vay bee...cocuk sahibiysen halin duman yani... çocuksan halin duman kere duman...
Printable View
vay bee...cocuk sahibiysen halin duman yani... çocuksan halin duman kere duman...
[QUOTE=AMON RA;120599]Sen sen yada queen yada abka yada ben neyse hepimiz işte! Bizler çocuk yetiştirdiğimizi düşünüyoruz amma meb'in gözünde onların yarış atından farkları yok böyle böyle antidepresena muhtaç nesiller yetiştiriyor.Çok sn sevgili ulu BÜYÜKLERİMİZ![/QUOTE]
Abi olay MEB değil, olay para. Bu piyasada dönen paranın haddi hesabı yok. Dershane, kurs, dergi, kitap, cd vs... Bu adamlar istiyor ki sınavlar artsın daha çok şube açalım daha çok para kazanalım. Ve bu adamlar istedikleri gibi siyasetçilere baskı yapabiliyor. Fettullah Gülen hareketi bundan 10 yıl önce şuandaki büyüklüğünün onda biri kadardı. Dershaneleri ve dershenelerde yetiştirdiği öğrencileri sayesinde bugün perde arkasından Türkiyeyi yönetir hale geldi. Bu saatten sonra hiçbir hükümet sınavları azaltamaz. Giderek daha da artar bence...
[QUOTE=QUEEN;120563]sbs nasıl geçti jerfin..bizimki bi çıktı sınavdan 2 boş anne çok basitti sorular dedi..mutlu mutlu eve geldik..sonuçlara baktık tvden.. fen full..ingilzce..full..matemetik bi boş bi yanlış derken ..türkçeden çuvallamış 5 yanlış bir boş..türkçe kolay diye çalışmamıştı pek..yinede fena sayımaz ama öyle en iyi okullar olmaz..[/QUOTE]
Türkçe yi hafife alırsanız öyle olur :D Eğtim fakültesi mezunu Türkçe Öğretmeninden SBS ye hazırlık Türkçe dersi verilir, ATAŞEHİRde .:D
[QUOTE=QUEEN;120555]Bugün havuz sezonunu açtım..güzelce yüzdüm güneşlendim iyi geldi valla..[/QUOTE]
Ataşehirde mi?
[QUOTE=Astatin;120602]vay bee...cocuk sahibiysen halin duman yani... çocuksan halin duman kere duman...[/QUOTE]
avatar süpermiş..:::terste kalmış gibi:..:kedi mi oo
[QUOTE=enorton;120605]Ataşehirde mi?[/QUOTE]
evt sitenin spor klubünde
[QUOTE=enorton;120604]Türkçe yi hafife alırsanız öyle olur :D Eğtim fakültesi mezunu Türkçe Öğretmeninden SBS ye hazırlık Türkçe dersi verilir, ATAŞEHİRde .:D[/QUOTE]
evt ya bi tek dinden kalmıştım bi sefer zar zor kurtardım hocada hafife alıyolar diye dökmüştü herkesi..saati 100yetale özel dersler..ben dersaneyede göndermedim özel dersde aldırmadım..kendim yardım ettim..özel okula gidiyolar zaten ya..daha ne verelim..yetti gayrii:D
[QUOTE=enorton;120603]Abi olay MEB değil, olay para. Bu piyasada dönen paranın haddi hesabı yok. Dershane, kurs, dergi, kitap, cd vs... Bu adamlar istiyor ki sınavlar artsın daha çok şube açalım daha çok para kazanalım. Ve bu adamlar istedikleri gibi siyasetçilere baskı yapabiliyor. Fettullah Gülen hareketi bundan 10 yıl önce şuandaki büyüklüğünün onda biri kadardı. Dershaneleri ve dershenelerde yetiştirdiği öğrencileri sayesinde bugün perde arkasından Türkiyeyi yönetir hale geldi. Bu saatten sonra hiçbir hükümet sınavları azaltamaz. Giderek daha da artar bence...[/QUOTE]
Bak burda haklısın sanal bir sektör doğuyor o zaman kapatalım mebi tek işi sınav yapmak olsun nasıl olsa okullarda bi .ok öğretmiyolar.Bu arada Putin'e hasta oldum.Takdir ettim rest çekmiş iş adamlarına vereceksiniz ulan işçinin maaşlarını diye bizede lazım akbank geçen sene krizin başında 1720 personel çıkarmıştı. Bu senede sabancı ailesi boğazda 50-60 milyon dolara yalı satın aldı bi Allahın kuluda (yiğit bulut hariç) ulan yazık değilmi demedi diyemedi
Atv de filmde adam selçuklunun yılanı çiğ çiğ yiyor..
[QUOTE=QUEEN;120611]Atv de filmde adam selçuklunun yılanı çiğ çiğ yiyor..[/QUOTE]
Afiyet olsun onlara
[B]İyi Geceler,[/B]
[B][U]8 Haziran Pazartesi [COLOR=blue]"Krizin Teğet Geçmediği Ülkelerin"[/COLOR] Gündeminden Bazı Başlıklar[/U][/B]
[U][B]Para Birimi - Makro Ekonomik Gelişme - TSİ - Piyasa Beklentisi - Önceki - Önemlilik Derecesi[/B][/U]
[U]EUR Sentix Yatırımcı Güven Endeksi (Haz) 11:30 -31 -34,3 Yüksek [/U]
[U]GER Fabrika Siparişleri (a/a) (Nis) 13:00 %0,0 %3,3 Yüksek [/U]
GER Fabrika Siparişleri (y/y) (Nis) 13:00 -%33,0 -%26,7 Orta
[B]USD Fed-Tarullo'nın Finansal Düzenlemeler Hakkındaki Konuşması (Washington) 19:30 Yüksek [/B]
[U][B][COLOR=blue]"Krizin sürterek Teğet geçtiği Ülkelerin"[/COLOR] Gündeminden Bazı Başlıklar[/B][/U]
TÜİK Nisan ayı sanayi üretimi verilerini açıklayacak (10:00)
Hazine Mayıs ayı nakit dengesini ve FDF'yi açıklayacak.
[B]Bol Kazançlar..[/B]
[QUOTE=Astatin;120602][/QUOTE]
[IMG]http://img199.imageshack.us/img199/8546/kedi2.png[/IMG] O hıyarın avatarı
[IMG]http://img199.imageshack.us/img199/1784/koppp.jpg[/IMG] buda astinin avatarı
Yaaa asticim, bi zamanlar buna benzer bir kedi avatarlı hıyarın biri vardı, bana 2007 yılından bi tepsi baklava borcu var kendisinin:..::..::..:, çok büyük lokmalar yutarmıydı bilmem görmedim kendisini ama büyük büyük konuşurdu yazardı, saçmalıklarından gına geldiydi millete, senin avatarı görünce direk aklıma geldi vallahi:) şimdi nerede bilemiyorum sesi soluğu çıkmaz oldu, bi an dedim senin avatarı görünce:confused: ama yok yok, bizim asti başka dedim:..::..::..: öyle diyimi asti? kimseye baklava borcun yok deyilmi? :p yok dede rahatlıyım, valla avatarı görünce tüylerim dikildi resmen, at o avatarı uğursuz bilmiş kedi o:).... saygılar....
şu PUTIN ne adam arkadaş...
[URL="http://haber.gazetevatan.com/haberdetay.asp?detay=Iscilerin_maaslarini_bir_saatte_odettirdi______&tarih=07.06.2009&Newsid=242303&Categoryid=30"]HABER[/URL]
Gezmeye çıktım.Her zaman gezdiğim yer.Yolu taksiciden daha iyi biliyorum.Taksici yolu değiştirirken gördüm.Beni yine ikinci oldu bu ikinci kez başka yoldan götürüp düdüklemek istediler bu ülkede.Dedim siz bu kafayla daha çok sömürülürsünüz.Babalık bu yoldan gideceksin dedim.Adama unutamayacağı dersi verdim.Bak burasıymış demi dedim.Bu yaptığınızla dedim üç kuruş kazanırsın.Ama ülke milyonlar kaybeder.Biraz da türkçe kaptırdım güzelce.Ama şunu anladım gideceğim yerin thai dilini bilmiyorum ama otelin thai adresini söylüyorum.Giderken sorun oluyor ama gelirken sorun olmuyor.Çünkü silom soi sipsong diyorum anlıyorlar.O zaman başka yola sapmıyorlar.Çünkü beni kendi dilini biliyorum sanıyor.Arada sol sağ bir iki kelime thai dili katıyorum.O zaman güvenle doğru yoldan gidiyorlar otele.Burada yabancı olduğunu hissettirmeyeceksin.Zaten ben geri dönüş yolunu da öğrendim.:..::..::..::..:
[QUOTE=SEYYAH;120617]şu PUTIN ne adam arkadaş...
[URL="http://haber.gazetevatan.com/haberdetay.asp?detay=Iscilerin_maaslarini_bir_saatte_odettirdi______&tarih=07.06.2009&Newsid=242303&Categoryid=30"]HABER[/URL][/QUOTE]
Yorum yapmayacağım, şimdi konusup sinirlerimi bozmayayım... Uykum kaçmasın...
[color=#FF0000][b] 04.06.2009 15:20:35 Vadeli İşlem ve Opsiyon Borsası'nda işlem gören Altın Vadeli İşlem Sözleşmesinde piyasa yapıcılığı 3 Temmuz 2009 tarihinde başlayacak. [/b][/color]
VOB'dan konu ile ilgili yapılan açıklamada şöyle denildi:
"Bilindigi üzere, kurulusundan bu yana hızlı bir gelisim gösteren Borsamızda bazı sözlesmelerde likiditenin arttırılması amacıyla “piyasa yapıcılıgı” uygulamasına geçilmesi çalısmaları yapılmaktadır. Bu çerçevede, Borsamızda işlem gören Altın Vadeli İşlem Sözlesmesinde piyasa yapıcılıgı 3 Temmuz 2009 tarihinde baslayacaktır.
Daha önce yapılan duyuru kapsamında, üyelerimizden İs Yatırım Menkul Degerler A.S. (IYM) ve Finans Yatırım Menkul Degerler A.S.’nin (FNY) 2008/71 sayılı Piyasa Yapıcılıgı Esasları Genelgesi (Genelge) uyarınca Borsamıza yapmıs oldugu Altın Vadeli İşlem Sözlesmesi Piyasa Yapıcı Üyelik basvuruları uygun bulunmus olup adı geçen üyelerimiz IYM ve FNY üye kodları ile 3 Temmuz 2009 tarihinden itibaren Altın Vadeli İslem Sözlesmesinde piyasa yapıcı olarak islem yapmaya baslayacaklardır."
[quote=VOBiX;120620][COLOR=#ff0000][B] 04.06.2009 15:20:35 Vadeli İşlem ve Opsiyon Borsası'nda işlem gören Altın Vadeli İşlem Sözleşmesinde piyasa yapıcılığı 3 Temmuz 2009 tarihinde başlayacak. [/B][/COLOR]
VOB'dan konu ile ilgili yapılan açıklamada şöyle denildi:
"Bilindigi üzere, kurulusundan bu yana hızlı bir gelisim gösteren Borsamızda bazı sözlesmelerde likiditenin arttırılması amacıyla “piyasa yapıcılıgı” uygulamasına geçilmesi çalısmaları yapılmaktadır. Bu çerçevede, Borsamızda işlem gören Altın Vadeli İşlem Sözlesmesinde piyasa yapıcılıgı 3 Temmuz 2009 tarihinde baslayacaktır.
Daha önce yapılan duyuru kapsamında, üyelerimizden İs Yatırım Menkul Degerler A.S. (IYM) ve Finans Yatırım Menkul Degerler A.S.’nin (FNY) 2008/71 sayılı Piyasa Yapıcılıgı Esasları Genelgesi (Genelge) uyarınca Borsamıza yapmıs oldugu Altın Vadeli İşlem Sözlesmesi Piyasa Yapıcı Üyelik basvuruları uygun bulunmus olup adı geçen üyelerimiz IYM ve FNY üye kodları ile 3 Temmuz 2009 tarihinden itibaren Altın Vadeli İslem Sözlesmesinde piyasa yapıcı olarak islem yapmaya baslayacaklardır."[/quote]
Hikaye.Boşuna fiktif işlemler olacak.Piyasa yapıcılığı gerekli olduğunda emir yazmıyorlar.Gereksiz olunca yazıyorlar.Likit olması gereken yerde yazmyıyorlar.Gereksiz yerde piyasa oynamadığında yazsalar ne olacak.Ben yine satamayacam benim 100 200 adeti.Masal bu işler.Ama şunu biliyorum geçen günler piyasa yapıcılarına credit swiss varya 5 milyon lotu iki tuşta indirdi.Çift kademe.Millet kalkacak diye beklerken iki kademe verdiler.Bahsediyorum 2 ay önce falan.O gün piyasa yapacam diyenlerin elinde telefon yağıyor aracı kurumlara 15 milyon lot garanti bankası kitlediler yerlilere.
[quote=bull market;120615][IMG]http://img199.imageshack.us/img199/8546/kedi2.png[/IMG] O hıyarın avatarı
[IMG]http://img199.imageshack.us/img199/1784/koppp.jpg[/IMG] buda astinin avatarı
Yaaa asticim, bi zamanlar buna benzer bir kedi avatarlı hıyarın biri vardı, bana 2007 yılından bi tepsi baklava borcu var kendisinin:..::..::..:, çok büyük lokmalar yutarmıydı bilmem görmedim kendisini ama büyük büyük konuşurdu yazardı, saçmalıklarından gına geldiydi millete, senin avatarı görünce direk aklıma geldi vallahi:) şimdi nerede bilemiyorum sesi soluğu çıkmaz oldu, bi an dedim senin avatarı görünce:confused: ama yok yok, bizim asti başka dedim:..::..::..: öyle diyimi asti? kimseye baklava borcun yok deyilmi? :p yok dede rahatlıyım, valla avatarı görünce tüylerim dikildi resmen, at o avatarı uğursuz bilmiş kedi o:).... saygılar....[/quote]
hıyarı seviyodun demekki...bunca zaman fotosunu sakladığına göre:..::..: valla benim kimseye baklava borcum yok...forum müdavimliğimde o kadar eski değil..hatta kebap alacağım var..ama zaten bu avatarı sevmedim..haftasonu kıyafetiydi gibi düşün..değiştiricciimmmm zati..
hep o bobinerinin yüzünden..aslında bu forumlarla alakası olmayan biriydim..baktım adam atıp tutuyo...üstelik habire batıyo..battığı halde hala atıp tutmaya devam ediyo...battıkça huysuz virjin gibisağa sola saldırıyor..iki mariz atayım dedim...işte öyle girdik sanal alemlere...ey gidi eyy günler
[quote=Astatin;120622]hıyarı seviyodun demekki...bunca zaman fotosunu sakladığına göre:..::..: valla benim kimseye baklava borcum yok...forum müdavimliğimde o kadar eski değil..hatta kebap alacağım var..ama zaten bu avatarı sevmedim..haftasonu kıyafetiydi gibi düşün..değiştiricciimmmm zati..
hep o bobinerinin yüzünden..aslında bu forumlarla alakası olmayan biriydim..baktım adam atıp tutuyo...üstelik habire batıyo..battığı halde hala atıp tutmaya devam ediyo...battıkça huysuz virjin gibisağa sola saldırıyor..iki mariz atayım dedim...işte öyle girdik sanal alemlere...ey gidi eyy günler[/quote]
Abi bir yazı yazdın ne zaman güncellesem değişik birşey çıkıyor.Yerinde dur yav.Ya avatar değişik çıkıyor ya yazı..dng.dng.kom.kom.kom
Uyudum byeee.Size saatinizle 9 da günaydın yazarım.Güneş yine doğuyor byeeeeeee.
[URL]http://www.hurriyet.com.tr/gundem/11813640.asp?gid=229[/URL] yav lanet olsun be belli idi böyle olacağı.Ne zaman evime gitsem değişik bir yol çıkıyordu karşıma.Tem yolu bir anda duba direkler falan yol bir anda başka bir şekle bürünüyordu.En sonunda kaza olmuş.İçine ettiler avcılar bahçeşehir yolunun.Salaklık ya rezalet.Gece geldim bir gün oraya.Baktım tem yolunu delik deşik etmişler.Sanki altın arıyorlar.Koca tem yolunda tek şerit yol veriyorlar.Rezalet ya bu olacağı belli idi.Kim verecek bu canların hesabını.Ben bunu kendime sordum.Kaza olacak burada dedim.Olmuş işte.Allah cezasını vermesin.Bu kadar mı ucuz olur ya.Burada suçlu asla sürücü değildir.Bu yolu rezil yaptılar.Ben şahidim.
Millet de yorum yapıyor.
[IMG]http://www.hurriyet.com.tr/p/hp/kalem.gif[/IMG][B][URL="http://benimsayfam.hurriyet.com.tr/default.aspx?User_ID=25789380"][FONT=Arial][SIZE=2][COLOR=#374294]ismail senol[/COLOR][/SIZE][/FONT][/URL][/B]07/06/2009 - 19:06Masallah Ülkem de herkez Formula 1 söförü gibi araba kullaniyor.Ondan sonra böyle Gazetelerde okuyoruz dört kisi 5 kisi patir, patir insan ölüyor.Biraz dikkat lütfen kendine degilse yanin dakilere ACI..
Çok biliyorlar sanki yolu.Bu kaza hızla falan alakalı değildir.Bilmeden konuşuyor millet.O yolda kaza yapmamak mucize.Asfalt mıcır oluyor bir anda kendiliğinden.Paralı yola giriyorsunuz ve asfalt mıcır oluyor anında.Aklınız alabiliyormu bunu?
noluo len burdaaaaa,,, vob seans odası değil miydi burası,,,,,,,,, öss sbs falan ,,, annelerin altın gününe dönmüş burası,,,,,,, :D ,,,,,,,,,,, bir de buranın yaş rtlaması ne kadar çokmuş öle,,,,,,, çoluk çocuk falan,,,,,,,, :D ben de herkesi kendim gibi sanmışım,,,,,,,, [B]iyi geceler,,,,,, oku oku bitmiyor zaten,,,,,,,,[/B]
sancaktar ın topiği açması iyi olmuş,,,,,,,, açılınca bayrak resmi görüyoruz,,, .heyk
eskiler mazide kaldı şimdi yeni şeyler söylemek lazım
efg sanırım uzunları artırmış tuzak mı bildiği bişi mi var bilmem 43000 leri affetmiyor gibi geldi bana,,,,,,,,
gece rüyamda,,,,,,,,:D:D vob da geceye full kısalmışım,,,,, gece deli gibi ımf ile anlaşıldı,,,,, haberleri gelio,,,,,,, patır patır detaylar gelio,,,, büyük bi coşku var millette,,,,, ben tabi 3 buçuk atıom,,,,, kan ter içinde zor bela uyandım,,,,,,, oh beeeeee kâbusmuş ::::::::::..::..::..: apdal a malummu olur,,,,,,, yoksa keşif keramet midir bilinmez,,,,,,,,, bu vadede birilerinin canı yanacak,,,,,,,,,,
japonyanın artısına fdov zayıf kalmış.
gunaydın.
fdow ne durumda.
yiyolar inceden
%-0.35
[quote=Astatin;120633]yiyolar inceden
%-0.35[/quote]
gut mornik VOBORSA,
bol kazançlı ve güzel bir gün ve hafta dilerim herkeşe...
bizim kapanışa göre + dalar asti :o
[B][COLOR=blue]8.707[/COLOR][/B] idi cuma bizim vadeli kapanırken.şu an 8.734...
[quote=SEYYAH;120634]gut mornik VOBORSA,
bol kazançlı ve güzel bir gün ve hafta dilerim herkeşe...
bizim kapanışa göre + dalar asti :o
[B][COLOR=blue]8.707[/COLOR][/B] idi cuma bizim vadeli kapanırken.şu an 8.734...[/quote]
bende cumadan beri yiyolar demedim.. şu an yiyolar dedim..yemiyorlarmı diyeyim yani...öyle desem, ne yemiyolar eksi işte diye yazacaksın...pambbııkkk...yesinler değişemez desinler değişemez.......:D
Bu arada USDYTL nin gözü göz değil haaaaaaaa....pis yukarı bakıyo..teknikleyin
Günaydın herkese,
Bu gece bi ara uyanmıştım, 8710 lardaydı FDJI ne güzel dedim şanslıyız. Şimdi olmuş 8747, bastırıyorlar bastırıyorlar kırmıyor aşağı. 43100 ü aşağıya kıramazsak bugün herkes tedirgin olacak sanırım. Ne dersiniz?
günaydın sabahın 9'u ama benzinlikte, 31 derece civarı gösteriyordu olamaz böyle bişey
43500 civarı açılış olur tahminim...
Gnyy..
gunaydin
Herkese günaydın ve bol kazançlı bir hafta dilerim
önem yeresi....
[IMG]http://img248.yukle.tc/images/388zsfgfkkkkkk.jpg[/IMG]
günaydınlar,kazançlı bir gün olması dileğimle...
42900 çalıştı gibi, hadi hayırlısı, iyi bir ayrışma yaşadık sabah sabah
yukarıdaki grafikteki destek net aşağı kırıldı, satış arzusu net belli şu an itibariyle, çok zayıfız...
Çok düşük bu rakamlar artı olmamız lazım.
Herkese günaydın short devam...