[QUOTE=SEYYAH;119184]özlemişiz ne güzel veriyorlar yaw kırnızı kırnızı oldu heryer kan revan :D[/QUOTE]
Çıbık renklerini değiştirmeye gerek kalmadı desene .dng
Printable View
[QUOTE=SEYYAH;119184]özlemişiz ne güzel veriyorlar yaw kırnızı kırnızı oldu heryer kan revan :D[/QUOTE]
Çıbık renklerini değiştirmeye gerek kalmadı desene .dng
akbnk hakkında söyledikleriniz çok dogrumuş endeks çakıldı akbnde hiç işlem olmadı.
seyyah tezahürat yapsana dostum ya özlemişiz bu günleri ne de olsa
44125 tüm kısalar kapatıldı, uzunun tadına bakalım birde:)
43800 den geçmiş olsun,,,,,,,,, yolculuk bitmiştir,,,,,, :D :D
oha ya..
[quote=chn69;119194]sanko bugün tamamen a.g dağıttı
44275 teki alışım hala bekliyor gözüküyor[/quote]
piyasa emri verecektin ben 600den 300 e kadar ne varsa çizdim.boks.
Arkadaşlar harbiden başımda bişeyler var. 15.48 de internet gitti, cep telefonumu bilgisayara bağladığımda 15.55 di. 15.50 de sistem 44.500 den sat vermiş ben 44.300 e yetişebildim. Bundan sonra cep telefonumu ve bağlantı kablosunu yanımdan ayırmayacağım.
[QUOTE=chn69;119194]sanko bugün tamamen a.g dağıttı
44275 teki alışım hala bekliyor gözüküyor[/QUOTE]
Programı kapatıp açınca düzeliyormuş.
43500 yeni hedefimiz,kısa vadede...bence...
sankoya lanet olsun
tam zamanında bok ettiler işleri
bunları savunduğum içinde bana yazıklar olsun şimdiye kadar
projeksiyonu öne alayım .. gözümüz gönlümüz açılsın ayı kardeşlerim benim .. hahahahhaha :D:D:D:D yılanlar görevlerini layıkıyla yapıyor akşama fare verecem yılanlara .. hahahahah :D
[QUOTE=selçuklu;118923]ahanda projeksiyona göre düşmemiz lazım .... yeni halide böyle .. sivri tepe olmayacak artık ... yuvarlak tepe olacak .. oboların sol omuzları hazır .. sırayla sağ omuzlar oluşacak ... sonra yeni dip ...benim projeksyon böyle ... yılanlar çıyanlar bilimum sürüngenler aşağı .. şelale şelale şelale ... vay anasını ... hahahahha :D:D:D:D
[URL=http://img268.imageshack.us/my.php?image=adszagr.jpg][IMG]http://img268.imageshack.us/img268/5143/adszagr.jpg[/IMG][/URL][/QUOTE]
[quote=atlascepkenli;119199]43800 den geçmiş olsun,,,,,,,,, yolculuk bitmiştir,,,,,, :D :D[/quote]
alacak olan hayrını görsün,, tep tepe kullansın,,, inşallah,,,, hayırlı evlattır,,,:..:
derinlik göremiyorum ama hafif hafif alış geldikçe altta emirler biriktikçe tek seferde boyuyorlar kademeleri 3er 5er...
[quote=abdullah yıldız;119197]seyyah tezahürat yapsana dostum ya özlemişiz bu günleri ne de olsa[/quote]
hala BİŞEY EKSİK :::
43950 den tüm kısaları kapattım...biraz kar görelim yahu..
alın sie annam pehhh..
vobix çukursuz dalışlardaki gibin oldu gene bak..
[IMG]http://i44.tinypic.com/5s47n.png[/IMG]
[quote=enorton;119203]Arkadaşlar harbiden başımda bişeyler var. 15.48 de internet gitti, cep telefonumu bilgisayara bağladığımda 15.55 di. 15.50 de sistem 44.500 den sat vermiş ben 44.300 e yetişebildim. Bundan sonra cep telefonumu ve bağlantı kablosunu yanımdan ayırmayacağım.[/quote]
komplo
kapamaca kupamaca yok hele biraz daha çıksında kafasına vurayım
Dünden beri uyarıyorum.Short zamanı hergece.Kıpraşmayan parayı yapar.İmkb bilir her zaman vob da bilir.Öğrenmişsinizdir sanırım.
[QUOTE=SEYYAH;119211]hala BİŞEY EKSİK :::[/QUOTE]
yok artık.dng.dng sur düdüğünün üflemesini beklemiyorsun heralde:::
bu sankoyu kalaylayacam şimdi yapacakları işin ben taa.
[quote=GOKHANFINDIK;119177]hUHUUU.Ne işlem döndüm be 3 dakikada.Full long 575 en son.[/quote]
.dng.boks.
[quote=traderx;119217]yok artık.dng.dng sur düdüğünün üflemesini beklemiyorsun heralde:::[/quote]
hahahahahhaa manyaktı bu yaaaa :::
biliyodum birisinin çıkıp yok daha neler diyeceğini...sen çıktın abi güzeldi ama :::
[QUOTE=traderx;119218]bu sankoyu kalaylayacam şimdi yapacakları işin ben taa.[/QUOTE]
ben başladığımdan beri sorun yaşamıyorum sankoyla,maşallahı var .brv
[QUOTE=SEYYAH;119220]hahahahahhaa manyaktı bu yaaaa :::
biliyodum birisinin çıkıp yok daha neler diyeceğini...sen çıktın abi güzeldi ama :::[/QUOTE]
birde tuzuna bakaydın,bizimde çorbada tuzumuz bulunsun :::
44125 uzunları 44000 den kısaya çevirme emri girdim 10-15 saniye emir gitmedi,
sonra platform dondu, Allahtan şansımız yaver gittide platform kapalıyken emir gerçekleşmiş, sonrada 750 ye kadar basmışlar,
şimdi arıyorum cepten, çok pis kalaylayacam sankoyu.
allah van munut zistemimden razı olsun seviyorum seni van münütüm
vurun ayılar vurun yer gök inlesin
helal olsun foruma ama .. çoğu kişi shorttu burada .. teprik ederim ...
negatif ayrışmanın limitlerindeyiz..
oldumu astatin :)
yurtdışına bakıp iş yapanı öptüler abi...neyle trade ediyorsan ona bakmak en doğrusu...bunu daha evvelde kaç kez yaptılar...
dax düşmez bize çakarlar, dax düşer bizi alırlar v.s...
bunlar hıyarın önde gideni...
şimdi aradım bir emir girin bakalım zart zurt, yok emir geliyor falan feşman,
sankonun devri bitti artık bende teraya geççem,
gökan kay bakalım yana ben geliyom:::
Yeni short açacaklar için 43,350 desteği göz ardı edilmemeli.
[QUOTE=SEYYAH;119228]yurtdışına bakıp iş yapanı öptüler abi...neyle trade ediyorsan ona bakmak en doğrusu...bunu daha evvelde kaç kez yaptılar...
dax düşmez bize çakarlar, dax düşer bizi alırlar v.s...
bunlar hıyarın önde gideni...[/QUOTE]
fıçır mıçır hepisi kapalı sadece vop ve van münütüm açık..yoksa yurtdışı çıkarkenmi biz düştük lem ? öyle dedğine göre sanki öyle olmuş halende bakmayorum gayri 43725 ten flatledim cortları ::: yukarı giderse yine cortlarım diye
17:14:50 ye kadar kısayım son anda ya flat girecem geceye yada şort devam.
programı kapa aç dediler
bu seferde program açılmıyor
bizdekide şans işte
bu sanko ciddi anlamda çok kalitesiz bir kurummuş
böyle günde donacaksan benim ne işime yararsın
43800 den şimdilik long...
hemen kapattım..kar batmasın..