Arkadaşlar günaydın hayırlı ,işler yeni sayfamız hayırlı oldun .
Printable View
Arkadaşlar günaydın hayırlı ,işler yeni sayfamız hayırlı oldun .
herkese günaydın,iyi haftalar dilerim..
B uvarya manyak düşecek bugün.Spot gelsin hele.Çok acelesi var birilerinin.
42800 kısa destek...bence...+.
42600 200 günlük HO aşağı kırarsak belini kolay kolay doğrultamaz.
[QUOTE=GOKHANFINDIK;120651]B uvarya manyak düşecek bugün.Spot gelsin hele.Çok acelesi var birilerinin.[/QUOTE]
rusya sabah sabah %-3 bizim acelemiz ondandır...bence...:D
Ben akp kapatma davası kokusu seziyorum bu işte.
Günaydın Arkadaşlar Bol Kazanclar Dilerim
SHORT lar çalışıyor güseellll :::
kapatsam mı kapatmasam mı?
:rolleyes::cool:
[QUOTE=SEYYAH;120657]SHORT lar çalışıyor güseellll :::
:rolleyes::cool:[/QUOTE]
ben gaptırıverdim gayri flatım cuma seans sonundan.. keyfini cıker bence :::
Bugün iyi ayrıştık, maaşallah
Spota bakıyorum da, bugün düşük hacim rekoru kıracak herhalde
Neredeyse hiç işlem yok
[QUOTE=fXci;120658]ben gaptırıverdim gayri flatım cuma seans sonundan.. keyfini cıker bence :::[/QUOTE]
van munite te mi kaptırdın,hissel mi kaptırdın,yoksa sistemler :dü: diyor şimdilik...bence...
kara pazartesimi olacak acaba:::
GÜNLÜK YORUM 08/06/2009 Endeks 30 Haziran Kontratı Günlük ↑ Hedef 2 44.700 Günlük ↑ Hedef 1 44.025 Pivot 43.475 Günlük ↓ Hedef 1 42.925 Günlük ↓ Hedef 2 42.250 YORUM :Cuma günü 43.750-44.100 seviyelerini deneyen kontrat bu seviyeden gelen satışlarla 43.275 kapattı.Kontrat fiyatı 45.000-45.200 altında kaldığı sürece aşağı hareketin devam edeceği öngörümüz devam etmekte ve bugün için 43.800-44.250 önemli dirençler olması buralardan satış yapılabileceğiğni göstermektedir. Kısa vadeli trendin yukarı dönmesi için 44.350 üzerinde günlük kapanış gerekmektedir. Dolar/YTL Haziran KontratıGünlük ↑ Hedef 2 1,5695 Günlük ↑ Hedef 1 1,5630 Pivot 1,5470 Günlük ↓ Hedef 1 1,5320 Günlük ↓ Hedef 2 1,5245 YORUM : Cuma günü verdiğimiz 1,5400 destek noktasında destek bulan kontrat EURUSD paritesininde etkisiyle yükselme eğilimindedir.Yukarı harekette 1.5620 kırılırsa 1,5680 güçlü direnç ,aşağıda ise 1,5420-1,5370 seviyeleri alım için uygun seviyelerdir.Kısa vadeli trendin yukarı dönmesi için 1,5680 üzerinde günlük kapanış gerekmektedir. Pazarlama Birimi : Tülay Uzunoğlu [email]tuzunoglu@gedik.com[/email] Tel : 0 212 270 67 90
45350 maliyetli şortlarla devam..arada uzlaşma karlarının 1/3 ü ilede ek şort...
[QUOTE=TIFIL;120652]42800 kısa destek...bence...+.[/QUOTE]
şimdilik iyi direniyorlar kaleyi ama yıkılması an meselesi,daha fazla dayanamazlar....bence..
Tmam yeter artık tepecem yukarı der gibi bir hvası var VOBun. Almanyaya küsküyü veriyorlar bizimki 125 puan yukarda inat ediyor düşmeyeceğim diye.
kısa devam projeksiyon belli ..ama saatlik vadeli uyumsuz demedi demeyin :o:o.. .. boks..boks. projeksiyona göre hedef 20000 vadeli .. :o
[IMG]http://img268.imageshack.us/img268/5143/adszagr.jpg[/IMG]
kapamaca kupamaca yok
çarşambadan beri no işlem short bekliyorum
[QUOTE=VOBiX;120666]Tmam yeter artık tepecem yukarı der gibi bir hvası var VOBun. Almanyaya küsküyü veriyorlar bizimki 125 puan yukarda inat ediyor düşmeyeceğim diye.[/QUOTE]
şu anda o söylediğin argümanların hepsi bence geçersiz olacak, nedenmi çıkarkende öyle izlenim vardı göçtü göçecek gibi:D
sabah gap yedik ama olsun 850 den şort devam...
Kısaları kısa bir süreliğine kapadım biraz yukarı gelip göstergelerin rahatlaması lazım eğer fiatlar yukarı gelmeden göstergeler yukarı gelirde sonra asa dönerse işte asıl şelale o zaman başlıyacak.
bu havada kısalar kapanmaz hele uzun hiç açılmaz, ben işim var çıkıyorum, selçuklu projeksiyonuna kurban:..: yılanları salıver sana zahmet geldiğimde 41000 li rakamları göreyim:D:D:D:D
[QUOTE] 08.06.2009 10:17:35 *BABACAN,"İMF İLE ŞU ANDAKİ ÇALIŞMALAR AĞIRLIKLI OLARAK TEKNİK NİTELİKLİ ÇALIŞMALAR, BEN DE YÜZYÜZE VE TELEFONLA GÖRÜŞMELERDE BULUNDUM" [/QUOTE] bir iki kelam da ben edeyim şu IMF hakkında demiş Babacan!
[QUOTE=TIFIL;120660]van munite te mi kaptırdın,hissel mi kaptırdın,yoksa sistemler :dü: diyor şimdilik...bence...[/QUOTE]
van munutle geceye yatılmazki ::: hem daha yeni zistem daha oda gazık atcak bana :::
[quote=traderx;120639]günaydın sabahın 9'u ama benzinlikte, 31 derece civarı gösteriyordu olamaz böyle bişey
43500 civarı açılış olur tahminim...[/quote]
Burası gece 37 gündüz 40 vardır.:D:D
Doww gidici desdeğini kırdı asadada yakın desdek yok heralde bizde donlara karşı gelmeyiz bizde gideriz tabii aşa
42200 yeni kısa destek hedefi...bence...
[QUOTE=GOKHANFINDIK;120674]Burası gece 37 gündüz 40 vardır.:D:D[/QUOTE]
Dün istanbul da çok sıcaktı...
bence spotta 34.000 i bugün kırdırmazlar son mal yedirmeleri yaparlar.
bütün üstad bozuntuları 34.000 stop loss diyor onun için kolay kırdırmazlar
Sistemleriniz ne diyor?
[QUOTE=delinda78;120679]Sistemleriniz ne diyor?[/QUOTE]
kısa vade fdax-fdov-vob-imkb satta.
[QUOTE=fXci;120673]van munutle geceye yatılmazki ::: hem daha yeni zistem daha oda gazık atcak bana :::[/QUOTE]
bendekide van munite ama bu ay cuma kapanışına göre 2650 puan + ,cuma 43900 :dü:,şimdiki1100 puan hariç .lelele
[QUOTE=delinda78;120679]Sistemleriniz ne diyor?[/QUOTE]
bu havada :yü: diyen yoktur herhalde...
sistem aşağı demiş te artık biraz tepmesi lazım gibi ama yön ü aşağı şu anda
Yav anlayın artık.Para yapacam diyorsanız.28000 e kadar satmayın.Aynı adetle oynayın.Ancak 2 3 adet 1500 2000 puanda ekleyebilirsiniz.43500 düştü olay bitti.Her büyük destek kırılışı yada direnç kırılışında o yöne yüzde 4 5 kısa sürede panik oluşur.Yine öyle olacak.İnşallah.Tahminime göre 1e 10 alacam 2 3 ayda.Hadi hayırlısı.Bugün başlıyor uçuş portföy.Ben kazanıp kazanmayacağımı önceden hissederim her zaman böyle oldu.Ne zaman paraya sıkışsam daha iyi işlemler geçiyorum.Artık short zamanı kesin.He zaman imkb bilir ilk trendi.Ezberler bozuluyor şelale mayısta gelmeli idi.Uymadı demekki.
günaydın,kolay gelsin !
ver küsküyü ver küsküyü
(Küskü: Taşa veya duvara delik açmak için kullanılan uzun, ağır ve bir ucu sivri demir)
yakın dünyayı:::.dng
Ne oldu böyle birden bire habermi düştü
buraları yıkılıyo benden yıkılıyo :)