yafu ne uyuz gün hasta ettiler yine...
Printable View
yafu ne uyuz gün hasta ettiler yine...
[QUOTE=SEYYAH;119681]yafu ne uyuz gün hasta ettiler yine...[/QUOTE]
[url]http://www.imeem.com/lenlen1987/music/UHatHZxF/rod-stewart-i-dont-want-to-talk-about-it/?rel=1[/url]
müzik iyi geleyor..
[quote=SEYYAH;119681]yafu ne uyuz gün hasta ettiler yine...[/quote]
Bugün de eksik bir şey buldunuz herhalde?.brv:D
gökhan benimde bazen fazla emir girdiğimde kendiliğinden emir siliniyor
aynı şey benimde başıma geliyor o zaman desene
geçmişe dönük hesapları bende kontrol edeyim bi ara o zaman
gökhan teminatımız kadar emir girersek sorun yok ama değilmi
yani o emri istediğimiz kadarda iyileştirebiliriz
[quote=chn69;119684]gökhan benimde bazen fazla emir girdiğimde kendiliğinden emir siliniyor
aynı şey benimde başıma geliyor o zaman desene
geçmişe dönük hesapları bende kontrol edeyim bi ara o zaman[/quote]
Yav sen ne para çekildiğini nasıl bilmezsin hesabından.Hergün bakman lazım.Paranın eksildiğini anlamazmı insan.Bir gün vob bakiyeme 1 liramı ne eksik girdi nemamıdır nedir.Baktım ne bu diye.Gittim aracı kurumu vobaşı takasbankı heryeri arattım.Ben haklı çıktım yine.Evet yatırmamışlar.Hergün 3 5 milyar komisyon işlem listeleri gelir hesaba.Oradan buldum o rakamı.Doğruymuşum.Teraya yeni geldim.Komisyonumu default etmişler pahalı hale gelmiş.Dedim ne bu.Siz yanlışsınız yoktur yanlışlık hesapta dediler.Dedim bi git ya.Kaç aylardır bu işi yapıyorum bana hesabımı öğretme dedim.Ne komisyon verdiğimi bilmiyormuyum ben dedim.Yine karıştı aracı kurum tabiki.Yine ben haklı çıktım.0.8 tl olması gereken komisyonum 0.98 olmuş.O zaman yeni idim terada.Hesabımda 3000 tl vardı.Pek sallamıyorlardı.Sonradan aldım ifadelerini.Akıllandı hepsi.Öyle artistlikler sökmez.
[quote=chn69;119685]gökhan teminatımız kadar emir girersek sorun yok ama değilmi
yani o emri istediğimiz kadarda iyileştirebiliriz[/quote]
Evet.Yav size paranızdan fazla emir girmeye izin vermez zaten kurum.Çoğuna geldi teminat kontrolü.Bu cezayı çok hızlı dönerken ne emir gireceğini tam kestiremeyen insanlar öder.
[quote=SEYYAH;119681]yafu ne uyuz gün hasta ettiler yine...[/quote]
pozun ne pambık..akşam o kadder çeen yaptığına değdimi ..şorladınmı 43900 üstü bakem::::::
[QUOTE=GOKHANFINDIK;119671]Bu koç grubu operasyonu da doğru ise.Bu ülkeye demokrasi gelir bu çok iyi birşey.[/QUOTE]
Ben konuya ingiliz kaldım konuyu biraz açarmısınız
[url]http://www.sahibinden.com/sahibine_fayda_saglamayan_benq_p50_satilik-95WQQaXQQ4782953WQQpXQQdisplayitem[/url]
Uyarıyorum yine.Bu borsa 43500 altında 43000 lere yakın kapanacak.Long olanı long kalanı öperler.Net yön aşağı.
[quote=oguzhan;119689]Ben konuya ingiliz kaldım konuyu biraz açarmısınız[/quote]
Koç şirketine baskın yapılmış.
[quote=Astatin;119688]pozun ne pambık..akşam o kadder çeen yaptığına değdimi ..şorladınmı 43900 üstü bakem::::::[/quote]
efet SHORT ladık da bu düşmiy...sankim alacaklar yukarı.kapatsam mı diye gel-git ler yaşıyorum şu an :::
her an kapatabilirim.kar tatlı geliyor biliyonnu :::
[QUOTE=GOKHANFINDIK;119692]Koç şirketine baskın yapılmış.[/QUOTE]
uzan gibi yapsınlar zaten hiç sevmem kendilerini
[quote=SEYYAH;119693]efet SHORT ladık da bu düşmiy...sankim alacaklar yukarı.kapatsam mı diye [COLOR=red]gel-git ler[/COLOR] yaşıyorum şu an :::
her an kapatabilirim.kar tatlı geliyor biliyonnu :::[/quote]
histemci olmuşuk yine :)
sen sus hiç bir şey söyleme,
sen sus da gözlerin konuşsun,
pardon sistemin konuşsun,
[QUOTE=Fantom;119690][url]http://www.sahibinden.com/sahibine_fayda_saglamayan_benq_p50_satilik-95WQQaXQQ4782953WQQpXQQdisplayitem[/url][/QUOTE]
cep no da bırakmış, arayıp kalaylamakta fayda var:::
550 kısalar kapandı tekrar long, ama gözüm her an üzerinde satış gelirse çok seri olacağının farkındayım...
spot açılınca
azcık alırlar..sonra babafingos
[quote=Fantom;119690][URL]http://www.sahibinden.com/sahibine_fayda_saglamayan_benq_p50_satilik-95WQQaXQQ4782953WQQpXQQdisplayitem[/URL][/quote]
121146 adet ziyaret edilmiş.Alasım geldi 3000 bile az bu adamın emeğine.
indikatörler pis poz uyumsuz..15 dakikada...az bi yukarı hareketle sistemde ala geçebülür...ama möhim olan sonrası..
[quote=Astatin;119695]histemci olmuşuk yine :)
sen sus hiç bir şey söyleme,
sen sus da gözlerin konuşsun,
pardon sistemin konuşsun,[/quote]
5 dk lık sistem 45.400 den beri SAT ta hala da SAT ta bekliyor...bende bekliyorum ama sistem SAT ta olduğu için değil :::
her an verebilirim benim bınnara yedirecek 1 kuruşum yoktur.basacaklarsa çabık olsunlar :mad:
donma basladı yıne matrıks de..sızde ne alemde?
sade ben de degılse sert hareket yakındır herhangı bı yöne
[quote=marakes;119701]donma basladı yıne matrıks de..sızde ne alemde?
sade ben de degılse sert hareket yakındır herhangı bı yöne[/quote]
Hareket aşağı.Sert.
[IMG]http://img8.imageshack.us/img8/6408/adszhog.jpg[/IMG]
OOOOOOO öldür be VOB X...aaa göçertir bu X.......şşşşşşşşşşşşş..yeter da 42xxx istiyoruz..
YAVUZHAN;
Bu kadar ayrışm yetmez..2000 daha ayrışalım sonra bakarız...Ayrışşşştaaa geelllll
İçimde 10 numaralı menü olan BİG MAC ağacı çıkacak.Hem de patates ağacı da olabilir.:D:D:D:D
Bu borsa düşmez:)
[quote=GOKHANFINDIK;119706]İçimde 10 numaralı menü olan BİG MAC ağacı çıkacak.Hem de patates ağacı da olabilir.:D:D:D:D[/quote]
VOB ağacından yer kaldı mı?:D
[QUOTE=tuareg;119707]Bu borsa düşmez:)[/QUOTE]
hee farkındayım yağmur durdu burda muhtemelen orda güneş bile açmıştır.:)
43575 long
[quote=traderx;119709]hee farkındayım yağmur durdu burda muhtemelen orda güneş bile açmıştır.:)[/quote]
bugun hiç yağmadı ortalık gunluk guneslık, tam bır alım havası var, snıfff snıfff:D:D
Biraz alsalar da 550 uzunları kapasam, işim gücüm var...
eğer yarım saat daha bu seviyelerde dolanırlarsa bende longcu olacam. Huzursuz ettiler
paritos goldos daxos fıçıros nema problemos..bikos VOBos çatıros çatıros patlakos..kim takos dijey fıçıros...
[quote=booth;119713]eğer yarım saat daha bu seviyelerde dolanırlarsa bende longcu olacam. Huzursuz ettiler[/quote]
yarım saatle yırttın
[quote=Astatin;119705]OOOOOOO öldür be VOB X...aaa göçertir bu X.......şşşşşşşşşşşşş..yeter da 42xxx istiyoruz..
YAVUZHAN;
Bu kadar ayrışm yetmez..2000 daha ayrışalım sonra bakarız...Ayrışşşştaaa geelllll[/quote]
amma bileylenmişsin sen bu boğalara astatin :)
43575 uzunları 500 den kapatıp kısaya döndüm
short devam
[I]Bernanke: Resesyon bu yıl biter
Rusya MB 6 haftada 3. indirime gitti
Nisan ayı cari açık beklentisi 1.33 milyar dolar
İngiltere faiz oranını değiştirmedi [/I]
benim el burdan long der...
stop yakın. çok yakın.
[quote=YAVUZHAN;119716]amma bileylenmişsin sen bu boğalara astatin :)[/quote]
ya sen bi ayrış..boğalarla hesap ayrı..sen ayrışda gel..gerisi bende :)..