-
[quote=traderx;120247]bu haftasonu haber trafiği yoğun olacak gibi, imf kazanımı kaynayacak ne olacak yahu:::[/quote]
Bence abi öyle de düşünmeye gerek yok.Basarken imf pürüzü diyoruz alırken imf olacakmı diyoruz.Birisi çıkıyor doynk diye alış baskısı yapıyor.43500 kırıldı diye açığa satanlar olmuş olabilir.O açığa satışlar kırılmadığına inanıldığında geri alınır bu da panik alım yaptırır.Fiyatlar eski seviyelere çabuk döner.Önceden tecrübe ile sabittir.
-
Benim hanımın iş yernden bir öğretmene 3.96 dan Garan aldırmış bankacısı. Şimdi beni arıyor, 3.76 dan satsak mı diye. Dedim bankacıyı arayıp sorsun satayım mı diye? Alırken bana mı sordunuz. Nasıl insanlara bunu deyip mal aldırıyorlar hayret bişey...
-
[QUOTE=SaNCaKTaR;120249]Allah analı babalı, sağlıklı mutlu, başarılı en önemlisi hayırlı büyümesini nasip etsin. düğününü derneğinide görürsünüz inşallah çocuk sevgisi kadar güzel bir şey yok kızı olan dostlara hep imrenirim mutlu huzurlu yıllar geçirmesi dileği ile
pastalar bendennn :)[/QUOTE]
Evet sn abka arada kaynadı. ben de en içten dileklerimle kızınızın doğum gününü kutlarım. Darısı bizlerin başına...
-
[QUOTE=GOKHANFINDIK;120243]Abi adam da para da mı yok.50 dolara bütün ülkedeki kızları alırsın burada.Bu adam ayrı birşeymiş.[/QUOTE]
adam belki günaha girmemek istiyodu ::: kimsenin içini bilemezsin gayri ... herniyse vopdan saptık gene yuaw allah rahmet eylesin. bide apkaya kızıyon :::
-
[quote=enorton;120251]Benim hanımın iş yernden bir öğretmene 3.96 dan Garan aldırmış bankacısı. Şimdi beni arıyor, 3.76 dan satsak mı diye. Dedim bankacıyı arayıp sorsun satayım mı diye? Alırken bana mı sordunuz. Nasıl insanlara bunu deyip mal aldırıyorlar hayret bişey...[/quote]
onlar da mal pazarlama müessesesinin elemanları:)aldırırlar tabi..
-
verinin nasıl gelecegini biliyorlardır büyükler topluca alıma geçtiler kötü gelsede satışlar sınırlı olacak gibi.
-
Dunku 075 longları 525 den kapadım, aslında 650 yr yazdım sabah ama 600ler gorulunce ıptal ettım, hay benım kafama...
Ama kafa bırakmadı kı arkadaslar, bır yandan Astatın ağlar, bır yandan Gokhan satıs baskısı var dıye velveleye verır ortalıgı, longların keyfını bıle yasayamadık doğru durust, verıye kadar flat, oynamıyorummmm
-
[QUOTE=Leblebi;120255]verinin nasıl gelecegini biliyorlardır büyükler topluca alıma geçtiler kötü gelsede satışlar sınırlı olacak gibi.[/QUOTE]
Abi verinin nasıl geleceğini kimse bilemez. Yine böyle bir tarım dışı istihdam verisi vardı 2008 in başlarında, herkes iyi gelecek diyordu. Deutche falan alımdaydı bi geldi etraf domates tarlası...
-
vob-fdax-fdow hepsi alda.
-
Önemli
*10 YILLIK ABD HAZİNE KAĞIDININ GETİRİSİ YÜZDE 3.75'İ AŞARAK KASIM AYINDAN BU YANA EN YÜKSEK DÜZEYE ÇIKTI
-
[QUOTE=enorton;120257]Abi verinin nasıl geleceğini kimse bilemez. Yine böyle bir tarım dışı istihdam verisi vardı 2008 in başlarında, herkes iyi gelecek diyordu. Deutche falan alımdaydı bi geldi etraf domates tarlası...[/QUOTE]
vobu bilmemde hisseleri alan para büyük paradır kolay kolayda boşa sallamaz.
-
Veri iyi gelir, 44000le öpüşürüz ama flat ızlemeye devam, küstümm
-
vay canına çekirge altın vuruşta gitmiş demekki ben dün tv de otel odasında intihar diye duymuştum..
çocukluk kahramanımızın böyle ölmesi pek hoş olmamış ama kimin nasıl gideceğide belli değil ya neyse..
allah rahmet eylesin..
-
[quote=ttcetinkaya;120259]Önemli
*10 YILLIK ABD HAZİNE KAĞIDININ GETİRİSİ YÜZDE 3.75'İ AŞARAK KASIM AYINDAN BU YANA EN YÜKSEK DÜZEYE ÇIKTI[/quote]
burada ÇİN küstüm oyanmıyorum derse çadır karışır...tahvillerin büyük kısmı ÇİN'in elinde...ve son zamanlarda sürekli aba altından sopa gösteriyorlar abd ye...
-
[QUOTE=enorton;120257]Abi verinin nasıl geleceğini kimse bilemez. Yine böyle bir tarım dışı istihdam verisi vardı 2008 in başlarında, herkes iyi gelecek diyordu. Deutche falan alımdaydı bi geldi etraf domates tarlası...[/QUOTE]
04.01.2008 miş tarih, ben eğitimdeydim ve şansa kısadaydım. İsteyen grefiğini açıp görsün. Veriye kadar yukseliş, veriden sonra aşağıya doru up uzun bir cıbık var...
-
çarşamba sert düşüş sonrası ilk kez saatlik ortalamayı deniyoruz..
[IMG]http://i39.tinypic.com/16kwcxc.gif[/IMG]
-
tüm sistemler ala geçirildi flatım.
-
-
[quote=fXci;120253]adam belki günaha girmemek istiyodu ::: kimsenin içini bilemezsin gayri ... herniyse vopdan saptık gene yuaw allah rahmet eylesin. bide apkaya kızıyon :::[/quote]
Bak sana aşık olacam.Günaha sokacan beni..dng:..::..:Çok sevimlisin..dng.dng:..:üüüüüüüüüFull short.Zayıfladık bence yine.
-
[quote=abka;120248]dow ,gece kapanış nasıl olur.[/quote]
dow son atağını yapıyor. ben artık dönüş bekliyorum. sabah mesajımda yazmıştım geceye dow yüzünden kısa girmeyi düşünüyorum. yani kısaca kötü olur diyorum. sizce nasıl olur?
-
[QUOTE=trader38580;120270]dow son atağını yapıyor. ben artık dönüş bekliyorum. sabah mesajımda yazmıştım geceye dow yüzünden kısa girmeyi düşünüyorum. yani kısaca kötü olur diyorum. sizce nasıl olur?[/QUOTE]
bende aynı kanaatdeyim.. 8800 geçilememe kanaati hasıl olacak ve sert satış gelecek..geceye ya flat ya kısayım..
-
[QUOTE=traderx;120102]bugün 15:29:30 ile 15:30:30 arasında kafadan %70 ihtimalle 300-400 puanım var burda anlatırım birazdan çok basit:)[/QUOTE]
arkadaşlar belki bunu uygulayan vardır çok basit aslında,
sistemim aldaysa ve histem olarak ta yukarı düşünüyorsam,
örneğin veriden fiyat 43500 ise, 43300 alım emri giriyorum, 43800 e da satış giriyorum,
mantık şu veri hangi yöne gidersen gitsin 300-400 puan bırakır,
ama çok hızlı olmak lazım 43800 den satlar karşılanırsa o anda realize için 100-200-300 puana doğru karar vermek lazım aynı şekilde 43300de karşılanırsa hızlı karar vermek lazım, yoksa bir anlamı kalmaz zarar yazdırır.
soğukkanlılık şart...
-
dışarda oldugumdan sayfaları hızlı hızlı okudum.. abKa nın formullerınin MAKRIKS e uyumlu olanlarını özelden bana atıcak arkadaşıma svg.
-
[quote=atlascepkenli;113864]ewet,,, trend aralığımız iyi çalıştı,,,,,,,,, :D ,,,,,, dow 2 ileri 1 geri yaparak,,,, 8900 lere gider artık,,,,,,, biz de o zaman zirve yaparız,,,, sanırım fibo zaman çizgilerine bakarak bu tarihin aşşa yokarı 26 mayıs olabileceğini kestirebiliriz,,,,,,,,, :rolleyes: ,,,,,,,,, ondan sonra tekrar aşağı ,,, 2 geri 1 ileri :cool: belki de 3 haziran,,,,,, büyük bir gündür,,, ben demiyorum fibonacci diyor,,,,,,,,,,:p[/quote]
bu öngörü da kantarın topuzu azcuk kaçmış ama,,,,,,,,, 3 haziran olayı cuk die oturmuş,,,,,,,,,,,,, tepeden dönüş gününü,,,, fibo dan doğru çıkarmışız,,:..:
-
[quote=trader38580;120208]...................................GETİRİ........BİLEŞİK GETİRİ
A 45075 (1 haz 15:14)..........0.................0.............
S 45425 (2 haz 9:44)..........350.............350...........
A 44800 (3 haz 12:59).......625..............975...........
S 44700 (3 haz 15:44).......-100............875...........
A 43075 (4 haz 15:29).......1625...........2500...........
S 43500 (5 haz 11:14).........425.............2925............
yeni sinyal
A 43175 (5 haz 13:59)..........325...........3250............[/quote]
s.a.
kardeş,,,,,,,, trader 38580,,,,,,,,, kaçtan sat verecek,,,,, 43700 den mi 44025 denmi,,,,,,,,,,,,,
bu arada teşekkürler,,,,,,,,,, sistem için,,,,,,,,,,,, :)
-
[quote=atlascepkenli;120274]bu öngörü da kantarın topuzu azcuk kaçmış ama,,,,,,,,, 3 haziran olayı cuk die oturmuş,,,,,,,,,,,,, tepeden dönüş gününü,,,, fibo dan doğru çıkarmışız,,:..:[/quote]
atlas ben de senin gibi düşünüyorum fibonaccinin üzerine analiz teknigi tanımam . hedefi 12 den vuruyor.brv.brv.brv
-
[quote=SEYYAH;120263]burada ÇİN küstüm oyanmıyorum derse çadır karışır...tahvillerin büyük kısmı ÇİN'in elinde...ve son zamanlarda sürekli aba altından sopa gösteriyorlar abd ye...[/quote]
Acemiliğime verin. Bu tahvi,lleri satıyorlar, hisseye ve emtiaya mı giriyor fonlar?
-
hala yeni yüksek göremedik sabahki 43675 ten sonra..
yeni yüksek görürsek 44 bine doğru atak gelebilir ki satış fırsatı olarak değerlendirmeyi düşünüyorum..
-
veri olmlu gelirse bunu imkb ve vob önceden biliyor kanısı bende güçlenir.
-
375 uzunlar 600 den flatladım veri stratejisini uygulamak için pusuya yattım bekliyom
sistem alda histemde alda yukarı potanslıyı uygulayacam:::
-
43550 uzunları kapadım kısaya döndüm endeks sanki gücünü kaybetti bana öyle gelyoda olabilir.
-
600 long 575 short.İsc iki kademe verdiler.
-
[QUOTE=Leblebi;120279]veri olmlu gelirse bunu imkb ve vob önceden biliyor kanısı bende güçlenir.[/QUOTE]
Veri olayını unuttum neyse kısalmıştım nasip bakalım birazdan veri belli olmaya başlar olmassa kapatırım.
-
[QUOTE=GOKHANFINDIK;120269]Bak sana aşık olacam.Günaha sokacan beni..dng:..::..:Çok sevimlisin..dng.dng:..:üüüüüüüüüFull short.Zayıfladık bence yine.[/QUOTE]
hakkaten çok sempatik biri fxçi, onun sayesinde forumun yüzü gülüyor:)
-
[quote=atlascepkenli;120275]s.a.
kardeş,,,,,,,, trader 38580,,,,,,,,, kaçtan sat verecek,,,,, 43700 den mi 44025 denmi,,,,,,,,,,,,,
bu arada teşekkürler,,,,,,,,,, sistem için,,,,,,,,,,,, :)[/quote]
bende bilmiyorum kaçtan sat vereceğini. ama fiyat yukarı gittikçe bu tahmin dahada zorlaşır. 43400 ün altında sanırım sat veriri.
ben az sonra(15,45) yola cıkıcam. bugün başka sinyal veremem sanırım.
takip edenlerin bilgisine.
-
[quote=booth;120277]Acemiliğime verin. Bu tahvi,lleri satıyorlar, hisseye ve emtiaya mı giriyor fonlar?[/quote]
ÇİN daha evvel bu konuda resmi açıklama yapmıştı.ALTIN alıyorlar...
doğru mu yapıyorlar orası ayrı tartışma konusu...
-
Geceye de shortum.Bunlar yüksekten mal çakmak için buraya çektiler diye düşünmeye başladım.
-
3.78 de gran da fena nokta..duserse direnc ten döndü cıkarsa da direnc i gectik olcak veri ile..
-
veri loto; nefesler tutuldu, sıradaki 5 dakkalık çubuk bence 450 points ten az olmaz:::
-