İşte bu sebebten mütevellit geceye mümkün mertebe poz bırakmıyorum
Yeni sistemim günde 1 bilemedin 2 sinyal veriyor 200 point bırakıyo bazen 300 bazen 500 bunu günlük alsam 6 aya ihya olurum tek sorunum şuan seansı takip edememem! :(
Printable View
İşte bu sebebten mütevellit geceye mümkün mertebe poz bırakmıyorum
Yeni sistemim günde 1 bilemedin 2 sinyal veriyor 200 point bırakıyo bazen 300 bazen 500 bunu günlük alsam 6 aya ihya olurum tek sorunum şuan seansı takip edememem! :(
yukarı gab yapar yarın vob,bişeylerin eksikliği kesinleşti :)
süper aldılar. bize artı baya yansıması lazım.
ne alışbaskısı varmış dowda meğersem patlamaya hazırmış kefereler, yarın sabahtan kısacıların köküne kibrit suyu olacak gibi,
bak yine aklıma geldi yarın gap yersem sanko yüzünden, 43550 den aktiften boyayıp geceye flat kalacaktım, emir gidinceye kadara kademe kalktı gitti kaldık öyle:(
ulen sanko o kadar zamanında met etmiştim...
[QUOTE=fXci;119398]hay azını adriana öpsün ::: bişey eskik diyoz yuaw zabahdan beri ... hetta 43600 long etceydimde dur hele dedim flat kal bi bakalım dedim gendüe[/QUOTE]
Adriana benim kimselere yar etmem yakarım bu forumu YAKAARIIIMMMM! :::
Banlarım virüsler önce çökertir soona hacklerim. :::
gelde şu gecenin köründe kalaylama şu sankoyu.
[quote=fXci;119398]hay azını adriana öpsün ::: bişey eskik diyoz yuaw zabahdan beri ... hetta 43600 long etceydimde dur hele dedim flat kal bi bakalım dedim gendüe[/quote]
hissi olarakmı yoksa one minute e bakarakmı long kalacaktın fx çi ?
hortum dünkü düşüşten sonra zor çıkar su üstüne gibi geldi bana..
iyice boşladın anayı :)
yırttık mı ne? :::
ben diyom size BİŞEY EKSİK :::
boşverin dowu bizim vadeli bugün iyi dayak yedi ::: :o
[quote=Leblebi;119401]süper aldılar. bize artı baya yansıması lazım.[/quote]
[B]Vob Kapanırken Wow Dow Fiçır 8644 imiş.boks.[/B]
[quote=AMON RA;119403]Adriana benim kimselere yar etmem yakarım bu forumu YAKAARIIIMMMM! :::
Banlarım virüsler önce çökertir soona eklerim. :::[/quote]
Adraina yengemız oluyorsa yan gözle bakmayız kardeşim,
gece rahat uyu:D
hadi bakalım tüm ayu kardeşlerim uyumadan önce üç ihlas bir fatiha fdow çöksün diye:D
herkeslere iyi geceler, fındıkkurdu bernayı izleyim biraz...
yawwww bu genç nesil ayular amma tırsak beaahhh..dün de dedim bugün de diyorum DJ düşecek ama Dj ne olursa olsun VOB düşecek..hemde eyle bi düşecek..nolur mu yarın....fıçır ola hayrola...bunun bi de asyanı var :)
[quote=AMON RA;119403]Adriana benim kimselere yar etmem yakarım bu forumu YAKAARIIIMMMM! :::
Banlarım virüsler önce çökertir soona hacklerim. :::[/quote]
eee şeyyy..gak guk..keşke 1 saat önce deseydin bunu..hay allah....kom
Amon Ra nın gözü dönmüş, ben yırttım ama astatını parçalar bence, bu işi kan temızler, ortalıgı karıştırmış gıbı olmayayım da.
[quote=berdush;119346]hehe birisi benden sanirim bahsetti...ewt rusya dan baglaniyorum hemde...buaralar isler cok yogun aradabir girip okuyorum firsat buldukca
ben dubaideyken filipinli bir kiz arkadasim vardi; onun arkadaslarindan bazilarida hafif yumusakti...bu tai, filipino vb lerinde bu tip olaylar oluyor...ne yalan soyliyim bende bitkinlik yapiyor bu vob...haftada max 2; 3 olmaz yani cisel yonden aktiflik bende...yas desen 27[/quote]
Abi Taylantlı erkeklerin büyük bölümü biseksüel.Oha bu arada dow düşmüş sonra almışlar.Bakalım yeni projeler lazım bu imkb ve dowa.Yatay kalacaz gibi bir müddet.Yüzde 4.5 düştü vob.Ciddi rakam.Ama yüzde 70 artışa yüzde 4.5 çok değil.
Zaten jerfın ile mersi arasında da bir arap şeyhı meselesi var gıbıme geliyo:)
Forumda ufak çaplı aşk cinnetleri bekliyorum, teknık analızler öyle diyor:)
[QUOTE=AMON RA;119386]Yok be kardeş buda değil bak kapağı burda bu albümde bi şarkı var taktım kafayı! Bulacam bulamazsam burdan alacam artık![url]http://urun.gittigidiyor.com/POWER-HITS-VOL-2-AMBALAJINDA_W0QQidZZ15101530[/url][/QUOTE]
Almana gerek yok satıcıya soru sorun kısmından şarkı listesini isteyebilirsin.
[quote=AMON RA;119356]Arkadaşlar nette çok aradım ama bulamadım! Yardımcı olacaklara şimdiden teşekkürler! POWER HITS VOL2' nin şarkı listesini arıyorum.Lütfen yardııımmmm!Çok eski bir albüm bazı şarkıları dilime dolandı yav!Power fm e mail attım onlarda bulamadılar.Bana vol 3ün listesini yollamışlar! Bana vol 2 lazım! :([/quote]
Abi bir istek de ben vereyim ya.Sex shooter diye bir şarkı var onun disko versiyonunu istiyorum.Apollonia söylüyor.Youtube de falan remix var disko versiyonu yok.Böyle birşey olmaz ya.Yüzüme bakmayan kız bu müziği duyunca aşka geliyor.üüüüüü:D:D:D
[QUOTE=Astatin;119397]DJ 15 dakıkalıkda, pozitif ve negatif uyumsuzlukları yakalayan ve genelde yanılmayan indikatör :) hep geyik hep geyik..nereye kadar..geyik/teknik oranım %80 nin üstüne çıkmış..altına düşürmem lazım..maalesef en son poz. uyumsuzluk var..üüwww
ha bu indikatörün fiyatı, bir lüfer ve 2 duble rakı...[/QUOTE]
Asti bunun formülünü yazmayı unutmuşsun .dng
[quote=traderx;119359]lütfen ayulara haksızlık etmeyin bu yükselişte hep onların ekmeğini yediniz yahu, çoğuda ormanda kayboldu zaten sağ kalabilenlerde şöyle bir 10000 puan düşsek çokmu yani:::[/quote]
Yav abi o kadar ayu kanı içti millet ben gittim esas parayı boğa kanından çıkarttım.Ah be 3.5 katrilyon 20 dakika yüzde 5 geçiriş.55 milyar tikko para.15000 puan artıştan yararlanamayıp 3500 puan düşerek 15000 puan kadar almış gibi oldum.Ne ilginç demi.Artış trendinde düşüşten 20 dakikada 3500 puan.:..::..:
[QUOTE=Astatin;119410]yawwww bu genç nesil ayular amma tırsak beaahhh..dün de dedim bugün de diyorum DJ düşecek ama Dj ne olursa olsun VOB düşecek..hemde eyle bi düşecek..nolur mu yarın....fıçır ola hayrola...bunun bi de asyanı var :)[/QUOTE]
2,5 aydır ayuları tefle oynatıyor boğalar. Tabi tırsak olacaklar.
[quote=AMON RA;119362]Bakıyorum şarkılara birazdan söylerim. Ama sveet dreams olacaktı diye hatırlıyorum.[/quote]
Sen şeyi mi soruyorsun lanetli tepe diye film vardı.Onun başında o karanlık eve giderken çalıyordu müzik o mu?
[quote=jerfin;119367][IMG]http://img193.imageshack.us/img193/3064/ensong.jpg[/IMG]
XU100 endeksinin usd bazlı grafiğinde döndüğü yere bakar mısınız..!!!
[IMG]http://img193.imageshack.us/img193/8334/ensonuzun.jpg[/IMG]
bu da yine XU100 endeksinin usd bazlı uzun vadeli grafiği.. 2001 ve 2008 krizlerinde ytl bazlı grafiklerde hep düşüş trend çizgileri ihlal edilmiş.. hep trend çizgileri yeniden yeniden çekilmiş.. fakat aynı grafiklere usd bazlı baktığımızda hiç kanal ihlali yok değil mi..!![/quote]
Bakıyom grafik takılıyon.:D:D:DKanını emdin boğaların yetmedi mi?üüüüüü
[QUOTE=tuareg;119414]Zaten jerfın ile mersi arasında da bir arap şeyhı meselesi var gıbıme geliyo:)
Forumda ufak çaplı aşk cinnetleri bekliyorum, teknık analızler öyle diyor:)[/QUOTE]
biz mi bi arap şeyhi için kankimle kapışacağız...dng.dng
[QUOTE=YAVUZHAN;119405]hissi olarakmı yoksa one minute e bakarakmı long kalacaktın fx çi ?
hortum dünkü düşüşten sonra zor çıkar su üstüne gibi geldi bana..
iyice boşladın anayı :)[/QUOTE]
teknik olarak ::: anna ve van münüt corttaydı....
emma dunden onceki gun ikiside lönkken ben geceye cort girmistim ::: oda teknikti
[quote=VOBiX;119417]Asti bunun formülünü yazmayı unutmuşsun .dng[/quote]
lüfer (sarıkanat değil, harbi lüfer)+2 duble rakıya veririm formülü..dj in kahinidir kendisi....lelele
[quote=jerfin;119422]biz mi bi arap şeyhi için kankimle kapışacağız...dng.dng[/quote]
e yani..sen kankin için arap şeyhiyle, veya kankin senin için arap şeyhiyle kapışırsa tuhaf olur yani...:::
[quote=jerfin;119422]biz mi bi arap şeyhi için kankimle kapışacağız...dng.dng[/quote]
Ben aranıza kılçık atarım, yerse artık:..::..:
mersi kayboldu sanırım, hiç sesi solugu cıkmıyor.
[QUOTE=tuareg;119408]Adraina yengemız oluyorsa yan gözle bakmayız kardeşim,
gece rahat uyu:D[/QUOTE]
[QUOTE=Astatin;119411]eee şeyyy..gak guk..keşke 1 saat önce deseydin bunu..hay allah....kom[/QUOTE]
[QUOTE=tuareg;119412]Amon Ra nın gözü dönmüş, ben yırttım ama astatını parçalar bence, bu işi kan temızler, ortalıgı karıştırmış gıbı olmayayım da.[/QUOTE]
Neyse toparladım! Hay Allah bana ne oldu birden gözüm karardı! :)
[quote=traderx;119387]şimdi dowda işlem yapan bir coni olsaydım kesin burda alış baskısı var deyip 8600 den longlardım, dowda nasıl işlem yaparıki acep bilen varmı madem izlioz boşa vakit geçmesin geceleride çalışalım:)[/quote]
Çalışma gece asla.Ben bir kere denedim.İnsan olduğumu unuttum.Genç yaşta ölmek istemiyorum.Çünkü önünde kapanmayan bir yer var ve her an orada bulunmak istiyorsun ve hayatın kayıyor.Düzenin bitiyor.Asla bulaşma sorma sorgulama.Voba odaklan.Barlas kardeşim sana birşey yazmayacam.Ok yeterli.İstediğini yaz.Ama Baybars Sezenden fazla bahsetme özellikle ahbap muhabbeti yapma onla ilgili.Ben o şahsiyetleri hepinizden daha iyi tanıyorum.
[QUOTE=GOKHANFINDIK;119420]Sen şeyi mi soruyorsun lanetli tepe diye film vardı.Onun başında o karanlık eve giderken çalıyordu müzik o mu?[/QUOTE]
Yok yav digi digi hep diye bi ritim vardı. Söz sadece bundan ibaret ritim var dilime dolandı breehhhh!
[QUOTE=GOKHANFINDIK;119421]Bakıyom grafik takılıyon.:D:D:DKanını emdin boğaların yetmedi mi?üüüüüü[/QUOTE]
1.5 aydır çok acıkmışım yetmez bu kadarcık, bugünkü yemek öncesi atıştırmaydı sadece..:::
iki grafik yapıştırdım yaaa 2 ay lay lay lom takılmayı hakettim dimi...:..:
[QUOTE=VOBiX;119415]Almana gerek yok satıcıya soru sorun kısmından şarkı listesini isteyebilirsin.[/QUOTE]
Bak bunu düşünmemiştim! Hay aklınla bin yaşa vobix boşuna dememişler akıl akıldan üstündür diye! +.
[QUOTE=Astatin;119424]lüfer (sarıkanat değil, harbi lüfer)+2 duble rakıya veririm formülü..dj in kahinidir kendisi....lelele[/QUOTE]
önce bunu izleyin piz mi yaparsın fondip mi yaparsın sana kalmış.dng
[url]http://www.metacafe.com/watch/2512080/stanbulun_ger_ek_fatihi/[/url]
[QUOTE=AMON RA;119431]Bak bunu düşünmemiştim! Hay aklınla bin yaşa vobix boşuna dememişler akıl akıldan üstündür diye! +.[/QUOTE]
yuaw onu bizde düşündükde ozaman satıcıya karşı doğru olmaz deyü demedik... :::
[QUOTE=Astatin;119425]e yani..sen kankin için arap şeyhiyle, veya kankin senin için arap şeyhiyle kapışırsa tuhaf olur yani...:::[/QUOTE]
sana tuhaf gelen bize normal geliyordur belki nerden biliyorsun..:..:.dng
[quote=jerfin;119434]sana tuhaf gelen bize normal geliyordur belki nerden biliyorsun..:..:.dng[/quote]
gulp:eek::cool:
[quote=jerfin;119430]1.5 aydır çok acıkmışım yetmez bu kadarcık, bugünkü yemek öncesi atıştırmaydı sadece..:::
iki grafik yapıştırdım yaaa 2 ay lay lay lom takılmayı hakettim dimi...:..:[/quote]
Biliyom margin call sınırlarına gelmiştin..dng.dngKan içmek senin de hakkın.
[QUOTE=tuareg;119426]Ben aranıza kılçık atarım, yerse artık:..::..:
mersi kayboldu sanırım, hiç sesi solugu cıkmıyor.[/QUOTE]
kimler kimler aramıza kılçık attı da yenmedi hiçbiri merak etme..:..:
ciddi özledim kankişimi...:(
[QUOTE=fXci;119433]yuaw onu bizde düşündükde ozaman satıcıya karşı doğru olmaz deyü demedik... :::[/QUOTE]
Aslında haklısın ama sadece 1 parça lazım onuda geçtim kaseti nerde dinleyecem teyp kalmadı onuda geçtim 6 lira kaset 8 lira kargo ücreti yani kelimenin tam anlamıyla astarı yüzünden pahalı!