cins kagıt garanti dönüyor..yüksek işlem hacmiyle 3,04 gördü..ve oradan agresif alımla geliyor..eger 3.20 üzeri kapatırsa yolu açılır...hatırlarsanız 3,52 yi görüp 3.40 kapatınca dönüş olacak demiştik...tam tersi şimdi..
Printable View
cins kagıt garanti dönüyor..yüksek işlem hacmiyle 3,04 gördü..ve oradan agresif alımla geliyor..eger 3.20 üzeri kapatırsa yolu açılır...hatırlarsanız 3,52 yi görüp 3.40 kapatınca dönüş olacak demiştik...tam tersi şimdi..
az kaldı 50000 e.. hadi yavrum... ancak çıkar zararın... :)
3500 puan kaldı....
Hsbc, Turkıye ıcın Tavsıyesını Notral`dan `overweıght`a Yukselttı
-matrıks-
[QUOTE=mbm;37054]foruma bu ne ya diye yazmaya çalışacagıma tuşa bassam tamammış...:D[/QUOTE]
hee valla mesutcum ne oluyoruz diye marketwach a bakınıyodum ben de ...
kesin yasa geçti dedim ..hatta sevindim emri sildiğime ..
neyse 46 olduk buna da şükür ..
satabilen oldumu 50.000 den ben vobtraderı biliyorum 50.000 den sattı 10 tane ..
ben geç kaldım ekranı açtığımda grafikte farkedebildim.. maalesef .. üüüüüüü
HSBC, TURKIYE ICIN TAVSIYESINI NOTRAL'DAN 'OVERWEIGHT'A YUKSELTTI
-MATRIKS-
Allah belanı versin senin.
Boşverin arkadaşlar, böyle bir yanlışlıktan dolayı yukarıdan satışlarınızın gitmemiş olması kadar güzel bir durum yok bence, ya o hata ile kazandığınız parayı netceksiniz ki?
Önmeli olan hareket takıl hayatını yaşa, ne demiştik 47000 civarı demiştik sanırım, aha az kaldı maraz kaldı 46250 leri kapışıyolar şu an, valla n ediyim şimdi ben, yüzümn kara çıkmadı ona seviniyorum, saygılar.
[QUOTE=mbm;37054]foruma bu ne ya diye yazmaya çalışacagıma tuşa bassam tamammış...:D[/QUOTE]
Aslında evet, ben olayı biraz yaşadım sonra yazdım, rahat satış yazabilirdim çok yukarılardan giderdi, ama ben sandım haber geldi tavan olduk :) , saygılar.
[QUOTE=jelibon;37061]HSBC, TURKIYE ICIN TAVSIYESINI NOTRAL'DAN 'OVERWEIGHT'A YUKSELTTI
-MATRIKS-
Allah belanı versin senin.[/QUOTE]
buna insider denmez de ne denir allahaşkına
[QUOTE=HKAYIKCI;37064]buna insider denmez de ne denir allahaşkına[/QUOTE]
Adamalrın maliyeti 46,900! Şu an fiyat 45,900 adamalr ucuza almadığından insider olmaz. Ortada menfaat yok zarar var.
birde soyle dusunun 50000 i gostermek insanlari biranda shorttan vazgecirmek anlaminda olamazmi
herkes mal beyani acikliyor birde su spk baskani mal beyani aciklasa !!!!!