arkadaslar cok ONEMLI BIRSEY YAZACAGIM BU KONUDA HERKESIN FIKRINE IHTIYACIM VAR LUTFEN HERKES FIKIR BEYAN ETSIN !!!
OZELLIKLEDE MBM CUNKU BU SENIN KONUN !!!
Printable View
arkadaslar cok ONEMLI BIRSEY YAZACAGIM BU KONUDA HERKESIN FIKRINE IHTIYACIM VAR LUTFEN HERKES FIKIR BEYAN ETSIN !!!
OZELLIKLEDE MBM CUNKU BU SENIN KONUN !!!
24.09.2008 15:11:42 *buffet, "wall Street'te Goldman'dan Daha Iyi Bir şirket Yok"
24.09.2008 15:11:58 *buffet, "êğer Hükümetin Kurtarma Yönünde Hareket Etmeyeceğini Düşünseydim, Hiç Bir Anlaşma Yapmazdım"
[QUOTE=selçuklu;36656]aynı fikirdeyim .. ama pozisyonu kapattım maalesef ... ihanet ettim gene paimeiye .. üüü üüü üü[/QUOTE]
Sn. Selçuklu paimei bir trade yöntemimi sakıncası yoksa biraz bilgi verebilir misiniz? Uzakdoğu düşüncesi ile ilgili mi acaba?
Grafık Gonderemıyorum Mbm Mumkunse Yardımcı Olurmusun ??
Dax Ta Gunluk Grafıkte Bullısh Dıvergence Olusmak Uzere
Yanlısmıyım ?? Devamı Yukselıs Olarak Gelır !!
[QUOTE=hexen;36657]5 dakk system haln short 15 dakk system halen short signalde[/QUOTE]
evet sistemler shorts diyor sn hexen .. amma 44600 lerde longs sinyal gelir.. .heyk
[IMG]http://img48.imageshack.us/img48/2834/dadaia5.png[/IMG]
[QUOTE=sentinus;36660]Sn. Selçuklu paimei bir trade yöntemimi sakıncası yoksa biraz bilgi verebilir misiniz? Uzakdoğu düşüncesi ile ilgili mi acaba?[/QUOTE]
sn sentinus benim sisteme koyduğum isim paimei .. :)
[QUOTE=follow;36661]Grafık Gonderemıyorum Mbm Mumkunse Yardımcı Olurmusun ??
Dax Ta Gunluk Grafıkte Bullısh Dıvergence Olusmak Uzere
Yanlısmıyım ?? Devamı Yukselıs Olarak Gelır !![/QUOTE]
şöyle söyleyeyim...daxda yeni dip olsa bile uyumsuz olur..onaylanmaz düşüş...
dowdada yukarı uyumsuzluk var zaten.. bu açılışla kendini gösterir yukarı.....
kapanış iyi olacak dedimmi sana dostum...içimden geçen...:)
[QUOTE=mbm;36665]şöyle söyleyeyim...daxda yeni dip olsa bile uyumsuz olur..onaylanmaz düşüş...
dowdada yukarı uyumsuzluk var zaten.. bu açılışla kendini gösterir yukarı.....
kapanış iyi olacak dedimmi sana dostum...içimden geçen...:)[/QUOTE]
PEKI ONU BIRDE GRAFIKLE GOSTEREBILIRMIYIZ?
HANI COK GEYIK YAPIYORUZ YA BURDA
Gün ortasında S&P'nin açıklamaları ekranlardan flaş olarak geçmişti. Ancak az önce açıklamanın ayrıntıları yayınlandı ve bankacılık sektörü açısından ilave risk yaratan bir açıklama yeralmamakta....
[B]
Bu açıdan bankacılık sektöründe yeni alım dalgası oluşabilir....[/B]
&P açıklaması...
ULUSLARARASI KREDI DERECELENDIRME KURULUSU STANDARD AND POOR'S (S AND P), TURK BANKACILIK SISTEMININ, DIGER YUKSELEN PIYASALARA GORE, SERMAYE YAPISI VE LIKIDITE KAPASITESININ YUKSEK OLDUGUNU, PIYASA
RISKININ DE DUSUK OLDUGUNU BILDIRDI.
TURK BANKACILIK SEKTORUNUN KREDIBILITESININ ISE KURESEL KOSULLARIN DA ETKISIYLE, ORTALAMADAN DAHA YUKSEK BIR RISKE SAHIP OLDUGU BELIRTILDI. S&P TARAFINDAN HAZIRLANAN RAPORDA, TURK BANKACILIK SEKTORUNUN RISKLERINI ARTIRAN UNSURLAR, ''ENFLASYONIST BASKI, IC SIYASI GELISMELER,
ULUSLARARASI FONLAMA MALIYETINDEKI ARTIS'' OLARAK SIRALANDI.
RAPORDA, 2007 YILINDAKI KREDI BUYUMESININ BU YIL GORULMEYECEGI BELIRTILIRKEN, TURK BANKACILIK SEKTORUNUN YINE DE GELISMIS BIR YAPIYA SAHIP OLDUGU KAYDEDILDI.
S&P RAPORUNDA, TURK BANKALARININ, 2001 YILINDAN SONRA YENIDEN YAPILANDIKLARI HATIRLATILARAK, BU YAPILANMA NEDENIYLE, KURESEL MALI DALGALANMADAN NISPETEN AZ ETKILENDIGI VURGULANDI.
-AA-
he he sıra citi de sende kapa bakalım. bu hareketler hep spottaki sığlıktan.
evet demin onu vurguladım yanlış algılandı.