-
[quote=a.kaya;374767]Astipatron artık eski kaya gitti yeni bi kaya var ::::::::: sistemli ve disiplinli ancak yeni bi yöntemim var artık S/L vs T/L ile trend takip eden bir izleyen stop ile sistem sinyalini beklemeden pozisyonu flatlıyorum ya da stopluyorum.Ancak pozisyon açarken kesinlikle sistemli açıyorum ve sabırla bekliyorum sinyalin gelmesi için inanmak çok zor biliyorum :D[/quote]
[quote=Astatin;374771]..diyorsun:p peki...hatırlatırım bak sonra:..::..: neyse ne önemi var...[/quote]
[quote=a.kaya;374790]ühüüü ingaaa fırsatlar kaçıyor bir bir :o 175 de 5 lik AL vermişti sadece flatlamak ile yetindim 200 den
[URL="http://goo.gl/mc9cY"][/URL][/quote]
melaba,
hatırlatayım dedim gaaytron.dng
-
69625 de 60 lık direnç çok sağlam orası kırılırsa iyi gidebilir belkide :rolleyes:
-
[quote=saraylı;374792]uzun
kd=68.200[/quote]
tühh ...
:(
-
israyilin kulağını çekmişiz de ondan şahlanışımız galiba ama inş. bu palanın son şakasıdır artık vur beline kazmayı.dng.dng
-
[quote=Astatin;374797]melaba,
hatırlatayım dedim gaaytron.dng[/quote]
yooo ben 15 lik ile işlemi kaçırmadım ki ben 5 lik ile kaçırdığım sinyale üzüldüm üstad yanlış anlaşılma var galiba ::::..: nemaproblema :p
-
[quote=saraylı;374792]uzun
kd=68.200[/quote]
kd=68.425
:yü:
-
[quote=a.kaya;374795]15 lik gitti 700 de onayldı hoppala mecburen long 175 nire 700 nire uwwww neyse disiplin disiplin disiplin sorgu yok[/quote]
Asitpatron sanırım bunu atlamışın ::: 5 lik 175 de onaylamıştı hemde teyitli ben buna bozludum acaba sistem işini 5 lik ile mi yapsam çok kayıp oluyor :(
-
1923 son işlemler:
68.825 s
68.125 a
68.700 s
68.550 a
hepsi karlı ama karlar düşük,dalga buna izin veriyor...:)
-
şimdi:
önce 67.825 ve sonra 66.225 aşağı kırılamadığına göre,hala yukarı tepki dalgası içinde olabiliriz ve bu durumda 70.650 hedefi gündemde olabilir...
ew e göre..
eğer buralardan aşağı dönerse, 68.550 girişine kd=68.425 olduğundan çok yakın ve az bizararla kısaya geçeriz,kjaldı ki kd kapanışa kadar yukarı çekilebilir....brv
-
Bugünkü verilerin sonucunu yarın fiyatlarız biz
Yurtdışına göre vobda kötümser fiyatlamada bu hafta 67000 lere sarkar kapar
olumlu fiyatlamada roket
Cuma kapanışını bekle gör stratejiside iyi olur...
-
hızlı çıkış yapması lazım aslında ama bizi kandırmıyorsa tabi ki :..: bak Astipatron gene yoruma başladım .dng
-
ulen şeytan (mı) diyo sistemin 5 lik teyitli olanları (kendimce geliştirdiğim başka bi sisteme göre) ile işlem yapayım :o 15 lik ile açınca stresi fazla oluyor hale bak 700 de onayladı fiyat 800 de ::: mangal gibi yürek ve kaya gibi sinir lazım insanda :..: