Ben yukarı dedim ya bakalım bu saatten sonra boşluk falan doldurmaya kalkmasak iyidir, yorumculuğunda suyunu çıkarttı bunlar:) saygılar.
Printable View
Ben yukarı dedim ya bakalım bu saatten sonra boşluk falan doldurmaya kalkmasak iyidir, yorumculuğunda suyunu çıkarttı bunlar:) saygılar.
[QUOTE=halojen;36931]kara para aklıyorlar ne güzel :D.. bi cepten öbürüne... bu soytarılığa dur diyen de yok.... illegal memleket ![/QUOTE]
Ben de tam onu diyecektim. 3.90-4 arasi garanti islemlerinde de kara para aklandigi soyleniyordu :confused:
[QUOTE=oğuzt;36933]30 ns de 500 puan indik haber falanmı geldi[/QUOTE]
Böyle ani basışlardan sonra genelde iyi bir yukarı hareket başlıyor, malum düşüşte böyle oluyordu ya, andırıyor ama o şekil değil, saygılar.
vob seans saatlerini uzatacaklarına bu utanmazlığa bir son verseler daha hayırlı olur... birilerinin taşeronluğuyla bir güzel soyuyorlar vatandaşları !
bu vob çok uzun ömürlü olmaz.....
DSIyı mahallenin delisi ilan ediyorum izninizle. OPUS gibi efendi olsa biraz...
herkes anladığını anlatsın bakalım :) :)
ben şunu anladım. bunlar insan evladı değil :)
cok kotu seans
Kara para aklama hikayesi de bana göre tam bir finans efsanesidir, saçmalıktan başka bişey değil, eğer kara parası varsa adamın tutup bunu aklamaya çalışmak için göbeğini çatlatmasına gerek yok ki? Buralarda ali cengizede gerek yok, kim hesap soracak kim denetleyecek, koy bankaya al fazini yat, hesap soran mı var sanıyorsunuz? gülerim.
Sanıyorum bu saçmalıkta bir haber etkisi var, kokusu çıkar kısa süre sonra...
[QUOTE=xxxx;36938]herkes anladığını anlatsın bakalım :) :)
ben şunu anladım. bunlar insan evladı değil :)[/QUOTE]
İnsan evladı değil ama paragözlüler işte, bu anlamda benimde anladığım şudur.
Kazandırmayacaklar işte ne uğraşıyoruz?.lelele
Yukarıya pek umut kalmadı.
teknik ne diyorsa o esas alınmalı , mac başından beri uyumsuzdu.
5 dk. lıkta şimdide pozitif uyumsuzluk oluştu.