benim forexim çalışmıyor(sankonun hizmeti)..sizde de aynı problem var mı????
Printable View
benim forexim çalışmıyor(sankonun hizmeti)..sizde de aynı problem var mı????
[QUOTE=abka;36837]12 milyon lot hikayesi nedir..tşkler.[/QUOTE]
Bence alavere dalaverecelerin elindeki ödünç mal. o malı al-sat türü kademelere verip alarak vobda maniplasyon yapıyolar. Bizim geri zekalı spk müfettişleri de aracı kurumlarla akşam yemeği yeyip piyasanın dinamikleri çok iyi, işlem hacmi çok iyi diye keyif çatıyolardır...
[color=#FF0000][b] 25.09.2008 10:38:12 AÇIĞA SATIŞ YASAĞI, AMBAC VE FARMER MAC'DE YÜZDE 50 DEĞER KAYBINI ENGELLEYEMEDİ [/b][/color]
Bloomberg'un derlediği verilere göre Ambac Financial Group ve Federal Agricultural Mortgage Corp. hisselerinde son 4 günde yaşanan yüzde 50'luk düşüşün sorumlusu açığa satışçılar değil.
Bloomberg verilerine göre SEC'in açıkladığı 942 adetlik açığasatış yasağı uygulanan hisseler listesindeki bu şirketleri, yasaktan bu yana S&P 500'ün yüzde 44 altında performans gösterdi. - Foreks Haber Merkezi-
yine türedi birileri...
yok yüzde 5 düşüş bekliyormuşta..
yok beş dakka sonra yanılmışda yüzde 5 artış bekliyormuş....
neye göre olduklarını yazsa tamamda.. oda yok.......
ciddiyetsizlik diz boyu......
[QUOTE=abka;36840]benim forexim çalışmıyor(sankonun hizmeti)..sizde de aynı problem var mı????[/QUOTE]
bendeki çalışıyor sayın abka
Sn. abka bendeki foreks de çalışmıyor...
[QUOTE=mbm;36844]yine türedi birileri...
ciddiyetsizlik diz boyu......[/QUOTE]
ben yonetime sıkayat ettim kendisini acıkca bu sekilde tavrı olanları
[QUOTE=özdenil;36846]Sn. abka bendeki foreks de çalışmıyor...[/QUOTE] tahminimce 3 aydır işlem yapmadığımdan (sadece bir kere)sanko kapatmış olabilir.oysaki ekimde başlıyacaktım...:)))
5 Dk. lık. t-o-b-o görüntüsü var. Boyon çizgisi 44800 de.
mac .13-5-6 YÜKSELİŞİ desteklemiyor. negatif uyumsuzluk
saygılar.
[QUOTE=Nohamura;36847]ben yonetime sıkayat ettim kendisini acıkca bu sekilde tavrı olanları[/QUOTE]
nekadar erken sikayet okadar temiz ortam :) ispiyoncu hissettim kendimi canım .kom
[QUOTE=mbm;36844]yine türedi birileri...
ciddiyetsizlik diz boyu......[/QUOTE]
:..::..: O KISI BANA TANIDIK GELIYOR
[QUOTE=BULUT;36842]Bence alavere dalaverecelerin elindeki ödünç mal. o malı al-sat türü kademelere verip alarak vobda maniplasyon yapıyolar. Bizim geri zekalı spk müfettişleri de aracı kurumlarla akşam yemeği yeyip piyasanın dinamikleri çok iyi, işlem hacmi çok iyi diye keyif çatıyolardır...[/QUOTE]
Bakın iddia ediyorum garantiyi bir kaç kademe aldıklarında da vobda istedikleri fiyatı yapmış olacaklar. Resmen maniplasyon tuzağı..