[quote=GÖKTÜRK;374560]iyi akşamlar.huzur açısından geceye flat girdim.[/quote]
[quote=GÖKTÜRK;374586]günaydın.60 dak.ve üzeri grafikler alda.daha kısa periodlarda bir yorgunluk var gibi geldi. kısmet olmazsa dayak bile yenmezmiş.[/quote]
:cool:
Printable View
[quote=GÖKTÜRK;374560]iyi akşamlar.huzur açısından geceye flat girdim.[/quote]
[quote=GÖKTÜRK;374586]günaydın.60 dak.ve üzeri grafikler alda.daha kısa periodlarda bir yorgunluk var gibi geldi. kısmet olmazsa dayak bile yenmezmiş.[/quote]
:cool:
Günaydın,
Dünden 69,225 maliyetli kısalar 68,600'den FLAT..
Spot ve Awrıpa açılsın yöne karar veririz..
günaydınnnn...:eek:
[quote=saraylı;374505]kd=68.250
:yü:[/quote]
aynı....
55 günlük H.O tıtıyor.4. denemede aşağı kırarsa derinleşir.68.675 ten az kısa açtım.
açılıştaki pozlar genelde tehlikeli oluyor onun için flat beklemeye ve sinyali beklemeye devam :p
uzunlar arttırılır 2/3...
Asıl sinyal gibi önemli olan şunu bekliyorum sistem diyelim ki longda ve geçici Sat geliyor ve bar kapanışında sinyal iptal oluyor işte buda benim için AL sinyalidir.:rolleyes:
650 altında 15 lik kapanışta tehlikeli görünüyor
Uuwww şimdi bi SAT gelse süper olurdu Teyitli olurdu 1 öncü gösterge çaktı sinyali :rolleyes::rolleyes:
15 lik de 69000 üstü kapanış ancak long için poz açılabilir artık bence :confused:
Uluslararası derecelendirme kuruluşu Moody's, Fransa'nın iki büyük bankası Societe Generale and Credit Agricole'un notunu düşürdü. Moody's'in hamlesi Fransa tarafından piyasalara gelen son darbe oldu.