalarla düzeltmelerle bir yükseliş gösterirken, bizde bu düzeltmler olmayabilir.. Daha küçük zaman aralıklarında bir yükseliş, ama farklı kendimize özgü bir TEKNİK le yükseliş söz konusu.. Düşüşlerde de öyle olmuyormu? Onlar göstere göstere yavaş yavaş yapıyor bu hareketi.. Bizde ise bir anda.. Hiç fırsat tanımadan, acımadan..
Piyasa yapıcılar ; küçük yatırımcılara arza devam ediyorlar.
Ekim vadenin başlangıcını esas alırsak , piyasa yapıcılar agırlıklı olarak KISA dalar.
saygılar
VOB’da işlem saatleri sabah 15 dakika daha erken olarak 09:15’te başlayacak; kapanış da 5 dakika daha geç 17:15’ta olacaktır. Uzlaşma fiyatları yine aynı saat olan 17:25’te açıklanacaktır. [B][COLOR="Red"]Uygulama 13 ekim 2008 Pazartesi başlayacaktır.[/COLOR][/B]
[quote=kayahan;36607]bak kardes senin beynin iyi calisiyor!!!:dü::dü::dü:.dng.dng[/quote]
Bakınız ben yapı olarak ikili tartışmaları sevmem.
Fikirlerinizi burada bulunan herkese karşı bir saygı çerçevesinde yazın. isteyen istediği şekilde algılarç
saygılar bol kazançlar.
GARAN nakavt olmuş.
[IMG]http://img175.imageshack.us/img175/82/dadaex0.png[/IMG]
[QUOTE=fahri78;36602]Bu arada 15 dak. lıklar satta.. Belki 2 li dip, dünkü seviyeleri görmek daha sağlıklı olabilir..[/Q
İnşallah kızgınlığınız geçmiştir. Sn Fahri78 sizin görüş ve yorumlarınız her kes tarafından dikkatle takip edilmekte, Bırakın başkalarıda pozisyonlarını yazsın
bunlardan da kendine göre poz. ayarlayanlar var sanırım . Bunlarda yazılmazsa , bazen olduğu gibi yarım saat kimsenin yazmadığıı oluyor, acaba arıza mı var diye düşünülüyor. kırıcı ve edep dışı olmadan uzun olmamak şartı ile herkes yazabilmeli. (Bu arada sn.teoyu'da aramızda görmek istiyoruz.)
[quote=HKAYIKCI;36611]VOB’da işlem saatleri sabah 15 dakika daha erken olarak 09:15’te başlayacak; kapanış da 5 dakika daha geç 17:15’ta olacaktır. Uzlaşma fiyatları yine aynı saat olan 17:25’te açıklanacaktır. [B][COLOR=red]Uygulama 13 ekim 2008 Pazartesi başlayacaktır.[/COLOR][/B][/quote]
bunun kime ne faydası olacaksa :mad:
[QUOTE=xxxx;36616]bunun kime ne faydası olacaksa :mad:[/QUOTE]
sanki 5 er dakka 5 er dakka ekleyerek seans suresını uzatmaya calsııyorlar :)
Vadeli İşlem ve Opsiyon Borsası'nda (VOB) 13 Ekim 2008 tarihinden
itibaren işlem saatleri değiştiriliyor.
Yapılan açıklamaya göre, sabah saat 09:00 yerine 09:15’te
başlayacak işlemlerin kapanış saati 17:10 yerine 17:15 olacak. Uzlaşma
fiyatları ise yine aynı saat olan 17:25’te açıklanacak.
VOB, islem Esasları ile ilgili 2005/4 sayılı Genelgenin 4 No’lu
"Günlük İs Akısı ve Seans Saatleri", 4.1 No’lu "İslem Yapılmayan
Dönem" ve 4.2 No’lu "Normal Seans" baslıklı maddeleri altında yer alan
günlük is akısı, seans saatleri ve takas süresi ile ilgili
kısımlarında ve Takas ve Temerrüt Esasları ile ilgili 2005/5 sayılı
Genelgenin 3 No’lu "Takas Saatleri" baslıklı maddesi altında yer alan
seans ve takas saatleri ile ilgili kısımlarında degisiklikler yaptı.
VOB’da islem görecek sözlesmelerin islem ve takas saatleri şöyle
olacak:
Seans Tanımı Süre
Normal Seans 09:15-17:15 arasında
Teminat Tamamlama Çagrıları 17:25’ten itibaren
Takas Süresi (T Günü)17:25 - (T+1 Günü) 14:30 arasında
Foreks Haber Merkezi