[quote=selçuklu;260878]yygd ...[/quote]
icimden bir ses hala shortcular voleyi vuracak diyor ama o sese uyamiyorum patron tebrik ederim seni .lelele
Printable View
[quote=selçuklu;260878]yygd ...[/quote]
icimden bir ses hala shortcular voleyi vuracak diyor ama o sese uyamiyorum patron tebrik ederim seni .lelele
[quote=abka;260873][URL]http://www.kopekbaligiteknigi.com/index.html[/URL]
buradaki kitabı alan varmı..89 tl diyor..ama hisseyi en dipden alıp,en tepeden satıyor...:):):)
hemde ne hisse....kent gıda parayı 3 -5 ayda 4 e katla..vs..vs..:)[/quote]
madem böyle bir tekniği icat etti ve dediği gibi başarılı niçin 89 tl gibi komik bir fiyata isteyen herkese satıyor ?
ak sakallı dede mi yoksa :)
başarılı bir sistem geliştirmiş olabilir ancak uygulama hepsinden önemlidir..
kitabın reklamı okuyan herkes kazanır şeklinde olduğu için inandırıcı gelmedi bana yoksa at binenin kılıç kuşananın..
[QUOTE=abka;260873][url]http://www.kopekbaligiteknigi.com/index.html[/url]
buradaki kitabı alan varmı..89 tl diyor..ama hisseyi en dipden alıp,en tepeden satıyor...:):):)
hemde ne hisse....kent gıda parayı 3 -5 ayda 4 e katla..vs..vs..:)[/QUOTE]
yayıncı nie ugrasıyo ki abi o vakit kitap satmakla ? oraya harcadıgı tutarla hisse alsaymışya :) euhuehueh
ayrıca buyuk balıklar alırsa kitabı ne olacak peki :) aynı formasyonu itelemek için kullanmayacaklar mı ?
buyuk balık salak mı nıe kendı kaybetsın bıton tutarı kı :) 89 ytl verıp farkedılmıs teknıgını gorup degıstırır :) ben mı yanlıs dusunuyorum...
ula ula yoksa herkeste bu kitap varda benım mı haberım yok :D:D:D üvv ben de nie kaybediyom diyorum hep... meger kitabım yoğumuş...
Fiyatı da 89 yapmışlar, Fibonacci severlere de göz kırpıyorlar bir yandan... :..:
saat 5'de veri var.. o da iyi gelirse bu gece kim tutar dow'u..üüü
[QUOTE=Strategist;260887]Piyasa son short da kapanmadan düşmez. Bu da 15dk ve üstü graflarda çok büyük bir volume ile gelen bir yükseliş çubuğu ile belli olur. Buna "Capitulation Volume" derler.
Mesela son düşüş hareketi ayın 1'inde şekilde gösterdiğim çubukla bitmişti. Hacmin ne kadar yüksek olduğuna bakın. Son long'lar da o bölgede pes etti ve düşüş durdu.
Yani yüksek bir volume'lu çubuk gelmesine rağmen piyasa o yönde hareket etmeye devam etmiyorsa dönüş yakındır. Henüz bu yükseliş için böyle bir çubuk gelmedi.[/QUOTE]
oww tabi bende ekran olmadıgı icin bunları kesfedemedim grafik uzerınde.. tamamen teoride ne olur kafamdan geçiriyorum.. meger piyasa bunu benden once farkediğp adını bile koymus :)
neyse bu hafta artık evden bahçeden dagdan tradee başlıcam inş.. artık biraz daha teknik takılır inceleriz..
[quote=last trader;260888]icimden bir ses hala shortcular voleyi vuracak diyor ama o sese uyamiyorum patron tebrik ederim seni .lelele[/quote]
dow bu gece yan çizerse olabilir..
ama ben perşembe-cuma gibi bekliyorum..
17.00'deki veri kötü gelse bile shortçulara fırsat vermeyecekler gibi
kanımca veri nasıl gelirse gelsin,yukarı yapacaklar.
[quote=Kennym;260896]oww tabi bende ekran olmadıgı icin bunları kesfedemedim grafik uzerınde.. tamamen teoride ne olur kafamdan geçiriyorum.. meger piyasa bunu benden once farkediğp adını bile koymus :)
neyse bu hafta artık evden bahçeden dagdan tradee başlıcam inş.. artık biraz daha teknik takılır inceleriz..[/quote]
Hacim haketlerinin yorumlanmasına meraklı olanlara Tom Williams'ın Volume Spread Analysis kitabını tavsiye ederim... Ha sen okudun da bişey mi oldu dersen haklısın tabi... :..: :..: :..:
yygd ... veriyede gısa girecem istop yazılı ... üvvvvvvvvvvv
En azından şu üst banttan bir makas almadan düşmesi eşyanın tabiatına aykırı olur bence...
altın yamuldu resmen... çökerttiler ... 64500 seviyelerinden 1 haftada 60000 e indirdiler.. mm fırsat kollamak lazım :) tikkatli olmak lazım...
selam geptreydır..ayem flet treydır...teprik ederim yokluğumda kazanan ve kaybeden herkesi..selpatros 1 dklıkdaki ranintriyangıl için tişikkür ederim
Bizimkiler ilk geldiğinde veriyi algılayamadı galiba :D dow veriyle uçarken bizimkiler verdiler aşağıya :D :D
yygd .. istop yazılı .. ama hiç ümidim yok ...
Benim sistemin kafasına odun geçirsen short'lamaz bundan sonra... Geceye de long devam... Short'çuların yüreğine su serpeyim biraz... ::: üvvvv... Neyse ben giderim adım kalır... .uyk
[quote=selçuklu;260908]yygd ... veriyede gısa girecem istop yazılı ... üvvvvvvvvvvv[/quote]
patron eğer bugün bugünkü şortlarla kar yapdıysan elin öpülür valla ustalık konusunda süpersin yani .brv
[quote=Astatin;260914]selam geptreydır..ayem flet treydır...teprik ederim yokluğumda kazanan ve kaybeden herkesi..selpatros 1 dklıkdaki ranintriyangıl için tişikkür ederim[/quote]
nerdesin asti hocam yahu biliyinmi bugün hani sabah ilk açılışta açtığım long hala duruyo biliyinmi hiç kımıldamadan inanabiliyormusun :..: :..: :p :p
[B][SIZE=3]4.) Pivot ,Destek ve Dirençler
[/SIZE][COLOR=red]4.Direnç : 72.425
[/COLOR][/B][COLOR=darkorange][COLOR=red][B]3.Direnç : 71.725[/B]
[/COLOR][B]2.Direnç : 71.025[/B]
[B]1.Direnç : 70.650[/B]
[/COLOR][B]Pivot : 70.325[/B]
[B]1.Destek : 69.950[/B]
[B]2.Destek : 69.625[/B]
[B]3.Destek : 68.925[/B]
[B]4.Destek : 68.225[/B]
71.725 te kırıldığına göre 72.425 hedefte...:)
ama zaman az...:(
500 puan + makas var, ralli havasına gidiyor
[quote=a.kaya;260918]Bizimkiler ilk geldiğinde veriyi algılayamadı galiba :D dow veriyle uçarken bizimkiler verdiler aşağıya :D :D[/quote]
palanın huyudur illa panik havası estirir,ne dökülse kar kardır diye bakıyor :)))
[QUOTE=a.kaya;260923]patron eğer bugün bugünkü şortlarla kar yapdıysan elin öpülür valla ustalık konusunda süpersin yani .brv[/QUOTE]
iki şort denemesi yaptım ilkinde 125 aldım ikincisi hala duruyor ... -225 te şuan .. kapanışa bağlı .. geceye çok az kısa girecem çoğunu kapatacam .... :o:o
jerfin 57 bine yaklaştı 100 endeks..?
eskiden olsa bu veriyle 500 puan düşerdi, vay namıssızlar takmadılar
yygd ... 10 dk var kapanışa .. üvvvvvvvv ..ümitsizim ..
astitan ankete bir el atar mısın
[QUOTE=The Tatar;260935]jerfin 57 bine yaklaştı 100 endeks..?[/QUOTE]
ama geçemedi daha..:..:
kapattım .. geceye sembolik kısa ....
geceye 1 adet Kılıçlı Selçuklu Paşa ile dayanışma kısası..1 adet..indikeytiv..72100
Üvvvvvvvvv hani ben gelene kadar kıpraşmayacaktınız. :) naapıyosunuz Vob mahallesi'nin delileriiiiii :))
bundan sonra göstergeler kafasına 1.500 puan yediği halde hala yukarı diyorsa full kontrat long girmezsem bana hatırlatın da vobu birakayim taammıı :)):D
iyi akşamlar....
ankete oy verin daa
[URL]http://www.voborsa.com/forum/showthread.php?t=5576[/URL]
yarın ola hayrola
[IMG]http://www.resimkoy.net/images/usq7trl6w4.png[/IMG]
[IMG]http://www.resimkoy.net/images/j7705htnk4.png[/IMG]
[IMG]http://www.resimkoy.net/images/gmopphai3g.png[/IMG]
cümleten iyi akşamlar....
[QUOTE=Astatin;260962]ankete oy verin daa[/QUOTE]
Şşş aste ankette 'tatildeyim gece pozisyonu ile uğraşamam' seçeneği yok lem :D
iyi akşamlar cümleten..
kısa,maliyet 71250,daha atar var ama :)