kısa periyotlu sistem al yaktı ama uymuyorum..
gidebildiği yere gitsin gece kısa kalıcam yine..
Printable View
kısa periyotlu sistem al yaktı ama uymuyorum..
gidebildiği yere gitsin gece kısa kalıcam yine..
[quote=YAVUZHAN;119803]kısa periyotlu sistem al yaktı ama uymuyorum..
gidebildiği yere gitsin gece kısa kalıcam yine..[/quote]
en son yaktıgında uydum uydugum yerden bıraktım bıraktıktan sonra 100 puan topukladı stres o kadar işte :)
fiyat 175 olduğunda, sistem hem açık poz kapa hemde al diyor ama 150 yi görünce sat devam diyor..bakalım bar nasıl kapanacak
[QUOTE=SaNCaKTaR;119801]evet .......[/QUOTE]
Nasıl sağlıklı çalışıyor mu, ben de netbook almak istiyorum ama işlemcileri nasıl bilmiyorum. Siz ne kullanıyorsunuz?
Ya şindi van munutu buraya yazsam ... van munutluk zistem oldugu icin anında yazmam levazım ... ondan yazamıyorum kusr bakmayın arkidişler . aksi sinyali yazamazsam üzülürüm gayri :::
sistem 43225 de hem açık pozu kapa (flat) hem de al dedi..yani lonkkk..ama ben kısa devam
[quote=enorton;119806]Nasıl sağlıklı çalışıyor mu, ben de netbook almak istiyorum ama işlemcileri nasıl bilmiyorum. Siz ne kullanıyorsunuz?[/quote]
çok saglıklı çalışıyor bir kere.. ben bir sene önce aldıgım notebok ile kullanıyorum core dua 2 işlemcili 2gb ram yeterli oluyor ama şu kitap gibi olanlar var yeni çıktı MSN ve excel için olanlar onlarda çalışırmı bilmem diger tum noteboklarda çalışıyor gece çalıştırıyorum gunduz 22 inç ekran az geliyor :)
alıcaksan TOSHIBA dan şaşma sadece tavsiye:)
[quote=trader38580;119787]
A 45075 (1 haz 15:14)..........0.................0.............
S 45425 (2 haz 9:44)..........350.............350...........
A 44800 (3 haz 12:59).......625..............975...........
S 44700 (3 haz 15:44).......-100............875...........
yeni sinyal
A 43075 (4 haz 15:29).......1675...........2550...........[/quote]
sayfalar o kadar hızlı ilerliyorki bizim sinyaller arada kaynıyor. yeterince arkadaş göremiyor diye mesajı alıntı yaptım. bu arada 43000 den full long olduğumu yazmıştım önceki mesajda. sistemden hızlı davrandım. 44450 gibi yeniden kısa olucam. sisteme ters bile olsa.
bol kazançlar
43300 zor biraz sıkar..
[QUOTE=SaNCaKTaR;119809]çok saglıklı çalışıyor bir kere.. ben bir sene önce aldıgım notebok ile kullanıyorum core dua 2 işlemcili 2gb ram yeterli oluyor ama şu kitap gibi olanlar var yeni çıktı MSN ve excel için olanlar onlarda çalışırmı bilmem diger tum noteboklarda çalışıyor gece çalıştırıyorum gunduz 22 inç ekran az geliyor :)
alıcaksan TOSHIBA dan şaşma sadece tavsiye:)[/QUOTE]
oda zaten o kitap gibi olanları soruyor:..:
[IMG]http://img15.imageshack.us/img15/8673/adszlhp.jpg[/IMG]
düşemeyen borsamız vardı hafta başında şimdi çıkamıyor..:::
şuan 43300 buralardan tekrar 43000 altına çöktük çöktük, yoksa tekrar uzuna dönmek mantıklı olacak, hatta geceye bile uzun olmak mantıklı olabilir.
[quote=Astatin;119808]sistem 43225 de hem açık pozu kapa (flat) hem de al dedi..yani lonkkk..ama ben kısa devam[/quote]
Bence biraz pos azalt.
[quote=traderx;119815]şuan 43300 buralardan tekrar 43000 altına çöktük çöktük, yoksa tekrar uzuna dönmek mantıklı olacak, hatta geceye bile uzun olmak mantıklı olabilir.[/quote]
du bi dansöz dow bi açılsız uzun kısa belli olurr +.
[QUOTE=SaNCaKTaR;119809]çok saglıklı çalışıyor bir kere.. ben bir sene önce aldıgım notebok ile kullanıyorum core dua 2 işlemcili 2gb ram yeterli oluyor ama şu kitap gibi olanlar var yeni çıktı MSN ve excel için olanlar onlarda çalışırmı bilmem diger tum noteboklarda çalışıyor gece çalıştırıyorum gunduz 22 inç ekran az geliyor :)
alıcaksan TOSHIBA dan şaşma sadece tavsiye:)[/QUOTE]
Yoo ben de notebook da kullanıyorum ama netbook ta kullanan var mı diye merak ettim...
gelişmiş piyasalar yukarı
gelişen piyasalar aşagı potans gozukuyor
ne olduki gelişen piyasalar satış yedi
imkb deki satışlar tek kurumdan yani efg den dün ve bugun için
kafam karıştı
42900 üde ne tespit etmişiz saglam destekmiş :)
[QUOTE=enorton;119818]Yoo ben de notebook da kullanıyorum ama netbook ta kullanan var mı diye merak ettim...[/QUOTE]
gökan kullanıyor ya :::
Ssiteme göre 43450 üstü long...
şimdi Gökhanın kuralına göre long zamanı, dow geriledi ama biz arttık biraz, gerçi SPOT artmıyor
[quote=enorton;119818]Yoo ben de notebook da kullanıyorum ama netbook ta kullanan var mı diye merak ettim...[/quote]
seansın hızından tam okumadan cevap verdım galibaa Sazan oldummm.dng
[quote=marakes;119780]hsbc 1900 lot daha verdi yine fiyatsız[/quote]
İlk sırada bana verdi orada namussuz.Geceye full longgumm.
sabah gözüküp kaybolan bender geldi yine tahtaya..
kapanış yapmayamı geldi bakalım ?
seans içi ARTI MAKAS +100 PUAN
44300 den yeni short acan var mı
200-300 puanla korkacak adammıyız biz py.Full short devam.
fdax-fdov satta vob alda.
42900 stop ful long
[QUOTE=enorton;119806]Nasıl sağlıklı çalışıyor mu, ben de netbook almak istiyorum ama işlemcileri nasıl bilmiyorum. Siz ne kullanıyorsunuz?[/QUOTE]
Buradan netbooklara bakabilirsin [url]http://www.hepsiburada.com/Department.aspx?CategoryID=108495[/url] benim tavsiyem ise bu! [url]http://www.hepsiburada.com/samsung-np-nc10-ka04tr-intel-atom-n270-1.6ghz-1gb-160gb-10-netbook-bilgisayar/productDetails.aspx?categoryid=108495&productid=bd73129[/url]
[QUOTE=Leblebi;119830]fdax-fdov satta vob alda.[/QUOTE]
seyir karışıga döndü yön duygusu kayboldu.
[quote=YAVUZHAN;119814]düşemeyen borsamız vardı hafta başında şimdi çıkamıyor..:::[/quote]
Şimdi de düşemeyen vobumuz var.Longum gece kesin.
[QUOTE=GOKHANFINDIK;119834]Şimdi de düşemeyen vobumuz var.Longum gece kesin.[/QUOTE]
kısa kapattım geceye flat.
fdov-fdax sata tekrar girdi vob alda.durum durmadan degişmekte.
[quote=Leblebi;119835]kısa kapattım geceye flat.[/quote]
Ben de uzun kapattım gece kesin kısa.
geceye don gömlek şortla yatacam hava sıcak....
şimdi son durum vob -fdax-fdov-dov hepsi satta.
tüm yükseliş denemelerinin sonuçsuz kaldığı bir gün oldu..
[QUOTE=traderx;119815]şuan 43300 buralardan tekrar 43000 altına çöktük çöktük, yoksa tekrar uzuna dönmek mantıklı olacak, hatta geceye bile uzun olmak mantıklı olabilir.[/QUOTE]
çok kastı namussuzlar ama 42900 lardan verirseler geceye uzun girecem...
Vob sert verecekler seans sonu.42500 uyar.