[URL]http://www.youtube.com/watch?v=Tv9ydMg7MfE[/URL] pala bunu dinlio kesin :D
Printable View
[URL]http://www.youtube.com/watch?v=Tv9ydMg7MfE[/URL] pala bunu dinlio kesin :D
yeke kedumo yeke yeke
sümbbbüülll...sümbüülzzaaade..nirdesiiinnnn
[quote=Astatin;433077]yeke kedumo yeke yeke[/quote]
asti'den istek parça geldi..hemen çalıyoruz :D
[URL]http://www.youtube.com/watch?v=cIUD1Z3pU1g[/URL]
[quote=astatin;433074]medet patron,
daha self-motivativ bir yaklaşım olması açısından "kar ederim belki" demek daha şık olmaz mı:d[/quote]
ekrana bakıom pala bıçak sırtına geldi :) sölimde
[quote=Astatin;433025]Bugün Judegement Day...1) Dev bir PUPU ile yukarı mı dönecek yoksa 2) graşieynseynçle PUPuyu bademmi edecek (veya daha düşük fiyatta daha dev bir PYPU mu oluşturacak[B])...MFI dimdik aşşağı olduğundan, eğer fiyat yukarı dönecekse bile çok sertyukarı aşağı dalgalanmaların sürmesi olası..Yani hülülülülü yukarı yapmasını düşük olasılık görüyorum .. Fyat alt boll bandı bi öpseydi iyiydi..Gönlümüzde senaryo 2 var ama 1 olacaksa bile buralardan daha aşağıları görecek bence[/B]
Hörmetler[/quote]
reminder:::::::::
şortların bir kısmısını 95775 e kavırma yazdım..sonra şaibe olmasın..yoks onra yazdı yok efenin o kademeden 150 lot işlem oldu sana nası sıra geldi falan duymıyim yani.. heheh
Imdiiii doğru yerde durana enaz 1000 pangnot :)
Ben dik durcam.. :)
[quote=Astatin;433083]şortların bir kısmısını 95775 e kavırma yazdım..sonra şaibe olmasın..yoks onra yazdı yok efenin o kademeden 150 lot işlem oldu sana nası sıra geldi falan duymıyim yani.. heheh[/quote]
way**...225 puan daha verse eyiydi:D
hala taban olmamamızı hem şaşırtıcı hem de rencide edici buluyorum şahsen
[quote=Astatin;433083]şortların bir kısmısını 95775 e kavırma yazdım..sonra şaibe olmasın..yoks onra yazdı yok efenin o kademeden 150 lot işlem oldu sana nası sıra geldi falan duymıyim yani.. heheh[/quote]
Arkadaş ne domuz çıktı bu PALA...95900 değdirdi virmedi bi 125 puan daha..eşhedü.. dimekki ya ben bunları daha aşağıdan kitleyeceğim ona yada o bana..genelde ikisinden biri olru zaten:D
[quote=Astatin;433089]hala taban olmamamızı hem şaşırtıcı hem de rencide edici buluyorum şahsen[/quote]
ayrıca +500 makası hakaret kabul ediorum...eh..bereketli gün oldu...gıpraşmaksızın...yannız şu 95775 şortları kavırlasa ve bizde onları 96100 den falan reşortsak eyiydi
[QUOTE=Astatin;433089]hala taban olmamamızı hem şaşırtıcı hem de rencide edici buluyorum şahsen[/QUOTE]
taban değilde böyle süründürerek düşürecek , herkes bir bakacak
92.000 e gelmişiz ama kimse shorttan para kazanamamış :)
Flandır kontu Randır bakalım işbaşı yapacakmı...96575 üstü saatlik kapanış olursa kritik..alt bol banda çarpıp dönmüş görünsede daha silkeyeici bir hareket sonrası beklerdik bunu..üw
aybediyon frodo...MFI pupulamadan (yani iyi fiyattan yeterince mallanmadan) sadece cci/cho pupusuyla mı çevireceksin yukarı...bir 92500 bile gömeyecekmisin..emin misin..üww..Gurtar bizi saruman yada sauron
Flandır Kontu Randır ile Fear Oğlu Bear bugün kanlı kapışacak... Kapışma korkunç, kapışma kaçınılmaz, trade korkunç, trade kaçınılmaz...sanırsam 14:00 a kadar yokum.. kazancınız bol stopunuz az ama kararlı, atınız dinç ama bahtınız da açık olsun...
çok abarttı şaşkınım devam edeceğim kaldığım yerden..
96875 taşırmı acep dragi mıragı gabgup..
Şortları bu sistemle açmadım elbet..Tarihi zirvenin 1 kademe altından şort açacak sistem elbette yok..Onun içün ayu genlerine sahip olmak ve tabi ballı da olmak lazım:D ve fekat gün içi surf trade etsem de, surf tradein mantalitesi, şort cover ve reşort şeklinde olacaktır..taki bu koala kadar ağır sistem al verene kadar.. o zaman işler değişir...
Abi bu parite 1,20 lere inmeli.. Başka olmaz.. Piyasalar..
[quote=Astatin;433153]Flandır kontu Randır bakalım işbaşı yapacakmı...96575 üstü saatlik kapanış olursa kritik..alt bol banda çarpıp dönmüş görünsede daha silkeyeici bir hareket sonrası beklerdik bunu..üw[/quote]
şinci 96800 lere (en azından) doru veya daha fazla bir düzeltme alalım mimkinse
fileksi niki seksi olsa ne tantana edin sistemine uysana derdi..:o
zabah dediğim saatlik 96575 üzeri kritik mesajına binaen 96725 den şortları kapamak iyi hareketti ve fekat 97275 den reşortmak şu için iyi fikirmiş gibi durmuyor..ehuhe..ü[URL="http://www..way"]www..way[/URL] 600 değdirdi lebron..waiting for godo..Graftaki iki yüksek vollü bar (sonuncu ve sondan dördüncü) enteresan..ya tamam ya devam yereleri buralar
herhalde trend döndü acelesi var. :)
[quote=medet;433216]herhalde trend döndü acelesi var. :)[/quote]
VOB "müzakere" olayına girmiş olmasın medetpat:::
(Ne zaman randırıcı şüphesi taşıyan cümleler etsem graşıyor bakalım yiyecekmi yine)
Asti, sisteme uysana yahu :D :D
verdiler coşkuyu yine :)
[quote=flexy;433231]verdiler coşkuyu yine :)[/quote]
fileksi niki seksi, bir taban yaşatır bizi seksi:D
[quote=Astatin;433240]fileksi niki seksi, bir taban yaşatır bizi seksi:D[/quote]
hee yaw , daha kabrio alacağuk :::
p.s : olmadı kırmızı bi bisiklet alırım o da her daim cabrio :P
Günlükteki dirençten tokadı yedü (kırmızı indik)... o tokadı yemeyeydi, helva siparişi için toptan alım planlıyordum..du bakalım:D bugün eksi kapatsak eyiydi..halen graş gruş diyemiyorum..pupuların kırılması lazım..eksi kapatsak eyiydi
sapık hareketlere girmesinde..tavan yada taban fark etmez
[quote=flexy;433245]sapık hareketlere girmesinde..tavan yada taban fark etmez[/quote]
öyle deme hacı..şu hareketlerden sonra mesela 95500 lere kadar verse düşüşün devamı garanti olurdu...:D
[quote=Astatin;433248]öyle deme hacı..şu hareketlerden sonra mesela 95500 lere kadar verse düşüşün devamı garanti olurdu...:D[/quote]
abi, sapık hareketlerden kastım 25 ver 50 al 100 den ver 75 den ver sonra ne varsa ver gibi..:..:
taraftar değiliz vobcuyuz babında...Renkosis :D dediğim bu ultra yavaş koala al verirse hiç düşünmem şortları flaterim...TGG 2 ye çıktığı için fiyatlar denge noktasına geldi, bir tarafa büyük hareket olacak diye düşünebiliriz..Bana sorarsanız al veremeyecek..histemden ziyade MFI nın pozisyonu bana öyle düşündüri...sincerely
[quote=flexy;433253]abi, sapık hareketlerden kastım 25 ver 50 al 100 den ver 75 den ver sonra ne varsa ver gibi..:..:[/quote]
for example yapıo şuan palanoyak
eh..şükür diyelim..düne göre portfoy zararda amma şort taşımanın maliyetini gün içi şort kavır ve reşort ile 575 pian iyileştirdim..her zamanki gibi gece herzamankinden farklı bir graş bekliyorum DOW dan...hörmetler...long live koala
İyi günler patronas el salvadores, Arena'ya hoşgeldiniz ;)
flandır kontu randır beklenenden güçlü çıktı..Manzara net..Kırımızı indik (97600) üzeri günlük kapanış olursa bir kaç gün yukarı olması muhtemel...96500 altında kapanıuş olursa bir kaç gün aşağı...Teknik olarak aşağı %51 şu an amma şu müzakere olayı pat diye gündeme oturabilir..dün ters indikatör besilileri dinledim..olumsuzlar maalesef...müzakere mevzusundan bahseden yok..varsa yoksa efenim TCMB munzam karşılıkları arttırabilir ve bu borsayı kötü etkiler...peeehh.. 2 saat yokum
şortlar için ekstra gıllandırma
makas 0 olmuşyala