dışarısı uçtu,biz sürünüyoruz,yavuzhan ayrıştırdın yine galiba...
Printable View
dışarısı uçtu,biz sürünüyoruz,yavuzhan ayrıştırdın yine galiba...
[quote=TIFIL;119520]dışarısı uçtu,biz sürünüyoruz,yavuzhan ayrıştırdın yine galiba...[/quote]
astatin in ısrarları sonucu ayrıştık ki ne ayrışma :)
dün kritik eşik 2 dk direnemeden aşağı yönde geçildi ve trend bitti dedi bence.artık aşağı yönde daha istekli olacaktır piyasamız.
44400 üstünde yeniden kapanışlar görmemiz yukarıdaki öngörüyü çöpe atar..
göstergelerimden biri aşağı bakıyor biri yukarı mantık ise .ok yeme otur flat flat diyor
Kafama takılan EFG Neden spotda en iyi satıcı aydınlanmak istiyorum dostlar. Yakın ampuLeri ..:)
[QUOTE=traderx;119518]tekrar şortladım ama bu seferde sanki yukarı alacaklar.[/QUOTE]
biliyorum bu şerefsizlerin oyunlarını haspinAllah....
bizi bilmem. dışarısı bugün iyi olur. emtialar öyle diyor çünkü. dalgada çok sörf var. acemiler kenarda dursun.
konu dışı,
linkdeki dizileri ,play a basımıyorum ama seyredemiyorum...ayarlardan mı acaba..
geçen 10 günlük bandın içine tekrar girdik, tekrar band hareketleri izleyecez gibi 2-3 gün...
[QUOTE=Vob Trader;119525]bizi bilmem. dışarısı bugün iyi olur. emtialar öyle diyor çünkü. dalgada çok sörf var. acemiler kenarda dursun.[/QUOTE]
biz hakkat ayrışabilirik emma fıçır dow 8700 den aşağı yuvarlanmaya başlarsa sorgu sual olmadan ona katılırık... ... fıçırı kapatıyorum daha bakmaycam bi grafına baktım sadece.... :::
Vob -fdov-fda- hepsi alda.
dax 5111 tekrar kırarsa çok çok dikkat derım dostlarmmm...
[quote=Leblebi;119529]Vob -fdov-fda- hepsi alda.[/quote]
sat verince haber verirmisiniz.
longlarımı kapatabilirim.
600 den short açmıştım 575 ten kapattım tekrar göstergelerde pozitif uyumsuzluk var 15 dk al sinyali vermeye hazırlanıyor gibi bir görüntü var! Dikkat!
[quote=traderx;119527]geçen 10 günlük bandın içine tekrar girdik, tekrar band hareketleri izleyecez gibi 2-3 gün...[/quote]
bende öyle düşünüyorum da bakalım ne olur bu filmin sonu
EL MAHKUM şimdi tekrar basacaklar 500 altına..
[QUOTE=traderx;119534]EL MAHKUM şimdi tekrar basacaklar 500 altına..[/QUOTE]
van münütümü mü arakladın abi :::
[quote=leblebi;119529]vob -fdov-fda- hepsi alda.[/quote]
fdax fdov al devam ediyor vob sallantıda net degil yönü. Aşagı veya yukarı.
bu dowun artışı bir haber sebepli mi arkadaşlar bilgisi olan varmı?
Almanya düşüşün nerde iSe 4/3 almış durumda tepesine göre Darısı bizimkilere.
[QUOTE=fXci;119535]van münütümü mü arakladın abi :::[/QUOTE]
yok ama talibim, merak ettim annadan sonra nasıl bişeymiş o:)
bugün piyasa 1500 bilinmeyenli denklem gibi, yurtdışı daş gibi,
bizim spot çok zayıf vob desen kendi aleminde dahada zayıf...
pasta 2000 kontrat kadar alıcılı ancak dün 9000 kontrat hafifledi büyük portföyler..
halen al sinyali yok bende..
gökhan şu denkleme bir yorum getir bakalım, full şort don atlet göçecekmiyiz, yoksa uçacakmıyız sence:::
bence dışarıya çok taklımayın...aldatıcı olabilir...
dün DAX ve FDOW belli bir seviyede beklerken ekstradan 1000 puan satış yedi vadeli.şu an dışarıya göre güçsüz görünüyoruz ama şimdi dışarısı bi yerde stabil olunca burada hızla yukarı çekebilirler beklenmedik şekilde...
çekecekler demiyorum yanlış anlaşılmasın çekebilirler...yani özetle dışarıyı boşverin VOB grafiğine ve fiyatına bakın...
benim Fdow daki göstergem 15 dk olan alda fakat zayıflık hissettiriyor
[quote=erkan.;119514]Günaydın,
44175 uzunum. Herkes anladığım kadarıyla short.
Bu borsanın çıkacağına inanan yokmu?[/quote]
Sanırım batmanız yakın.44175ten longladın ve satmadın 43500 lere gitti.Çok inanma bence yükselişte.Net aşağı yön.Artmayacaz.
Bende 15 dk dipten al sinyali üretti ama daha kalıcı değil
[quote=erkan.;119531]sat verince haber verirmisiniz.
longlarımı kapatabilirim.[/quote]
Arkadaşım dikkati ol stop koy belli yerlere.:(
[quote=erkan.;119531]sat verince haber verirmisiniz.
longlarımı kapatabilirim.[/quote]
Bir hata daha başkasının şeyi ile gerdek.Çok sakat.Benim söylediklerimi dikkate al.Burada inat çalışmaz.Artcak borsa şu anda burada olmazdı.Mal veriyorlar.
[quote=traderx;119542]gökhan şu denkleme bir yorum getir bakalım, full şort don atlet göçecekmiyiz, yoksa uçacakmıyız sence:::[/quote]
Piyasayı size bırakıyorum.İşlem yapmıyorum.En son 950 short 775 long 825 short.Sana yorum.Bu piyasanın anasını bellerler.Sert düşecez.43500 bugün gitmeli.Nasip.Ben arkadaşımla oturuyorum.Sadece arada bakarım.
[quote=GOKHANFINDIK;119546]Sanırım batmanız yakın.44175ten longladın ve satmadın 43500 lere gitti.Çok inanma bence yükselişte.Net aşağı yön.Artmayacaz.[/quote]
Bilgisayar başında olmadığımdan düşüşü görüp zarar kesemedim.
Ama çoğu arkadaş dün sabah itibari ile fikir değiştirmiş anladığım kadarıyla.
50 000 olucağız diye basbas bağıranların. bir önceki günlerde etkisi altında kaldım.
Sayın Gökhan Fındık. birara sizi takip edeyim dedim. Ama sizin hızınıza yetişmek mümkün olamıyor. Çok hızlı kararlar veriyorsunuz ve ben yetişemedim.
Şahsi fikrim. 44 400 e bugün yükseliceği yönünde.
yükselmezse 43.300 de pozisyon stop olur.
saygılar.
sistem 43750 den flat sinyal verdi..Ancak astatin hala kısada ..ısrarla
43725 uzunum
[quote=erkan.;119514]Günaydın,
44175 uzunum. Herkes anladığım kadarıyla short.
Bu borsanın çıkacağına inanan yokmu?[/quote]
43.525ten ben de longdum ama 43.800den kapattım.
[quote=Larossıan;119548]Arkadaşım dikkati ol stop koy belli yerlere.:([/quote]
buna %100 katılıyorum, pozisyonu açarken stopunu mutlaka belirleyin ve uygulayın.
aksi durumda stopla 250 puan kaybedip piyasanın senin yönüne döndüğünü görüp hayıflanmak yerine portföyü erittiğnizi görmek çok daha üzücü olur.
akarsuyun tersine hareket ederken yapılan hareketler hem çok daha fazla tecrübe gerektirir, hem de stop çok daha yakına konmalıdır.
bol kazançlar...
stop koy derken. anladğımı kadarıyla stopu sisteme siz girebiliyorsunuz. ama ben giremiyorum.
Ataonlinede stop koymayı bilen varmı.
Full long.
[quote=erkan.;119551]Bilgisayar başında olmadığımdan düşüşü görüp zarar kesemedim.
Ama çoğu arkadaş dün sabah itibari ile fikir değiştirmiş anladığım kadarıyla.
50 000 olucağız diye basbas bağıranların. bir önceki günlerde etkisi altında kaldım.
Sayın Gökhan Fındık. birara sizi takip edeyim dedim. Ama sizin hızınıza yetişmek mümkün olamıyor. Çok hızlı kararlar veriyorsunuz ve ben yetişemedim.
Şahsi fikrim. 44 400 e bugün yükseliceği yönünde.
yükselmezse 43.300 de pozisyon stop olur.
saygılar.[/quote]
Birini takip etmeyin.Kendiniz yetersiniz kendinize.Vob oynuyorsanız makine başında olacaksınız bu kadar basit.
[quote=erkan.;119555]stop koy derken. anladğımı kadarıyla stopu sisteme siz girebiliyorsunuz. ama ben giremiyorum.
Ataonlinede stop koymayı bilen varmı.[/quote]
alım-satım emirlerinin sistemle alakası yoktur.
kullandığınız platformda şartlı emir girin. Ataonline'daki dealer'iniz bu konuda bilgi vermek durumunda.
göstergeler 2. dibi onaylamadı.. tepecek biraz piyasa...
arkadaşlar özür dilerim. 44175 uzunum demiştim ya . 45175 uzunum yanlış yazmışım.