lütfen ayulara haksızlık etmeyin bu yükselişte hep onların ekmeğini yediniz yahu, çoğuda ormanda kayboldu zaten sağ kalabilenlerde şöyle bir 10000 puan düşsek çokmu yani:::
Printable View
lütfen ayulara haksızlık etmeyin bu yükselişte hep onların ekmeğini yediniz yahu, çoğuda ormanda kayboldu zaten sağ kalabilenlerde şöyle bir 10000 puan düşsek çokmu yani:::
göç göç göç:::::: çök çök çök::::::
[quote=YAVUZHAN;119357]millet taşmı yiyecek astatin :)
dahadamı ayrışalım istiyosun :::[/quote]
daha bu ne...6 lının 2 si tuttu 4 ü bekliyo yavuzhanım..ayrılda gel ayrışta gel...
Bakıyorum şarkılara birazdan söylerim. Ama sveet dreams olacaktı diye hatırlıyorum.
[quote=Astatin;119361]daha bu ne...6 lının 2 si tuttu 4 ü bekliyo yavuzhanım..ayrılda gel ayrışta gel...[/quote]
la bi dur la, la bi dur la...SHORT ları bi yerine kolayım la, la bi dur la...:mad:
[QUOTE=SEYYAH;119353]lem açgözlü koala gözün ne doymazmış lem.%4 düşmüş vadeli bi günde utanmadan BOV gibi olmak istiyorum diyorsun.ne yani yarında mı %4 istiyon?
ekmek bulamayan pasta yesin diyosun yani :o[/QUOTE]
yuaw SEYYAH gısaları aynı yerden flatlemişik senle ......... netcez yarın gayri ::: cortları gaptırıverdik sanki emma bencede hala bişey eskik
[quote=SEYYAH;119363]la bi dur la, la bi dur la...SHORT ları bi yerine kolayım la, la bi dur la...:mad:[/quote]
boşlukları doldur...
......lırsın gi..n gem...n ar...d.n
::::::::::::
Yok be seyyahım yaa! Buda değil ama sağol!
[IMG]http://img193.imageshack.us/img193/3064/ensong.jpg[/IMG]
XU100 endeksinin usd bazlı grafiğinde döndüğü yere bakar mısınız..!!!
[IMG]http://img193.imageshack.us/img193/8334/ensonuzun.jpg[/IMG]
bu da yine XU100 endeksinin usd bazlı uzun vadeli grafiği.. 2001 ve 2008 krizlerinde ytl bazlı grafiklerde hep düşüş trend çizgileri ihlal edilmiş.. hep trend çizgileri yeniden yeniden çekilmiş.. fakat aynı grafiklere usd bazlı baktığımızda hiç kanal ihlali yok değil mi..!!
[QUOTE=fXci;119364]yuaw SEYYAH gısaları aynı yerden flatlemişik senle ......... netcez yarın gayri ::: cortları gaptırıverdik sanki emma bencede [B]hala bişey eskik[/B][/QUOTE]
fazlası var eksiği yok abi:D:::
[quote=fXci;119364]yuaw SEYYAH gısaları aynı yerden flatlemişik senle ......... netcez yarın gayri ::: cortları gaptırıverdik sanki emma bencede hala bişey eskik[/quote]
neyin eksik olduğu belli...siz eksiksiniz...::::::bu yemyeşil şort vadilerine geçiş kapısından geri döndünüz...bir sonraki tura artık:::::::::
[quote=fXci;119364]yuaw SEYYAH gısaları aynı yerden flatlemişik senle ......... netcez yarın gayri ::: cortları gaptırıverdik sanki emma bencede [B]hala bişey eskik[/B][/quote]
ben yoksam herşey eksik, ben varsam herşey temam :::
hem senin tuzun kuru...van münüt sağolsun...bizde yok eyle bişey...ben sana dedim atlamayalım trenden diye.yok illa inelim illa inelim.ne gurtluymuşsun al indik...şimdi bin binebilirsen :mad:
hayır bi de bağırıyorsun trende van münüt van münüt flatleyecek var diye :p
[url]http://siteniz.org/2009/06/olacak-o-kadar-tayip-erdogan-davos.html[/url]
geçen seans arasında kayboldu, van münüt şiddetle tavsiye edilir, hele otokat efektleri öldürüyor:D
[QUOTE=booth;119352]olmadı şimdi, dow 8600 ü kıramadı, sabah açılışta hemen kısaları kapatırım ben. 8600 i destek yaparsa millet düşüşe inanmaz...43300 iyi yer kapatmak için[/QUOTE]
Daha kapnamdı yawf. Hem fiçır ola hayrola...
[QUOTE=AMON RA;119356]Arkadaşlar nette çok aradım ama bulamadım! Yardımcı olacaklara şimdiden teşekkürler! POWER HITS VOL2' nin şarkı listesini arıyorum.Lütfen yardııımmmm!Çok eski bir albüm bazı şarkıları dilime dolandı yav!Power fm e mail attım onlarda bulamadılar.Bana vol 3ün listesini yollamışlar! Bana vol 2 lazım! :([/QUOTE]
[IMG]http://static.rateyourmusic.com/album_images/bea618f56716a1c6036a836c7b7ac733/173639.jpg[/IMG]
A1 Tommy James - Draggin' the Line 2:51
A2 Tony Orlando & Dawn - Knock Three Times 3:00
A3 The Partridge Family - Doesn't Somebody Want to be Wanted 2:48
A4 Wadsworth Mansion - Sweet Mary 2:39
A5 The Delfonics - Didn't I Blow Your Mind 3:25
A6 The Isley Brothers - Love the One You're With 3:30
A7 The Dells - The Love We Had 3:15
A8 Melanie - Peace Will Come 3:21
A9 Ocean - Put Your Hand in the Hand 2:57
A10 The Bells - Stay Awhile 3:23
B1 Sugarloaf - Green Eyed Lady 3:42
B2 The Guess Who - Shakin' All Over 2:43
B3 The Fuzz - I Love You for All Seasons 3:04
B4 Brian Hyland - Gypsy Woman 2:37
B5 Tommy James - I'm Comin' Home 2:04
B6 Ray Charles - Sweet Young Thing Like You 2:10
B7 Curtis Mayfield - If There's a Hell Below We're All Going to Go 3:30
B8 The Edwin Hawkins Singers - Oh Happy Day 5:11
B9 Joe Simon -Your Time to Cry 2:58
B10 Tony Orlando & Dawn - Candida 3:06
Bu değilse bir iki parça adı vermeniz lazım.
Ortalıgı velveleye verme Astatın kardeşim, bu kadar yeter, başka düşüş yok, demedı demeyın.
[quote=gokhanfındık;119283]sen faydalandınmı?senin birader bence yorum yapacağına cebini fazla doldursun da bir fon şirketi kursun.yorumu nenem de yapıyor ama parayı nenem kazanamıyor.[/quote]
bak fındık çaplı arkadaşım derdin ne anlayamadım. Ama umuma açık yerlerde enazından terbiyeli olmaya çalış, içinde olmasa bile..şurda iki gündür bişeyler yazıyorum ortak kazanç sağlamak adına fayda vermeye çalışıyorum ama bu son mesajım olacak bidaha bişey yazmıyacağım zira sen gibi bir fındık beyinli daha çıkar ağzımı bozdurur bana.. Ama anlaşılan yaşın genç önce bi askerliğini yap ondan sonra neneni karıştırma bence, o bile üzülür torununa verdiği fındık adının mecazi olmadığına...
Diğer forum üyelerinden böyle bir yazı için özür dilerim...
[QUOTE=tuareg;119374]Ortalıgı velveleye verme Astatın kardeşim, bu kadar yeter, başka düşüş yok, demedı demeyın.[/QUOTE]
Astatin uzaktan kumandalı bomba taşıyan koalalr bırakmış beyaz sarayın bahçesine dow göçmezse sabah 09:00 gibi patlacakmışi koalalrı. Fiçır çöke longlar çöpe yapacakmış.
conilerdede bişeyler eksik sanki,düşmüyorlar adam gibi :)
mersi nerelerde yaaa.. hiç görünmüyor uzun zamandır..kankiş nerdesiinnnn..:(
[QUOTE=barlas_ss;119375]bak fındık çaplı arkadaşım derdin ne anlayamadım. Ama umuma açık yerlerde enazından terbiyeli olmaya çalış, içinde olmasa bile..şurda iki gündür bişeyler yazıyorum ortak kazanç sağlamak adına fayda vermeye çalışıyorum ama bu son mesajım olacak bidaha bişey yazmıyacağım zira sen gibi bir fındık beyinli daha çıkar ağzımı bozdurur bana.. Ama anlaşılan yaşın genç önce bi askerliğini yap ondan sonra neneni karıştırma bence, o bile üzülür torununa verdiği fındık adının mecazi olmadığına...
Diğer forum üyelerinden böyle bir yazı için özür dilerim...[/QUOTE]
sizi her daim burda görmek isterim, ister yorum olsun ister muhabbet farketmez, onun içinde kötülük yoktur yazar sonra susar...
[QUOTE=VOBiX;119373][IMG]http://static.rateyourmusic.com/album_images/bea618f56716a1c6036a836c7b7ac733/173639.jpg[/IMG]
A1 Tommy James - Draggin' the Line 2:51
A2 Tony Orlando & Dawn - Knock Three Times 3:00
A3 The Partridge Family - Doesn't Somebody Want to be Wanted 2:48
A4 Wadsworth Mansion - Sweet Mary 2:39
A5 The Delfonics - Didn't I Blow Your Mind 3:25
A6 The Isley Brothers - Love the One You're With 3:30
A7 The Dells - The Love We Had 3:15
A8 Melanie - Peace Will Come 3:21
A9 Ocean - Put Your Hand in the Hand 2:57
A10 The Bells - Stay Awhile 3:23
B1 Sugarloaf - Green Eyed Lady 3:42
B2 The Guess Who - Shakin' All Over 2:43
B3 The Fuzz - I Love You for All Seasons 3:04
B4 Brian Hyland - Gypsy Woman 2:37
B5 Tommy James - I'm Comin' Home 2:04
B6 Ray Charles - Sweet Young Thing Like You 2:10
B7 Curtis Mayfield - If There's a Hell Below We're All Going to Go 3:30
B8 The Edwin Hawkins Singers - Oh Happy Day 5:11
B9 Joe Simon -Your Time to Cry 2:58
B10 Tony Orlando & Dawn - Candida 3:06
Bu değilse bir iki parça adı vermeniz lazım.[/QUOTE]
hemmen bakıyorum!
[quote=tuareg;119374]Ortalıgı velveleye verme Astatın kardeşim, bu kadar yeter, başka düşüş yok, demedı demeyın.[/quote]
sen daha velvele görmemişin..al saa velvele 8564
[quote=Astatin;119381]sen daha velvele görmemişin..al saa velvele 8564[/quote]
cıkk, bu borsa düşmez, yarın 46000 rahatlıkla denenır artıkın:..:, ama ben o kadar beklemem 45975 den shortlarım:..:
[quote=tuareg;119382]cıkk, bu borsa düşmez, yarın 46000 rahatlıkla denenır artıkın:..:, ama ben o kadar beklemem 45975 den shortlarım:..:[/quote]
insaflı davrandım..kızdırma 8544 e çekerim bak
[quote=Astatin;119383]insaflı davrandım..kızdırma 8544 e çekerim bak[/quote]
[B]Dow'a nükleer etki/serpinti yapmayalım[/B] :::
[quote=Astatin;119383]insaflı davrandım..kızdırma 8544 e çekerim bak[/quote]
cıkk, düşmezzz, ama bugun actıgın kısalar stres yapıyorsa sevabına ben devralabılırım, yeter kı kardeşim stres çekmesin:D:D:D
Yok be kardeş buda değil bak kapağı burda bu albümde bi şarkı var taktım kafayı! Bulacam bulamazsam burdan alacam artık![url]http://urun.gittigidiyor.com/POWER-HITS-VOL-2-AMBALAJINDA_W0QQidZZ15101530[/url]
şimdi dowda işlem yapan bir coni olsaydım kesin burda alış baskısı var deyip 8600 den longlardım, dowda nasıl işlem yaparıki acep bilen varmı madem izlioz boşa vakit geçmesin geceleride çalışalım:)
[quote=excali;119384][B]Dow'a nükleer etki/serpinti yapmayalım[/B] :::[/quote]
daha deneme safhasındayım...kızdırmayın sallarım bi tane...8564 e fit olun paşa paşa:..:
[quote=Astatin;119388]daha deneme safhasındayım...kızdırmayın sallarım bi tane...8564 e fit olun paşa paşa:..:[/quote]
Adriana Lima , seni KOALA LUMPUR'da şortuyla bekliyormuş..
[QUOTE=traderx;119387]şimdi dowda işlem yapan bir coni olsaydım kesin burda [B]alış baskısı var deyip 8600 den longlardım[/B], dowda nasıl işlem yaparıki acep bilen varmı madem izlioz boşa vakit geçmesin geceleride çalışalım:)[/QUOTE]
hay dilime hemende aldılar:mad:
[quote=excali;119389]Adriana Lima , seni KOALA LUMPUR'da şortuyla bekliyormuş..[/quote]
ahahahahh...şortuyla bekliyosa işim olmaz..şortlu Türkiyedede var.dng.dng
[quote=traderx;119390]hay dilime hemende aldılar:mad:[/quote]
eski bir şehir efsanesi derki " erken depen dowun başını keserler":::
Bazı arkadaşlar düşünebilir ki, bu adam flat kalmış, borsa cıksın da short fırsatı bulsun falan, bizim öyle niyetlerimiz yoktur (belkide vardır-ama mesele bu değil), biz bilimsel tahlil yapıyoruz, dört elementten biri eskik bu borsa düşmez.
short yapamayanlar için.yarın olası tepkilerde 44200 den short kovalanabilir. fdow sabah eksi olursa(%80 eksi olacaktır. çünkü japonlar gece çöker) longcular 43325 den tepki amaçlı long olunabilir. ama 43200 kırılırsa SL yapmak kaydıyla tabii. benim sistem hala satda. yarın min. 42800 max 44200 olucağımızı düşünüyorum.
[QUOTE=Astatin;119392]eski bir şehir efsanesi derki " erken depen dowun başını keserler":::[/QUOTE]
hangi ülkeden bağlanıyon asti koala lumpurdanmı:D, tr de saat 22:54 şu an 5-10 dakkaya dow kapanacak yahu:)..
[quote=trader38580;119394]short yapamayanlar için.yarın olası tepkilerde 44200 den short kovalanabilir. fdow sabah eksi olursa(%80 eksi olacaktır. çünkü japonlar gece çöker) longcular 43325 den tepki amaçlı long olunabilir. ama 43200 kırılırsa SL yapmak kaydıyla tabii. benim sistem hala satda. yarın min. 42800 max 44200 olucağımızı düşünüyorum.[/quote]
Dow artı kapatır fdow yarın 8800leri dener diyicem ama bilimin de sınırları var fazla zorlamak istemiyorum:D
DJ 15 dakıkalıkda, pozitif ve negatif uyumsuzlukları yakalayan ve genelde yanılmayan indikatör :) hep geyik hep geyik..nereye kadar..geyik/teknik oranım %80 nin üstüne çıkmış..altına düşürmem lazım..maalesef en son poz. uyumsuzluk var..üüwww
ha bu indikatörün fiyatı, bir lüfer ve 2 duble rakı...
[QUOTE=tuareg;119393]Bazı arkadaşlar düşünebilir ki, bu adam flat kalmış, borsa cıksın da short fırsatı bulsun falan, bizim öyle niyetlerimiz yoktur (belkide vardır-ama mesele bu değil), biz bilimsel tahlil yapıyoruz, dört elementten biri eskik bu borsa düşmez.[/QUOTE]
hay azını adriana öpsün ::: bişey eskik diyoz yuaw zabahdan beri ... hetta 43600 long etceydimde dur hele dedim flat kal bi bakalım dedim gendüe