dow 11100 üzerine atmalı sağlıklı yükseliş için.
Printable View
dow 11100 üzerine atmalı sağlıklı yükseliş için.
[QUOTE=jelibon;37103]bugünün kahramanı BULLMARKET, dünün kahramanı FOLLOW. tebrikler arkadaşlar.
elştirin voborsayı bakalım, kim en iyi biliyor. ha ha.[/QUOTE]
dünden beri 46000 sayıklıyorum ben..
fil dogutturacagım diye canım çıktı....
geceden full uzundum... sabahta aldık sattık..onlarda kar yazdı...
işlem yazmadım bugun.. gelen tepki üzerine..
sanmayınki tersiz.....
25.09.2008 17:17:02 *bush'un Danışmanı Lazear, "kurtarma Planında Henüz Anlaşmaya Varılmadı, Ancak Ilerleme Sağladık"
[QUOTE=chn69;37099]sayın bulll tebrik ederim
gerçekten extra bir gün oldu
sonunda senin dediğin oldu
iyi akşamlar[/QUOTE]
Çok teşekkür ederim sn. chn69
Benimkisi sadece bir tahmindi, bugün benim günümmüş, absürd olsada tahmin tahmindir diyorum.
Bu vesile ile forumdaki arkadaşlarada, hiçbir tahmini boş yere yapılmış tahmin olarak görmeyiniz lütfen diyorum, sadece tahmin olarak değerlendirmek yeterli olabilir, saygılar.
[QUOTE=mbm;37108]dünden beri 46000 sayıklıyorum ben..
sanmayınki tersiz.....[/QUOTE]
biliyorum sevgili MBM, sana da tebrikler. fili doğurttun başarıyla.
sevgiler.
[QUOTE=hexen;37104]mbm ben iki gun zararla kaldım bugun en sons hort signal verdi ben flat oldum dısyarıya cıktım geldim ne goreyım üüü system 44550 long signal vermis amma ben yoktum[/QUOTE]
çok üzüldüm sn hexen.....5 daklık daha erken verdi üstelik....
şu topikte en sistemli sensin.....
canın sagolsun senin.....
sevgiler...
[IMG]http://img233.imageshack.us/img233/558/58822263ws6.jpg[/IMG]
Drenci kırması biraz zor.Bu sefer 28000 görürüz artık.
[QUOTE=jelibon;37103]bugünün kahramanı BULLMARKET, dünün kahramanı FOLLOW. tebrikler arkadaşlar.
elştirin voborsayı bakalım, kim en iyi biliyor. ha ha.[/QUOTE]
[QUOTE=mbm;37108]dünden beri 46000 sayıklıyorum ben..
sanmayınki tersiz.....[/QUOTE]
Evet dün follow, bugün mbm ve bullmarket e tebrikler ..
veya aslında doğru pozda olan ve isimlerini burda yazmadığım diğer arkadaşlara da tebrikler ...brv
[QUOTE=mbm;37100]benim jeton yeni düştü...
o anda fiyatlarmı yanlış geliyor dedim.. foruma sorayım dedim... emir hazırdı,tuşa bassam 8000 puan varmış...
vaybe....
o zaman üzülmemiştimde.. şimdi çok koydu.....
şimdi yeni üzülmeye bşladım.....şuanki portfoy bir anda 2.5 katına çıkacaktı..
vay anasını vay be.....[/QUOTE]
üzülmeyin sn. mbm 50.000 e kadar tek tuş çizdiler yani o anda gönderseniz 50.000 e gerçekleşmezdi emriniz, ancak 46,500 e kadar girilen emirler geçekleşti sonrasında.. zaten seans sonunda da gördü orayı tekrar.. önceden 50.000 e satış girenler kaymağını yedi.. vayy be ne gündü, kısada olanlar amma panik yapmışlardır o anda..
Hiç bulaşmak istemiyorum. Ancak okuduklarıma da inanamıyorum . Bu topikte tekniğin , sistemlerin,çalıştıgını sanıyordum. hayretler içerisindeyim. Sizlerin engin bilgileriniz yanında cehaletin batagında olduğumu farkettim. Bu kadar ulemanın arasıda cahil olanların yeri olmadıgına inanıyorum. bagışlayın lütfen.
Hiç bir temel dayanagı olmayan , hiç bir teknik formasyona sığmayan bir hareket , ve yaratılan kahramanlar , havada uçuşan tebrik kuyrukları. Hepinize kolay gelsin.
[QUOTE=bull market;36972]47000 kapanış yazmadım, doğru oku, 47000 [B]civarı[/B] dedim, böyle deyince ne olur, mesela 46500-47500 aralığı olabilir değilmi, uzun uzun yazmıyım demiştim, saygılar.[/QUOTE]
SN. bull market olmadı şimdi şu aralığı 25 puan daha alta alsaydınız size güvenecektim.(kapanış 46.475).lelele
Hocam şaka bir yana maşallah yani sabahtan beri bu endeks %4 artı kapanacak dediniz biraz saptı ama(%3.98).brv burada da 2 puan.
Diyecek birşey yok+. Tebrikler
:):)
Neye gülüyorum yaa, heralde yoktur böyle bir gün, günlük yüksek 50000, düşük 44100 görmüş, 5900 point, azgelişmiş ülke borsası intibaı uyandırıyorda, intiba uyandırmasına gerek yok gerçi, ta kendisi :), dip en düşükten hesaplarsak en yüksek %+13,4 e ulaşılıyor :) teorik olarakd atek kontrat ikiye katlanıyor falan film işte, saygılar.