Günaydın,
Sistemler ne diyor?
Printable View
Günaydın,
Sistemler ne diyor?
[QUOTE=VOBiX;120003]İzmiri özledim sabah sabah üüü[/QUOTE]
ofisin pencereyi açtım deniz kokusuyla çam kokusu o karışık havayı içime çektim boyozlarımı yedim üstünede 400 puan gaptan aldım daha ne olsun bin şükür:)
gelirsen bekleriz ağırlarız, samimiyetlen.
[QUOTE=emrehan;119978]bende pek girmiyorum foruma yazma ozurluyum ama geceleri hep okuyorum
ve kesinlikle bazen vob icin sizlerin neden bahsettigini anlamıyorum
aynen geyik muhabbeti var cok samimi dostlar olabilirsiniz saygı duyarım
.............anlayanA bence geyıgı baska topikte yapın burası vob olsun.
saygılarımla.
emrehan[/QUOTE]
Sadece VOB olunca günde max 5 sayfa olur. Bu sfer sayfalar ilerlemiyor diye sıkılmaya başlarsınız. Tecrübeyle sabittir. Her geyiğin altından başka bir bakış açısı çıkwbilir ve koyulan bir analizden daha çok fayda sağlar. Zaten geyik mesajalrını mümkün olduğunca seans dışına bırakmya özen gösteriyoruz. Bu aradaki geyikleri de ihtiyaç moalsı oalrak görmek lazım. 09:15-17:15 arası 8 saat kesintisiz çalışmak olmaz.
günaydınlar kazançlı bir gün olması dileğimle
[QUOTE=erkan.;120005]Günaydın,
Sistemler ne diyor?[/QUOTE]
3 :dü: 1:yü:
ohaaaaaaaaaa (Pardon) denir buna RUsya direk %4.5 açtı
[URL="http://img200.imageshack.us/my.php?image=screenhunter2n.png]"][URL=http://img200.imageshack.us/my.php?image=screenhunter2n.png][/URL][IMG]http://img200.imageshack.us/img200/6752/screenhunter2n.png[/IMG][/URL]
nereye kadar gideceksin acaba?
fdax-fdow-vob hepsi alda.
5 alda 15 satta daha shot devam
herkese gnd. bol kazançlar.
ya geçen forumda bizim orada açılan bi otelden bahsediliodu. Mardan Palace. Azeri asıllı bir iş adamının 1.4 milyar dolar gömdüğü,açılışının bile 25 milyon dolara malolduğu filandan bahsedilen. birisi dedi yok bi gecesi 25 bin usd filan:) şehir efsanalerine inanmayın. bugün rezervasyon yaptırdım yaz tatilim için oraya ben. gecelik fiyatı da değil 25 bin usd 1 usd bile deil. sadece 308 tl :) o zamandan aklımda kalmış bilgilendireyim dedim. bu da linki bir bakın isterseniz.
[url]http://www.tatil.com/sonuclar1?ctcd=LL62&chinmonth=08&chinday=01&chinyear=2009&nights=1&rooms=1&adults1=2&children1=0¤cy=YTL&hotel=&hotelcategory=&hotelarea=&hotelname=Mardan%20Palace&time=0.007&bd_boardtype=ALL&bd_category=ALL[/url]
enorton düzeldi mi matirks?
brezilynın dün yaptıgı gibi kıvrıla kıvrıla yukarı gidecektir diye düşünüyorum bir aksilik çıkmaz ise.43.350 stoplos uzun diyorum.
Günaydın hayırlı işler arkadaşlar
[QUOTE=marakes;120015]enorton düzeldi mi matirks?[/QUOTE]
Kapatıp yeniden açtım düzeldi...
[quote=erkan.;120005]Günaydın,
Sistemler ne diyor?[/quote]
60 dk altındaki periyotlu sistemler dünden al sinyali vermişti zaten.uymadık o ayrı..
43800 üzerine çıkabilirsek saatlik sistemde al verecektir.
asıl önemli seviye ise evvelsi gün sert şekilde aşağı kırdığımız uzun ortalama olacaktır ki şuanki değeri 44200 !
kendi adıma 44200 üstünde yeniden kapanışlar görmeden uzun pozisyondan ziyade kısa pozisyon için fırsat kollamak daha güvenli geliyor.
[quote=okansak;119964]sayın mavı ne dersınız altının soluğu 1000 usd yetecekmı[/quote]
Sayın okansak,
Yazınızı yeni gördüm.
1=5 hedefi 1014 gibi.
Bol şanslar...
Günaydın Dostlar Bol Kazanclar Dilerim
Sistem acılışla beraber al sinyali vermiş halen alda
[QUOTE=Vob Trader;120014]herkese gnd. bol kazançlar.
ya geçen forumda bizim orada açılan bi otelden bahsediliodu. Mardan Palace. Azeri asıllı bir iş adamının 1.4 milyar dolar gömdüğü,açılışının bile 25 milyon dolara malolduğu filandan bahsedilen. birisi dedi yok bi gecesi 25 bin usd filan:) şehir efsanalerine inanmayın. bugün rezervasyon yaptırdım yaz tatilim için oraya ben. gecelik fiyatı da değil 25 bin usd 1 usd bile deil. sadece 308 tl :) o zamandan aklımda kalmış bilgilendireyim dedim. bu da linki bir bakın isterseniz.
[url]http://www.tatil.com/sonuclar1?ctcd=LL62&chinmonth=08&chinday=01&chinyear=2009&nights=1&rooms=1&adults1=2&children1=0¤cy=YTL&hotel=&hotelcategory=&hotelarea=&hotelname=Mardan%20Palace&time=0.007&bd_boardtype=ALL&bd_category=ALL[/url][/QUOTE]
ben 20000 ytl demiştim, ama ozaman internette öyle yazıyordu yalan habermiş demekki reytingi artırmak için her türlü asparagası yapıyorlar.dng, şimdi de böyle yazıyor en düşük 485 euro en yüksek 16000 euro:)
[url]http://www.stargazete.com/ekonomi/bu-otelin-geceligi-16-bin-avro-haber-188693.htm[/url]
Ne yaptınız arkadaşlar, kapattınız mı kısaları benim gibi, yoksa tutuyormusunuz?
[quote=erkan.;120005]Günaydın,
Sistemler ne diyor?[/quote]
...................................GETİRİ........BİLEŞİK GETİRİ
A 45075 (1 haz 15:14)..........0.................0.............
S 45425 (2 haz 9:44)..........350.............350...........
A 44800 (3 haz 12:59).......625..............975...........
S 44700 (3 haz 15:44).......-100............875...........
son sinyal:
A 43075 (4 ahz 15:29).......1675...........2550...........
[QUOTE=booth;120024]Ne yaptınız arkadaşlar, kapattınız mı kısaları benim gibi, yoksa tutuyormusunuz?[/QUOTE]
uzun sistem sat diyene kadar.
şu anki işlem hacmi ile hiç bir cacık olmaz gibi geliyor. ustalar kahvaltı agırlık yaptı galiba sesime ses veriniz ....
43500de 2259 kontrat bekliyor bakalım ne kadarı sahici
fdji 15 liklrde dünden belli olan tobo, hala etkisini gösteriyor, bunu kullanarak mal vermeye devam ediyrlar vobta, bence şu anda vob%1,5 civarı artıda ama kapanış eksi olacak
eldeki veriye göre kısa avantajlı şu anda.
[QUOTE=SaNCaKTaR;120028]şu anki işlem hacmi ile hiç bir cacık olmaz gibi geliyor. ustalar kahvaltı agırlık yaptı galiba sesime ses veriniz ....[/QUOTE]
Ses veriyorum DOOOOOO:::
[quote=queen;120031]ses veriyorum doooooo:::[/quote]
reeeeeeeeeeee :::
[IMG]http://img198.imageshack.us/img198/9291/adszmzg.jpg[/IMG]
QUEEN ve FXci teşekkürürm bitmiş tşk veremedim özürrrrr..miiiii
[quote=traderx;120023]ben 20000 ytl demiştim, ama ozaman internette öyle yazıyordu yalan habermiş demekki reytingi artırmak için her türlü asparagası yapıyorlar.dng, şimdi de böyle yazıyor en düşük 485 euro en yüksek 16000 euro:)
[URL]http://www.stargazete.com/ekonomi/bu-otelin-geceligi-16-bin-avro-haber-188693.htm[/URL][/quote]
Yav millet eşşek mi?Para kolay mı kazanılıyor.Türkiyede 20 milyar bir otelin geceliğine verecek kadar zengin bulamazsınız.En zenginleri saymıyorum.Onlar zaten otel de dikerler.Adam kendi otelinde kalır zaten zengin ise ne işi var bu otelde.Şarkımı buldum disko versiyonu cahill sex shooter dave ramone mix enjoy.Borsada 43500 kırıldı dün.Bugün boşuna artacaz diye beklemeyin.Bundan sonra vob 28000 yolcusudur.
[quote=VOBiX;120029]43500de 2259 kontrat bekliyor bakalım ne kadarı sahici[/quote]
Ben de yazarım şimdi hangi rakama istiyorsan tamamlıyım orayı.:..::..:
43625 Long...
ilave shortingenlerle devam
[quote=SaNCaKTaR;120028]şu anki işlem hacmi ile hiç bir cacık olmaz gibi geliyor. ustalar kahvaltı agırlık yaptı galiba sesime ses veriniz ....[/quote]
eğer evvelsi günkü sert satış dönüş işareti değilse burayı sert şekilde alıp 44200 lerin üstüne atmaları lazım ki şuan öyle bir iştah yok sadece dünkü dow süprizi fiyatlandı o kadar..
tarım dışı verisinin olduğu bir günde çokta yukarılardan risk almak istemiyorlarda olabilir.bu data epey çalkantı yapıyor herzaman.dünkü dow ve bugünkü future performansı vobix in dediği gibi nötr yada az olumlu bir beklentiye işaret ediyor olabilir..
neyse fiyatlara bakalım biz..43350 lerin altına sarktığımız an dün çalışan günlük ortalama bugün tutmayabilir..kısa periyotlu sistem al da halen..
yemedi galiba hehehe.
500 deki 2200 un 1000 ın hsbc ıcnms heralde
[QUOTE=traderx;120030]fdji 15 liklrde dünden belli olan tobo, hala etkisini gösteriyor, bunu kullanarak mal vermeye devam ediyrlar vobta, bence şu anda vob%1,5 civarı artıda ama kapanış eksi olacak
eldeki veriye göre kısa avantajlı şu anda.[/QUOTE]
oha ya yazdığım saniyelerde 625-650 idi hemende basmış çakallar:::
sabahtan açılan kısalar devam.
[quote=fXci;120032]reeeeeeeeeeee :::[/quote]
miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :::
[QUOTE=VOBiX;120029]43500de 2259 kontrat bekliyor bakalım ne kadarı sahici[/QUOTE][QUOTE=GOKHANFINDIK;120034]Ben de yazarım şimdi hangi rakama istiyorsan tamamlıyım orayı.:..::..:[/QUOTE]Çoğu Garantinin malı çıktı. Şimdi de 43,400de 1503 kontrat bekliyor bakalım onun ne kadarı sahici. .kom
[QUOTE=YAVUZHAN;120037]eğer evvelsi günkü sert satış dönüş işareti değilse burayı sert şekilde alıp 44200 lerin üstüne atmaları lazım ki şuan öyle bir iştah yok sadece dünkü dow süprizi fiyatlandı o kadar..
tarım dışı verisinin olduğu bir günde çokta yukarılardan risk almak istemiyorlarda olabilir.bu data epey çalkantı yapıyor herzaman.dünkü dow ve bugünkü future performansı vobix in dediği gibi nötr yada az olumlu bir beklentiye işaret ediyor olabilir..
neyse fiyatlara bakalım biz..43350 lerin altına sarktığımız an dün çalışan günlük ortalama bugün tutmayabilir..kısa periyotlu sistem al da halen..[/QUOTE]
Pazartesi platini ortaya alıp bi güzekl dövdüler. Pinpon topu bir o yana bir bu yana çarptılar 1000 puan civarı zarar ayzdırdılar. Bence o sert satış dönüş işaretiydi. 41,850deki boşluk dolmadan da 46000i görmez diye düşünüyorum öyleyse den de varım .heyk ama hexen baba yok!
[QUOTE=SEYYAH;120041]miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :::[/QUOTE]
Bari binebildin miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii? :::
[QUOTE=marakes;120039]500 deki 2200 un 1000 ın hsbc ıcnms heralde[/QUOTE]
[QUOTE=VOBiX;120042]Çoğu Garantinin malı çıktı. Şimdi de 43,400de 1503 kontrat bekliyor bakalım onun ne kadarı sahici. .kom[/QUOTE]
43,400de MIRA içinmiş. Garantiye düştükçe topla dedielr herhalde.