-
[quote=traderx;119476]forexte zaten varımda, bizim yerli aracı kurumlar güvenli olarak işlem yaptırıyor diye duydum onlarla ilgili bilgin varmı, çünkü fx brokerlardan bıktım non deal desk olanlar haricinde hepsi sahtekar dolandırıcı, kazanmaya müsade etmiyorlar.[/quote]
anadolu bankasının paritemini kullanan varmı arkadaşlar,varsa memnuniyet durumu nedir ?
-
[QUOTE=ttcetinkaya;119461]günaydın arkadaşlar . vob un son bir ayda günlük kapanış değerlerini görebileceğim bir adres verebilirmisiniz ?[/QUOTE]
[url]http://www.vob.org.tr/VOBPortalTur/DesktopModules/QuotaHistoricMain.aspx[/url]
-
[QUOTE=YAVUZHAN;119480]anadolu bankasının paritemini kullanan varmı arkadaşlar,varsa memnuniyet durumu nedir ?[/QUOTE]
banka yazdığına güvenipte hesap açmanı tavsiye etmem,
üçkağıtçının önde gideni spreadlerde zaten çok yüksek velhasılı yavuzhan tavsiye etmem.
-
[QUOTE=YAVUZHAN;119480]anadolu bankasının paritemini kullanan varmı arkadaşlar,varsa memnuniyet durumu nedir ?[/QUOTE]
TEO vardı vardı mennun idi . Destek Türev de bu hizmeti veriyor. Pek parite yok sanırım ama endeksler var.
-
GÜNLÜK YORUM 04/06/2009 Endeks 30 Haziran Kontratı Günlük ↑ Hedef 2 48.150 Günlük ↑ Hedef 1 47.500 Pivot 44.300 Günlük ↓ Hedef 1 41.100 Günlük ↓ Hedef 2 40.450 YORUM :Seansici ve kısa vadeli trend değişim noktalarının altında kapatankontratta dün gelen satışların sebebi spot piyasanın zayıf olması ve yurtdışı borsalara gelen satışlardır.Yurtdışından daha iyi bir performans gösteren piyasamız kısa vadeli düzeltmeye girmiştir.Bu harelketin düzeltme veya trend dönüşümü olduğunu ilerki günlerde göreceğiz.Kontrat fiyatı 45.000-45.200 altında kaldığı sürece aşağı hareketin devam edeceği güniçi dirençlerin ise 44.400-44.600 olduğu unutulmamalıdır.43.500-43.300 destek aralığı ilk etapta tutarsa bile burası kırıldığında 42.600-42.100 hedef konumuna gelecektir.Kısa vadeli trendin yukarı dönmesi için 45.200 üzerinde günlük kapanış gerekmektedir. Dolar/YTL Haziran KontratıGünlük ↑ Hedef 2 1,5915 Günlük ↑ Hedef 1 1,5760 Pivot 1,5445 Günlük ↓ Hedef 1 1,5130 Günlük ↓ Hedef 2 1,4975 YORUM : Dün 1,5290 seviyesine kadar gerileyen kontrat paritenin etkisiyle yükselerek 1,5520 seviyesinde kapattı. 1,5600-1,5650 aralığı güçlü bir direnç seviyesi olmakla beraber bu seviyeler kırılırsa 1.5800 hedef olur.. Bu seviyelerden 1.5600 üzerinde kapanış stoplu orta vadeli kısa pozisyon alınabilir. 1,5210 altında günlük kapanış halinde ise 1,4980 seviyelerine gidilebilir. Kısa vadeli trendin yukarı dönmesi için 1,5600 üzerinde günlük kapanış gerekmektedir. Pazarlama Birimi : Tülay Uzunoğlu [email]tuzunoglu@gedik.com[/email] Tel : 0 212 270 67 90
-
675 uzunlar 900 kapandı bereket versın daha yukarı gıder ama alana hayırlı olsun
-
Dün gece belrttiğim gibi korktuğum başıma geldi, dow 8600 de tutumdu, üstüne futurelarda tutundu ve üstüne üstlük bizimkilerde tutundu. Açılışta verdim kısaları, halbuki hedefim 43300 dü. 1 saate kadar kısacı katliamı yapıp yapmayacakları belli olur
-
900 long 950 full short.Bundan sonra her gece short.Bugün kırılabilir 43500.Kırılmalı.Artık short düşünceliyim sürekli.Maliyet düşürecez bakalım short hep.
-
[url]http://www.fxgrup.com/forum/forumdisplay.php?f=24&order=desc[/url]
[url]http://www.forexforumtr.com/forumdisplay.php?f=3[/url]
burdan fx brokerlar ile ilgili izlenim edinebilirisiniz.
-
[quote=GOKHANFINDIK;119487]900 long 950 full short.Bundan sonra her gece short.Bugün kırılabilir 43500.Kırılmalı.Artık short düşünceliyim sürekli.Maliyet düşürecez bakalım short hep.[/quote]
her gece asyan her gece şort ha :)
-
gut mornik VOBORSA,
hayırlı ve bol kazançlı bir gün dilerim herkeşe...
-
5 dk sinyal veren varmı dostlar ..........
-
[quote=SaNCaKTaR;119491]5 dk sinyal veren varmı dostlar ..........[/quote]
43825 brında filat dedi 5 dklık emme 15 dk hala satta...bende
-
eldeki veriye göre az yukarı alacaklar tahminim 44000 üstünü deneyebilirler,
800 şortcover ve uzun.
-
arkadaşlar Dün Letonya nın tahvil ihracı ile ilgili habar okudunuzmu FOrex yda Matriks de düşüşün Nedeni Letonya çıktı bugün...:)
-
[QUOTE=SaNCaKTaR;119491]5 dk sinyal veren varmı dostlar ..........[/QUOTE]
4te 4 shortingen devam bende
-
[quote=SaNCaKTaR;119491]5 dk sinyal veren varmı dostlar ..........[/quote]
44400 üstünde yeniden kapanışlar görmeden gelebilecek kısa periyot sistemlerin al sinyalleri zayıf kalacaktır artık..
tıpkı yükselişte gelen kısa periyotlu sat sinyalleri gibi..
-
Herkese günaydın, short devam...
-
[quote=SaNCaKTaR;119494]arkadaşlar Dün Letonya nın tahvil ihracı ile ilgili habar okudunuzmu FOrex yda Matriks de düşüşün Nedeni Letonya çıktı bugün...:)[/quote]
ımf nin şartlarını yerine getiremediğinden dolayı ilk dilim krediyi alamamışlar,içerden 100 milyon dolar bulmaya çıktıkları ihalede başarısız sonuçlanmış.
bizimde imf beklentimiz olduğu için bağlantı kuranlar olabilir.
ancak kategoriler çok farklı..
-
FDowun +35 puanını yediler.
-
[quote=YAVUZHAN;119480]anadolu bankasının paritemini kullanan varmı arkadaşlar,varsa memnuniyet durumu nedir ?[/quote]
kullandım.
1-önemli hareketlerde kesinlikle kaçırmanıza sebep oluyor çünkü java platformu kullanıyor, ani hareketlerde işlem yapacağınız parite N/A oluyor, yani işlem yaptırmıyor, özellikle terste kalırsanız çok ciddi zarara sebep olabiliyor.
2-spread çok açık. edeceğiniz kardan ciddi miktarda yiyor. ama 1. maddenin yanında bu şekerleme gibi kalır.
-
sabah sabah ilk işlemde terste kaldık, vob eksi açmayınca alacaklar diye düşündük:(
-
full cort.
fdow düşmeden çakıyorlar
fdow düşerse...
-
-
[quote=traderx;119501]sabah sabah ilk işlemde terste kaldık, vob eksi açmayınca alacaklar diye düşündük:([/quote]
büyük düşüşler sonrasındaki ufak artı açılışlar yeni düşüşlere dalalettir der histem deneyimleri :)..eksi 300 falan açsaydı kapatacaktım ama böyle şık ldu..
-
Günay7dın Arkadaşlar Bol Kazanclar Dilerim
-
Sistem sabah ilk işleminde carptırdı kısa da şimdilik
-
Jerfin, dolar ortim, kapattım 1,5515'ten dolarcıkları.
bi pull back alayım lütfen! :..:
-
görmeyi unuttuğumuz hareketler başladı yine,future lar + vob eksi..
-
FDOW 69 puan yukarıda görünüyor
-
garan da 17 milyonluk para çıkışı gözüküyor bende..
doğrumu acaba ?
-
[quote=YAVUZHAN;119510]garan da 17 milyonluk para çıkışı gözüküyor bende..
doğrumu acaba ?[/quote]
dogru 17.789.130.-
-
paritemle ilgili tüm öneri ve uyarılarınız için teşekkürler arkadaşlar.
-
-
Günaydın,
44175 uzunum. Herkes anladığım kadarıyla short.
Bu borsanın çıkacağına inanan yokmu?
-
sabah sabah 300-400 puan almak varken 150 point kaçtı içeri,
650 tekrar şort.
-
[QUOTE=erkan.;119514]Günaydın,
44175 uzunum. Herkes anladığım kadarıyla short.
Bu borsanın çıkacağına inanan yokmu?[/QUOTE]
dünde burda herkeşler corttu emma %4 e yakın düşdük gayri :::
-
EFG deLLaması yine bi oyunlar oynuyor Ak-İş-Garanti-Y.krdi EN iyi satıcı EFG
-
tekrar şortladım ama bu seferde sanki yukarı alacaklar.
-
gösterge aşırı satım bölgesinde 3 dikiş yaptı,buralarda bi miktar toparlanma beklenebilir..ancak uzun riskli halen..
amerikan future larının kandırmaca olduğuna inanıyorum,amerikadanda beklenmedik bir anda süpriz kapanış gelebilir yakında..