[QUOTE=parderi;36944]Yukarıya pek umut kalmadı.[/QUOTE]
Al benden de o kadar niyeti yukarı olsaydı şimdiye kadar 2000 puan yukarı yapması gerekirdi asansör gibi oldu.
Printable View
[QUOTE=parderi;36944]Yukarıya pek umut kalmadı.[/QUOTE]
Al benden de o kadar niyeti yukarı olsaydı şimdiye kadar 2000 puan yukarı yapması gerekirdi asansör gibi oldu.
Bu hareketler ne kadarda sahte.
Bakın size şunu söyliiim, korkarak para kazanılmaz, poz almadan asla zararları çıkartamazsınız, yada kazanç elde edemezsiniz, o vakit beklentiyi satın alıp, gerçekleştiğinde satacaksınız.
O halde şugünlerde beklenti ne? kongreden onay bekleniyor, senatörler bunu illaki çıkaracakmı, çıkaracak, o zaman yukarı hareket kesin bana göre.
Bu durumda bunu daha satın almadık, yada satmadıkda diyebiliriz, ben satın alınacak diyorum ve bugünden vob kapanışı 47000 civarı bekliyorum, bundan sonra böyle, beklentiye göre poz taşıyacan.
Dediğim gibi ikinci seans alımlar sürekli olacaktır tahminediyorum, yurtdışıda akşama yarınki beklentiden dolayı artı kapatır, saygılar
Hakikaten merak ettiğim için soruyorum...
Bu tür hamleler gelirken nasıl 1 yada 5 dk lık sistemle oynayabiliyorsunuz...
Ben denesem kesin ya kalp krizi yada son kalan saçlarımda gider..
Akıl dışı bir volalite...
Cidden nasıl dayanıyorsunuz bu strese?
DSİ tam yanlış yaptığını anladı alıyordu, GE nin sene için tahminini aşağı çektiği haberi geldi.
[QUOTE=VOBiX;36903]Büyük kurumlardaki işlemler tek kişiye ait olmasa da 50 adedi geçmeyecek kurumsal portföylere hizmet etmektedir. Ay sonunda işlemelr karlıysa ya da opsiyon olsun hisse senedi koruması (hedge) sağlanmışsa onlar için sorun yoktur. [COLOR="Blue"]Yoksa tek kalemde 5-10 bin kontratı tahtalardan geçiremiyorlar.[/COLOR] Bu yüzden fazla takılmayın aracı kurum işlemlerine.[/QUOTE] arada böyle deli kılığına girip çalkalamaları gerekiyor işte. 44,600 kısaların maliyeti. Onlar için hava hoş. Koskoca tüzel müşteri ve fon hizmeti veren kurumdan 3-5 kademeye al satçılık beklenmemeli. Yarım saatliklerde yapım aşamasında olan OBOya bakın bir de .44,450 boyun çizgisi.
[QUOTE=shibumi;36948]Hakikaten merak ettiğim için soruyorum...
Cidden nasıl dayanıyorsunuz bu strese?[/QUOTE]
ben cok musait oldugumda tik grafigine gore islem yapıyorum :)
[QUOTE=jelibon;36949]DSİ tam yanlış yaptığını anladı alıyordu, GE nin sene için tahminini aşağı çektiği haberi geldi.[/QUOTE]
Hikaye bu ya, yine almıycakmı, alacak tabii, akşama iddialıyım bu vob %+4 den aşağı kapamaz diyorum, saygılar.
[quote=shibumi;36948]Hakikaten merak ettiğim için soruyorum...
Cidden nasıl dayanıyorsunuz bu strese?[/quote]
sayın shibumi sorunuz bana ise memnunuyetle cevaplandırırım. saygılar.
banttayız trend yok.
aşağıdan alır.
Az kaldı şimdi spot un düşmediğini görünce nasılda alacaklar yukarı, fark yok baksanıza, spota basmıycaklarki?
bugün veride var, çok kanlı geçer bugün dikkat.
olay neymiş.. yurtdışında.. bilen varmı