-
[quote=VOBiX;119295]Gökhan sana Tayland yaramıyor. Yatağın dışındayken işlem yapmasan daha iyi oalcak sanki.[/quote]
Ondan değil abi.Yine yataktayım şu anda.Sebebi her zaman öyle oluyor.Çok yüklü kazandıktan sonra düzeltme geliyor portföyüme.Boşuna zorlamıyorum ben de.Dibi görene kadar zarara devam.Bir günde 1e2 yapınca böyle oluyor devamında.Ama en hayırlısını gerçekleştirdim.Bundan sonra ölsem de gam yemem.Benim artık üstüme ayak bağı olacak bir ailem yok.Ben gerekeni onlar için yaptım.Bundan sonra pek beni zorlamaz onlara bakmak.O yüzden böyle Taylant falan rahat geziyorum.3.5 katrilyonla düştüğümüz gün 1 anahtar hediye ettiler.Şimdi gelsinler de alsınlar o anahtarı.İsterse akp kapansın zor alırlar.Alacakları ufacık para.
-
[quote=mavi;118770]Bizde ise durum sert hareketlere gebe.Sıkışma izlenmeli.
Bol şanslar...
[URL="http://img188.imageshack.us/my.php?image=mkb1002620091.jpg"][IMG]http://img188.imageshack.us/img188/9098/mkb1002620091.jpg[/IMG][/URL][/quote]
Sıkışma sert hareketle kırıldı fakat; 35.500-36.000 bölgesini tekrar ziyaret etmesi daha hoş olacağından geceye flat iyidir dedim.
[COLOR=black][FONT=Verdana]Dji te 8.550 lere gelip şimdilik son bir yukarı sıçrama (8.800 lere kadar) beklentimin de etkisi VOB da gece flat kararıma neden oldu.Eğer Dji beklentimi yaparsa yarın devam deriz kısaya 44.500-45.000 aralığından.Yoksa da bugün de yeterli idi der 42.500 tepkisinin boyutuna göre yeniden giyeriz şortlarımızı.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Verdana]Bol şanslar hepimize...[/FONT][/COLOR]
-
[quote=atlascepkenli;119151][URL="http://img37.imageshack.us/my.php?image=canavar.png"][IMG]http://img37.imageshack.us/img37/2743/canavar.png[/IMG][/URL]
sağ tarafa da bir kol ve gaplı aşağı olması lazım,,, canavarın adama benzemesi için :D :D
ya da şerefsiz efg size şaka yaptım diyerek el de sallayabilir,,,,,,,,,, ahahahhaus :) ölüm tepesi de olabilir ismi,,,,,,[/quote]
çakallar korktular tabi,,,,,,,, canavarı görünce,,, ne yapacaklarını şaşırdılar,,,
bu kadar korkacaklarını bilseydim,,,, daha önce yapardım daha korkuncunu,, ::::::
-
[quote=trader38580;119317]hani bundan sonra her gece shortdun. ne değiştirdi kararını?[/quote]
Ne değiştirecek kararımı hiç birşey.Emrim gitmedi.Gönlüm shorttu.
-
Şimdi kasımda askere kadar tek hedefim 200 000 lira net parayı cebime koyup askerden döndükten sonra da mutlu bir aile kurmak.Başka beklentim yok.Ondan sonra vob mu yaparız.Başka mı yaparım bakarız.Ama ben vob durduğu müddetçe dünya üzerinde 1000 liram bile olsa vobu tercih ederim.Bir big mac fare kebap söyliyim de getirsinler ya.Aç kaldık odada.Şimdi bu yorgun gözlerle gidecem bir de kızın gözüne bakacam.:D:D:DAkşama kadar sayılara bak akşamdan sonra tövbeee..dngüüüüüüüüü
-
[quote=GOKHANFINDIK;119322]Ne değiştirecek kararımı hiç birşey.Emrim gitmedi.Gönlüm shorttu.[/quote]
Merak etme yarın long kalanların da gönlü olacak bu düşüşün tabiiki tepkisi olacak.Sana bir şekilde yardım edilmiş sanki emrin olmayışı...:D:D:D
-
[quote=delinda78;119324]Merak etme yarın long kalanların da gönlü olacak bu düşüşün tabiiki tepkisi olacak.Sana bir şekilde yardım edilmiş sanki emrin olmayışı...:D:D:D[/quote]
Vallahi kedi mama yermi bilmem her zaman.Ama dow sanırım yatay olacak.Geçen mama yediğinde kedi 14000 liramı cebimde bırakmıştı.Bugün de kısmet.Yüzde 66 long yüzde 100 longun yanında bence flattır.İçime de dert oluyor böyle yarım yüzde 66 poz falan.Daldım mı full dalmak lazım.Ne o öyle yüzde 66 falan.:..::..::..:.dng.dng
-
Bir de benim bir düşüncem daha var.Eğer 45000 geçildi gibi yaparken orada çok atlayan oldu ve bu düşüş onun içinse kriz bitti.Yok cidden geçiriyorlarsa ki bu daha yüksek ihtimal.O zaman hapı yuttu vob 28000.Seans sonu ne komikti ya.Efg bi hüpletti 43800 e 3 kademe aldı.Manyak komik oluyor ya önümde ekranda füze gibi uçuyor.
-
[quote=atlascepkenli;119097]60 dak lık ın fiboya uyarlanmış hali,,,,,,,, olmaz demeyin şansınızı deneyin,,,, :D
[URL="http://img200.imageshack.us/my.php?image=60daklk.png"][IMG]http://img200.imageshack.us/img200/7410/60daklk.png[/IMG][/URL][/quote]
fibonacci yide rahmetle anıp ,,, kaçayım, ben,,,,,, az emeği yok üstümüzde,,,, mekanı cennet olsun,,, :)))
-
Bu arada ben en son bir para çıkışı yapmıştım hesabımdan.Ondan bu yana yüzde 40 erimiş portföyüm.Emme de kaybetmişim ha.Yüzde 40 kaybolmuş portföyü yüzde 80 kazanarak geri getirirsiniz.Ama ben yüzde 40 yaparak geri getirecem.Çünkü cari bakiyem kaybettiğim paraya yakın bir şekilde eksi.Yani kredili oynuyorum şu anda.Pehh.Şu anda 1e 17 falan kaldıracım.
-
Vob Yorumum..
Jerfin 43500de sana katılmamak elde değil ::: grafiğe baktım .....trendin kırılması 43500...43300 altında olabilir diyor ... Kırılmadan önce suyu bulandırabilirler.......
İşte grafiği :::
[IMG]http://i40.tinypic.com/5x8vhi.png[/IMG]
-
[quote=GOKHANFINDIK;119326]Bir de benim bir düşüncem daha var.Eğer 45000 geçildi gibi yaparken orada çok atlayan oldu ve bu düşüş onun içinse kriz bitti.Yok cidden geçiriyorlarsa ki bu daha yüksek ihtimal.O zaman hapı yuttu vob [B]28000[/B].Seans sonu ne komikti ya.Efg bi hüpletti 43800 e 3 kademe aldı.Manyak komik oluyor ya önümde ekranda füze gibi uçuyor.[/quote]
Sayın GOKHANFINDIK,
Sizin umurunuz bile değil 28.000'e gelip gelmemesi biliyorum, fakat sanırım(ihtimal fazllalığından) 2010 a kadar o rakamlar hayal.Tabiki yeri geldiğinde rakamlar bizi davet ettiğinde şort, yeri geldiğinde uzun palto giyeceğiz.İhitimal düşükte olsa vardır her zaman elbette ve kritik yerlerde de flat takılırız.
Yeni oyuncumuz hakkında yorum yapmadınız.(Anadolu)
Bol şanslar...
-
[quote=mavi;119330]Sayın GOKHANFINDIK,
Sizin umurunuz bile değil 28.000'e gelip gelmemesi biliyorum, fakat sanırım(ihtimal fazllalığından) 2010 a kadar o rakamlar hayal.Tabiki yeri geldiğinde rakamlar bizi davet ettiğinde şort, yeri geldiğinde uzun palto giyeceğiz.İhitimal düşükte olsa vardır her zaman elbette ve kritik yerlerde de flat takılırız.
Yeni oyuncumuz hakkında yorum yapmadınız.(Anadolu)
Bol şanslar...[/quote]
Yeni oyuncu sanırım Halile iyi komisyon bırakacak Halil de kendine iyi prim alır bu işten.Nice anadolular gördük öyle.Ey gidi günler.Deniz türev vardı bir ara rahmetli.Küt küt işlem yapardı.Haber tez ulaştı.Biletini kesmişler.
-
[IMG]http://img265.imageshack.us/img265/5025/5x8vhi.png[/IMG]
bu da senin grafiğin üzerine çiziktirdiğim, günlerdir oluşumuna dikkat çektiğim, sert düşüşü bağıra bağıra haber veren kamamız fxci...
-
44700 ken, lem dedim Bay SAZAN ne zaman toplantıya girse bu VOB a 1000 puan çakıyorlar..Bir de ben deneyeyim dedim..Toplantıya girim hakikaten toplantı başına 1000 çakıyolarmış...DJ düşecek pis düşecek pisi pisi düşecek DJ düşmesede VOB düşecek.. Şort forever. (bi süre için) herkes iyi akşamlar
-
Dün forumu şöyle bir gezerken Sayın HeLLiM'in açtığı '[URL="http://www.voborsa.com/forum/kisa-cumlelerle-etkili-uyarilar-t5186.html"]Kisa cumlelerle etkili uyarilar[/URL]' adlı bir topic gözüme ilişti.Orası katılımsız kalmış, bugünün hatırına buraya yazayım.
[I]İyi trading yapmayı sağlayan unsurlar nelerdir?[/I]
[I]1-Zararı kısa kesmek.[/I]
[I]2-Zararı kısa kesmek.[/I]
[I]3-Zararı kısa kesmek.[/I]
[I]Bu üç kurala uyarsanız bir şansınız olabilir.[/I]
[I]Ed Seykota[/I]
-
[quote=fXci;119329]Vob Yorumum..
Jerfin 43500de sana katılmamak elde değil ::: grafiğe baktım .....trendin kırılması 43500...43300 altında olabilir diyor ... Kırılmadan önce suyu bulandırabilirler.......
:::
[/quote]
Gözlükleri çıkarıp, hafif şaşı baksak bir şey değişir mi acaba?:::
Yarın da %2 veya üzerinde düşüşle bir kapanış, Yükseliş trendinin sürdüğü düşünülür ise, bir düzeltme habercisi olabilir. .boks.
-
Bu arada, öğlen demiştim yine diyeyim..
Paritos, goldıs geberos, aynıs Vobos geberos çatıros çatıros
-
[quote=Astatin;119336]Bu arada, öğlen demiştim yine diyeyim..
Paritos, goldıs geberos, aynıs Vobos geberos çatıros çatıros[/quote]
Yanına Çitos'la Adriana Lima da verelim mi?:::
-
seans sonuna doğru 43500 lre gidince o an 1yada 2 saniye düşünme sürem vardı ya bu destekten flatlenir, yada geceyede kısa, 550 ye yazdım gitmedi,
sonradan dedim ülen traderx, bütün çıkışta boğalara direndik tokatlandıkta, bu gecemi şorttan korkacaz, pilavdan dönenin kaşığı kırılsın dedim:D:D:D
-
[QUOTE=fXci;119329]Vob Yorumum..
[/QUOTE][QUOTE=jerfin;119332]
bu da senin grafiğin üzerine çiziktirdiğim, günlerdir oluşumuna dikkat çektiğim, sert düşüşü bağıra bağıra haber veren kamamız fxci...[/QUOTE]
[IMG]http://i43.tinypic.com/34qmsn8.png[/IMG]
Aynı grafiğe bir de böyle bakın. MAvi kanalın ortası kırılmış. Alt bandı hedefliyor da olabilir.
Bir de grafiği logaritmik çizince 18.03.2009dan beri gelen yükseliş kanalı kırılmış bugün.
-
işte olay budur yahuf :D jerfin ve xibov savolun hiç aklıma gelmeyen yerleri gösterdiniz gayri forumdaşlık savolsun+.+.+.
[quote=fXci;119329]Vob Yorumum..
[IMG]http://i40.tinypic.com/5x8vhi.png[/IMG][/quote]
[quote=jerfin;119332][IMG]http://img265.imageshack.us/img265/5025/5x8vhi.png[/IMG]
bu da senin grafiğin üzerine çiziktirdiğim, günlerdir oluşumuna dikkat çektiğim, sert düşüşü bağıra bağıra haber veren kamamız fxci...[/quote]
[quote=VOBiX;119339][IMG]http://i43.tinypic.com/34qmsn8.png[/IMG]
Aynı grafiğe bir de böyle bakın. MAvi kanalın ortası kırılmış. Alt bandı hedefliyor da olabilir.
Bir de grafiği logaritmik çizince 18.03.2009dan beri gelen yükseliş kanalı kırılmış bugün.[/quote]
-
Vob bir arkadaş vardı cinsel gücü zayıflamış öyle birşey yazmıştı.Performansını etkilemiş.:D:D:D:DHala sıkıntısı devam ediyormu acaba?Hani Taylanttayız gurbet ellerde.Başımıza gelir belki tecavüz falan ederler kızlar bize.Akşam diskodayım bir erkek bir kız yanyanalar.Erkek olan baktım yapıştı yanağıma beni öptü.Dedim noluyoruz ulan oğlanmıyız biz.:D:D:DKız demesin mi senden hoşlandı o.Ben de kızdan hoşlandım bu aradaüüü:..::..:.Yanımda başka kız olmasa onla bir muhabbet ederdik.Yav performans falan düşürmez vob.Şaka olsun bunlar.Yalan konuşmayalım şimdi.:D:D:D
-
[QUOTE=GOKHANFINDIK;119341]Vob bir arkadaş vardı cinsel gücü zayıflamış öyle birşey yazmıştı.Performansını etkilemiş.:D:D:D:DHala sıkıntısı devam ediyormu acaba?Hani Taylanttayız gurbet ellerde.Başımıza gelir belki tecavüz falan ederler kızlar bize.Akşam diskodayım bir erkek bir kız yanyanalar.Erkek olan baktım yapıştı yanağıma beni öptü.[B]Dedim noluyoruz ulan oğlanmıyız biz[/B].:D:D:DKız demesin mi senden hoşlandı o.Ben de kızdan hoşlandım bu aradaüüü:..::..:.Yanımda başka kız olmasa onla bir muhabbet ederdik.Yav performans falan düşürmez vob.Şaka olsun bunlar.Yalan konuşmayalım şimdi.:D:D:D[/QUOTE]
Allah seni bildiği gibi yapsın yarıldım gülmekten.dng:D:D.dng
o arkadaşın nikini unuttum ama işin garibi rusyadan bağlanıyordu foruma ona rağmen sıkıntım var diyordu:::
-
bugünkü düşüşteki hacim bana yeterli gelmedi.
ağalar pozisyonlarını ayarlamış olup düşmek istediler, dünkü yemyeşil ortamı ekstra mal yedirmek için kullandılar desek, dünkü hacim de buraya kadar geldikleri hacimlere kıyasla devede kulak.
bariz ayrıştık ve bu ağalar için kendi bindikleri dalı kesmek ki yapacaklarını düşünmüyorum.
diğer yandan neredeyse tüm pariteler (düşüş oranı farklı da olsa) düşüşü destekleyici yönde...
düşüş sürecek mi, yoksa teptiğinde elinde bilmemkaçyüzbimilyon long olan vatandaşlar, elde ettikleri karların rahatlığıyla [B]ufak bi üfürüşle[/B] bi 1-2bin puan daha yukarı yapıp "aha tren bu kez kaçmasın" longcularını avlama operasyonu mu yapacaklar göreceğiz...
karar veremedim...
neyse, aldığımız puanların keyfini bu düşüncelerle kaçırmayalım.yarın ola, hayrola.
terste kalan arkadaşlar, bozmayın moralinizi.
fırsat kaçar, ama fırsat bitmez.
-
[quote=excali;119337]Yanına Çitos'la Adriana Lima da verelim mi?:::[/quote]
Lima yı verirsen Çitos teferruat kalır..Limayı ver çitos kalsın:..:
-
[IMG]http://img192.imageshack.us/img192/7784/adszpsl.jpg[/IMG]
sistem 60 dk. grafik üzerinde çalışıyor. üzerinde 5 li hareketli ortalama var.
sinyaller şu şekilde grafigi yükselen düşen şeklinde ayarladım. short için grafik düşüş çizgisi kırmızı oluyor ve 5. li hareketli ortalamayı aşagı kırıyor. long içinde grafik yeşil oluyor 5 li hareketli ortalamayı yukarı kırıyor . üzerindeki hareketli ortalama aynı zamanda stoplos noktası .
mesala bugün 45300 den sat verdi 44800 de pozisyon kapadı biraz yataydan sonra yine aynı noktadan sat verdi.
[RIGHT][IMG]http://www.hisse.net/forum/images/misc/progress.gif[/IMG][/RIGHT]
grafik üzerindeki h.o genelde 3 yapıyorum çünkü o noktada erken sinyal üretiyor.
sistemin şöyle bir özelliği var 5 dk grafik üzerinde kullanılan sistem sinyaline yakın bir noktadan siyal üretiyor . ama grafik 5 dk gibi fazla hızlı güncellenmedigi için yatay piyasada fazla sinyal üretmiyor.
-
[quote=GOKHANFINDIK;119341]Vob bir arkadaş vardı cinsel gücü zayıflamış öyle birşey yazmıştı.Performansını etkilemiş.:D:D:D:DHala sıkıntısı devam ediyormu acaba?Hani Taylanttayız gurbet ellerde.Başımıza gelir belki tecavüz falan ederler kızlar bize.Akşam diskodayım bir erkek bir kız yanyanalar.Erkek olan baktım yapıştı yanağıma beni öptü.Dedim noluyoruz ulan oğlanmıyız biz.:D:D:DKız demesin mi senden hoşlandı o.Ben de kızdan hoşlandım bu aradaüüü:..::..:.Yanımda başka kız olmasa onla bir muhabbet ederdik.Yav performans falan düşürmez vob.Şaka olsun bunlar.Yalan konuşmayalım şimdi.:D:D:D[/quote]
hehe birisi benden sanirim bahsetti...ewt rusya dan baglaniyorum hemde...buaralar isler cok yogun aradabir girip okuyorum firsat buldukca
ben dubaideyken filipinli bir kiz arkadasim vardi; onun arkadaslarindan bazilarida hafif yumusakti...bu tai, filipino vb lerinde bu tip olaylar oluyor...ne yalan soyliyim bende bitkinlik yapiyor bu vob...haftada max 2; 3 olmaz yani cisel yonden aktiflik bende...yas desen 27
-
SHORT ları
gaptırdım mı? gaptırmadım mı?
:rolleyes: :cool: :confused:
-
[quote=SEYYAH;119347]SHORT ları
:rolleyes: :cool: :confused:[/quote]
GAPTIRDIN TABİİ PAPATYA FALIMI BAKIYON BRE SEYYAH...dng.dng
-
[quote=SEYYAH;119347]SHORT ları
:rolleyes: :cool: :confused:[/quote]
çook pis kaptırdın..en pisi de şu, bir daha yakalamk zor iş...çok düştü diye satmayın, aha tepiyo artık deyu alamayın da satmayın da... :( ama kar etmisin ya gerisini bosver
-
oy oy bovespaya bak...dj de olsun dowespa işşşallah.... 5000 points istiyorum pambık..anlıyormsun
-
[quote=atlascepkenli;118511][URL="http://img294.imageshack.us/my.php?image=vobobb.png"][IMG]http://img294.imageshack.us/img294/2618/vobobb.png[/IMG][/URL][/quote]
bir önceki günkü güniçi öngörümüz zaten tutmuştu,,,,,,, zaman zaman poz sayısı değişse de,,,,,,, hissiyat aynı,,,,,,,,,,, 2 gün ard arda full kısa girmişiz,,,,,,,,geceye,,,,,,yaptığımız öngörüyü bitirmek bağlamında,,,,,,,, yarın 43300 ün altına salmam ben pozlarımı,,,,, 150 puan duruma göre ayar verilebilir ama,,,olağanüstü bi haber gelmezse,, sert tepki yer bence oralardan,,,
bunlar sadece öngörü,,,tabi,,,,,, yatırımlarınızı buna göre yapmayın,,,,,,,.boks.,
-
olmadı şimdi, dow 8600 ü kıramadı, sabah açılışta hemen kısaları kapatırım ben. 8600 i destek yaparsa millet düşüşe inanmaz...43300 iyi yer kapatmak için
-
[quote=Astatin;119350]oy oy bovespaya bak...dj de olsun dowespa işşşallah.... 5000 points istiyorum pambık..anlıyormsun[/quote]
lem açgözlü koala gözün ne doymazmış lem.%4 düşmüş vadeli bi günde utanmadan BOV gibi olmak istiyorum diyorsun.ne yani yarında mı %4 istiyon?
ekmek bulamayan pasta yesin diyosun yani :o
-
[quote=mavi;118837]Altın 950-960 bölgesine güç toplamak üzere(1000 için) çekileceğe benziyor.
Bol şanslar...[/quote]
mavı supersın altın 960 usd.lelele.brv
-
[quote=SEYYAH;119353]lem açgözlü koala gözün ne doymazmış lem.%4 düşmüş vadeli bi günde utanmadan BOV gibi olmak istiyorum diyorsun.ne yani yarında mı %4 istiyon?
ekmek bulamayan pasta yesin diyosun yani :o[/quote]
bir laf vardır
"çok yıprandım fitnat, artık devir bizim devrimiz, saadetimiz bozulmaz inşallah"
-
Arkadaşlar nette çok aradım ama bulamadım! Yardımcı olacaklara şimdiden teşekkürler! POWER HITS VOL2' nin şarkı listesini arıyorum.Lütfen yardııımmmm!Çok eski bir albüm bazı şarkıları dilime dolandı yav!Power fm e mail attım onlarda bulamadılar.Bana vol 3ün listesini yollamışlar! Bana vol 2 lazım! :(
-
[quote=SEYYAH;119353]lem açgözlü koala gözün ne doymazmış lem.%4 düşmüş vadeli bi günde utanmadan BOV gibi olmak istiyorum diyorsun.ne yani yarında mı %4 istiyon?
ekmek bulamayan pasta yesin diyosun yani :o[/quote]
millet taşmı yiyecek astatin :)
dahadamı ayrışalım istiyosun :::
-
[quote=AMON RA;119356]Arkadaşlar nette çok aradım ama bulamadım! Yardımcı olacaklara şimdiden teşekkürler! POWER HITS VOL2' nin şarkı listesini arıyorum.Lütfen yardııımmmm!Çok eski bir albüm bazı şarkıları dilime dolandı yav!Power fm e mail attım onlarda bulamadılar.Bana vol 3ün listesini yollamışlar! Bana vol 2 lazım! :([/quote]
bu mu?
TRACK LiST
. CD1
.
01. Harpo - Moviestar 03:23
02. Amanda Lear - Queen of Chinatown 04:14
03. Kincade - Dreams Are Ten A Penny 02:37
04. Leif Garrett - I Was Made for Dancin' 03:15
05. Showaddywaddy - Hey Rock 'n' Roll 03:25
06. J. Bastos - Loop Di Love 03:19
07. Chic - I Want Your Love 03:26
08. Rubettes - Juke Box Jive 03:00