[QUOTE=barlas_ss;119267]arkadaşlar dün dedimki unutmayın benim brader "DÜNYAYI SHORTERLAR YÖNETİYOR" dedi, dedim.. umarım faydalanan çıkmıştır..[/QUOTE]
GARAN 3,88 kıracak da demişti. Kırınca cigara yakmadınız di mi? Sağlığa zararlı. .dng
Printable View
[QUOTE=barlas_ss;119267]arkadaşlar dün dedimki unutmayın benim brader "DÜNYAYI SHORTERLAR YÖNETİYOR" dedi, dedim.. umarım faydalanan çıkmıştır..[/QUOTE]
GARAN 3,88 kıracak da demişti. Kırınca cigara yakmadınız di mi? Sağlığa zararlı. .dng
güsel bir gündü ve sanırım hemen çoğunluk SHORT'tu...en azından yazan arkadaşlardan terste kaldığını yazan,üzülen,morali bozuk kimseyi görmedim.gözümden kaçtıysa bilmiyorum...
zarar edenlerde sıkılmasın...bunu daha evvelde yazdım bu bir güreş...altta kaldım diye üzülme üstte kaldım diye sevinme...
PY asla TUŞ olmaz...çünkü matbaa onun elinin altında...bizim derdimiz arada ne götürebilirsek kardır hesabı...
bu trend bitmiş olabilir..
[IMG]http://i42.tinypic.com/n9jiw.gif[/IMG]
[QUOTE=GOKHANFINDIK;119274]Teranın muhasebesi ve senin muhattap olduğun adamlar boktan adamlar.Sen bir de benim muhattap olduklarımla görüş.Onlar gerekeni yapar.[/QUOTE]
Oran vermişler ama TLye çevirememişler. .kom
[quote=delinda78;119276]Seans içinde daha sık gönderebilirseniz ....iyi olur....
....-100 ........875 ne ifade ediyor[/quote]
ortada bir yanlış anlaşılma var sanırım,,, düzeltilmesi lazım ,,:::
[QUOTE=delinda78;119276]Seans içinde daha sık gönderebilirseniz ....iyi olur....
....-100 ........875 ne ifade ediyor[/QUOTE]
-100 son işlemin kar zarar durumunu +875 de aylık kar zarar toplamını ifade ediyor.
[QUOTE=trader38580;118243]iyi geceler herkese.
bundan böyle daha fazla ekran başında olacağım için mümkün mertebe kendi sistemimin sinyallerini burada paylaşacağım. şu kadarını söyleyeyim. benim sistemim hepinizin sistemi döver..dng.dng şaka bi ayan umarım faydalananlar olur. yada en azından bir fikir verir. 12 hazirana kadar gecikmeli sinyalleri mazur görünüz. ekran başında olduğum sürece anlık yollarım.
işte sistemin son, yayınladığım ilk sinyal.
...................................[COLOR="Blue"]GETİRİ........BİLEŞİK GETİRİ [/COLOR]
A 45075 (1 haz 15:14)..........0.................0.............[/QUOTE]
[quote=barlas_ss;119267]arkadaşlar dün dedimki unutmayın benim brader "DÜNYAYI SHORTERLAR YÖNETİYOR" dedi, dedim.. umarım faydalanan çıkmıştır..[/quote]
Sen faydalandınmı?Senin birader bence yorum yapacağına cebini fazla doldursun da bir fon şirketi kursun.Yorumu nenem de yapıyor ama parayı nenem kazanamıyor.
[quote=abka;119269]son 20 aya ait kazanç grafiğini ve test sonuçlarını görmemiz mümkün mü....brv[/quote]
sistemi yaklaşık 11 aydır takip ediyorum. vobix in forumunda daha önce yayınlıyordum ama ekran basında duramadığımdan yayınlamaya ara verdim.
sistemi grafik üzerinde görmek için benim tek tek sinyalere ok koymam lazım. oda cok yorucu bir iş. sistemin matriksde formulize edilmiş bir hali yok. biraz karmaşık cünkü. forumda sadece bir arkadaşa öğrettim sistemi. anlatarak ve uygulamalı bile öğrenilmesi biraz zor oldu. yani kompleks biraz. ama ben elimden geldiğince anlık yayınlayacağğım. takip eden olursa tabi...
[quote=clark;119271]Gitti güzelim pointler bugun 1800 puan zarar :( geceye flat[/quote]
Neden 2000 puan kazanman gerekirken benim gibi zarardasın?Senle sanırım aynı şeyleri yapıyoruz.
bu haftayı,,, şortlarla kapatırlarsa,,,,,,,,,,, mav 5-22 de yaklaşık 3 ay sonra ilk kez sat verecek ,,,,,,,,,,,,, bilmem birileri için bişi ifade eder mi :D :D :D
sabah dogan grubunun big parasını okurken EN kötü atlatıldımı diye bi haber okumuştum... Ulenn dedim bu haber den sonra kesin çökerizzzz her zaman söylediklerının ters ini yaparım çünkü 2001 krizinde on yıl önumuzu göruyoruz haberını okudugumde elimde ki nakiti ve üstüne tefeciden çek kırdırarak aldıgım nakiti o gun dolara çevırerek buyuk kazanç saglamıştım. benim ters indikatörümdür grup. Nasip bu sefer de tutdu... :D
[QUOTE=YAVUZHAN;119279]bu trend bitmiş olabilir..
[IMG]http://i42.tinypic.com/n9jiw.gif[/IMG][/QUOTE]
cok fantezi olacak yalniz bu grafikteki 32.000 seviyesindeki gap e hergun gozum takiliyor:D:D
kimse yönetemez dünyayı ... yönetecek olsa longörler yönetir .. borsalar kurulduğunudan beri yükselmiştir .. uzun vadede bundan sonrada hep yükselecektir .. shortorlerin gücü yetmez dünyayı yönetmeye ...
[quote=SaNCaKTaR;119287]sabah dogan grubunun big parasını okurken EN kötü atlatıldımı diye bi haber okumuştum... Ulenn dedim bu haber den sonra kesin çökerizzzz her zaman söylediklerının ters ini yaparım çünkü 2001 krizinde on yıl önumuzu göruyoruz haberını okudugumde elimde ki nakiti ve üstüne tefeciden çek kırdırarak aldıgım nakiti o gun dolara çevırerek buyuk kazanç saglamıştım. benim ters indikatörümdür grup. Nasip bu sefer de tutdu... :D[/quote]
BİNGOOOO,, tebrikler,,, kardeş,,,, ben onu 3 senedir uyguluyorum,,,,, :..::..:
[quote=VOBiX;119277]GARAN 3,88 kıracak da demişti. Kırınca cigara yakmadınız di mi? Sağlığa zararlı. .dng[/quote]
Sn. VOBİX bu vob denen şey bence sigaradan daha da zararlı ama işte malum cevap.. bilmiyorum 500liradan 500.000 liraya ulaşanlar yönü belirledikten sonra niye full long diyor ama bence shorterlar birgün için çıkmaz sahneye.. Sn.Bernanke de niyeyse bugün shorter gibi konuştu.. bence en vazla dikkate alınması gereken gelişme o bugün için...
[quote=atlascepkenli;119290]BİNGOOOO,, tebrikler,,, kardeş,,,, ben onu 3 senedir uyguluyorum,,,,, :..::..:[/quote]
2001 den önce uygulardımmm halada uygularımm halil e dua okuturlar bu konuda .lelele
[quote=selçuklu;119289]kimse yönetemez dünyayı ... yönetecek olsa longörler yönetir .. borsalar kurulduğunudan beri yükselmiştir .. uzun vadede bundan sonrada hep yükselecektir .. shortorlerin gücü yetmez dünyayı yönetmeye ...[/quote]
bu diyalog bana biraz benim babam senikini döver tarzında geldi..
[QUOTE=YAVUZHAN;119279]bu trend bitmiş olabilir..
[IMG]http://i42.tinypic.com/n9jiw.gif[/IMG][/QUOTE]
bencede :D:D .. senin grafı görünce farkettim .. takoz varmış grafta zaten ... kırılmış bugün .. .heyk
[URL=http://img222.imageshack.us/my.php?image=n9jiw.gif][IMG]http://img222.imageshack.us/img222/1081/n9jiw.gif[/IMG][/URL]
[QUOTE=GOKHANFINDIK;119285]Neden 2000 puan kazanman gerekirken benim gibi zarardasın?Senle sanırım aynı şeyleri yapıyoruz.[/QUOTE]
Gökhan sana Tayland yaramıyor. Yatağın dışındayken işlem yapmasan daha iyi oalcak sanki.
Gökhan geceye shrt sun umarım son an değişikliği yoktur .seans sonuna doğru durumundan ses yoktu ki bu durum çok bekleniyor senin geceye ne kaldığın....
Bilgine
[QUOTE=barlas_ss;119293]bu diyalog bana biraz benim babam senikini döver tarzında geldi..[/QUOTE]
dünyayı shortorler yönetir lafıda bana çok saçmasapan geldi...
sıfır işlemle geceye endeks kısa, dolar uzun devam.... daha düşüşlerin başındayız..
iyi akşamlar,tebrikler arkadaşlar !
yarın ola hayrola..
[quote=selçuklu;119297]dünyayı shortorler yönetir lafıda bana çok saçmasapan geldi...[/quote]
Bence ikiside aynı kişi, şirket, fon , devlet adı her neyse aynı oyuncular, bugun shortör olan bizler yarın longör oluruz N farkımız var. Fiat Neyse biz oyuz ... hısler yada teknikler ,,,, oo yöneten benımm bu arada .dng
böyle satış olunca bence geceye long girmek tehlikelidir
kazanırsınız belki ama anahtarları kaptırma riski vardır belki kapatma davası darbe marbe bişey olacaktır almıştır babalar bir duyum
en fazla flat girilmeliydi bence
neyse ben 44550 ortalamalı shortlarla geceye devam
dün gece 46.000 açılış ve arkasından 2000 puanlık düşüş istemiştim...açılış rakamını tutturamasam da 2000 puanlık düşüşü tutturmuşum..:..:.lelele
herkese iyi akşamlar ...... perşembe geceye kısa şimdiiden yazayım .. yarın yokum çünkü .. :)
[QUOTE=GOKHANFINDIK;119285]Neden 2000 puan kazanman gerekirken benim gibi zarardasın?Senle sanırım aynı şeyleri yapıyoruz.[/QUOTE]
son trendin maliyeti düşüktü 42500 onun rahavetine kapıldık sanırsam stop 42900 dü ama sert satışlar gelince 43700 de stopladım ,45500-43700 düşüşünü kafamıza çaktılar neyse saglık olsun vobta kar zarar kardeştir.:)
[quote=jerfin;119303]dün gece 46.000 açılış ve arkasından 2000 puanlık düşüş istemiştim...açılış rakamını tutturamasam da [B]2000 puanlık düşüşü tutturmuşum[/B]..:..:.lelele[/quote]
yalan konuşma...çok ayıp yakışmıyor sana...
2000 pıvan düşmedik 1800 pıvan düştük bi kerem :p
ben tüm cortları kapayıp flat girdim geceye yarın van munut van umut çisteme gore ilk yeni sinyalle iş başı yaparım gayri :::
annaya burdan selamlarımı gönderiyorum.. biara üye olup yazı yazmıştın gız hadi gene yazsana :::
[QUOTE=barlas_ss;119293]bu diyalog bana biraz benim babam senikini döver tarzında geldi..[/QUOTE]
Ondan değil piyasanın doğası longtur. Hele bizimki gibi sığ piyasların doğası daha bi longtur. Biizmö vatandaşımız zarar ettikçe maliyet düşsün diye yeni alımalr yapar düşüşü engeller. Çoğunluğun kazanbilmesi için de fiyatların yükselmesi birlerini kar ettikten sonra bayraı devretmesi gerekir. Devralan kişinin kazanması için de fiyatın da yükselmesi laızm. Kriz zamanalrı haricinde yatya giderken BJKAS ın yaptığı rallinin tersini yapan hisse yoktur. Birden sebepsiz yere 10da bir değerine düşen hisse olmaz. Olması için ya önceden 10-15 katına çıakrılmış olması ya da batacak diye haberinin alınması laızm. PPT bile sürekli alıcı.
Abinizin yurtdışı yorumları orada dönen dolapları bilmesi açısından çok önemli. Fakat her ne kadar Aralık ayında gelişmekte olan piyasalar ayrışıp gücü ele geçirecek ve IMKB bunların yıldızı olacak dese de Dowdaki 7500 - 7200 beklentisi bir şekilde ABD tarafından piyasalar manipüle edildiğinden gerçekleşmeyince kendisine biraz soğuk bakmaya başladılar. Yapılan yorum dowa aitti ama IMKBde de aynısı beklediler çünkü.
Açılışı acemiler yapar kapanışı ustalar sanırım.Borsanın son işlemi 675 ten bana ait.Geceye yüzde 66 longum.
[QUOTE=SEYYAH;119306]yalan konuşma...çok ayıp yakışmıyor sana...
2000 pıvan düşmedik 1800 pıvan düştük bi kerem :p[/QUOTE]
zirve 45.575, dip 43.525.... al sana 2000 point...:::.dng
[quote=sovalye;119302]böyle satış olunca bence geceye long girmek tehlikelidir
kazanırsınız belki ama anahtarları kaptırma riski vardır belki kapatma davası darbe marbe bişey olacaktır almıştır babalar bir duyum
en fazla flat girilmeliydi bence
neyse ben 44550 ortalamalı shortlarla geceye devam[/quote]
Ben de abi 4 tane anahtar var.Hangisini isterse onu hediye edeyim py amcaya.:D:D:D:DShort emri verdim geceye gitmedi yüzde 66 long kaldım.
ben FLAT kaldım geceye...
elimde 44.080 maliyetli taa cumadan kalma SHORT vardı ama azdı buraya yazmıştım FLAT gibiyim diye.kalanıda pazartesi tamamladım ortalama 44.950 ancak oldu...hepsini kapattım 43.700 den...
dün açılışta 900 pıvan terste kaldım.ama ben istifimi bozmam.sebebi kaldıracım düşük.kolay kolay poz. bozmam.taaki kar edene kadar...ama 300 puan ama 500 puan ederim ama 1500 puan...
trend dönmüş olabilir ama yarın belki az yukarıdan basma imkanı olur diye düşündüm.dava bu yani akp davası değil :::
düşüş devam ederse de naapıym canım sağolsun.bi yerden yakasına yapışmaya çalışırım üüü
şu "ben demiştim" diyen arkadaşları sahnelerde abzürt hareketler sonrası 10 dakikalık değil de, sürekli görmek isteriz.
özellikle yorumların terste kaldığı durumlarda "hala aynı şeyi savunuyorum" tarzında motive edici yazılarla.
diğer türlüsü çok gereksiz safsata tarzında oluyor da...
[quote=barlas_ss;119291]Sn. VOBİX bu vob denen şey bence sigaradan daha da zararlı ama işte malum cevap.. bilmiyorum 500liradan 500.000 liraya ulaşanlar yönü belirledikten sonra niye full long diyor ama bence shorterlar birgün için çıkmaz sahneye.. Sn.Bernanke de niyeyse bugün shorter gibi konuştu.. bence en vazla dikkate alınması gereken gelişme o bugün için...[/quote]
Çünkü yönü kestirsende yönden bir kere para kazanırsın ama tarzından hayat boyu kazanırsın.Akşama kadar işlem yapmama şansım yok benim.Bu kadar basit.Bir yöne bekleyemem.Çünkü bir gün borsa epey gaplı açıp aynı yerde kapatmıştı.Ben ise 1e 3 yapmıştım.Tamam yön beklediğim yere gitti ama ben daha aynı puanda iken fiyat zaten almışım 15000 puanı.Daha napayım yönü.Yani 1 2 ayda yön beklesem getirisi 10000 puan belki olur.Ama alsatla 100 000 puan da olabilir.Bir de ona bakarsan gecen gün de 50000 yön netti diyoruz.Ama zarar etsem bile o aldığım pozisyonun maliyeti epey düşmüş.Yani longları beklesek öpmüşlerdi.Bu işler böyleeee.Ne ise o.Bunu senin birader nasdaq brokerlığından kovulduğunda öğrenememiştir.Ama ben brokerlık yapmadan öğrendim.Hadi şimdi iyi akşamlar.Ben vob olmasa sanırım 20 kutu sigara 30 kasa viski içerdim gibi.
[quote=jerfin;119311]zirve 45.575, dip 43.525.... al sana 2000 point...:::.dng[/quote]
hala utanmadan yalan söylüyorsun hesap ortada 2.050 puan sen hala 2.000 puan diyorsun.ayıp yaa:::
jerfin apla kızma sakın takılıyorum.sinirlenme sakin ol .dng
[quote=GOKHANFINDIK;119310]Açılışı acemiler yapar kapanışı ustalar sanırım.Borsanın son işlemi 675 ten bana ait.Geceye yüzde 66 longum.[/quote]
hani bundan sonra her gece shortdun. ne değiştirdi kararını?
[QUOTE=SEYYAH;119313]ben FLAT kaldım geceye...
elimde 44.080 maliyetli taa cumadan kalma SHORT vardı ama azdı buraya yazmıştım FLAT gibiyim diye.kalanıda pazartesi tamamladım ortalama 44.950 ancak oldu...hepsini kapattım 43.700 den...
dün açılışta 900 pıvan terste kaldım.ama ben istifimi bozmam.sebebi kaldıracım düşük.kolay kolay poz. bozmam.taaki kar edene kadar...ama 300 puan ama 500 puan ederim ama 1500 puan...
[COLOR="Red"]trend dönmüş olabilir ama yarın belki az yukarıdan basma imkanı olur diye düşündüm.[/COLOR]dava bu yani akp davası değil :::
düşüş devam ederse de naapıym canım sağolsun.bi yerden yakasına yapışmaya çalışırım üüü[/QUOTE]
aslında bende 43,500 ün hemen kırılmayacağını düşünüyorum.. 2 aylık trend desteği geçiyor oradan, önce bi yukarı yapıp tekrar aşağı yöneldikleri zaman kırdırmalılar teknik yapacaklarsa..
ama trendden bir kopunca tekrar trende dahil olması zor oluyor.. yok sistem al verdi, yok burada destek var, yok bilmem ne cart curt derken dengeyi kaybediyor hepten kopuyorsun trendden.. o yüzden hedefime kadar kıpraşmayacağım.. istedikleri kadar çalkalasınlar...:::