-
KurtLar vadısını seyredıyordum bir den kahkahayı bastım bir kanal bu kadar mı Denyo olur hala gülüyorum...
oLay;
İskender vurulur hastanede amelıyatda sevgilisi basın patronu haber muhabirine haber yazdırıyor İskenderi P.Alemdar vurdurdu. Alemdarın adamı Erhan vurdu diyeceksın dıyor. SOnraki sahne SHOW tv mikrofonlu muhabir haberi veriyor .. İşte Bİze sunulan Haberler ......:) ekşinnnnn ekşinnnnn
-
[B]VOB kapanışta Dow Future:8637[/B][URL="http://www.hisse.net/forum/showpost.php?p=3265392&postcount=1304"][/URL]
-
Üstat California nın dün geceki yorumu;
[I][B]Günlerdir yazmıyorum.Sebebine gelince diyeceğimizi dedik noktayı koyduk.Ayrıca özel sebeblerden dolayı birazda yazamadım.Canlı seansa uzun bir süre katılamayabilirim.
1-Bankalar SAT verdiğini yazdık, almayın diye yalvarmadığım kaldı sadece..
2-Haftalar önce Endekste malı çıkıyorlar, En son OYUN Tuprs-Tcell ile oynanır dedik.Öylede oldu bakabilirsiniz.
3-Herkes izliyor Dow Jones şöyle yukarı, aşağı falan filan.Orasını izlemeyin bile oradaki hareketler sadece bizimkiler tarafından kullanılır kendi teknik dinamiklere bakın diye yazdık.
4-Endeks 35,400-35,700 kıramaz, kırsa bile Tuzaktır dedik 36 bin üzerine gitti ama tuzak olduğu görülüyor.
5-Vadelide şakır şakır malları çıkıyorlardı ağalar.Zaten IMKB de ne olup bitiyorsa Vadeliden iyi bir gözlemci işi çözecektir.Vadelide ilk defa 200 Gnlk HO kırdılar 30 dk grafikte.Ayrıca aşağıda gösterdiğim Kanal Desteği kırılmış durumda.
Şimdi durum ne olabilir ?
1-Endekste satış baskısının sürmesi çok yüksek ihtimal.35,700 üzerinde tutunamayan Endekste, Grafikte görüldüğü üzere 34,093-33,291-32,300-30,698 ve 29,400 hedefleri gündeme gelebilir.Bunun düzeltme mi yoksa, Ayu Rallisinin bitip yeniden düşüş trendinin başlangıcı mı olduğunu zaman gösterecektir..Bugün kapattığı seviye 34,900 oldukça kritik kırılacağını düşünüyorum 34 bine yolculuk yapar.Orası kırılırsa düşüş dahada derinleşebilir.
2-Vadelide 28 binlerden başlayan Yükseliş Kanalı grafikte görüldüğü üzere ilk defa kırıldı.44,379 (Bu destek her gün yukarı ötelenir)
Kanal desteği kırıldı.42,800 ilk hedef görülüyor Kanal desteği altında.Kademeli olarak 40,875 hedef konuma geldi.Bu Kanal desteği altında kaldıkça artık Kısa dönemi başlamıştır diye düşünüyorum.Son 10 günde ciddi uzunları dağıttıkları takaslardan görülüyor.
NOT : Şimdi herkes ilerleyen günlerde Dow giderse Dow diyecek, Şöyle oldu, IMF falan filan.Ben her zaman dediğim gibi Kendi Teknik Analizimiz yönünüzü belirlesin.Nasıl giderken Dow filan takılmadıysa, işler bozulduğundada yine takılmayacaktır.Sadece günübirlik olarak kullanılacaktır.Eğer yukarı sinyal gelirse paylaşırım sizinle.Onun dışında son 1 haftada gelen kağıtları bile yazmadım.Hepside çok gittiler şimdi isimleri vermek istemiyorum ama bazı arkadaşlara söylemiştim.Çünki etkilenme olmasın sonra etkilenirseniz çıkamazsınız diye. Endekste artık finise girildiğini düşündüğümden dolayı.Benim fikrim AL Sinyali gelmeden nakit kalmanın iyi olacağı yönündedir.[/B][/I]
-
S&P 941 iken biz 45500 idik baya ayrışmışız.
enorton sana tşk veremiyorum ?
-
FDOW vob kapanışı 8.637...şu anda 8.737...şimdilik +100...sabaha ne olur bilinmez...
-
Dow un uyumsuzluk durumu en son kapanışta ne alemde arkadaşlar, kapanışınıda son günlerin en yüksek rakamından yaptı, sanırım uyumsuz yükseliş yapıyorsa eğer, yarın bizim piyasa yukarı tepse bile, tüm sistemlere sahte al sinyali üretmeye yönelik bir hareket olacak, yarın akşamada dow düşerse bu sefer haftaya bizim piyasa aşağıya curcunalı düşüş yapar diye düşünüyorum:)...
Ama ya yarın akşama dow yükselerek kaparsa?:o
Bugün kısalar flat kalsaydı iymiş, ben ekran takibedemiyorum, gerçi takibetseydimde değişen ne olurdu bilmiyorum? şimdi sanırım bizde son iki günün tepki çıkışı olursa ki ben ihtimal vermiyorum, 44500 seviyeleri geçilmedikten sonra kısa periyod al sinyalleri sahte olabilir.
Yarın için sabırlı olmalı ve bence hafta sonuna doğru pozda yada flat kalmayı başarmak lazım gelir, bol kazançlar saygılar....
-
sp yukarı uyumsuz galiba yaaa? ne dersiniz?
-
yarın tarım dışı istihdam verisi var....
-
[QUOTE=bull market;119971]sp yukarı uyumsuz galiba yaaa? ne dersiniz?[/QUOTE]
vadeli ve spot 43.000 de uyumsuzlugu iki graf ile seans sonuna dogru vermiştim .dikkate alındı sanırım.
-
[QUOTE=QUEEN;119972]yarın tarım dışı istihdam verisi var....[/QUOTE]
AAAAAA bak sen, böyle günlerde bu veriyi iyi kullanıyolar bu namussuzlar:) bakarsınız yarın vobda 500 yada 1000 puan artıdayken karşılarlar veriyi, veri sonrası anında artıyı sıfırlar 5 dakikaya kalmaz eksi 1000 oluvermişiz....düşüş devam edecekse bunların yapacağı buna benzer bişey bence:))), saygılar:)
-
[QUOTE=QUEEN;119972]yarın tarım dışı istihdam verisi var....[/QUOTE]
son aylarda tarım dışı istihdamın açıklanacağı saate kadar aşağı-yatay, verinin açıklanmasının ardından da yukarı sürüyorlar dow'u... bakalım yarın da aynı şeyi yapacaklar mı...
-
[QUOTE=Leblebi;119973]vadeli ve spot 43.000 de uyumsuzlugu iki graf ile seans sonuna dogru vermiştim .dikkate alındı sanırım.[/QUOTE]
Benim dikkate alma şansım yoktu çünkü ekran başında olmuyorum gündüzleri, ancak geceleri okursam burayı ve sizlerin yazdıklarını, işte bişeyler yazıyorum bende:) saygılar...
Herkese iyi geceler
-
Dow yine yukarıları hedefledi görünüyor.. yükseliş devam edebilirmi?
-
bende pek girmiyorum foruma yazma ozurluyum ama geceleri hep okuyorum
ve kesinlikle bazen vob icin sizlerin neden bahsettigini anlamıyorum
aynen geyik muhabbeti var cok samimi dostlar olabilirsiniz saygı duyarım
.............anlayanA bence geyıgı baska topikte yapın burası vob olsun.
saygılarımla.
emrehan
-
[quote=haguan;116382]Dow jones future da 8505-8565 civarı geçilmeli ki yükseliş devam edebilsin.
Geçilemezse ,kırmızı halka yönünde minimum 8320 seviyesine düşüş hareketi gözlemlenebilir.
Geçilirse, mavi halka devreye girer ve 89xx civarına kadar yükseliş hareketine sebep olma ihtimali yüksek olur.
[IMG]http://i42.tinypic.com/2s1xhjs.png[/IMG][/quote]
Dow Future grafiğinin son hali aşağıdaki gibi.
8505 direncine takılan dow future ,8320 civarına kadar düşüş hakkını sarkmalıda olsa yaptı ve tekrar 8565 olan üst direncine yöneldikten sonra kırdı..
Yukarıda belirttiğim gibi 8565 direnci(şimdiki 8570-90 desteği) geçildikten sonra dowf in 8900lü seviyelere yani mavi halka hareketini yapması beklenmeli demiştim.
İşte o grafiğin güncel hali aşağıdadır.
Son olarak 8950 seviyesi kanalın güncel direnci olarak gözükmekte ve herhangi bir gelişmeden dolayı düşüş yaşanırsa , 8950 civarındaki direncine varabilmesi için 8570-90 seviyesinin destek olarak çalışması gerekmektedir. Kısaca 8570-90 seviyesi korundukça mor kanal içerisinde kalır.
[IMG]http://i44.tinypic.com/nnpnxc.png[/IMG]
-
[quote=emrehan;119978]bende pek girmiyorum foruma yazma ozurluyum ama geceleri hep okuyorum
ve kesinlikle bazen vob icin sizlerin neden bahsettigini anlamıyorum
aynen geyik muhabbeti var cok samimi dostlar olabilirsiniz saygı duyarım
.............anlayanA bence geyıgı baska topikte yapın burası vob olsun.
saygılarımla.
emrehan[/quote]
Yanlış bir yazı.
-
Arkadaşlar ne dow ne başka birşey düşünüyorum.Yeryüzünde bu gece sabaha karşı çok kötü birşey yaptım.Hayat boyu affetmeyecem kendimi.Bu adam öldürmekten sonra yapılacak en kötü şey bence.O kadar kötüyüm ki.Kaçamıyorum içeriden feth ediyor.Bu öyle böyle değil.Nasıl düştüm bu hataya.Çok kötü aptallık.Kuş beyinlisin Gökhan kabul edeceksin artık herkese iyi geceler güneş doğuyor burada.Yatayım ben.Görüşmek üzere.Kendinize iyi bakın.Türkiyeye geleyim ilk bu gözlerimi tedavi ettircem.Çok büyük bir hata yaptılar bu gece.Beynimi de bir gösterecem doktora.Psikologlarla da konuşmam lazım.Algıda yanılgı öğrenmem lazım.
-
[quote=V.O.B;119957]kısalar tutulurmu yoksa verelimmi yarın[/quote]
güzel soru :D :::
-
hayırlı sabahlar arkadaşlar.
BUGÜN İÇİN 43450 seviyesi ilk direncimiz olacaktı ama açılışta sanırım buranın üzerine cıkıp orayı destek yapma çabaları olabilir. o yüzden 43775 ve 44075 seviyeleri direnç olarak izlenebilir. bugün buraya vermeye niyetleri varsa ilk seans yüksek seviye görüldükten sonra 43350 nin altına yeniden hızlı bir satış gerekir. aksi takdirde 44075 e kadar zorlama ile işi pazartesi gününe bırakabilirler. uzuncular için 43225 in aşağı kırılması SL, kısacılar içinde 44125 in yukarı kırılması SL olamalıdır. sistem geceye AL da girmişti. ben ise flat. demekki sistem daha iyi biliyor.
herkese bol kazançlar
not: bugünki verinin kötü algılanacağını düşünüyorum. bu gece dowun 8600 ün altında kapanacağını düşünüyorum.
-
günaydın
bol kazançlar hayırlı cumalar.
-
[B]Günaydın,[/B]
[B][U]5 Haziran Cuma [COLOR=blue]"Krizin Teğet Geçmediği Ülkelerin"[/COLOR] Gündeminden Bazı Başlıklar:D:D:D[/U][/B]
[U][B]Para Birimi - Makro Ekonomik Gelişme - TSİ - Piyasa Beklentisi - Önceki - Önemlilik Derecesi[/B][/U]
[U]GBP ÜFE Girdi Fiyat Endeksi (y/y) (May) 11:30 -%8,3 -%5,0 Yüksek [/U]
GBP ÜFE Çıktı Fiyat Endeksi (a/a) (May) 11:30 %0,4 %0,6 Orta
[U]GBP ÜFE Çıktı Fiyat Endeksi (y/y) (May) 11:30 -%0,4 %1,2 Yüksek [/U]
[B]USD Tarım Dışı İstihdamdaki Değişim (May) 15:30 -530K -539K Yüksek [/B]
[B]USD İşsizlik Oranı (May) 15:30 %9,2 %8,9 Yüksek [/B]
USD İmalat Dışı İstihdamdaki Değişim (May) 15:30 -150K -149K Düşük
USD Ortalama Haftalık Gelirler (a/a) (May) 15:30 %0,2 %0,1 Düşük
USD Ortalama Haftalık Gelirler (y/y) (May) 15:30 %3,0 %3,2 Düşük
USD Ortalama Haftalık Çalışma Saati (May) 15:30 33,2 33,2 Düşük
USD Fed-Rosengren, Yellen, Kohn'un Konuşmaları 21:15 Düşük
[B]USD Tüketici Kredileri (Nis) 22:00 -$6Mlyr -$11,1Mlyr Yüksek [/B]
[B]Bol Kazançlar..[/B]
-
[URL="http://img198.imageshack.us/my.php?image=screenhunter2y.png]"][IMG]http://img198.imageshack.us/img198/7229/screenhunter2y.png[/IMG][/URL]
Djı haftalık 8787 gene bastı akşam, ne köy olur ne kasaba vobda yön aşağı 200-300 puan arayan yok kısa devam.Herkese bol kazançlar.
-
[QUOTE=Astatin;119942]senle pambık'ı gerçek sazan ilan etcem :D bu forumda tiyatro atalım biraz diyır vobix.....
ama ille de ciddi yanıt istersen; her hikayenin sonu vardır..ayrılık hikayelerinin de ayrışma hikayelerinin de..oo öldürür vobix[/QUOTE]
Sazan abiye ayıp olmasın sonra .dng
Heh şöyle nazgüller dönsün dowu karanlığa gömsün.
-
[QUOTE=traderx;119949]oha ya dünyanın çivisiçıkmışta bir çekiç lazım ağır bir çekiç hemde başka türlü bu dünya düzene girmeyecek, oha ya şu sahtekarlığa şerefsizliğe kancıklığa bak...
[url]http://www.memurlar.net/haber/141183/[/url][/QUOTE]
Şu eğitim sistemi çözülse de şu yaratıcı zekalı halkımıza fırsat tanınsa zekalarını böyle yerlerde kullanamsalar keşke. Nerden aklınıza geldi yawf sakızla bayıltmak.
-
[QUOTE=enorton;119953]KURTLAR VADİSİ GLADYO yakında sinemalarda... .brv.brv.brv.brv
İnşallah Kurtlar Vadisi IRAK ve Muro da yaptıkları gibi dizinin her bölümünde yarım saat reklam yapmazlar...[/QUOTE]
Muroda filmi fragman halinde sundular hatta fragmanları birleştirsen filmden uzun sürüyordu film fragmanalrdan ekik çıkmıştı. Şu Şile olayı yoktu mesela filmde. Fakat bu film nasıl olacak onu anlamadım biraz belgeselimsi olacak gibi. Kurtlar Vadisi Tasavvuf başrolde Ömer Baba ya da Kurtlar Vadisi Millettin Gerçek Efendileri başrolde ihtiyarlar da çıkabilir her an.
-
[QUOTE=V.O.B;119957]kısalar tutulurmu yoksa verelimmi yarın[/QUOTE]
[QUOTE=abdullah yıldız;119958]10 15 günlük düşünün bence kaldıracınız az olsun paranızı çok risk etmemiş olursunuz kar ettikçe de beklersiniz kendinize göre makul bir yerde de trenden inersiniz[/QUOTE]
Sen yine uygun bir yere stoploss koy ne olur ne olmaz. Bunlar manyayınca teknik meknik hak geitre ne varsa alıyorlar.
-
günaydınlar buyrun kahvaltıya, boyoz ve demli çay haşlanmış yumurtamız yok affola:)
[IMG]http://img244.yukle.tc/images/1928boyoxz.jpg[/IMG]
-
-
gut mornik VOBORSA,
hepinize güzel ve bol kazançlı bir gün dilerim...
-
GÜNLÜK YORUM 05/06/2009 Endeks 30 Haziran Kontratı Günlük ↑ Hedef 2 44.450 Günlük ↑ Hedef 1 45.025 Pivot 43.300 Günlük ↓ Hedef 1 41.650 Günlük ↓ Hedef 2 42.225 YORUM :Dün için güniçi destek noktası olan 43.300 desteğini kıran kontrat bugün yurtdışı borsalara gelen alımların etkisi ile güniçi direncleri 43.750-44.100 seviyelerini deneyebilir.bu seviyelerden açılabilecek kısa pozisyonlar 44.500 üzerindeki kapanışla stoplanmalıdır.Kontrat fiyatı 45.000-45.200 altında kaldığı sürece aşağı hareketin devam edeceğini öngörüyor ve 43.800 altındaki haftalık kapanışın kısa vadeli momentumu iyice zayıflatacağını düşünüyoruz.Kısa vadeli trendin yukarı dönmesi için 44.500 üzerinde günlük kapanış gerekmektedir. Dolar/YTL Haziran KontratıGünlük ↑ Hedef 2 1,5725 Günlük ↑ Hedef 1 1,5660 Pivot 1,5500 Günlük ↓ Hedef 1 1,5350 Günlük ↓ Hedef 2 1,5275 YORUM : Güniçersinde kısa vadeli trend dönüş noktasını tekrar deneyen ancak üzerinde kapanışı yine gerçekleştiremeyen kontratta gün tipinin bir iç gün olması sebebiyle sert hareketler beklenebilir.Bu hareketin yön tayini ise spot piyasada gerçekleşecek işlem hacminin yoğunluğuyla belirlenecektir.Güne 1,5470 desteğinin altında başlamasını beklediğimiz kontratın 1,5400 seviyelerinde destek bulabileceğini ancak bu seviye kırılırsa 1,5200 seviyesine kadar satış gelebileceğini düşünüyoruz. Yukarı harekette ise 1,5570 direnci kırıldığı takdirde 1,5640-1,5695 ve 1,5800 noktaları önemli dirençlerdir. Bu haftayı dar bir marjda tamamlayan kontratda bugünde marjın açılmaması durumunda önümüzdeki hafta yüksek volatilite beklenebilir.Kısa vadeli trendin yukarı dönmesi için 1,5570 üzerinde günlük kapanış gerekmektedir. Pazarlama Birimi : Tülay Uzunoğlu [email]tuzunoglu@gedik.com[/email] Tel : 0 212 270 67 90
-
Matriksi çalışmayan var mı?
-
günaydınlar bol kazanç dilerim hepinize..[IMG]http://www.uzunalan.com/forum/images/smilies/gulumseme.gif[/IMG]
bu arada dakka 1 gol 1 matriks donmaya başladı yine
-
bende matriks çalışıyor
dün seans kapanışanda açılan uzunlar 500 den flat 550 tekrar kısa:)
-
her hangi bi sorun yok gayet iyi çalışıyor bende
-
Herkese Günaydın,
Bendeki dirençler 43,600-43,900
Titanyum su koyabilir de Platin direnecek AL vermemek için.
-
[quote=enorton;119995]Matriksi çalışmayan var mı?[/quote]
günaydın herkese..
bendede problem yok,çalışıyor..
-
[QUOTE=jerfin;119975]son aylarda tarım dışı istihdamın açıklanacağı saate kadar aşağı-yatay, verinin açıklanmasının ardından da yukarı sürüyorlar dow'u... bakalım yarın da aynı şeyi yapacaklar mı...[/QUOTE]
Son iki gündür gelen işsizlik veirlerine bakarsak bugünkü tarımdışı istihdam nötr gelecektir. Çok sert hareket beklemiyorum.
-
-
[QUOTE=traderx;119991]günaydınlar buyrun kahvaltıya, boyoz ve demli çay haşlanmış yumurtamız yok affola:)
[IMG]http://img244.yukle.tc/images/1928boyoxz.jpg[/IMG][/QUOTE]
İzmiri özledim sabah sabah üüü
-
CALIFORNIA üstadın dün geceki yazısı...
[B][I]Bankalar Sinyali Çakmıştı, Endeksteki düşüş yada düzeltme ne denilirse denilsin, bugünde devam etti.Hem Vadelide hemde U100 de verdiğim ilk destekler denendi.Vadelide 42,800 vermiştim tabi yukarı ötelediği için önemli seviye 42,950 oldu.Orası iki defa denendi.Kapanış itibari ile hem Endeks hemde Vadeli desteklerin az üzerinde kapanış yaptı...
Tespitlerim
1-Hep yazdığım gibi 35,700 Tuzak olarak kırıldı, ama kalıcı kırılamadı ve Bugünde Endekste vede Vadelide dipten gelen ANA AL Sinyali, ilk defa bugün SAT vermiştir.
2-Bankalarda ciddi miktarda alınan malların satıldığı bir gün oldu.Bankalar SAT konumlarını sürdürüyorlar.
3-Bugün yukarıdada bahsettiğim üzere, BOLİNGER ORTA BANT & 20-200 Günlük Hareketli Ortalamalar denendi.Bu seviyelerin kırılması durumunda Endekste 33,434-32,444-30,842 ve 29,400 (Görüldüğü gibi Yükselen Kanal olduğu için dün verdiğim seviyeler yukarı öteleniyor)
Vadelide ise 42,950 halen önemli durumda.Kırılması durumunda 41,900-41,500 aralığına kadar sert satış ve 40,875 hedef konuma gelir.Yukarı tepkinin gelmesi durumunda ise 43,250-43,650 tepki aralığı ve 44 bin üzeri SHORT Stop-Loss seviyesidir.44,700 üzeri ise tekrar Yükselen Kanala gireceği seviyedir.
4-Dow ve Yurtdışı yukarı kapanış yaptılar.Bundan dolayı biraz artı açılması mümkün olabilir.Ancak şu unutulmamalı, kesinlikle iç dinamiklere göre, IMKB-Vadelinin Tekniğine göre hareket edilmelidir.Nasıl Biz yukarı sert giderken, Yurtdışı düşüşlerinde 1 %düşüp, yükselişlerinde ise sert 5% gidiyorsak, Eğer düşüş başlamışsa yükselişlerde tepkiler cılız, ama düşüşlerde sert olur.Şu andaki görüntüye göre bugün Vadelide 42,950, Endekste ise 34 bin seviyesi kırıldığı takdirde düşüşler kaçınılmaz biçimde sert olacaktır.Açılışlara değil kapanışlara bakmak lazım gerektiği unutulmasın.Yukarıda belirttiğim sebeblerden dolayı halen NAKİT pozisyonların daha ısrarlı bir biçimde korunması gerektiğini düşünüyorum.
5-Unutmayın BORSADA FIRSATLAR BİTMEZ, Beklemek size ancak rahatlık verir, beklemek batmamalı.
Bankalarda Durum
Hepsi çok önce SAT Sinyali vermişlerdi.Burada çok önemli destekleri hatırlamakta fayda var.
GARAN 3,66-3,50
ISCTR 4,86-4,56
AKBNK 6,00-5,50
HALKB 5,35-5,00
YKBNK 2,06-2,00
VAKBN 2,00-1,68[/I][/B]