Walla bilmemde, akşama uzunda kalınır, zaten şimdiye kadar al vermeyen sistemide çöpe atmalı, saygılar.
Printable View
Walla bilmemde, akşama uzunda kalınır, zaten şimdiye kadar al vermeyen sistemide çöpe atmalı, saygılar.
En iyisi kıpraşmamak yoksa zarara sokuyorlar bunlar insanı.
Stop 44800 olur.
[QUOTE=bull market;37008]Walla bilmemde, akşama uzunda kalınır, zaten [COLOR="Red"][B]şimdiye kadar al vermeyen sistemide çöpe atmalı[/B][/COLOR], saygılar.[/QUOTE]
+.aynennn..
Yalnız gerçekten çok enteresan oldu bu yukarı hareket, bir hamle gelecek belliydi, üçgen hikayesi falan işte, o vakit bir trafa kırılacak oda bilinen bişey, ama kimse demedi ki üçgen aşağı kırılır kongre görüşmeleri başarısız olur ve tasarı çıkmaz, bizimde fiyatlar düşer, diyemedi kimse bunu.
Sadece 44000 tahmini ve 43800 tahmini vardı, oralara gelse ne olacak, piyasa bugün yarın beklentiyi fiyatlamak zorunda, haaa fiyatlamadımı, o zaman paşa paşa dipten %15 yukarıda, 50000 veya 52000 lerden artık herneyse, %15 aşağıda dalgalanırız, bu kadar basit, 44800 stop bu senaryoya oynanır, saygılar.
aslinda inanilmaz verimli gunler geciriyoruz hergun 1000 puan asagi 1000 puan yukari alim noktasi belli satim noktasi belli kazanan iyi kazandi bence.
[QUOTE=follow;37013]aslinda inanilmaz verimli gunler geciriyoruz hergun 1000 puan asagi 1000 puan yukari alim noktasi belli satim noktasi belli kazanan iyi kazandi bence.[/QUOTE]
Seninde hakkını yemeyelim, bugün alım noktaları hem sabah hem ikinci seans sonrası hafif yukarıdan, yani tam güniçi diplemeden oluştu, dolayısıylede 44000 gelmedi, bi ara bende 44000 olmasada 44100 günün düşüğü ikinciye görülecek dedim ama olmadı, yazı yazarken alışlar gelmişti, :) saygılar.
Ohaaaaa, bu ne yaaaa?
noldu ya..46000 ler havada uçuşuyor
benmi yanlış gördüm
50000 de görmüş
Ne 46000 i 50000 e kadar çizdi HSBC miydi görmeye çalışıyorum?
50000 görülür demiştim