-
[QUOTE=xxxx;36915]dsi sabahtan kendiside alsa şu an 46 lara gelmiştik. oradan satmaya başlasa 1000 puan daha fazla kar ederdi. kafa bu kadar çalışıyor işte.
dsi nin satışları bittiğinde efg gelir almaya başlarsa şaşırmam.[/QUOTE]
o günlük yapacak aklı sıra, citide terste alttan alacaklar. ama spot tokat atabilir.
ortalama yapıyor. tavan olan günü düşünün sonuçta o zamanda kar yaptı.
tavandan alanda kar yaptı o da yaptı.
-
[IMG]http://img217.imageshack.us/img217/8779/dadafm6.png[/IMG]
-
fakat makasta yaptıkları haksızlık oluyor.
-
Mahallenin delisi gelse de artık ne tarafa gideceksek o tarafa gidelim iyice bulandırdılar ortalığı.
-
-
ya bu deutche napıyor şaşırdı iyice..
-
zuhahaha
700 e verdiler gitti 850 yi çizdi
tam sapıkmış bu dsı
-
500 den ver 900 dan al..
700 den ver 850 den al....
resmen psikopat bu adamlar ya...
başka bir şey le açıklayan varmı......
-
[QUOTE=mbm;36929]500 den ver 900 dan..
başka bir şey le açıklayan varmı......[/QUOTE]
yukardan bir daha kısalıycak.
-
[quote=mbm;36929]500 den ver 900 dan al..
başka bir şey le açıklayan varmı......[/quote]
kara para aklıyorlar ne güzel :D.. bi cepten öbürüne... bu soytarılığa dur diyen de yok.... illegal memleket !
-
Vermeye çalıştı olmadı, yemedi, o zaman artık yukarı kopma zamanı geldi diyorum, genelde böyle oluyor, hem zaten hep benzer hareketler yapıyor imkb, bakın bulunduğumuz seviyedeki fiyat hareketleri tıpkı 15-16 Temmuz 2008 de oluşan hareketlere benziyor, buradan artık yukarı kopar fiyatlar.
Dow 11400 lerden düştü 10750 lere, banamısın demedi imkb tuttular satışları karşıladılar, şimdi kopar yukarı, ivedilikle uzunda kalmalı, bayram sonrasıda düşmez bu, hiç sanmıyorum düşsün, ilk önce yukarıları biraz ziyeret edeceğiz, bugün yarın 47000-48000 oluruz diyorum bakalım, saygılar
-
30 ns de 500 puan indik haber falanmı geldi