[quote=abka;260815]dükkanı kapattım..net 700 puan kar..çok yüksek kaldıraç olunca gayet iyi...
Alllah bereket versin..[/quote]
abka süpersin,
teprik ederim,.brv
bende de kar bugün o civarda...:)
Printable View
[quote=abka;260815]dükkanı kapattım..net 700 puan kar..çok yüksek kaldıraç olunca gayet iyi...
Alllah bereket versin..[/quote]
abka süpersin,
teprik ederim,.brv
bende de kar bugün o civarda...:)
[QUOTE=saraylı;260826]abka süpersin,
teprik ederim,.brv
bende de kar bugün o civarda...:)[/QUOTE]
valla abi,hayatımı sistemlere verdim..ama gaplerde yedim..hele gece terse kalış yok mu..yaş ilerliyor..kalp krizi geçirtir...içim daralırıd..
bu en temizi...sistemde ufak tefek ayarlar yaptım(kendime göre)...brv.brv
dow 3 günlük aradan sonra ne yapacak bakalım ?
fat finger dibinin altında,uzun ortalamayada aşağı yönde epey fark yaptı..
10200 üstü çok ciddi direnç bölgesi artık..
bu seviyelerin üstü tüm dünyayı yeni yükseklere götürebilir,aksi durum ise daha sert satışlar ve son diplerin altına sarkış demek olur..
[quote=abka;260830]valla abi,hayatımı sistemlere verdim..ama gaplerde yedim..hele gece terse kalış yok mu..yaş ilerliyor..kalp krizi geçirtir...içim daralırıd..
bu en temizi...sistemde ufak tefek ayarlar yaptım(kendime göre)...brv.brv[/quote]
abka haklısın,
belli bi yaştan sonra sabah gapiyle terse düşmek çekilmiyo ya...:(
günde 300-500 puan valla çok yüksek rakam,çünkü tam kaldıraç girebiliyosun...başında bekliyosun...:)
evet,STR de kendinize göre ayarları değiştirebilirsiniz,herkes mesela hangi periodu daha çok beğendiyse onunla yapsın...;)
forumda benden başka kısada bekleyen kalması galiba.. üüwwww:)))
yine kasindim galiba ama dayanamadim 650 short 750 istoplu,bu son soz arkadaslar,baska short acmayacam bugun hatta duserse de uzayacam....bazen bana bole takintilar oluyor...iste..
[quote=jerfin;260836]forumda benden başka kısada bekleyen kalması galiba.. üüwwww:)))[/quote]
sen yetersin tek basina cerpin,650 son bir destek ayulara.....benden
[QUOTE=jerfin;260836]forumda benden başka kısada bekleyen kalması galiba.. üüwwww:)))[/QUOTE]
gelecem apla biraz daha bekle ... yalnız bırakmayacam sen i .. :o:o
[quote=jerfin;260836]forumda benden başka kısada bekleyen kalması galiba.. üüwwww:)))[/quote]
[quote=last trader;260839]sen yetersin tek basina cerpin,650 son bir destek ayulara.....benden[/quote]
evet ,bence de yeter tek başına,
çünkü piyasayı o yapıyodu,:D
sabah o konuda mutabık kaldık,;)
ama ,piyasa onun kısalarına rağmen yukarı gitti,hoş diğil...:):::
[QUOTE=last trader;260839]sen yetersin tek basina cerpin,650 son bir destek ayulara.....benden[/QUOTE]
sağolasın last.. yalnız bırakmayın beni, çok korkuyorum bu boğalardan..:))) hele selpatros'un boğası.... üüüüüü:o:o
[quote=saraylı;260825]cırcır,
hakkaten etr basit bi sistem ,
3 lük ve 5 lik serinin tersyüz olmalarına da dikkat edin,
sadece kesişime değil...:)))[/quote]
voltranı oluşturuyorlar abi o zaman :..:
fazla fake yememek içinde filtre olabilir diye düşünüyorum abi ne dersin ?
Ben bu akşam Dow tarihinin en büyük bir günlük yükselişlerinden birini bekliyorum. Bu short'lar için çok iyi haber. Demek ki tarihi şelale ihtimali çok yüksek. :)
aslinda ben dunden kendime kiziyorum bugun kaybettigim 500 600 puana degil,,,,cunku dun 525 kisalari 200 den kapattim sonra altina sarkip ustune cikinca alis yazdim 150 ye vermediler bende iyilestirmedim emri ona cok sinir oldum kendime...dun almis olsaydim 70250den bugun 1400 cepteydi birde 500 zarar yoktu totalde 2 gunde 2000 den fazla puani kazanamadik.hayirlisi firsatlar bitmez,ama moral bozuk bende
İyi daytrader dow açılmadan işini bitirendir. :)
Sabahtan öğeleye kadar max. 2 trade
Öğlen işlem yok
Dow açılana kadar max. 2 trade daha
Verilere flat
ve tekrar stop olduk sinir oldum...iyi aksamlar herkese
sabahki longu tutacağım galiba daytradeliği geçici bir süre bırakıyorum.Zaten beceremiyorumda işin doğrusu :..: :..: :..: en iyi sistemli olarak açılışları yapmak ve trende oturmak ve güzel bir kearı gördümü kapamak
[quote=The Tatar;260845]voltranı oluşturuyorlar abi o zaman :..:
fazla fake yememek içinde filtre olabilir diye düşünüyorum abi ne dersin ?[/quote]
kullanılabilir tatar,
mesela tepe olduğuna inandığın bir bölgede sadece hızlı olan 3 lük serinin tersyüz olması yeterli olabilir,kesişmeyi beklemezsin...
ya da kesişimden snra 5 lik seri tersyüz olursa kaldıraç arttırırsın...
gibi kullanımlar da olabilir...:)
garanti 7 30 oha yani ali abi tatile cikmamis galiba bir arayim:)
Sn. jerfin Bende kısayım :((
[quote=jerfin;260844]sağolasın last.. yalnız bırakmayın beni, çok korkuyorum bu boğalardan..:))) hele selpatros'un boğası.... üüüüüü:o:o[/quote]
jerfin hanım cidden şortmusunuz üüü
775 kısa .. tamamen ewsel .. biraz marjlı istop bu sefer ... .. haydi hayırlısı ..
[quote=last trader;260848]aslinda ben dunden kendime kiziyorum bugun kaybettigim 500 600 puana degil,,,,cunku dun 525 kisalari 200 den kapattim sonra altina sarkip ustune cikinca alis yazdim 150 ye vermediler bende iyilestirmedim emri ona cok sinir oldum kendime...dun almis olsaydim 70250den bugun 1400 cepteydi birde 500 zarar yoktu totalde 2 gunde 2000 den fazla puani kazanamadik.hayirlisi firsatlar bitmez,ama moral bozuk bende[/quote]
valla morali bozmayın da ,naparsanız yapın yani...+.
kaybetmek bile serbest,
ama moralinizi bozmayacak kadar,:D
kayıplar moralinizi bozmaya başadığı anda,stoplayın bence...:..::rolleyes:;)
cerphinin tarzi ole terse oynar biraz ama son zamankarda terste iyi tradeler yapmistir
sabah açtığım ilk açılış barındaki long duruyor ve hiç hareketsiz durdum, inanamıyorum kendime nasıl başardım aç-kapa yapmadan durabildiğime :D :D :D
Neyse gap zararı çıktı... Aslında gap olmasa totalde 3000+ karda olacaktık ama Pala vergisini kesiyor ne yapalım... üvvvvv.... :)
[quote=selçuklu;260857]775 kısa .. tamamen ewsel .. biraz marjlı istop bu sefer ... .. haydi hayırlısı ..[/quote]
nasıl bi cesaret sizdeki selçuklu patron , anlamakta zorlanıyorum valla :( garan ın % 4 yaptığı bi durumda şort açmak cesaretten de ötedir bence
[quote=abka;260864]erken kapattık...neyse kısmet[/quote]
Abka abi şu an hissetmekte olduğun o his var ya, bana o 2.000 puan gap yediğim zaman hissettiğimden çok daha pis koyuyor. Karı alıp çıkmamam ve gecelere flat girmememin iki nedeninden biri ve en önemlisi budur. Herkesin psikolojisi farklı tabi. Benimki de böyle ne yapayım... :)
[quote=a.kaya;260860]sabah açtığım ilk açılış barındaki long duruyor ve hiç hareketsiz durdum, inanamıyorum kendime nasıl başardım aç-kapa yapmadan durabildiğime :D :D :D[/quote]
aracı kurumum çıldırmıştır eminim :..: :..: :..:
[quote=a.kaya;260866]nasıl bi cesaret sizdeki selçuklu patron , anlamakta zorlanıyorum valla :([/quote]
Mareşal Selçuklu Paşa ortadoğu ve balkanların en güçlü histemlerinden birine sahiptir. En büyük rallinin ortasında short'dan puan alır, en büyük şelalenin ortasında long'dan puan alır, Pala'yı sinirinden çılgına çevirir... :)
yygd ... istop belli poz belli .. ama korkuyorum yani ...üvvvvvv
[QUOTE=Strategist;260869]Mareşal Selçuklu Paşa ortadoğu ve balkanların en güçlü histemlerinden birine sahiptir. En büyük rallinin ortasında short'dan puan alır, en büyük şelalenin ortasında long'dan puan alır, Pala'yı sinirinden çılgına çevirir... :)[/QUOTE]
estagfllah abi ya ... öyle deme ..çarpılacam bak .. ühühüühüh :o:o:o
[url]http://www.kopekbaligiteknigi.com/index.html[/url]
buradaki kitabı alan varmı..89 tl diyor..ama hisseyi en dipden alıp,en tepeden satıyor...:):):)
hemde ne hisse....kent gıda parayı 3 -5 ayda 4 e katla..vs..vs..:)
[quote=Strategist;260869]Mareşal Selçuklu Paşa ortadoğu ve balkanların en güçlü histemlerinden birine sahiptir. En büyük rallinin ortasında short'dan puan alır, en büyük şelalenin ortasında long'dan puan alır, Pala'yı sinirinden çılgına çevirir... :)[/quote]
eğer öyle sevinirim ama değilse cidden çok üzülürüm :confused:
[quote=selçuklu;260872]estagfllah abi ya ... öyle deme ..çarpılacam bak .. ühühüühüh :o:o:o[/quote]
Bir çarpılırız bin çarparız patron... Pala paramızı çarpabilir ama moralimizi çarpamaz.. :)
Ben short'da olsam çok müsterih olurdum şahsen çünkü Strategist denen o herif bu gece Dow'un 10.000 altı kapanma ihtimali olduğunu düşünmediğini açıkladı. Bu da 9.500 altı kapanışın garanti olduğunu gösterir... :)
saglam stoplar patladı ama .. löpür löpür... apsd 6xxx seviyelerine gerilemiş... kafadan 2000 poz .. shortlar için zor bir durum çözülmenin başlangıcı..
yygd ...
Bugün short için 1 kez şartlar oluştu ondada 925'den döndü. Onun dışında hep long.. ema55 bakan hiç shortlamadı bile.
selçuklu abi e etiketini tak abi sanayi tipi yapıştırıcı olsun mimkinse
[quote=Strategist;260869]Mareşal Selçuklu Paşa ortadoğu ve balkanların en güçlü histemlerinden birine sahiptir. En büyük rallinin ortasında short'dan puan alır, en büyük şelalenin ortasında long'dan puan alır, Pala'yı sinirinden çılgına çevirir... :)[/quote]
aynen katılıyorum,bence de benim gördüğüm en yi histemlerden biri selçuklum,
bu Allah vergisi bişi,eskiler "insiyaki" derdi,doğuştan daytrader o....;)
bi de svg.bozayı öyle ,hakkını verelim,çok iyi trader...+.
hakkaten bi işlem yapıyo,içimden diyorum ,
ulan burdan kısa girilir mi diye,:eek:
aaa bi bakıyom adam haklı çıkıyo...:..::rolleyes::eek:
[quote=Kennym;260876]saglam stoplar patladı ama .. löpür löpür... apsd 6xxx seviyelerine gerilemiş... kafadan 2000 poz .. shortlar için zor bir durum çözülmenin başlangıcı..[/quote]
Piyasa son short da kapanmadan düşmez. Bu da 15dk ve üstü graflarda çok büyük bir volume ile gelen bir yükseliş çubuğu ile belli olur. Buna "Capitulation Volume" derler.
Mesela son düşüş hareketi ayın 1'inde şekilde gösterdiğim çubukla bitmişti. Hacmin ne kadar yüksek olduğuna bakın. Son long'lar da o bölgede pes etti ve düşüş durdu.
Yani yüksek bir volume'lu çubuk gelmesine rağmen piyasa o yönde hareket etmeye devam etmiyorsa dönüş yakındır. Henüz bu yükseliş için böyle bir çubuk gelmedi.