kısa periyotlu al sinyalleri zayıf kalmaya devam ediyor..
Printable View
kısa periyotlu al sinyalleri zayıf kalmaya devam ediyor..
[QUOTE=VOBiX;120043]Pazartesi platini ortaya alıp bi güzekl dövdüler. Pinpon topu bir o yana bir bu yana çarptılar 1000 puan civarı zarar ayzdırdılar. Bence o sert satış dönüş işaretiydi. [COLOR="Blue"][B]41,850deki boşluk dolmadan da 46000i görmez diye düşünüyorum[/B][/COLOR] öyleyse den de varım .heyk ama hexen baba yok![/QUOTE]
[QUOTE=Larossıan;120117]42700 kadar yolu var sonrasında tepkiye bakacaz ii değilse 41800-900 kütleriz[/QUOTE]
Hah işte 41850deki boşluk da dolar o zaman.
[QUOTE=VOBiX;120121][COLOR="DarkRed"][B]Sistemi ben yapmadım daha önceden kendisini tanıyorum ayrıca burada da yazdı. bendeki en iyi sistem 20 ayda 205000 kazadrımış ama yatayda tepeden aldırıp dipten sattırdığı için tırsıyorum. Daha önce 44500den SAT vermiş dün 43150den al vermiş 12:15te Sat verecek mesela.[/B][/COLOR][/QUOTE]
Yazılanların tamamını okumadığımdan, sizin yazınızı espiri olarak algılamıştım.
10 - 15 bin aylık altın formül gibi birşey.
Yapanı tebrik ederim.
[QUOTE=GOKHANFINDIK;120122]Elimden geleni yaptım enorton abi.Umarım kaçmışsındır erken.43500 düştü olay bitti her gece short artık.[/QUOTE]
Sağol Allah razı olsun Gökhanım 200-300 puan zararlardan birşey olmaz. Sen şu avatarını değiştir yeter :D:D
tepki verecek derman kalmamış gözü toprağa bakıyor buranın tepkisi sadece yatay kalmak oluyor 43200 tekrar şort
Asti iki hareketl iortlama kesişimi için şu formülasyon doğru mu MTX için? MAv yerine mov yazınca MS de çalışıyor.
AL : Cross(mav(c,opt1,W),mav(C,opt2,W))
SAT : Cross(mav(c,opt2,W),mav(C,opt1,W))
[QUOTE=hilm;120128]Yazılanların tamamını okumadığımdan, sizin yazınızı espiri olarak algılamıştım.
10 - 15 bin aylık altın formül gibi birşey.
Yapanı tebrik ederim.[/QUOTE]
Benim çalışmaalr da devam ediyor. Ben sadece 5 dklıkalra baktığım için biraz zor oluyor
[QUOTE=YAVUZHAN;120115]dünkü minumum 42925 i aşağı geçersek çok fena ayrışırız :)[/QUOTE]
Tam ben yazacaktım siz yazmışsınız bırak abi fena ayrışalım mümkünse bu gün ayrıştıklarımızla hiç görüşmeyelim
[quote=abka;120077]sistem kaç daklık..başarısı nasıl..[/quote]
sn. vobix cevap vermiş saolsun.
[quote=traderx;120080]bu piyasada iyi iş çıkartmışta, [SIZE=3][COLOR=Red]hiç bir sıradan oturaklı bir mekanik sistem ordan al sinyali vermezdi, demekki senin sistemde sinayller için [COLOR=Blue]manuel eklmeler[/COLOR] var,
[/COLOR][/SIZE]
trader sistem periyotlarını indikatörlerini vermeden kabaca sistem mantığını anlatabilirmisin, güzel bişey benziyor seninki, çünkü ben sadece mekanik olarak yok rsi cci h.o. falan artık pek inanmıyorum, ve seninki daha kompleks ekstra alım satım koşulları konulmuş gibi.[/quote]
[COLOR=Blue]hiçbir sistemin ordan al vermeyeceğini nerden biliyorsunuz? benim sistem verdi işte. yalanmı söylüyorum. manuel hiçbir ekleme yapmadan al verdi.
sistemimin formülünü paylaşmam. mantığını ise eleştirisiz soran arkadaşlara söyledim.[/COLOR]
[quote=Astatin;120071]bak bu iyi :) acaba benim sistem ne alemde...bu ofis dışında olmak ne kötü şey yawww...üwwwww..selçukluda mangal yürek ve cesur kürek var valla[/quote]
teşekkürler
ALLAH herkesin gönlüne göre kazanç versin.
[quote=Larossıan;120117]42700 kadar yolu var sonrasında tepkiye bakacaz ii değilse 41800-900 kütleriz[/quote]
Vur dedik geberttin..dngEnorton abi de hak yolu bulmuş.Geç olmamış..lelele.leleleAvatarın icabına bakacam birazdan.
[QUOTE=abka;120132]bugün kızımın dogum günü..sağlığı için çok çabaladık..sonunda sağlıklı 12 aylık genç kız oldu...[B]bugünden dolayı [/B]bu sisteme bakın derim..
Tebrikler kardeşim, Allah analı babalı büyütsün...
Allah analı abalı büyütsün ABKA....
[QUOTE=trader38580;120135]sn. vobix cevap vermiş saolsun.
[COLOR=Blue]hiçbir sistemin ordan al vermeyeceğini nerden biliyorsunuz? benim sistem verdi işte. yalanmı söylüyorum. manuel hiçbir ekleme yapmadan al verdi.
sistemimin formülünü paylaşmam. mantığını ise eleştirisiz soran arkadaşlara söyledim.[/COLOR]
teşekkürler[/QUOTE]
ne bu agresiflik kardeş???, sana yalan söylüyorsun mu dedim ben, yazımı iyi anlayamadın galiba ben senin sistemi övüyorum sıradan bir sistem değil diyorum.. neyse neyse yolun açık olsun.
[quote=Astatin;120138]Allah analı abalı büyütsün ABKA....[/quote]
al bendende o kadar :::
abka abim analı babalı buyur insallah.. dogum gunu gutlu ve mutlu olsun minnoşun
Allah analı babalı büyütsün abka.lelele.lelele.lelele.lelele
12. yaşınıda görürüz İşallah diyecemde ozamana kadar bu forum olurmu bilemem.dng
[quote=abka;120132]bugün kızımın dogum günü..sağlığı için çok çabaladık..sonunda sağlıklı 12 aylık genç kız oldu...[/quote] Allah analı babalı, sağlıklı mutlu, başarılı hayırlı büyümesini nasip etsin.
Pişştt Asti sende yok mu çocuk? .dng
abka bu kodlardan maalesef anlamıyorum. sana zahmet
al sinyali şu
sat sinyali şu
şeklinde yazabilirmisin. birde kaç dakikalıkta başarılı bir sistem.
matrikstemi çalışıyor bu. teşekkürler.
[QUOTE=erkan.;120145]abka bu kodlardan maalesef anlamıyorum. sana zahmet
al sinyali şu
sat sinyali şu
matrikstemi çalışıyor bu. teşekkürler.[/QUOTE]
buy order,al koşulu..
sell short order,sat koşulu..,
diğerleri flat koşulu...
metastocda çalışıyor..matriksdede çalışmaması için hiçbir engel yok..
[QUOTE=abka;120147]buy order,al koşulu..
sell short order,sat koşulu..,
diğerleri flat koşulu...
metastocda çalışıyor..matriksdede çalışmaması için hiçbir engel yok..[/QUOTE]
İkinci satırda bir C eksik mi? cross dan sonra?
[QUOTE=erkan.;120145]abka bu kodlardan maalesef anlamıyorum. sana zahmet
al sinyali şu
sat sinyali şu
matrikstemi çalışıyor bu. teşekkürler.[/QUOTE]
[B]UZUN AÇ :[/B]
Cross(C,Ref(LLV(C,8),-4)+(Ref(ATR(5),-4)*3))AND Mov(C,6,E) > Mov(C,26,E)
[B]Kısa AÇ[/B]
Cross(Ref(HHV(C,8),-4)-(Ref(ATR(5),-4)*3),C)AND Mov(C,6,E) < Mov(C,26,E)
[B]UZUN KAPAT :[/B]
C<Ref(LLV(L,1),-4) AND Mov(C,15,E) < Mov(C,1,E) AND C < Mov(C,14,E)
[B]KISA KAPAT:[/B]
C>Ref(HHV(H,1),-4) AND Mov(C,15,E) > Mov(C,1,E) AND C > Mov(C,14,E)
Mov yazan yerleri Mav yapmak gerekiyor sanırım. Asti bir yardım et.
4 aylığa bakmamak lazım..gerçi yine 23-24000 kazandırmıştır..
[quote=traderx;120139]ne bu agresiflik kardeş???, sana yalan söylüyorsun mu dedim ben, yazımı iyi anlayamadın galiba ben senin sistemi övüyorum sıradan bir sistem değil diyorum.. neyse neyse yolun açık olsun.[/quote]
[quote=traderx;120139]bu piyasada iyi iş çıkartmışta,[COLOR=Blue] [/COLOR][SIZE=3][COLOR=Red][COLOR=Blue]hiç bir sıradan oturaklı bir mekanik sistem ordan al sinyali vermezdi[/COLOR], demekki senin sistemde sinayller için [COLOR=Blue]manuel eklmeler[/COLOR] var,[/COLOR][/SIZE][/quote]
[SIZE=3][COLOR=Red]
[COLOR=Black][SIZE=2]Ne demek istediğiniz gayet açık. "sisteminiz al vermemiştir ama siz hissi olarak al yazmışınızdır" demek istediniz.
neyse uzatmanın alemi yok. yanlış anladıysam kusura bakma.
[/SIZE][/COLOR] [/COLOR][/SIZE]
[quote=traderx;120143]Allah analı babalı büyütsün abka.lelele.lelele.lelele.lelele
12. yaşınıda görürüz İşallah diyecemde ozamana kadar bu forum olurmu bilemem.dng[/quote]
O zamana kadar bu denyo vobaş yöneticileri yüzünden vobaş ve küçük yatırımcı diye birşey kalmaz bence.Sen forumdan bahsediyorsun.
[quote=VOBiX;120144]Allah analı babalı, sağlıklı mutlu, başarılı hayırlı büyümesini nasip etsin.
Pişştt Asti sende yok mu çocuk? .dng[/quote]
şşşşt ne çocuğu yaww..biz forumdaki çıtır kızların telefon numaraları peşindeyken etme böye laflar ortalığı bulandırma.dng:..:
[QUOTE=mur@t;120148]İkinci satırda bir C eksik mi? cross dan sonra?[/QUOTE]
Cross(Ref(HHV(C,8),-4)-(Ref(ATR(5),-4)*3),[COLOR="Blue"]C[/COLOR])AND Mov(C,6,E) < Mov(C,26,E)
Cross(data1,data2)
Cross(c,formül) ya da cross(formül,C) şeklinde yazılabiliyor.
formül uzun olunca gözden kaçmış sanırım.
Sn abka doğum günü kutlu olsun, Allah hayırlı ömür versin...
[QUOTE=mur@t;120148]İkinci satırda bir C eksik mi? cross dan sonra?[/QUOTE] eksiklik yok..eksiklik olsa ms de test de çalışmaz..çalışmazsa vardır bir eksiklik..
Ben de de 2 yılda 1000 000 puandan fazla kazandırmış sistem var.Ama hakiki sanal değil.Sanallar yine söylüyorum bakkaldan ekmek bile almaz.Gidin bakalım size yumurta veriyorlarmı oyuncak para ile demo hesapla.Şimdi başlayacam yine ben susiyim iyisimi.Adam gibi grafik yapıştırın da teşekkür edeyim size.5 yıldır aynı yerinde sayan paranın içine ederim ben.Benim long short yazmamı beğenmeme hakkı oluyorsa birisinin ben de 3 yıldır aynı şeyi okumak zorundamıyım.Forum yüzeyselleşiyormuş.
[QUOTE=GOKHANFINDIK;120152]O zamana kadar bu denyo vobaş yöneticileri yüzünden vobaş ve küçük yatırımcı diye birşey kalmaz bence.Sen forumdan bahsediyorsun.[/QUOTE]
bu piyasalar 1000 yıl öncede vardı farklı şekillerde, kıyamet kopmazsa 1000 yıl sonrada olacak, bir ky batar yerine yenisi gelir insanlarda nefis denen metafizik olay olduğu sürece ky ler bitmez biri ormanda kaybolur yerine yenisi gelir.:D:D
[QUOTE=GOKHANFINDIK;120157]Ben de de 2 yılda 1000 000 puandan fazla kazandırmış sistem var.Ama hakiki sanal değil.Sanallar yine söylüyorum bakkaldan ekmek bile almaz.Gidin bakalım size yumurta veriyorlarmı oyuncak para ile demo hesapla.Şimdi başlayacam yine ben susiyim iyisimi.Adam gibi grafik yapıştırın da teşekkür edeyim size.5 yıldır aynı yerinde sayan paranın içine ederim ben.[/QUOTE]
MAX dondurmasından plastik ve cipslerden çıkan kartondan yapılmış TCMB tarafından basılmamış oyuncak paralarla veriyorlar. .dng
[QUOTE=GOKHANFINDIK;120157]Ben de de 2 yılda 1000 000 puandan fazla kazandırmış sistem var.Ama hakiki sanal değil.Sanallar yine söylüyorum bakkaldan ekmek bile almaz.Gidin bakalım size yumurta veriyorlarmı oyuncak para ile demo hesapla.Şimdi başlayacam yine ben susiyim iyisimi.Adam gibi grafik yapıştırın da teşekkür edeyim size.5 yıldır aynı yerinde sayan paranın içine ederim ben.[/QUOTE]efendi ol.bana bulaşma dedim..burada cinsel fantazilerini anlatırsın kimse birşey demez.adam ol..daha önce bana bulaşmaman gerektiğini söylemiştim sana..
burada sistem paylaşımı, hertürlü sex fanatezisnden daha iyidir(bayanlar var).[COLOR="Blue"]adam olmak lazım..hayatta saygı,sevgi,empati nedir bilmeden gebermemek lazım..[/COLOR]ulan hayatında bir kere adam ol..[B]bana sataşmadıkca asla seni görmiyeceğimi söylemiştim.sende benimle muhatap olmayacagını söyledin.TAMAM dedik..
ilkelerine uy.kendine saygın olsun..ATEŞKESİ BOZMA..[/B]
ömrü uzun ve huzur dolu olsun abka abi..
Vadeli tepmeye hazırlanıyor gördüğüm kadarıyla!
43600 e doğru bi daha atak yapacak bence burası..
Allah analı babalı buyutsun sayın Abka...Bu arada verdiğiniz sistem formulleri yalnızca Metastock'ta mı calışıyor yoksa Matriks'de de kullanabilirmiyiz?Tesekkurler,saygılar ve bol kazançlar...
[QUOTE=MASTER;120164]Allah analı babalı buyutsun sayın Abka...Bu arada verdiğiniz sistem formulleri yalnızca Metastock'ta mı calışıyor yoksa Matriks'de de kullanabilirmiyiz?Tesekkurler,saygılar ve bol kazançlar...[/QUOTE]ben metastockta çalıştırıyorum..matriks için kanımca astatin yardımcı olabilir..birkaç ufak deg. lazım..
Yine bakıyorum şu sistem bunu kazandırıyor bu sistem şunu kazandırıyor muhabbetleri başlamış. en kötü sistem bile yılda en az 24.000 puan kazandırır. ama ona uymaya mangal gibi yürek gerek. bakıyorum şu sistemi denedim olmadı bu sistemi denedim olmadı muhabbetleri. aynı şeyler. sisteme yatayda uyulmadıktan sonra deli gibi zarar yazmadıktan sonra hiç bir sisteme UYAMAZSINIZ.!
o zararı çıkartmak için 6 ay sabır gösteremedikten sonra bu sistemle başarı nerdeyse imkansızdır.
hep aynı teraneler şu sistemi denedim beğenmedim
bu sistem beni yatayda fena çarptı olmadı
ömür böyle geçmez
en kötü sistemi bulup ya ona uymak gerekir yada
sistemsiz trade etmek gerekir
yada vobu bırakmak gerekir
mızmızlıkla bir ömür geçmez
kızının yaşgününü kutlarım abka,nicelerini hep beraber kutlamanızı dilerim..
[quote=abka;120160]efendi ol.bana bulaşma dedim..burada cinsel fantazilerini anlatırsın kimse birşey demez.adam ol..daha önce bana bulaşmaman gerektiğini söylemiştim sana..
burada sistem paylaşımı hertürlü sex fnatezisnden daha iyidir(bayanlar var).adam olmak lazım..hayatta saygı,sevgi,empati nedir bilmeden gebermemek lazım..[/quote]
Niye nerde demokrasi?Herkes gibi analı babalı büyüsün demek zorundamıydım?Zevk veriyorsa bu kusura bakma demokratik hakkımı kullandım.Eleştiriye açık olunuz efendim.Ben böyle düşündüm böyle yazdım.Bence anasız babasız büyümeden ölecek o bebek de.Diğer 50000 puan veren kardeşleri gibi.:..::..:Bu garibim de bakkaldan simit alamadan ölecek.üüüüüü:..::..:Kendinize iyi bakın.Hiç yoktan yazdıklarımdan sıkılmıyorlardır sex fantazilerinden.Ben eğleniyorum.Ben eğleniyorsam zaten benim mutluluğum önemli.Kankiniz vardı bir ara öbür foruma transfer oldu.Masturbasyon sex fıkraları anlatıyordu.Onlardan rahatsız olmuyordunuz.Neyse bol sanal kazançlar.Bir gün hepimize gerçek kazanç nasip etsin Mevlam.Kolay gelsin.İstanbulda cuma vakti şu anda.Allah kabul etsin herkesin cumasını.Bye.
[quote=YAVUZHAN;120163]43600 e doğru bi daha atak yapacak bence burası..[/quote]
Bence gitmeyecez oraya.