efg 2 gunde 80 trılyonluk mal verdı spota
shorta devam , tepse dahı pıyasa bozuldu artık
Printable View
efg 2 gunde 80 trılyonluk mal verdı spota
shorta devam , tepse dahı pıyasa bozuldu artık
[quote=erkan.;119551]Bilgisayar başında olmadığımdan düşüşü görüp zarar kesemedim.
Ama çoğu arkadaş dün sabah itibari ile fikir değiştirmiş anladığım kadarıyla.
50 000 olucağız diye basbas bağıranların. bir önceki günlerde etkisi altında kaldım.
Sayın Gökhan Fındık. birara sizi takip edeyim dedim. Ama sizin hızınıza yetişmek mümkün olamıyor. Çok hızlı kararlar veriyorsunuz ve ben yetişemedim.
Şahsi fikrim. 44 400 e bugün yükseliceği yönünde.
yükselmezse 43.300 de pozisyon stop olur.
saygılar.[/quote]
burası VOB 1 dk.sı diğerine benzemez Ekran takibin yoksa ve bir sistemin yoksa başarı şansın yok gibidir Hele hele başkalarını takip etmek miAsla yapma bunu
[quote=erkan.;119560]arkadaşlar özür dilerim. 44175 uzunum demiştim ya . 45175 uzunum yanlış yazmışım.[/quote]
Sen yanmışşın haberin yok be Kardeşim
15 dk al sinyali geldi lakin tik hala doymadı 11:30 da durum netleşir!
ataonline e broker kullanıyorsan vob satış rakamını belırleyıp sarta baglı kutucugunu işaretlemelısın yada telefonla ara şu rakama inerse sat emri ver alısana kadar telefon ile yap bu tur işlemlerı daha rahat edersın ..svg.
Şartlar değişti epey.Long zamanı gibi geldi bana.775 long devam.
[quote=GOKHANFINDIK;119557]Birini takip etmeyin.Kendiniz yetersiniz kendinize.Vob oynuyorsanız makine başında olacaksınız bu kadar basit.[/quote]
Sürekli bilgisayar başındayım.
Dün sağlık nedenlerim ile ilgili olarak 3 saat kadar ekran başından ayrıldım.
Geldiğimde sağlığım dahada bozuldu.
Ne diyelim sağlık olsun.
Ben Amatör ve acemi yatırımcıyım.
Sizlerin görüşleri şuan için bana altın gibi geliyor.
Hele grafik analizi yapıpta pozisyonlarını grafiklere dayandıranlarını dikkatlice takip ediyorum.
Emek verip görüşlerini paylaşanlara teşekkürler.
[quote=erkan.;119560]arkadaşlar özür dilerim. 44175 uzunum demiştim ya . 45175 uzunum yanlış yazmışım.[/quote]
Erkan kardeşim piyasayı izleyemiyorsan alım satım platformuna şartlı emir koy stop gibi şu seviyeden sat mesela, zararı kısa kes bari yoksa bu vob harcar adamı.Anladığım kadarıyla sistemde yok oraya kaçacak buraya kaçacakla vob oynanmaz anında değişir.üüüX30 44450 test edemezse 43000 kadar gidebilir.43500 altı kapanışta daha düşeceğiz demektir bilgi olsun diye dedim.
[QUOTE=unlimitted;119507]Jerfin, dolar ortim, kapattım 1,5515'ten dolarcıkları.
bi pull back alayım lütfen! :..:[/QUOTE]
ben bekliyorum daha orti.. sen gibi zıp zıp zıplayamam, hareketi sınırlı ağır kitleyim ben..:..:
çok pis alacaklar sanki.
bana al geldi
[quote=Leblebi;119570]çok pis alacaklar sanki.[/quote]
[quote=adalı54;119571]bana al geldi[/quote]
Bana da full longla geldi şu anda.Net alda beynim.Düşerken düşürmediler yurtdışı.Artarken de almadılar.Ama şimdi artarken alacaklar.Almazlarsa basarım malı 700 lerden.Dow bu kadar artmamalıydı.Bizimkiler de daha fazla ters oynayamazlar yurtdışına.O zaman daha çok para ve güç lazım.Onu da her zaman bulamayabilirler.Bir alıcı çıkıp 500 milyonluk alım yaparsa o zaman ayvayı yerler.
[quote=erkan.;119567]Sürekli bilgisayar başındayım.
Ne diyelim sağlık olsun.
Hele grafik analizi yapıpta pozisyonlarını grafiklere dayandıranlarını dikkatlice takip ediyorum.
Emek verip görüşlerini paylaşanlara teşekkürler.[/quote]
yatırımcının amatörü olmaz arkadaşım.
ters pozisyonda kaldığın için 2500 puan zarar yazmışsın yani para kaybetmişsin.işin içinde para varsa amatör değilsin demektir.
acemiyim de ok ancak vob ta acemi için çok tehlikeli bir yer..
tek kontratlık işlemlerle kendine alım satım şartı oluşturmaya başla derim ben.test et kendini..başarılar,geçmiş olsun !
[QUOTE=erkan.;119560]arkadaşlar özür dilerim. 44175 uzunum demiştim ya . 45175 uzunum yanlış yazmışım.[/QUOTE]
1500 puan tersteyken bu kadar rahat olduğuna göre tahminim kaldıracın en fazla 1-2 dir, eğer öyleyse, bence 43000 stop koy ve uzun bekle tekrar üst bandı deneyecez gibi.
ama stop kesin koy, stop bana göre değil diyorsan hemen kapat pozunu bence.
Dün yazdığım 45500 lerde çok atlayan oldu ise direnci kırdık diye.Onların dökülmesi için yapılmış hareket olabilir bu.Bu düşüncem 43500 altında sona erer.Artacaz gibi.
[quote=jerfin;119569]ben bekliyorum daha orti.. sen gibi zıp zıp zıplayamam, hareketi sınırlı ağır kitleyim ben..:..:[/quote]
hareketi sınırlı değil be o, ağır hareket eden kitle. :..:
benim avantajım diğer pariteleri de izliyor olmam. o yüzden 5-10 pipse dönebiliyorum. hatta bu endekste bile avantaj sağlıyor bana.:)))
bazı günler işlem sayılarını o kadar çok abartıp adamların server'larını o kadar çok meşgul ediyorumdur ki, yakında benim account'a ayrı bir server ataması yaparlarsa şaşırmam. :..:
Vob düşmüyor trendi imkb 1200 puan alttan takip edecek gibi görülüyor.Demekki çok fiyatlamışız çıkışı.Olsun hepsi uyar.Düşerse kaldıraç düşer komisyon ucuzlar.Artarsa kaldıraç artar komisyon pahalı olur.Hepsi uyar.Garan kalktı aldılar vobu.Düştü düşmedi vob.44000 üstü kapanış gece long yapar beni.Kriz de bitmiş olur.Dow düşmüyor.
[QUOTE=erkan.;119567]Sürekli bilgisayar başındayım.
Ne diyelim sağlık olsun.
Emek verip görüşlerini paylaşanlara teşekkürler.[/QUOTE]
Kardeşim arkadaşlar stop derken sunu demek istiyor mesela ben biraz önce 43725 uzun pozisyon aldım fakat herhangi bir ani gerilemeye karşı ve ben burdan asağı gelirse kol keserim diyerek 43600 sartlı emir girdim yani şu an borsa aniden düşmeye başlarsa ben hiç birşey yapmassam benim kontratlarım 43600 otamatik olarak kapanacak. sakın ola stobunu belirlemeden işlem yapma yoksa yanarsın.
875 long
çok pis alacaklar gibi..
[QUOTE=GOKHANFINDIK;119575]Dün yazdığım 45500 lerde çok atlayan oldu ise direnci kırdık diye.Onların dökülmesi için yapılmış hareket olabilir bu.Bu düşüncem 43500 altında sona erer.Artacaz gibi.[/QUOTE]
hay allah cezanı vermesin emi gökhan... fırıl fırıl dönüyorsun...boks..boks.
Short 900.
[quote=Leblebi;119570]çok pis alacaklar sanki.[/quote]
Pislikle işimiz yok Güzel Kardeşim Temiz Temiz alsınlar alacaklarsa değilmi ama :D Kazancımızda Temiz olsun
dün akşamdan yazmıştım. alacakları en fazla yer 44200 dür. orası bile şüpheli. spotda mal cıkıyolar. 2. seasn işc çöker. dikkatli olun. yükselişler short fırsatıdır. bugün 42800 leri bekliyorum. bol kazançlar herkese
[quote=jerfin;119581]hay allah cezanı vermesin emi gökhan... fırıl fırıl dönüyorsun...boks..boks.[/quote]
Bak short yazmışım oraya aynı anda yazmışız.Kriz geri geldi.Çünkü ben shortum 900 den.üüüüüü:D:D:D
[quote=GOKHANFINDIK;119582]Short 900.[/quote]
avantarını değiştirdiğin için sana teşekkur edeyım gokhan foruma sırtını dönmen çok ayıpdı allahtan jerfin inde dikkanini çekmiş profil resmin varsa olur sırt dekolten iyi degil:..::::
alacaklarda nazlanıyorlar.
[quote=traderx;119574]1500 puan tersteyken bu kadar rahat olduğuna göre tahminim kaldıracın en fazla 1-2 dir, eğer öyleyse, bence 43000 stop koy ve uzun bekle tekrar üst bandı deneyecez gibi.
ama stop kesin koy, stop bana göre değil diyorsan hemen kapat pozunu bence.[/quote]
43300-43400 altında zararımın ne olduğuna bakmam pozisyonu kapatırım.
kaldıracımsa portföyümün asla tamamıyla oynamıyorum.1/2 1/3 gibi.
rahatlığım, param batarsa o batan paranın tamamı vobdan kazandığım para.
ilk zamanlar iyi kazanıp koyduğum parayı aldım.
stop koymamayı bilmekse işte bunda acemiyim.
ben hep stopu kafamda koymuştum.
vobun okulu olsaydı giderdim.
[quote=GOKHANFINDIK;119582]Short 900.[/quote]
net alış sinyali varken beyninde neden shrt oldun
sabahtan beri 3 üncü 44 denemesi üçüncüde geçmesi lazım.
Dikkatli olun kurumlara fazla takılmayın.Efg ve deustch alımda görünüyor.Asla onların hareketlerine bakıp birşey çıkarmaya çalışmayın.
normal şartlarda burdan longlanır doğrusu bu ama, bugün piyasa karışık, 650 şort devam ediyoruz bakalım ne olacak.
Tüm sistemlerim ala geçmiş durumda. Uzun vadeli portföy full short.
875 uzunları kapadım
[quote=delinda78;119589]net alış sinyali varken beyninde neden shrt oldun[/quote]
O zaman net alış vardı beynimde.Sonra 2 dakikada net satış sinyali geldi.Bu kadar basit.Bu arada bu avatarım daha da ayıp sırt dönmekten.Size güzel avatar bulacam söz.:D
[URL=http://img3.imageshack.us/my.php?image=aglar.png][IMG]http://img3.imageshack.us/img3/3260/aglar.png[/IMG][/URL]
[quote=delinda78;119589]net alış sinyali varken beyninde neden shrt oldun[/quote]
arkadaşlar gökhan anlık fikir değiştirebilen iyi niyetli bir arkadaş. doğrusuda onun yaptığı aslında. burası(vob) körü körüne pozisyona inanıp batanlarla dolu.
o yüzden gökhan kardesimizin son dediğinden istifade edin yada dediklerini kendi poz. kullanmayın. yada yargılamayın. foruma faydalı bir arkadaş gökhan.
bol kazançlar herkese
[QUOTE=QUEEN;119596][URL=http://img3.imageshack.us/my.php?image=aglar.png][IMG]http://img3.imageshack.us/img3/3260/aglar.png[/IMG][/URL][/QUOTE]
kraliçem çarşamba pazarına dönmüş ortalık hiç bişey anlamadım:D, de hele düşecezmi çıkacazmı:::
[QUOTE=traderx;119598]kraliçem çarşamba pazarına dönmüş ortalık hiç bişey anlamadım:D, de hele düşecezmi çıkacazmı:::[/QUOTE]
destekden tepki gelmiş kırılısa aşağı bence aşağı..tepki geliyor sadecene
bu seviyeler yani 900 üstü çok önemli burdan çöktük çöktük çökmezsek, şu an garip gelebilir ama 44700 lere kadar gidebilir bu vob..