Spot lisanı ile tahtalar bozuldu. bu gün için long cesaret ister.
Printable View
Spot lisanı ile tahtalar bozuldu. bu gün için long cesaret ister.
[QUOTE=saganak;36953]sayın shibumi sorunuz bana ise memnunuyetle cevaplandırırım. saygılar.[/QUOTE]
Sn.Sağanak,
Forumlarda hiçkimseyi tanımam, açıkçası ne yazıldığına da çok dikkat etmem.
Formüldür, farklı bir yaklaşımdır, sistemdir o türde bir olgu varsa hemen dikkat kesilirim.
Dolayısıyla size yada belirlenmiş bir kişiye değildi mesajım.
Yanılmıyorsam bu forumda 1 yada 5-10 dk lık işlemler yapanlar var.
Ona istinaden genele sormuştum.
Umarım açıklayabilmişimdir.
Kolay gelsin.
[QUOTE=shibumi;36948]Hakikaten merak ettiğim için soruyorum...
Bu tür hamleler gelirken nasıl 1 yada 5 dk lık sistemle oynayabiliyorsunuz...
Ben denesem kesin ya kalp krizi yada son kalan saçlarımda gider..
Akıl dışı bir volalite...
Cidden nasıl dayanıyorsunuz bu strese?[/QUOTE]
ben zarar yazıyorum 15dkk 5 dkk senkronize system uydumu zarar
[QUOTE=mbm;36957]olay neymiş.. yurtdışında.. bilen varmı[/QUOTE]
general electrik hedef tahmini düşürdü.
[quote=shibumi;36959]Sn.Sağanak,
Forumlarda hiçkimseyi tanımam, açıkçası ne yazıldığına da çok dikkat etmem.
Formüldür, farklı bir yaklaşımdır, sistemdir o türde bir olgu varsa hemen dikkat kesilirim.
Dolayısıyla size yada belirlenmiş bir kişiye değildi mesajım.
Yanılmıyorsam bu forumda 1 yada 5-10 dk lık işlemler yapanlar var.
Ona istinaden genele sormuştum.
Umarım açıklayabilmişimdir.
Kolay gelsin.[/quote]
sizede kolay gelsin. bol kazançlar.
General Motors'un 2009 yılındaki reklam giderlerini düşüreceğini açıklaması, Renault'un Avrupa fabrikalarından 2.000 kişilik istihdam indirimi, Alitalia'nın iflasın eşiğinde olması gibi olumsuz reel sektör haberlerinin ardından General Electric (GE) 3.çeyrek için öngördüğü hisse başı kar beklentisini 0.50-0.54$'dan 0.43-0.48$'a düşürdü. GE, revizyonun sebebi olarak mali hizmetler birimindeki zayıflıktan kaynaklandığını duyurdu.
Gelişme her ne kadar GE'nin mali sektör iştirakinden kaynaklanıyor olsa da, sonuç olarak şirket faaliyetlerinin geneli açısından da risk yaratıyor. Özellikle de reel sektör risklerinin artmaya başladığı bir dönemde.
Gelişmenin bir başka etkiside [B]GE'nin Türkiye'de iştirak ettiği Garanti Bankası hisseleri açısından öne çıkabilir. GE'nin açıklamaları sonrası şirket hisseleri çok kısa vadeli satış baskısı altında kalabilir.[/B]
Spot düşüyor diyebilmemiz için 43700-43900 aralığı aşağı geçilmeli, oda zor biraz bugün, saygılar.
Hikayelere kanmayın arkadaşlar, kaç gündür spot hiç bugün olduğu kadar yukarı trend içinde olmamaıştı,sabahtan beri çok kararlı çıkışı var, ve devam edecektir, vob da akşama dediğim gibi
47000 civarı kapar, saygılar.
[QUOTE=saganak;36962]sizede kolay gelsin. bol kazançlar.[/QUOTE]
Elbette açıklarsanız ziyadesiyle memnun olurum. Bunu eklemeyi unutmuşum. Dolayısıyla bu haliyle bir kabalık timsali gibi olmuş mesajım.
Kusura kalmayın.
44700 üzerine son kez çıkacak ve bi daha altına düşmeden çıkışı başlatmış olacak, saygılar.
[QUOTE=bull market;36967]44700 üzerine son kez çıkacak ve bi daha altına düşmeden çıkışı başlatmış olacak, saygılar.[/QUOTE]
sayın bull umarım seans sonu dediklerinizden dolayı vede bu kadar iddialı olmaktan dolayı zor duruma düşmezsiniz
47 bin kapanış bana biraz iddialı geliyorda
bugün karakolda biter. çok iflas olur.