son durum.
Printable View
son durum.
[quote=GÖKTÜRK;374525]son durum.[/quote]
sn. GÖKTÜRK
grf için teşekkürler ancak benim gibi acemiler için grafik ne diyor kısa bi yorumda geçerseniz sevinirim. saygılar
[quote=matador38;374528]sn. GÖKTÜRK
grf için teşekkürler ancak benim gibi acemiler için grafik ne diyor kısa bi yorumda geçerseniz sevinirim. saygılar[/quote]
kendi taktiğimi yazayım.sadece beni bağlar.0 da iken flat.+1 de az poziyon açıyorum.+1 i geçtiği zaman full giriyorum.0 ın altındada tam tersi.
sn saraylı kd kaçta acaba. çıkış hep uyumsuz gidiyor.
dow la beraber bi kez daha 69 bin üstünü deneyebilir..
[quote=efor;374530]sn saraylı kd kaçta acaba. çıkış hep uyumsuz gidiyor.[/quote]
aynı....
bu denyolar gene kapanışa 1 saat kala verirlerse yuh artık derim bu piyasadan bi cacık olmayacak anlaşılan :(
Temmuzda 5700 puan,ağustosta 24425 puan yapan 1923,eylülde 10000 puan yapabilir gibi geliyor bana...yaparsa iyi olur...:D..şu anda 4125 puanda kapanışa göre... hayırlısı...:rolleyes:
Bu şekilde piyasa hakkındaki tahminlerimize de, sistem getirisi tahminlerimizi de eklemiş olduk..:D:D
69200 Değdi bakalım üstünde kapayacakmı .brv
[quote=saraylı;374539]Temmuzda 5700 puan,ağustosta 24425 puan yapan 1923,eylülde 10000 puan yapabilir gibi geliyor bana...yaparsa iyi olur...:D..şu anda 4125 puanda kapanışa göre... hayırlısı...:rolleyes:
Bu şekilde piyasa hakkındaki tahminlerimize de, sistem getirisi tahminlerimizi de eklemiş olduk..:D:D[/quote]
.brv.brv.brv
69250 vay canına ulen salladık tuttu da sıfır işlem ile beklemek sinir bozucu :o:(üüü:mad:
han bende söz vermiştim sizin sisteme uyacağima
alacaklar anahtarımı elimden